109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Bencsi
    a csövesek vesztesek lebowszky:)
  • Bencsi
    bf viet, menű musik
  • Bencsi
    j airplane
  • Bencsi
    én csak a fehér nyulat ismerem
    lsd és szakasz rajongók elönyben
  • LSSAHlavina
  • Bencsi
    nem értem
  • LSSAHlavina
    A férfi orvoshoz megy, mert gond van a nemi életével. Az orvos Viagrát ír ki a betegnek, de csak a felét kell bevenni. Otthon a férfi eloveszi a vágódeszkát, és késsel kétfelé vágja a viagrát. Az egyik fele elrepül, egészen a papagáj ketrecébe, az meg egybol bekapja. A férfi azonnal felhívja az állatorvost, és elmeséli neki, mi történt.

Az állatorvos szerint, a papagájt huvös, sötét helyre kell helyezni,mert különben elpusztul.
    A férfi fogja a papagájt, és beleteszi a fagyasztóba. Természetesen megfeledkezik róla, és másfél óra után rohan a fagyasztóhoz, hogy megnézze mi lett vele.
    A papagáj teljesen meg van izzadva, és lihegve így szól:

- Hú bakker, egy órát tartott, amíg széthúztam a csirke lábait!
  • HUmanHunter
    :DD azzal csak az ellen menekülést akadályoztam :D de úgynézki nem marad tovább ctd, szólok az adminnak hgoy töröljön minket, aztán blastival go tns.
  • FiveOmensXXXXX
    Jobb is volt amikor nemvolt a pályán, ha ott volt csak útban volt :D Elfoglaltátok a repteret majd ott kolbászoltam axisal. Nézem, hogy előttem van egy tök üres gép senki sincs a közelben, a tankok a javítópad körül ólálkodnak. Gondoltam felszállok a géppel majd dobok párat a tankokra majd leugrok foglalni. Ebben a pillanatban megjelent Hunter kilőtte előttem az üres gépet majd disconectált :D Az is jó poén volt az elején, hogy mentek a pausolások ismét Hunter miatt:D Közben két pause között elfoglaltátok az összes középső zászlónkat :D (a "taktika" ezen részét nem értem, hogy miért a parton volt mindenki, de mindegy). Meg a végén, hogy egyszerre dobott minket bala-val a pb, pedig tegnap előtt frissítettem:D Így másfél év után újra mecsezni/bfezni jó volt, de nem annyira, hogy a következő félévben újra akarjunk :D (maximum ha megint ilyen véletlen esemény lesz hogy egy kupában két magyar klán egymással játszik és nincs létszám) Ja ami még feltünt, hogy Majknak sokat romlott a csítje :D semmi hihetetlen dolgot nem művelt :D Na mégegyszer thx a tegnapot élmény volt :D
  • HUmanHunter
    képfeltöltésre felraktma, de azt nem lehet ide beszúrni.
  • LSSAHPAUL
    ez most nagyon laikusan hangzott :D
  • HUmanHunter
    a vezérlőpult-hang beállítások- hang/audió nál az inputnak egyeznie kell különben nem jó a mikrofon.
  • joebacsi
    Vagy ne írj be semmit, vagy írd le, hogy mi volt a baj és mit kellett csinálnod, mert ennek így kurvául semmi értelme :)
  • HUmanHunter
    végre sikerült megcsinálnom.
  • HUmanHunter
    szerezetm egy új headsetet, és a mikrofon ezzel sem működik. valakinek valami ötlet mit csináljak? a mikrofon biztos hogy jó, mert havertól kértem el és neki működött.
  • LSSAHPAUL
    Azért jó lenne ha lelehetne pörögni Pl battle axe-on vagy el alamein-en, sőt gazalán is!! Külön taktikát dolgoznák ki rájuk hogy minnél előbb lepörögjünk :)
  • Bala10
  • Bala10
    naja, waron nem szerettem azokat a pályákat, ahol le lehetett pörögni.:D
  • Bencsi
    abs Hunti:)
  • Bencsi
    fiam,ha a pipere cuccod nem fér bele egy szappantartóba,akkor buzi vagy!
    :)
  • Bencsi
    fullos public serveren picsajó
    waron elég hardnecc
  • Bala10
    fék?

jó az a map, jót lehet rajta játszani.
  • Bencsi
    nem nagyon, főleg h szinte végig 1el kevesebben voltatok
    bár h a fék nem volt a csapatban az nektek volt elöny:)
  • Bala10
    jó volt a tegnapi lődözés! mennyire kaptunk ki?:)
  • gsg16
    köszönöm!
  • Bala10
    jahh. akkor 1.6full, majd 1.61
  • gsg16
    kérdeztem,csak rossz az írásjel,elnézést!
  • joebacsi
    Beleképzelt. Kell tűzfal és normális vírusírtó, nem a 80-as portot kell használni és nem kell hülyének lenni, és minden look_at_me.jpg.exe-re rákattintani.

Bár vannak érdekes dolgok
    (A forma kormányzati megrendelésre írt Skype lehallgatót, de a projectet végül törölték ő meg jól közzétette a forráskódját :))
  • LSSAHlavina
    Pali jogosan paranoiás vírusok terén mert nem használ vírusirtót. Már szvsz msn-en ezerszer több vírus terjeng, mint Skypeon. Nekem mindig is volt fenn naprakész antivir, Skype-on egyszer akart jönni valami az elmúlt 5 évben, az MSN-t most raktam fel - amúgy minden win installt azzal fejezek be, hogy leszedem az MSN-t - és az első nap 3 vírust fogott a NOD...
  • Bala10
    ezt most kérdezted, vagy kijelentetted? mert ha az utóbbi, akkor mi a kérdés?
  • HUmanHunter
    itt mindent megtalálsz ami kell.
  • gsg16
    Üdv Mindenkinek!
    most vettem meg a játékot,és érdeklődnék,hogy az 1.61-es patch a legutolsó,amit kiadtak hozzá!
    Üdv!
  • Pink Tiger
    pm ment..

skype ennyire vírus gazda? nemcsak egy beleképzelt dolog ez? én többnyire azt használok
  • LSSAHPAUL
    Karynak lehet megvan, mik eszedbe nem jutnak.. Van xfire-ed vagy msn vagy icq? Privatban ird meg ha van és küldöm, a skype-ot meg hanyagold :) hacsak nem vagy mazo virusok terén :)
  • Pink Tiger
    én már csak nosztalgiázom

jut eszembe keresem kary traviános problémamegoldó interjúinak felvételét lol bazz az mekkora volt! megvan az még valakinek?
  • LSSAHPAUL
    hehe hány száz új hozzászolásod volt ? :)
  • Pink Tiger
    a hobbi különítmény ott lesz, de el ne lógjátok ezt is babákok!
  • HUmanHunter
    bekövetkezhetne már ez a jövő!
  • DarkHorSe
  • LSSAHPAUL
    miaz popcorn előfizető lettél? vagy kezd kiteljesedni a személyiséged?