109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#104261 a csövesek vesztesek lebowszky:) -
#104260 bf viet, menű musik -
#104259 j airplane -
#104258 én csak a fehér nyulat ismerem
lsd és szakasz rajongók elönyben -
#104257 -
#104256 nem értem -
#104255 A férfi orvoshoz megy, mert gond van a nemi életével. Az orvos Viagrát ír ki a betegnek, de csak a felét kell bevenni. Otthon a férfi eloveszi a vágódeszkát, és késsel kétfelé vágja a viagrát. Az egyik fele elrepül, egészen a papagáj ketrecébe, az meg egybol bekapja. A férfi azonnal felhívja az állatorvost, és elmeséli neki, mi történt.
Az állatorvos szerint, a papagájt huvös, sötét helyre kell helyezni,mert különben elpusztul.
A férfi fogja a papagájt, és beleteszi a fagyasztóba. Természetesen megfeledkezik róla, és másfél óra után rohan a fagyasztóhoz, hogy megnézze mi lett vele.
A papagáj teljesen meg van izzadva, és lihegve így szól:
- Hú bakker, egy órát tartott, amíg széthúztam a csirke lábait!
-
HUmanHunter #104254 :DD azzal csak az ellen menekülést akadályoztam :D de úgynézki nem marad tovább ctd, szólok az adminnak hgoy töröljön minket, aztán blastival go tns. -
#104253 Jobb is volt amikor nemvolt a pályán, ha ott volt csak útban volt :D Elfoglaltátok a repteret majd ott kolbászoltam axisal. Nézem, hogy előttem van egy tök üres gép senki sincs a közelben, a tankok a javítópad körül ólálkodnak. Gondoltam felszállok a géppel majd dobok párat a tankokra majd leugrok foglalni. Ebben a pillanatban megjelent Hunter kilőtte előttem az üres gépet majd disconectált :D Az is jó poén volt az elején, hogy mentek a pausolások ismét Hunter miatt:D Közben két pause között elfoglaltátok az összes középső zászlónkat :D (a "taktika" ezen részét nem értem, hogy miért a parton volt mindenki, de mindegy). Meg a végén, hogy egyszerre dobott minket bala-val a pb, pedig tegnap előtt frissítettem:D Így másfél év után újra mecsezni/bfezni jó volt, de nem annyira, hogy a következő félévben újra akarjunk :D (maximum ha megint ilyen véletlen esemény lesz hogy egy kupában két magyar klán egymással játszik és nincs létszám) Ja ami még feltünt, hogy Majknak sokat romlott a csítje :D semmi hihetetlen dolgot nem művelt :D Na mégegyszer thx a tegnapot élmény volt :D -
HUmanHunter #104252 képfeltöltésre felraktma, de azt nem lehet ide beszúrni. -
#104251 ez most nagyon laikusan hangzott :D -
HUmanHunter #104250 a vezérlőpult-hang beállítások- hang/audió nál az inputnak egyeznie kell különben nem jó a mikrofon. -
#104249 Vagy ne írj be semmit, vagy írd le, hogy mi volt a baj és mit kellett csinálnod, mert ennek így kurvául semmi értelme :) -
HUmanHunter #104248 végre sikerült megcsinálnom. -
HUmanHunter #104247 szerezetm egy új headsetet, és a mikrofon ezzel sem működik. valakinek valami ötlet mit csináljak? a mikrofon biztos hogy jó, mert havertól kértem el és neki működött. -
#104246 Azért jó lenne ha lelehetne pörögni Pl battle axe-on vagy el alamein-en, sőt gazalán is!! Külön taktikát dolgoznák ki rájuk hogy minnél előbb lepörögjünk :) -
Bala10 #104245 -
Bala10 #104244 naja, waron nem szerettem azokat a pályákat, ahol le lehetett pörögni.:D -
#104243 abs Hunti:) -
#104242 fiam,ha a pipere cuccod nem fér bele egy szappantartóba,akkor buzi vagy!
:) -
#104241 fullos public serveren picsajó
waron elég hardnecc -
Bala10 #104240 fék?
jó az a map, jót lehet rajta játszani. -
#104239 nem nagyon, főleg h szinte végig 1el kevesebben voltatok
bár h a fék nem volt a csapatban az nektek volt elöny:) -
Bala10 #104238 jó volt a tegnapi lődözés! mennyire kaptunk ki?:) -
gsg16 #104237 köszönöm! -
Bala10 #104236 jahh. akkor 1.6full, majd 1.61 -
gsg16 #104235 kérdeztem,csak rossz az írásjel,elnézést! -
#104234 Beleképzelt. Kell tűzfal és normális vírusírtó, nem a 80-as portot kell használni és nem kell hülyének lenni, és minden look_at_me.jpg.exe-re rákattintani.
Bár vannak érdekes dolgok
(A forma kormányzati megrendelésre írt Skype lehallgatót, de a projectet végül törölték ő meg jól közzétette a forráskódját :)) -
#104233 Pali jogosan paranoiás vírusok terén mert nem használ vírusirtót. Már szvsz msn-en ezerszer több vírus terjeng, mint Skypeon. Nekem mindig is volt fenn naprakész antivir, Skype-on egyszer akart jönni valami az elmúlt 5 évben, az MSN-t most raktam fel - amúgy minden win installt azzal fejezek be, hogy leszedem az MSN-t - és az első nap 3 vírust fogott a NOD... -
Bala10 #104232 ezt most kérdezted, vagy kijelentetted? mert ha az utóbbi, akkor mi a kérdés? -
HUmanHunter #104231 itt mindent megtalálsz ami kell. -
gsg16 #104230 Üdv Mindenkinek!
most vettem meg a játékot,és érdeklődnék,hogy az 1.61-es patch a legutolsó,amit kiadtak hozzá!
Üdv! -
#104229 pm ment..
skype ennyire vírus gazda? nemcsak egy beleképzelt dolog ez? én többnyire azt használok -
#104228 Karynak lehet megvan, mik eszedbe nem jutnak.. Van xfire-ed vagy msn vagy icq? Privatban ird meg ha van és küldöm, a skype-ot meg hanyagold :) hacsak nem vagy mazo virusok terén :) -
#104227 én már csak nosztalgiázom
jut eszembe keresem kary traviános problémamegoldó interjúinak felvételét lol bazz az mekkora volt! megvan az még valakinek?
-
#104226 hehe hány száz új hozzászolásod volt ? :) -
#104225 a hobbi különítmény ott lesz, de el ne lógjátok ezt is babákok! -
HUmanHunter #104224 bekövetkezhetne már ez a jövő! -
#104223 -
#104222 miaz popcorn előfizető lettél? vagy kezd kiteljesedni a személyiséged?