109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
jocking #104301 A másik dolog pedig, hogy a GY.I.K-ban egy csomó link mutat egy battlefield.hu nevű oldalra, csak azzal az a gond, hogy az az oldal parkolópályán van, nem jön be rá semmi, csak 1 battlefield felirat a nagy feketeségben. -
jocking #104300 Hali
Van egy nagy gondom. Megvettem eredetibe a Battlefield 1942-t meg a Secret Weaponös kieget. Feltelepítettem mind a kettőt és feltettem az 1.6.19 patchet is. De amikor be akarnék lépni egy multis internetes játékba, mindig azt írja, hogy "Wrong version! Do you want to update?". Most akkor mi ez? Legújabb frissítésen kívül mi a fene kell még neki? -
#104299 Oksa köszi megy rendesen:)
Elég nagy élmény:D -
#104298 Itt mindent megtalálsz. -
#104297 ok most töltök valami 1.6.19 ugye ez a legfrisseb?:D -
#104296 patch? -
#104295 Helósztok
Ma voltam a Tescoba és megláttam ezt a battlefieldet leértékelve 1000 ft volt:)Amikor hazaértem feltelepítettem minden gond nélkül!
Csak anyi a gond akármeik szeróhoz akarok csatlakozni mindig kiírja hogy nem lehet csatlakozni!
Ez mitől van?
Gamespy kell neki vagy valami?
VÁLASZOTOKAT NAGYon VÁROM!!!!!!!! -
#104294 Csá! -
#104293 beköszönök
-
akkoris -
naezmekkora -
#104290 neked is ha ezt gondolod rólam ! -
#104289 szegenyes fantaziad lehet -
#104288 SOV kupa, újrajátszott mérkőzés, II.forduló, Aberdeen :p
pas42 vs. LS
1.Round: 88:0 - utsó 2 percben jól megpörgettük még őket 120-ról!
2.Round: 0:106 - végig uraltuka játékokot, az ftn az utsó 10 percet főbéz nélkül játszotta.
3.Round: 37:31 - Drámai meccs volt, 2 percel a vége előtt kezdtünk el pörögni és sajnos pechünkre 6 tikettel kikaptunk.
Összeségében nem tudom elképzelni más játékról hogy ilyen kurva nagy játékélményt nyujtson mint a bf1942. -
#104287 . -
#104286 Helyette megleptem magam egy 32cm-es raid daytona kormánnyal, haver nem bírt vele bekanyarodni csak 3-ra pedig akkor bicepsze van mint nekem combom :D
-
#104285 Lepd meg magad egy szervós autóval :) -
#104284 királyság! :) Én már rég abbahagytam leírni őket, pedig tényleg durvák vannak... Két napja éjjel pl. Jennifer Lopezzel beszélgettem itt egy kávézóban a plázában. :-/ -
#104283 Lavina! lehet írni még álmokat a blogodra?
Reggel leírtam nagyábból egyet, elég durva, az elejét bekopizom ízelitőnek :) :
A ladámat vezetem elég durván a városban, max teljesítmény a tapadás határán stb. X idő után elfáradtam megkellett álljak mert szinte már elájultam. remegett kezem lábam. Az út szélén ócska házikó, kopogok, öreg néni ajtót nyit, szállást kérek, ad. Ház belül hihetetlen puritán, egy nagy szoba, egy kicsi, meg a szokásos egyéb konyha stb. A nagyszobába vezet és mutat valami ágy szerüségre hogy itt fogok aludni. Azt se tudtam hogy ez most egy föld csomó pléddel leteritve vagy tényleg ágy. Jah félhomály van mert nincs áram a házban, egy darab gyertya ég. Észreveszem hogy a nagy szoba 1/3 részében egy ház van ajtóval, szal tető minden kompletten. De nem merem megkérdezni az öregasszonyt hogy WTF, valahogy olyan érzésem van hogy jobb ha nem tudom, és jobb ha nem nagyon kérdezősködök. Nah hát aludjunk és elfujja a gyertyát. Fasza, át akartam még vizsgálni az ágyat hogy nincs e valami bogár stb, most a sötétben tapizom végig, de semmi vészes ezért elfexek. De nem tudok aludni, az öregnéne szortyog, a kutyák ugatnak, a lényeg hogy egy idő után abbahagyom ezt az erőszakkal is elalszok projektet és felkeltem, kimentem az udvarra. Az öregnéne is felkell én meg csak nézem a holdat, erre mondja hogy hát igen, telihold van. Persze én első ránézésre láttam hogy ez nem ilyen szokott lenni, huh még most is beleborzongok ha eszembe jut. Szal nagyobb volt, és akárhogy akarom elhitetni magammal hogy biztos máskor is ilyen de egyre egyértelműbb hogy nem, szal mondom a néninek hogy a hold sokkal nagyobb mint szokott lenni, erre mondja hogy „ugyan fiam, ugyanolyan az csak most telihold van”. Megint úgy éreztem hogy jobb ha nem vitatkozok és ráhagyom. -
Bala10 #104282 -
Pénteken mi is bajban leszünk, de mivel csak fun így ..... :)! -
#104280 Figyelem! Fontos infó a sertésinfluenzával kapcsolatban! Ha reggel felébredés után tükörbe nézve valami hasonlót lát, feltétlenül keresse fel orvosát!
-
#104279 Hehe azthiszed magam mernék ilyen döntést hozni :) ? Leharapnák a fejemet :) Pl pár nappal ezelőtt aberdeenen mentem segíteni bbnek és botinak mert állitolag 4 tank támadja őket erre olyan visitozást csaptak hogy minek megyek északot foglalni hogy inkább visszafordultam ( egyébként csak 2 tank ment feléjük ) de akkora volt már a lincshangulat hogy nem hallottam honnan lőnek rám igy kilőttek. Tegnap már figyeltem hogy ki az aki csinálja ezeket a fesztiválokat és épp az aki mindig azt mondja hogy "nyugalom ez csak játék" :) Szal tegnap Feldit sikerült befordítania úgy hogy jó állásnál kilépett és kb 5 percig emberhátrányban voltunk mire sikerült megvigasztalni :) és visszajött, de volt egy nagyon frappáns beszolása is az illetőnek(nevet nem mondok) szal történt hogy közepet foglalta és Gabi oda lőtt vagynem nemtudom de azt mondta hogy "Gabi ha belősz középre megöllek! de valóságban,otthol! :D :D :D egész nap ezen röhögök :D -
#104278 Kellett neked erőltetni a külsősöket :)! -
#104277 Tegnap soc kupa meccsünk volt, az ellenfél nem tudott kiállni, elismerték a def-wint. Erre mi okosan nem hagytuk ennyiben és azt mondtuk hogy szerezzenek külsősöket, megengedjük. Bemegyek a szerverre, egy illus, két illus :D dikk elkezdek kiabálni a többieknek hogy 2 illus is lesz, szal kemény lesz. Végül 6 illus játszott és 2:1 re kikaptunk :D A meccs után szóvátettem, szal most csütörtökön újra lejásztuk de már külsősök nélkül. -
#104276 Ihihi, részlet a legutóbbi Marc Faber interjúból:
Riporternő: 5 hónappal ezelőtt azt tanácsolta, hogy önellátásra rendezkedjünk be, vegyünk egy farmot és szerezzünk fegyvert.
Faber: Mostmár inkább egy gépfegyvert.
-
#104275 - Szlovákia történelme olvasható valahol a neten?
- Elküldjem SMS-ben? -
#104274 nem nagy kunszt, még dark is az, igaz épp csak. :D -
#104273 "öregebb vagyok mint szlovákia":) -
#104272 Nem voltam ott azóta, de nyáron voltunk egy jó párszor. Eléggé random, hogy hol, mikor (kivel, hogyan, hányszor). Miért, ti bekempeltétek azóta, vagy tervezitek? :) -
#104271 Istenem, hova süllyedt ez a topic. :) -
#104270 igen, igen határozottan! -
#104269 joe, zöld kancsó az örsön véletlen volt v jártok oda? -
#104268 szerintem is! -
#104267 természetesen! -
#104266 szavazásra bocsájtanám azon kérdést h fíreg e a darkhorsz?! -
Bala10 #104265 -
#104264 akkor és most -
#104263 Egyik kedvenc zeném :)
One pill makes you larger
And one pill makes you small
And the ones that mother gives you