Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényleg, ha szólnánk a fókusznak vagy az aktívnak lehet még el is jönnének 😄

Döntsétek el melyik kereskedelmi csatorna riporterei legyenek a helyszínen?

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

munka_gorilla
Jó reggelt!
BB, ne a kamerádat fenjed, Te bordatörésben kell jeleskedj! 😊

szép reggelt

BBwork
fenem a kamerámat...

www.battlefield.hu

ize, en elore leszogezem, hogy partatlan vagyok ebben a vitaban... A mereteket azert tettem hozza, hogy a HBA 4-5 "kispolszki" meretu embere vallalja a kulso szemlelo szerepet, illetve ha muszaj, akkor a kuzdo felek koze veti magat, es a 65 kilos embereket elviszi fekete zsakban... :-)
Hat Wallen csak 5 centivel magasabb es 5 kiloval nehezebb mint en :-)

A telefonert np, halalra rohogtem magam rajta :-) Es lehet, hogy kozben a TS gombomat is nyomtam, de abban nem vagyok biztos .-) Ugyhogy most mar eleg sokan tudjak, hogy milyen hulyek vagytok, amikor isztok

Freddy: nem vagytok bunyobetyarok, de azert fel egykor a lottozonal talalkoztok es onnan jottok Bf talira? :-)
Ugyan ! Nem vagyunk mi IRC-s bunyó betyárok ! Majd lehet fotózni, ahogyan békésen sörözgetek Life-al ... Persze, másnap megint leflame-eljük egymás haját itt 😄

sharpshooter
Pepti,
ha búnyót akarsz, akkor intézd el, hogy Wallen eltévedjen, mert "kispolszki" méretû embernek én sem megyek neki😊
ismerve pár ..::CB::..-s vérmérsékletét, én is inkább villámhárító szerepét fogom bevállalni...
Emlékszel Füredre? Tudod, hogy Shaman intelligens, visszafogot... egy ideig, aztán jobb, ha az ember be van oltva, mert amikor harap...😊
Egyébként, hülyeség lenne verekedni, mert rohadt kemény ott a berendezés...(bár egy feeling-es Bud Spencer-es kocsmai bunyót bevállalnék: székláb, korsó, pultos lányok melle közé szorult fej...)
Komolyan butaság lenne...😊))

Ja, és bocsi a péntek éjféli telefon miatt, nem voltunk beszámíthatóak...😊

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

HBA|Pepti
reggeltet.

Seat szivembol szoltal. Csak elore jelntsetek be, hogy mikor es melyik asztalnal kezdodik ez a beszelgetes, mert a tomegverekedest odamegyek megnezni :-) Akkor aztan eloben verhetitek egymast :-) Bazz tegnap este lefekudtem kivetelesen fel 10-kor aludni, ma reggel meg ez fogad, 2 oldalt kellett atolvasnom :-(

Egyszer még hadd muzsikáljak Szívembõl úgy igazán, Szeretném elmuzsikálni: Él még a vén cigány, Öreg cigány, az õsz cigány...

Jó reggelt...

http://gaborszantai.co.uk/

505thZajcev[PT]
Mi van??

Jó éjt!

ja, menék vala húzni a lóbõrt én is, jó éjt mindenki

Iceman
Én is lépek...jó éjt!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Igaz, nagyon ügyesek !

Csakhát, tudod ... sok PT-s disznót gyõz ! Szóval , jobb lesz, ha TE is vigyázol magadra ! 😄DD

Na, menek aludni, mert holnap munka van.

Mindenki álmodjon azzal, amivel jólesik.

Meggymagnak neonzöld birkákat javaslok, amelyekre mindíg rásiklik a célkeresztje ;

Haribónak összekeverhetetlen nevet kívánok ;

Icemannek sok repülõgépet - mindet hátulról 😄D ;

Angyalkának pedig egy hatalmas ShitMixert, ami a betonkeverõ mintájára müxik.

na csász.

ja, aláztam én már freddyt félszemmel pisztollyal 😄

Nem viselkedek, de csak tõletek tudok tanulni, de ha nem kapok magyarázatot, akkor kétségek között fogok õrlõdni..
Nincsen kisebbségi komplekszusom, miért is lenne: csapatként nagyon jók vagytok, de egyénileg...khmmm...mostanában Ahhojtól és END-tõl jobban tartok, mint bármely PT-stõl...
(Lassan sikerül az arcméretemet a monitorhoz igazítani)

szerintem a HBA-nak soha nem is lesz homemapja, mindig az éppen kicsit jobban megy mint a többi lesz a homemap 😄 Volt már berlin, wake, kurks, most talán stálingrád az aktuális 😄

Iceman
Hagirez - Haribo, Frankie - Freddy...hmmmm...egykutya😊))

(nem megsértõdni😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

a füredi HBA tali után mi már õt vagy csak hargitainak vagy hadistennek hivjuk, egyszerûbb úgy 😄

Tudom Hagi, tudom .... 😄DDD

baze én Haribo vagyok!!!! 😄

Hát Hagirez barátom, úgy nézem ... sikerült !

Iceman
Mostanában már Kharkovon ütünk-vágunk.....ütnek-vágnak😊

izé azt hittem hogy az a gondod hogy iwo jimán a hegyre misa tankkal nem az úton ment fel, hanem hirtelen megjelent a defgun elõtt nem? ahhoz pedig fel kellett mennie a lejtõn... na remélem mindent félreértettem

Nem is szabad. De akkor ne is viselkedj úgy, mint akinek kissebbségi komlp...kompplé... ko...
szóval kissebségi érzései vannak azannyaúristenit !

Iceman
jah...régen volt már Iwo. Pár zakó utánváltottunk

ne már...
ice ezt cáfold meg! 😄
végre gondoltam egy értelmes társulat, iwo jima, az egy kira pálya, de most ti is elhagytátok holmi muszka szarért? csalódtam 😄DD
(de most komolyan, mind kurskot mind kharkovot a szívem mélyébõl utálom)

Az meg azért volt, mert közben én is ott voltam bazookával, így volt megdumcsizva, hogy legyen belõle flame is mert tudtuk, hogy nem hagyod ki.

Azért Nálad nem tartom kevesebbre magam, BigFace, sõt...😊

Milyen lejtõ? Milyen Iwo Jima? Nekem tankos afférom volt...

Na, de ezzel ki is merültek az értékeid ! 😄DDD

vakószinû=valószinû

óóóóó hol van már a tavalyi hó !
Iwón már rég nem laknak SiX-esek... Átköltöztek a tajgára, hozzánk ! 😄DD

Freddy, ha nem lennék, most mit csinálnál? Néznéd a PrivateGoldot? Vagy aludnál? Az unalmas...

hát senki nem látja? angyal csak azt akarja végre megtudni hogy hogy a rákba lehet felmenni azon a gedvás lejtõn iwo jimán, õ is gondolta hogy nem csít (ugye angyal?) csak azt is tudhatta volna hogy ez vakószínû klántitok és nem fogja megtudni ha csak maga rá nem jön (vagy pl. én, mert én elmondanám neki.) Iwo Jima ráadásul Six homemap, semmi csodálkozni való nincs rajta hogy mindent tudnak azon a pályán.

born to the flame

Iceman
Angel...ne gyere ezzel...asszem ezt úgy hívják, hogy "ráutaló magatartás". És büntetendõ

"hiszen angyal hozzászólása váltotta ki a vitát, nem az hogy misa valóban csítelt vagy nem"

Ez mindíg így van.
Angyalka egy virtuális gyufa.

Bocs, nem Seat...
Iceman, Neked ment...

nem, félreértettél (vagy én fogalmaztam félreérthetõen)

mivel arra akartam rámutatni hogy mi váltotta ki a vitát, és ebbõl a szempontból az hogy most misaab tényleg csítelt vagy nem teljesen mellékes, hiszen angyal hozzászólása váltotta ki a vitát, nem az hogy misa valóban csítelt vagy nem.

Misaab, ha benne vagy rendezzük le e-mailban, icq-n, irc-n...
Én kérdezek, te megnyugtató választ adsz, és nem idegesítjük a többieket, ok?
Ja, és Seat, egy karakterrel sem írtam, hogy Misa csíter, ezt legfeljebb Te képzelted be magadnak...

Iceman
Hmmm...igaz...tényleg

Te Ice ! Ki vagy Te, hogy megmondd Misának, hogy micsinájjon miiiii ? Hát kinek képzeled te magad, miiiii ? 😄DDDD

tényleg 😄 most látom csak

Iceman
"csak amikor angyal meggyanusitotta misaabot (hogy ez jogos vagy nem jogos azt most felejtsük el)"

Haribo....hát ne felejtsük el....ha én most meggyanusítanék a klánodból vkit, Te mit válszolnál?
Azt hogy mindegy, hogy csítel v nem, csak ne gyanusítgassam? Valhogy ez jött ki belõle...

Értse már meg minden "nehézfelfogású"!! A SiX-bõl nem csítel senki (a PT-ért is tûzbetenném a kezem)!!!
Egyszerûen nem engedhetjük meg magunknak. Nem az a célunk, hogy kizárjanak minket a CB-bõl.
Public-on meg mi a szarnak?
Örülnék ha már befejezõdne ez az egész gyanusítgatásos szarság.
Misa...Te pedig ne provokáld a "tömeget"

Gondolatolvasó vagy. Komolyan megfordultam a székben, hogy itt állsz e a hátam mögött, és olvasod e amit írok éppen PigBrother ...

az egész BF ott van elbaszva hogy semmi támogatás nincs hozzá, a HL-nek (és ezáltal a CS-nek is) 1 évvel a megjelenés után már szinte a programkódját is tudták, de hogy SDK volt az biztos. C nyelven lehetett a játékot programozni és nem volt illegális ha valaki beletúrkált. a BF? Se támogatás, csak szar peccsek félévente egy, semmi SDK, a fejlesztõ/kiadó semmi változtatást nem engedélyez és a modokat sem segíti, valamint egy olyan eszméletlen primitív script nyelven lehet csak a BF-t kódolni hogy azt egy rendes programozó kiröhögi körbe 3-szor.