Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naszóval, még valami eszembe jutott...
Az úgy van, hogy a CS-ben azért sokkal szarabb volt a helyzet, mert a Valve nagyon sokáig magasról szart a csítproblémára ( majdnem rá is ment a CS a dologra )
Itt már a pure szerveres témával látszik az EA/DICE akarat, hogy akarnak tenni valamit az ügy érdekében, csak az eszközeik nevetségesek, és szarok ... már bocsánat.
A Valve késõbb felkarolta az egyik anti-cheat progit, de pl. a PunkBuster azt hiszem elhalt, mert naponta jöttek ki új disznóságok, és egy non-profit programozó csapat nem sokáig bírta tartani a lépést velük.
A PURE szerver elmélet a képeid szerint is akkorát bukott mint az ólajtó, azzal semmit nem ér el senki, ha a bf könyvtár crc-it csekkolgatja, mert a modifikációk gyakran külön kis progik, amik a BF mellett futnak, és csinálják az effekteket. Ezeket csak úgy hasonlóképpen lehet szûrni, és legalább heti frissítéssel követni kell a cheatek fejlõdését. Na, most a linux szerver kijövetelének sebességébõl is ítélve megint csak egy non-profit , vállalkozó kedvû anti-cheat fejlesztõ brigádra vagyunk ráutalva, de ez még nem jelent meg a színen.

mindehhez persze az anticheat progit fejlesztõknek együtt kell mûködnie a DICE/EA társulattal, akik szerintem egykönnyen nem adják be majd a derekukat hiszen azzal elismrnék hogy õk maguk tehetetlenek az ügyben...

Meggymag
"Meggymag = fõcsíter(ológus)"
Hmm teccik. Maradhat. Olyan komoly szakmának tûnik...
Csíterológia RULZ

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Ja, én ilyen szarkeverõ vagyok, de örömmel látom, hogy mindig vannak játszótársak, akik szeretnek a meleg, barna végtermékbe pancsolni...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Én már egy oldallal ezelõtt konszezust javasoltam, csak Angyalka megint kavarta a szart.

😊) Nehogymár fõflamerségem megtagadja önmagát ! 😄DD

ui.:

Meggymag = fõcsíter(ológus 😊))

Meggymag
FõCSítológus? 3 képpel ide jutottam? Király vagyok emberek!!!
Amúgy végre építõ jellegû hozzászólás és nem a kényes témák kerülése. Látod megy ez Freddy csak akarni kell...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

😊) Hülye !

Annak idején CS-ben én kezdeményeztem a punkbusteresítést.
Ott ugyanez ment csak pepitában, és a CS scene sajátosságai miatt sokkal durvábban, mindenki gyanusítgatott mindenkit, emberek hagyták el a scene-t azért, mert felelõtlen f*ok gyanusítgatták õket, ahelyett hogy maguk törekedtek volna a skillre.
Ott sírt mindenki az indexen, hogy így meg úgyszar az egész ( akkor már felismerték, csak én nem akarom, hogy odáig fajuljon ! ) erre írtam egy hozzászólást, hogy senkinek sincs jogalapja sírni a jelenlegi helyzet láttán, amíg nem csinált semmit, akkor ott volt a PB- tessék a magyar szervereken kötelezõvé tenni azt jónapot, banlistet, meg ZTP-t követel a nép.
Lassan lettek is hatásai a dolognak.
NA most itt más a helyzet. A két fõ különbség :

- Amennyiben hinni lehet Meggymag FõCSítológus kutatásainak , a BF-hez tartozó mp cheatek nem annyira komolyak, mint a CS-ben... Tehát abszolút nincsenek még ilyen ogc csítû multifunc genyóságok, tehát a vész ( MÉG ) nem nagy.

- Sajnos azonban az is igaz, hogy míg a CS esetében akkor már kéznél volt a PunkBuster, itt még nincs hatékony védelem, ill. azt olvastam valamelyik site-on, hogy a Cheating Death-et most kódolgatják BF-alá. Viszont hogy az mikor jön ki ... nem tudni, de talán tény1 miatt még nem sürget annyira az idõ.

>>> Anti cheat szoftverek : amit tudni kell róluk, az az, hogy általában kliens -szerver üzemmódban müxenek, és amikor becsatlakozol egy szerverre, akkor a szerveren a játék szervere mellett futó AntiCheat szerverre is felmész, a gépeden dolgozó kliens levizsgálja a géped, hogy van e turpi, ebbõl jelentést csinál, ha van, akkor a szerver nem enged be, és persze logol. <<<

misaab, te direkt csinálod, vagy tényleg õshülye vagy?
mi a f@szomért nem tudsz válaszolni, mártírkodás helyett?
Nem kell játszani a sértõdött királylányt, mert marhára nem áll jól...

Sonka
Látod bazdmeg! Te dumálsz, de az istenért se hagynád ki hogy ne azt ird h farkangyal! Ehhhh
ooops.
És bocsi az elírásért Angel! ;D

az ünnepi kaki...

1. A peticiot aláírtam már... Hülye meg nem vagyok.
2. farkangyal csak akkor nyugodna meg ha azt írtam volna, hogy õõ,,õõ,õõõ hááát tudod csalok meg minden.
3. Mikor ? Kire gondolok ?

Freddynek:
"De ha <<XY>> mondja meg a véleményét,..."
Jééé. Freddy ! Nem is mondtad, hogy XY már PTs lett !
Háát így kell megtudnunk ? Ez durva...

az ünnepi kaki...

Most már késõ Mag ! Neved örökre egybeforrt a BF scene tudatában a Cheat -el ! Sajnálom ... késõ... PEdig szép karrier elõtt álltál ! 😄DD

Sonka
Márha kiengednek a laktanyából. Akkor tuti ott leszek. Szívesen hallanék tõled valami megoldást a csit problémára, hogy hogyan akadályozzuk meg, ha tényleg olyan sok a csiter.
Meggymag
ATYAÚRISTEN EZ MÁR BETEGES!!! Én egy CSÍT ELLENES petíció részleteit másoltam be képekkel illusztrálva, hogy szerencsétlen angolul nem tudó egyének is tudják mihez adják a nevüket. Olyan komoly tévedésben vagy ezügyben, hogy az iszonyat. Ez olyan amirõl beszélsz hogy én mondjuk elkezdem terjeszteni, hogy NO AIDS és feliratokkal képekkel illsztrálom azt, hogy mi is az AIDS és mi a következménye. ÉS ÉN AKKOR TERJESZTEM AZ AIDS-t???? Ha ezt így gondolod ahogy leírtad akkor nekem továbbá egy szavam se lesz hozzád mert ez iszonyat dúrva... Segítek az emberknek CSÍT ELLENES dolgokat terjesztek és le vagyok baszva. EZ ESZMÉLETLEN!! Kész vagyok tõled...

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Végül is ... igen. Igazad van. Meg Magnak is a maga szempontjából. Pénteken egy sör mellett kialakítjuk a stratégiát.

Nem, Seat, a lényeg az lett volna, ha elmondja, hogyan tudja oldalról egy lövéssel a Sherman a Chi-ha-t kiszedni: erre vártam választ - packet loss kizárt, mert futó embereket lõttem fejbe - náluk nem volt? Tyler monitorán sem volt más, mint az enyémen. Szeretnék én is így tankozni, de ha nem tudom meg hogy hová kell lõni, akkor mit tegyek? A lánctalpra lövés kizárt, mert homokzsák és félig ház mögött álltam...

Sonka
Hát megymag is elmondta amit akart a forumon, meg is mutatta egykét képpel. Ez van. Õ is megmondta, te is megmondod. Sirály!
Meggymag
Túl sok a többesszám pedig elvileg csak Angel-el van problémád. Kiváncsi lennék kik azok akikre gondolsz. Nagyon remélem, hogy belõled nem azt váltotta ki a csítes petíció hogy csíter vagy mert akkor az már dúrva...

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Sonka
Haribo jol látja a dolgot. A BF találkozón azt kéne megdumálni akaraunk e tenni valamit a csit ellen v nem. Ha igen akkor mit. Aki ért a dologhoz egykét ötletet kidolgozhatna.
Az a baj, hogy ha XY megmondja a véleményét , akkor az egy dolog.

De ha <<XY>> mondja meg a véleményét, ami esetleg ellenkezõ a sajátoddal, az elnyomás, zsarnokság, hetedhét ribillió ! VAgy mi már nem mondhatunk semmit ? Mi a ló*asz ? Hát nekem egy Meggymag ne mondja meg , hogy mit mondhatok a fórumon ! 😄DD Szóval minden igaz visszafelé is ,és relatív ! Igenis TILTAKOZOM hogy a fórumon népszerüsítsd a csíteket, alapvetõ érdeke itt mindenkinek ez. Annak idején a battlefield.lap.hu-n volt egy cheat-es link, még annak a szerkesztõnek is írjunk, hogy legyen szíves vegye le, mert nem lenne jó, hogyha a hülyegyerekek ott kezdenék az ismerkedést játékkal.

Igen barátaim , akárhogy is fáj itt mindenkinek, de PT-s vagyok, és megmondom a véleményemet ! NAHÁT !
Lehet felháborodni !

Nem értelek...
ezek szerint -mármint,hogy néhányan leírták a véleményüket a dologról és személyesen Õ is válaszolt - Neked csak 1 elfogadható válasz létezik:
-csítelek ???

60000 - SiX!

Részemrõl lezárva...
..bár örültem volna, ha esetleg olyan választ kapok Misától, ami elfogadható, és esetleg én is tudnám játék közben alkalmazni: akkor nem kaptam, most meg már nem érdekel...

kéretik erre nem anyázni, csak a véleményemet mondtam el, nem kívánok a vita részesévé válni...

Én nem nagyon szeretem azokat az embereket akiknek nincs humorérzékük. Azok lelkiszegény emberek és boldogtalanok.
Én fojton provokálom és ugratom az embereket, haverokat.
Ha ezt valaki bántónak találja és besértõdik, mert nem veszi a lapot azt tudom sajnálni. Szaladhat anyukához sírni. A csítgyanúsítgatós, sugalmazós dolgokban nem találok semmi vicceset és ezért válaszolok rá. De néha már ez is fárasztó tud lenni. Tényleg ennyire bántó számotokra hogy milyen jól játszanak egyesek ? Ezt ennyire nehéz elfogadni ? Vagyunk itt nagyon sokan akik idõt szánnak a pályák megismerésére és a kiskapuk megtalálására. Aztán jön egy két arc aki nem érti mi történik körülötte és már megy is a susmus meg a gyanusítgatás. Nem kevés idõnket veszi el a BF a sok gyakorlás és tanulás miatt. Egy csomó mindent félreértetek amirõl foggalmatok sincs. Itt van a baj. A tudatlanságotok sodor meggondolatlan fejtegetésekbe ami felesleges indulatokat szül bennem is. Felmegy bennem a pumpa, mikor tiszta lelkiismerettel ki merem jelenteni, hogy soha az életben még csak meg sem fordult a fejemben a nem tiszta játék iránti vágy. Szerintetek ha csítelni akarnának itt az emberek megvennék az eredeti játékot meg kieget ?
Nem egyszerûbb a lopott játékkal csalni ? Minek kéne pénzt áldozni a mocskos játékért ? Megy a csalás ingyen is.
Jó lenne végre ha abbahagynátok a síránkozást és inkább megtanulnátok játszani rendesen. Miért van az, hogy a PT vagy a SiX bármely tagja nem kezdte el gyanusítgatni akármelyik klánt vagy annak tagját ? Talán azért mert van fogalmunk arról, hogy mi miért történik...
Másrészrõl aki csal az könnyen felismerhetõ abból, ahogyan játszik. Pl. van valaki aki egyértelmüen NoFog cheat-et használ és többen is kiszúrtuk. Hát nem érdekes ?
Nem is ragozom tovább a dolgokat, mert felesleges.
Mindenki azt gondol amit akar csak már tele van a faszom a rosszindulatú egyénekkel. Tõlem azt irogattok itt amit akartok ez nem befolyásolja a játékunkat. Ha valami oknál fogva a public game tele lesz csíterpalántákkal engem hidegen hagy. Itt páran arra törekszünk, hogy ha nincs CB war, akkor normális keretek között tudjunk egymással játszani. Erre a nyílt public már régen nem alkalmas. Nagyon felhigult de valakinek ez kielégíti az igényét. Arra fogunk törekedni, hogy csak megbízható játékosok jöjjenek lõni és a döntés jogát meghagyjuk magunknak.
Hogy errõl kinek mi a véleménye ? Hidegen hagy.

ui:
Kicsit örülök annak, hogy mennyire foglalkoztatja az embereket hogy a PT vagy a SiX hogy játszik. Ezek szerint nem hiába csináljuk azt amit. Büszke is vagyok a PT-re és a SiX minden tagjára azért amit elértünk közösen ebben a mûfajban. Én a többieknek is sok sikert és kitartást kívánok.

na csokoládé...
misa

az ünnepi kaki...

egyébként meg a PT-seknek mondom (bár lehet hogy nem kéne a HBA-PT viszony mostanában tökéletesnek volt mondható 😄) hogy igazából titeket senki sem baszogatott eredetileg, csak amikor angyal meggyanusitotta misaabot (hogy ez jogos vagy nem jogos azt most felejtsük el) amin valamelyik tagotok felhúzta magát hogy angyal már megint csíterezik pedig csak játszani nem tud. Erre reagált aztán meggymag meg a többiek, és õk is kizárólag a stílusotokat kritizálták, az senki egy percig se mondta hogy ti csítelnétek. Személyes meggyõzõdésem (talán a modfejlesztésbõl eredõen nekem jobban elhiszitek) hogy igazán komoly csítek nincsenek a BF-hez. Ilyen hogy messzebbre lát vagy hogy kiirja elõbb a nevet, na puff... De olyan hogy sebezhetetlen vagy hogy repül a tankkal vagy ilyesmi, szimplán lehetetlen. Ehhez hozzájön pepti magyarázata, tudjátok packet loss is van a világon, méghozzá a BF-ben soxor fordul elõ, rossz a netkód, ezt máig nem tudák rendesen egyik peccsben sem kijavítani teljesen csak foltozgatva van.

Seat, nem mertem szólni, hátha vissza is tolatsz...😊

Meggymag
És még õ sír, hogy elütöm dzsippel LOL

különben is csak hajtunk az 50k-ra 😄

Angel:
Ugye nem haragszol,mert átmentem rajtad az M10-el? 😊
Gondoltam most szólok,ne erre keljek reggel:
"Seat galádul elütött a tegnap esti Bocage-n,igaz írt egy rövid "sry",de a pipától nem látva nem írtam vissza neki semmit" 😄

60000 - SiX!

Meggymag
Akkor miért nem mondtad amikor az "autós képek órái" voltak??? Sztem ezeket a dolgokat amik miatt a flém ment fontos tisztázni mert sok ember szemében szálka maradhat... Ami meg most utána ment(a bohócos cucc) az meg egy kis vidámság volt a sok flém után...

Cobra, hol itt az off? Én nem látom? Ez is BF-hez tartozik...csak kicsit sötétebb...

Oxigén! 😊

60000 - SiX!

Tuvok
Ezexerint mégis ott van. Holnap du ugorj már fel HBA TS-re egy gyakmeccs megdumálására.

Ádi: túlzás ilyen kevés embert említeni meg, de köszi, igyekszem, amennyire tõlem telik.

Igen,csak közben zoom-olok is. 😊

60000 - SiX!

Te kecseg!
Most látom csak! 😄DD

60000 - SiX!

Meggymag
Te szokás szerint messzirõl nézed majd a vitát mint ahadszintéren a wespe-bõl?

Meggymag
Ha még járnál mircre is akkor élveznéd igazán a BFet. Komoly FUN beszélgetések szoktak menni a bf.hu-n. Szeretettel várunk ADI. Keress meg minket

Adi
Jó 8!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Amondó vagyok,hogy ezt a csítpropaganda vs. nocsítpropaganda vitát napoljuk el péntekre /09.12/ a Fanyûvõben sokkal jobban meg lehet indokolni egyik oldalnak - másik oldalnak.
(már csak 5-öt kell aludni! )

60000 - SiX!

Amondó vagyok,hogy ezt a csítpropaganda vs. nocsítpropaganda vitát napoljuk el péntekre /09.12/ a Fanyûvõben sokkal jobban meg lehet indokolni egyik oldalnak - másik oldalnak.
(már csak 5-öt kell aludni! )

60000 - SiX!

Adi
Forum arra van, hogy megbeszéljünk az élményeinket. Asszem szombaton 2-3 hét után mondom leülök kicsit bf-ni.... Mit láttok 1.45 patch a servereken. Mondom mi a geci van itt? Be is írtam, hogy most mivan, mert nem akarta felrakni nekem a patche-t. Elmentem buliztam egyet, mikor haza jöttem és még mielött elaludtam eszembe juttot, hogy jéééé van egy BF42 infó oldal. Reggel meg is nézztem és már játszottam is ma!! Aki hülye az haljon meg én úgy vagyok vele!!(ha full kezdõ vki akkor annak én azzér megmondom, hogy ott van egy link ami segíthet a gondján baján. De ha olyat kérdez, hogy melyik gombal kell elõre menni és hol találja az options menübe a video kártya beállításait akkor azzon kicsit felszoktam magam baszni) Nekem se segítet senki. Pedig elég régen járok ide. Tuvok az aki néha megmutatja az utat nagyon más nem. Ja még Meggymag. (Mapok terén)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

nincsott!!! 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Meggymag
Nem bohóc!! Alkesz!!

Tuvok
Most meg ott van...Nemértem...

Tuvok
Bazz, melyik volt??? GRRRR! Ki vette le? De legalább a bohóc ott maradt.

DarkHorSe
tévedsz ! 😊 mostanában Planetside-ot tolom azért nem bfezem ..

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Végre!
Akkor ezért látlak kevesebbet! 😄DD

60000 - SiX!

Tuvok

AirborneRanger
Elég lesz az öklöm is 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines