Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az úgy van, hogy a CS-ben azért sokkal szarabb volt a helyzet, mert a Valve nagyon sokáig magasról szart a csítproblémára ( majdnem rá is ment a CS a dologra )
Itt már a pure szerveres témával látszik az EA/DICE akarat, hogy akarnak tenni valamit az ügy érdekében, csak az eszközeik nevetségesek, és szarok ... már bocsánat.
A Valve késõbb felkarolta az egyik anti-cheat progit, de pl. a PunkBuster azt hiszem elhalt, mert naponta jöttek ki új disznóságok, és egy non-profit programozó csapat nem sokáig bírta tartani a lépést velük.
A PURE szerver elmélet a képeid szerint is akkorát bukott mint az ólajtó, azzal semmit nem ér el senki, ha a bf könyvtár crc-it csekkolgatja, mert a modifikációk gyakran külön kis progik, amik a BF mellett futnak, és csinálják az effekteket. Ezeket csak úgy hasonlóképpen lehet szûrni, és legalább heti frissítéssel követni kell a cheatek fejlõdését. Na, most a linux szerver kijövetelének sebességébõl is ítélve megint csak egy non-profit , vállalkozó kedvû anti-cheat fejlesztõ brigádra vagyunk ráutalva, de ez még nem jelent meg a színen.
Hmm teccik. Maradhat. Olyan komoly szakmának tûnik...
Csíterológia RULZ

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
http://gaborszantai.co.uk/
😊) Nehogymár fõflamerségem megtagadja önmagát ! 😄DD
ui.:
Meggymag = fõcsíter(ológus 😊))

Amúgy végre építõ jellegû hozzászólás és nem a kényes témák kerülése. Látod megy ez Freddy csak akarni kell...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Ott ugyanez ment csak pepitában, és a CS scene sajátosságai miatt sokkal durvábban, mindenki gyanusítgatott mindenkit, emberek hagyták el a scene-t azért, mert felelõtlen f*ok gyanusítgatták õket, ahelyett hogy maguk törekedtek volna a skillre.
Ott sírt mindenki az indexen, hogy így meg úgyszar az egész ( akkor már felismerték, csak én nem akarom, hogy odáig fajuljon ! ) erre írtam egy hozzászólást, hogy senkinek sincs jogalapja sírni a jelenlegi helyzet láttán, amíg nem csinált semmit, akkor ott volt a PB- tessék a magyar szervereken kötelezõvé tenni azt jónapot, banlistet, meg ZTP-t követel a nép.
Lassan lettek is hatásai a dolognak.
NA most itt más a helyzet. A két fõ különbség :
- Amennyiben hinni lehet Meggymag FõCSítológus kutatásainak , a BF-hez tartozó mp cheatek nem annyira komolyak, mint a CS-ben... Tehát abszolút nincsenek még ilyen ogc csítû multifunc genyóságok, tehát a vész ( MÉG ) nem nagy.
- Sajnos azonban az is igaz, hogy míg a CS esetében akkor már kéznél volt a PunkBuster, itt még nincs hatékony védelem, ill. azt olvastam valamelyik site-on, hogy a Cheating Death-et most kódolgatják BF-alá. Viszont hogy az mikor jön ki ... nem tudni, de talán tény1 miatt még nem sürget annyira az idõ.
>>> Anti cheat szoftverek : amit tudni kell róluk, az az, hogy általában kliens -szerver üzemmódban müxenek, és amikor becsatlakozol egy szerverre, akkor a szerveren a játék szervere mellett futó AntiCheat szerverre is felmész, a gépeden dolgozó kliens levizsgálja a géped, hogy van e turpi, ebbõl jelentést csinál, ha van, akkor a szerver nem enged be, és persze logol. <<<
mi a f@szomért nem tudsz válaszolni, mártírkodás helyett?
Nem kell játszani a sértõdött királylányt, mert marhára nem áll jól...
És bocsi az elírásért Angel! ;D
az ünnepi kaki...
2. farkangyal csak akkor nyugodna meg ha azt írtam volna, hogy õõ,,õõ,õõõ hááát tudod csalok meg minden.
3. Mikor ? Kire gondolok ?
Freddynek:
"De ha <<XY
Jééé. Freddy ! Nem is mondtad, hogy XY már PTs lett !
Háát így kell megtudnunk ? Ez durva...
az ünnepi kaki...

De ha <<XY
Igen barátaim , akárhogy is fáj itt mindenkinek, de PT-s vagyok, és megmondom a véleményemet ! NAHÁT !
Lehet felháborodni !
ezek szerint -mármint,hogy néhányan leírták a véleményüket a dologról és személyesen Õ is válaszolt - Neked csak 1 elfogadható válasz létezik:
-csítelek ???
60000 - SiX!
..bár örültem volna, ha esetleg olyan választ kapok Misától, ami elfogadható, és esetleg én is tudnám játék közben alkalmazni: akkor nem kaptam, most meg már nem érdekel...
Én fojton provokálom és ugratom az embereket, haverokat.
Ha ezt valaki bántónak találja és besértõdik, mert nem veszi a lapot azt tudom sajnálni. Szaladhat anyukához sírni. A csítgyanúsítgatós, sugalmazós dolgokban nem találok semmi vicceset és ezért válaszolok rá. De néha már ez is fárasztó tud lenni. Tényleg ennyire bántó számotokra hogy milyen jól játszanak egyesek ? Ezt ennyire nehéz elfogadni ? Vagyunk itt nagyon sokan akik idõt szánnak a pályák megismerésére és a kiskapuk megtalálására. Aztán jön egy két arc aki nem érti mi történik körülötte és már megy is a susmus meg a gyanusítgatás. Nem kevés idõnket veszi el a BF a sok gyakorlás és tanulás miatt. Egy csomó mindent félreértetek amirõl foggalmatok sincs. Itt van a baj. A tudatlanságotok sodor meggondolatlan fejtegetésekbe ami felesleges indulatokat szül bennem is. Felmegy bennem a pumpa, mikor tiszta lelkiismerettel ki merem jelenteni, hogy soha az életben még csak meg sem fordult a fejemben a nem tiszta játék iránti vágy. Szerintetek ha csítelni akarnának itt az emberek megvennék az eredeti játékot meg kieget ?
Nem egyszerûbb a lopott játékkal csalni ? Minek kéne pénzt áldozni a mocskos játékért ? Megy a csalás ingyen is.
Jó lenne végre ha abbahagynátok a síránkozást és inkább megtanulnátok játszani rendesen. Miért van az, hogy a PT vagy a SiX bármely tagja nem kezdte el gyanusítgatni akármelyik klánt vagy annak tagját ? Talán azért mert van fogalmunk arról, hogy mi miért történik...
Másrészrõl aki csal az könnyen felismerhetõ abból, ahogyan játszik. Pl. van valaki aki egyértelmüen NoFog cheat-et használ és többen is kiszúrtuk. Hát nem érdekes ?
Nem is ragozom tovább a dolgokat, mert felesleges.
Mindenki azt gondol amit akar csak már tele van a faszom a rosszindulatú egyénekkel. Tõlem azt irogattok itt amit akartok ez nem befolyásolja a játékunkat. Ha valami oknál fogva a public game tele lesz csíterpalántákkal engem hidegen hagy. Itt páran arra törekszünk, hogy ha nincs CB war, akkor normális keretek között tudjunk egymással játszani. Erre a nyílt public már régen nem alkalmas. Nagyon felhigult de valakinek ez kielégíti az igényét. Arra fogunk törekedni, hogy csak megbízható játékosok jöjjenek lõni és a döntés jogát meghagyjuk magunknak.
Hogy errõl kinek mi a véleménye ? Hidegen hagy.
ui:
Kicsit örülök annak, hogy mennyire foglalkoztatja az embereket hogy a PT vagy a SiX hogy játszik. Ezek szerint nem hiába csináljuk azt amit. Büszke is vagyok a PT-re és a SiX minden tagjára azért amit elértünk közösen ebben a mûfajban. Én a többieknek is sok sikert és kitartást kívánok.
na csokoládé...
misa
az ünnepi kaki...

Ugye nem haragszol,mert átmentem rajtad az M10-el? 😊
Gondoltam most szólok,ne erre keljek reggel:
"Seat galádul elütött a tegnap esti Bocage-n,igaz írt egy rövid "sry",de a pipától nem látva nem írtam vissza neki semmit" 😄
60000 - SiX!
60000 - SiX!
Holnap du ugorj már fel HBA TS-re egy gyakmeccs megdumálására.
Ádi: túlzás ilyen kevés embert említeni meg, de köszi, igyekszem, amennyire tõlem telik.
60000 - SiX!
Most látom csak! 😄DD
60000 - SiX!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
(már csak 5-öt kell aludni!
)60000 - SiX!
(már csak 5-öt kell aludni!
)60000 - SiX!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Swedish people are albino monkeys
Akkor ezért látlak kevesebbet! 😄DD
60000 - SiX!