Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

munka_gorilla
Hidd el, nagy segítség ez a magamfajta html antitálentumokank! 😊

Meggymag
faxnak kellett ezt megvarjálnia az SGnek...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Ismét találtam nektek csemegét és úgy tudom, hogy a HBA érdeklõdött ilyen dolog iránt. Ez egy olyan kis progi amely a honlapon ÉLÕBEN információt közöl a szerverrõl(amit beállítanak neki) pl.: az épp futó map, játékosok, idõ, pontok stb.
Innen töltheti le aki akarja:
<A href="http://www.fileplanet.com/dl.aspx?/planetbattlefield/bf1942live.zip" target="_blank">BF1942 LIVE</A>

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

BBwork
én meg csak melózok, meg melózok....
poor baby...

www.battlefield.hu

kabbe :-)

Bar holnaptol en is szabin leszek ezen a heten...
Jó neked!!! Na de majd ha én leszek szabin. OLyanokat fogok aludni
Pill,rajta vagyok 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

skorpio7
Jó munkát ... én meg a mai nappal megkezdem a jövõhét péntekig tartó megérdemelt szabimat ... na mentem játszani .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Tõlem jöhet a SIX HUMAN CB BFBT PT NB tökmindegy, csak warwarwar
air23
véletlen ajjasan oda spawnoltak. a csiterek!!! ez tûrhetetlen!

leno=loni
Na indulok dogozni!
Csoki.

kivel Hagi? :-)

Ja: SIX ma este megismeteljuk a tegnapi gyakwart? Ma ugyesebbek leszunk, es mind a ket oldalt kene jatszani :-)

messzire leno geppsukaval raadasul nem is olyan bonyolult :-) Bar meg en is csak a "gyakorlom" szintjen vagyok, azert osszejon, ha az ellen eppen nem egy nagyon jo kepessegu assault vagy sniper, mert akkor eselyem sincs, a rohadt visszalo es abba belepusztulok :-)

A latasrol annyit, hogy amikor meghalsz, akkor a kornyeket latod egy darabig, vagy egy csapattarsadat. Es sokszor tobbet latsz, mint a csapattars maga, es lehet, hogy akkor vettek eszre.
Na örömmel látom hogy már majdnem túljutottunk egy értelmes téma, értelmetlen és meddõ vitáján

Este warolni akarok intézkedjetek ! szedjétek össze magatokat.

THX
BBwork
flaaaaaaaaaaaaaaaaame!

www.battlefield.hu

Flémmentesnapotkívánok...

az ünnepi kaki...

sharpshooter
Arról nem is beszélve, ha fakítod a zászlót - akkor mint a bolondok futkosnak 5-6-an...😊

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

BBwork
az is elõfordulhat h azok 3an épp oda spawnoltak, ahol te bújkáltál 😊
ezen kívül szempont az is, hogy - fõleg a klánjelzéssel ellátott nevû játékosok - publicon is úgy játszanak, hogy közben teamspeak-en vannak, így pedig elég ha egyikük meglát jó messzirõl, máris tudja a fél világ hol lopaxol.

www.battlefield.hu

sharpshooter
lent nyomogatod a számsort a lap alján...

Láma és offtopic kérdés :
Hogyan lehet a fórumban lapozni a korábbi hozzászólások megnézéséhez ?
Frankie
kérdezed meggymagot. majd köszönd meg neki hogy felvilágosított.

Frankie
wespe volt az 😊

Kicsirigo
fel akart szállni vele, csak nem sikerült. 😄

Hehe, az Wespe volt ! De mekkora lámaság, tyuhéjj, röhögtem is erõsen !

Egen, sõt, most már repülõgép szárnyról sem lehet aknát szórni, pedig Frenki nagy mestere volt a dolognak....

Skynet
Skacok ennek a játéknak multiban van vmi cheat elleni védelme vagy valami?
Bennvagyok egy magyar szerveren és egy két ember érdekes módon baxottnagy távolságokból simán leszed géppisztollyal,ha meg én lövöm õket akkor semmi...
Arról nemi beszélve hogy elõfordult hogy van olyan ember aki simán tudja hogy épp mikor holvagyok,tehát opéldául totál észrevétlenül kúszok az ellen bázisa felé mialatt a nép messze csatázik..Bejutok a bázisra bekúszok egy házba...És érdekes módon beront vagy 2-3 ember és porrálõ...Pedig nemis láthattak mert akkor kerültek a bázisra meghalás miatt amikor már bennvoltam...
sharpshooter
Te meg menjél APC vezetõi tanfolyamra...😊
Tobrukban mekkorát feküdtél vele, saját bázison...anyám...

sharpshooter
köszönöm...
másik kérdés:
régebben az ember telepakolta a jeepet expackkal, aztán had szóljon...
...tegnap pakolom, erre a csomag szépen oldalazva kicsúszott a jeep oldalán, ez így van rendjén?

Frankie
látom nem bírod ki 😊

Jut eszembe, már olyat is láttam - így bízz meg a hit detectionben - hogy a frontpáncélra leadott lövés áthaladt az egész tankon, majd belülrõl durrant a hátsó farlemezen, és egy lövéssel kinyírta a csodálkozó emberünket. Ha nem látom nem hiszem el, de szerintem ilyet nem csak én figyeltem meg. Szóval, furcsa egy játék ez.

Kicsirigo
Nem mennél vele semmire, mert ez a Shermanra is igaz.
Nem kell segbe lõni, elég ha a torony hátulját találod el és vége.
Pl Sherman szembe áll veled, de ellenkezõ irányba áll a tornya akkor egy lövés elég neki.

Na, a Chi-háról biztosan tudom, hogy a torony hátsó fala is aranylövést ér, a többi tankról majd nyilatkoznak a nagy tankosok.

Látom már válaszoltak helyettem...

az ünnepi kaki...

nem komolyságnak szántam, csak mondom hogy milyen iszonyat vackok voltak a japán tankok igazából a háborúban...

sharpshooter
Ha Life elérhetõ lesz megkérem, hogy linkelje be...😊

hol tekinthetem meg? :-) Ezt latnom kell...

na lecci, lecci, leeeecciiii....
sharpshooter
tehát, ha japóként tankozni akarok, akkor üljek jeep-be és lopjak Shermant...

a Chi-ha úgy ahogy van farostlemez hehe, az egészet már egy browning is darabokra lyuggatta, még ágyú se kellett neki a való életben.

sharpshooter
Freddy, a torony Misa felé fordult, de lehet, hogy a torony mögé lõtt - ha igen, akkor megvan a válasz, mert CéZé is mondta, hogy a Chi-ha hátsó lapos része farostlemez...

sharpshooter
Pepti, ha látnád a videót, amit Sonkáról vettünk fel...
Azóta Szalacsi Sonkának hívjuk - a lúzer nem tudta, hogy a f.gép tud avi-t rögzíteni és tök részegen elkezdett énekelni: "szûk a szuka luka" címû szekszárdi szüreti dalocskát...😊

Ezt még én is tudom ! ( pedig nem vagyok nagy tankos )

Ha a tank tornya nem feléd néz, akkor a torony hátuljára leadott lövés bizonyos típusok esetében segglövésnek ér, és azonnali pusztulást von maga után, ill. a hátsó traktusra "ráejtett" lövés is segglövésnek számít ( ezt gyakorolja Schreck és Wallen nap mint nap, mert nagyon hasznos ) és azonnali halált okoz.

Angel:
Ez a kérdés már túl "intim"!

sharpshooter
Misa, akkor egy kérdés:
nem cifrázom: hogyan kell oldalról egy lövéssel kiszedni azonos kategóriájú tankot, a ha a futómû nem látszik, tehát melyik pontot löjjem meg?
Ennyi.

A reklám sose árt:
Tényleg be kellene telefonálni a fókuszba v. a TV2-be /vagy ez ugyanaz?/,hogy "véres leszámolás terveznek egy internetes játék résztvevõi ezen a héten pénteken itt és itt"
Meg kell ismertetni az emberekkel ezt a játékot,hátha jönnek még új arcok.

Qrz:
Te pl. eljöhetnél hivatalból /cameraman/ - mondván "fülest kaptál az eseményrõl és legyünk mi az elsõk akik leadják"

Mekkora lenne! 😊

Jó akkor tök komolyan:
Misa Te csítelsz?

Naaaa...
Én most tök komoly vagyok.

az ünnepi kaki...

Jó reggelt mindenkinek!

Misa:
Te csítelsz? 😊

Angyi:
Tedd fel a kérdésed érthetõen, mindenféle belemagyarázás nélkül. Hátha sikerül számodra is elfogadható választ adnom.

az ünnepi kaki...