Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FoP!-60k-69k + 70k! :)
- o.gy.: Játszunk olyat hogy kérdezek valamit és ha nem tudsz válaszolni adsz egy százast, aztán te is kérdezel és ha esetleg nem tudom a választ én adok egy ezrest neked. Jó?
- h.gy.: Jó.
- o.gy.: Mi az, 4 lába van ülünk rajta?
- h.gy.: Nemtom, itt egy százas.
- o.gy.: Hát a szék! Akkor mi az, 4 lába van és eszünk róla?
- o.gy.: Hát az asztal! Na jó most kérdezz te!
- h.gy: Mi az, 45326721 lába van és 54543234 szeme?
- o.gy.: Ezt tényleg nem tudom, itt az ezresed.
- Egyébként mi az?
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Cigány száguld lefelé a dombról biciklivel. A rendõr lentrõl ordít neki:
-Állj meg Gazsi, nincs lámpád!
-Ugorj baszd meg, fékem sincs!
ON:
Angyal elõbújhatsz! 😄
(fejre) 😊
(fejre) 😊
Ne félj ott nem volt ilyen! 😄
George F. örmester nézett rám bután,midõn elindítottam egy AT-lövedéket a feje irányába. 😄DD
Hja és tök totál véletlenül géppisztollyal 2 találattal szedett le valamelyik álladék nagytávból nemegyszer😊
es utána szerver ip kettõspont és 23000 port.
pl:
PT pub SW szerver
SEAT EGYÉL:

szerintem egyértelmû,hogy inkább az elsõ...😄
Tuvok:
Mindenegyes link -rudikat jelent...😄 (lassan Te kell,hogy hozz)
Pepti:
Szervezném,csak mindenki dolgozik,de ami késik nem múlik 😊
Magilla, voltról nemtok, perpil nincs, de úgy néz ki lesz, mert amikor fel akartam tölteni a beállított cuccot, megláttam, hogy már ott van...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Az ember /Mag/ csak segíteni akar és mindjárt leszúrják,hogy ez 1 teljes oldalú progi... 😄

Ezt a kis linket is meg lehetett volna egy hozzászólásból adni,erre Te... 4+ 1(ráutaló magatartásúval)oldottad meg. 😄DD
U.I.: tudjátok Meggymag segít ha tud...

Te kecseg! 😄
Egyebkent mindezt az informaciot a bftracks.net-en is meg lehet tekinteni a szerverrol :-)Csak asszem 5 percenkent frissul vagy hogyan, ebben nem vagyok teljesen biztos.
Es akkor ha lesz ircbot meg ez, akkor az mar kiraly lesz :-) Az ircbotot egyebkent beuzemeltuk a HBA szerverre (legalabbis en mar leteszteltem) csak meg nem inditottuk el...
itt egy példa

Vagy mi van???