Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még 30 kellene...

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Ma este 22:00-kor jó Nektek?

Ok,akkor ezt megbeszéltük! 😊

Egy okos és egy hülye gyerek beszélget:
- o.gy.: Játszunk olyat hogy kérdezek valamit és ha nem tudsz válaszolni adsz egy százast, aztán te is kérdezel és ha esetleg nem tudom a választ én adok egy ezrest neked. Jó?
- h.gy.: Jó.
- o.gy.: Mi az, 4 lába van ülünk rajta?
- h.gy.: Nemtom, itt egy százas.
- o.gy.: Hát a szék! Akkor mi az, 4 lába van és eszünk róla?
- o.gy.: Hát az asztal! Na jó most kérdezz te!
- h.gy: Mi az, 45326721 lába van és 54543234 szeme?
- o.gy.: Ezt tényleg nem tudom, itt az ezresed.
- Egyébként mi az?

munka_gorilla
Én most a #44444-re hajtanék! 😊

Thx,ez megnyugtató! 😄

Meggymag
Angyal épp hazafelé tart...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Tuvok
OFF:

Cigány száguld lefelé a dombról biciklivel. A rendõr lentrõl ordít neki:
-Állj meg Gazsi, nincs lámpád!
-Ugorj baszd meg, fékem sincs!

ON:

Gyere,vívjuk meg szokásos viadalunkat! 😊

Már csak 39!
Angyal elõbújhatsz! 😄

AT-bõl egy is elég.
(fejre) 😊

Creator
Nem tudom de az 1.45 után is a házba hasaló emberkéknek kilóg a lábuk, és ha megcsiklandozzuk kivülrõl igencsak sebzõdnek, és ha beront valaki röktön tudja hova kell lõni, és ez nem ............. hanem bug. Ezért vigyázva hova hasal le az ember!
AT-bõl egy is elég.
(fejre) 😊

2 lovessel? volt az szerintem 3 tolteny, mivel minimum annyi kell mindegyikbol, ha jol emlekszem... Bar asszem assi puskabol 2 kell fejre, akkor pont makja volt, es fejen lott :-) De mint mondtam, annyira nem nagy dolog, csak ygakorlas kerdese...
Múltkor /SW-demo/ botok ellen játszottam.
Ne félj ott nem volt ilyen! 😄
George F. örmester nézett rám bután,midõn elindítottam egy AT-lövedéket a feje irányába. 😄DD

munka_gorilla
hihetetlen 😉 hogy ezek mit mûvelnek...

nem tudom melyik serveren játszottál, de a legtöbbön engedélyezve van a freecamera, ez azt jelenti hogy repkedhetsz körbe amíg halott vagy, igy aztán könnyen láthattak, hogy miért kellett rád 3 csókát küldeni azt mondjuk nem tudom, ennyire veszélyes vagy? 😄DD

traXion
hát nem megy, pedig refreshelek 1000rel 😊 de az ase látja, szal megy 😊

Skynet
Éppezaz hogy nem odaspawnoltak,hanem kintre valahova és tökvéletlenül mindháromnak pont bekellett jönnie a házba és pont abba a sötét sarokba lõni ahol punnyadtam😊)))

Hja és tök totál véletlenül géppisztollyal 2 találattal szedett le valamelyik álladék nagytávból nemegyszer😊
Kicsirigo
most megy

Kicsirigo
Most nálam is, de az elöbb ment, nyomogasd az F5-öt.

munka_gorilla
Server is down.

Kicsirigo
Elolvastam a readme-jét, ezt bármelyik szerverre rá lehet izzítani, csak beírod böngészõbe ezt: http://www.force137.com/stats/bf1942live/bf.pl?
es utána szerver ip kettõspont és 23000 port.

pl:
PT pub SW szerver

munka_gorilla
Jé, a középsõ Seat! 😊))

munka_gorilla
Basszus, értsétek már meg, hogy ilyen volt nektek!

Tuvok
Felejtsük el, már le is töröltem...esetleg ha találok javascriptet hozzá, akkor még nekifutunk egyszer.

SEAT EGYÉL:

Magilla:
szerintem egyértelmû,hogy inkább az elsõ...😄
Tuvok:
Mindenegyes link -rudikat jelent...😄 (lassan Te kell,hogy hozz)
Pepti:
Szervezném,csak mindenki dolgozik,de ami késik nem múlik 😊

Tuvok: szerintem ehhez Perl kell, es en mar megmondtam Admiralisnak is, hgoy az van windows-ra is, de azt fel kell telepiteni meg eloszor a szerverre, majd az eleresi utvonalatm eg kell adni a .pl file-ban is. Windows-on nem jellemzo a "/usr/bin/perl" tipusu eleresi utvonal...
tessek, itt bajcsevegsz, ahelyett, hogy szervezkednel valamit, hogy lesz-e este gyak vagy sem.... :-)
Tuvok
qss, mondtam én hogy baj??????????????????????

Magilla, voltról nemtok, perpil nincs, de úgy néz ki lesz, mert amikor fel akartam tölteni a beállított cuccot, megláttam, hogy már ott van...

Meggymag
Ja teljeskörûen le vagyok baszva

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Csak akarták...én úgy tom. Be is szóltak mircre és ez lett az eredménye. Ezért jó néha ircre járni

munka_gorilla
Most akkor én hülye vagyok, vagy tényleg nem volt ilyen eddig a HBA-nál??? Vagy mi van???

Na tessék!
Az ember /Mag/ csak segíteni akar és mindjárt leszúrják,hogy ez 1 teljes oldalú progi... 😄

traXion
az a coffos, nemtom mért lépet át a companyból 😊

traXion
tudod!! 😊

Ki az a Kapor? 😊

Tuvok
Mi ezt egy egyszerû javascripttel akartuk megoldani. Pár szó csak, melyik pálya, és hogy online vagy offline a szerver, ez viszont elfoglal egy egész oldalt. Akkor elvonulok tesztelni.

Meggymag
És ez nekem szólt. Kezdetnek nem is rossz. Még valaki?

Már ne is haragudj,de szét offolod a fórumot a linkeléseiddel! 😄
Ezt a kis linket is meg lehetett volna egy hozzászólásból adni,erre Te... 4+ 1(ráutaló magatartásúval)oldottad meg. 😄DD

traXion
Belekössek? Lassan jön bazzeg!

traXion
Beszóltál? Ráduszítom Kaport.. Kaprot, vagy ezt hogy kell ragozni? Na mindegy, ráduszítom!

Meggymag
Még várjunk hátha valaki bele tud kötni a linkembe
U.I.: tudjátok Meggymag segít ha tud...

Nem!
Te kecseg! 😄

traXion
vége a flamenek? :|

igen, ilyesmi kellene, a honlapra akarjak Tuvokek kitenni.

Egyebkent mindezt az informaciot a bftracks.net-en is meg lehet tekinteni a szerverrol :-)Csak asszem 5 percenkent frissul vagy hogyan, ebben nem vagyok teljesen biztos.

Es akkor ha lesz ircbot meg ez, akkor az mar kiraly lesz :-) Az ircbotot egyebkent beuzemeltuk a HBA szerverre (legalabbis en mar leteszteltem) csak meg nem inditottuk el...
munka_gorilla
Ilyen nem volt/van a HBA-nak?

Kicsirigo
Egész jól néz ki.
itt egy példa

Meggymag

Tuvok
Napot, visszajöhetünk, elült a vihar?

Ha van olyan link, ahonnan ez lejön mindenféle lehetetlen account nélkül, akkor lehetne a dologból valami...