Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Hát ha te a fejedbe vetted, hogy márpedig rendet teszel a közösségbe, akkor hajrá, váljék egészségedre...
Azt mondjuk nem fogom fel, hogy marhulás, dumálás helyett neked miért jobb baszogatni a népet, de ez a te dolgod.
Én egy jófej embernek ismertelek meg, hogy mitõl lettél a szigorú elvek embere, aki majd jól megmondja a frankót, még ha azzal ki is akasztja másikat, meg leszarom az eddigi ismeretséget, haverságot aki épp jobban szimpi, annak a pártját fogom stílusú nem tudom. Persze, oda lehet mondani, sõt, de valahogy a stílus nem áll össze.

De igazad van, nem az én dolgom, csak baszta a csõröm, hogy amúgy is szarba van az egész BF hóbelebanc, minek a feszkó...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Wreck86
nemtom.lehet. "nekem életem van" 😄

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

tom😄 codláma lett?/csak el ne olvassa/😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Wreck86
áh,kary már nem játszik.pedig ott tényleg volt kutyaugatás 😄

Fujiryu
Eddig a Cheburashka-t akartam kovetkezo nicknevemnek, de ez a Rightminator jobban tetszik.Szoval ezentul hivj igy ha kerhetem.
Egyebbkent, meg ha nem tetszik amit irok, akkor ne szolj hozza.Nem neked irtam mar az elejen se, meg en nem fogok valtoztatni a stilusumon es azthiszem ezzel jo paran igy vannak.Tobbek kozott te is.Ezer eve kerlek titeket, hogy ne csesztessetek az altalatok cimeres kretennek kinevezett embereket, pusztan azert mert ket eve idegesitettek titeket.Ti se vagytok kepesek tullepni a hulyesegeiteken es csesztettek mindenkit aki nem osztja a velemenyeteket, szoval en miert ne csesztesselek titeket ha nem ertek veletek egyet?A ket eve slagernek szamito, hogy kell zoomolni poenotok mar kicsit kezd megszakallasodni es az olvass vissza bazmeg mert mar 20 eve beirta valaki es ettol megvan a jogom hozza, hogy elkuldjelek a picsaba emberek is kezdenek unalmasak lenni szerintem.Segiteni nektek is nehez, leszolni viszont ti is nagyon jol tudtok.Az egyeduli kulonbsegcsak az, hogy en nektek szolok be akik a tronotokon ultok, ti meg teljesen ismeretlen embereknek akik azert jonnek az sg-re mert segitseget szeretnenek.Oszinten szolva en az elejen optmista voltam Running kezdemenyezesevel szemben, semmi rosszat nem szoltam.Sot meg egy fel napot ra is szantam a taktika megirasara amikor megkert.Innen mar ismeros a tortenet, leirtam mar 1000szer nem fogom ujra felhozni.Szamomra az angol war egy hatalmas csalodas volt, ami utan nem csak a waron toltott 20 percet sajnaltam, hanem azt amit a taktika megirasara szantam.Szoval engem kibaszottul nem erdekelnek a BF2 warok amiket szerveznek, mert az nem tobb egy publicnal ahol a csapatmunka feler a nullaval.Viszont ez a 42-es war szerintem rejt magaban annyit, hogy jol szorakozzanak rajta az emberek, es mivel teljesen mas mentalitasu emberek jonnenek, ezert remenykedem benne, hogy meg csapatmunka is lesz.Szoval ertem en, hogy magyarorszagon elunk ahol a burokracia jelent mindent, de egy kis rugalmassag azert elvarhato lehetne a szervezok reszelrol, mert szerintem ez a regelsz-vagy-nem-jossz hozzaallas mindent csinal, csak nem nepszerusiti a battlefield.clanwar.hu-t es magat a wart, hanem inkabb elijeszti az embereket, fuggetlenul attol, hogy jogos-e vagy sem...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

hamár harangszó nincs, meg kutyavonyítás. 😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Wreck86
nem kell gyerek sírás,megkapjuk a csapattaól.igaz Paul 😊😊

1-1 😊

JAG1
Mi?
Mást sem hallani tõle, csak az elégedetlenség, baszogatást.
Mérnem azzal kezdte, hogy szóljatok, majd én beírom. Nehéz?
Mint valami igazságosztó. A Rightminátor...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

igazság van, de azért érthetõ, hogy ha már szerveznek egy ilyet, akkor kicsit népszerûsítik is az oldalt. 😄 szal ennyit meg lehet tenni igazán. 😊

joebacsi
Pedig most van igazság a mondandójában.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

lasa prefixel írj fel mert a human már rég felbomlott. ty

😛

Fujiryu
Te is zseninek szulettel szerintem 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Idopont nincs de feliralak 😊

JAG1
Nem beugrós, aki jön, játszik...

JAG1
Most esett le, te vagy a mekkeni b+!!
Azta jóku....

bár jórég játszottam, de jövök ha kell beugró. 😄

adjál neki sert😊

énisénis mikor?

Fujiryu
Hat valahol le kell vezetni a feszkot.A kidobohoz megse mehetek oda a szembe levo nightclubba cukkolni, mert fel perc alatt szarra verne 😊
Titeket meg buntetlenul lehet huzni akar milyen kis hulyeseggel, mert egybol ugrotok ra.Szvsz ha megfigyeled GameOver es McKenny is ezt csinalja veletek.Eleg nekik bekoszonni a topikba es maris folyik ki a nyalatok a padlora ugy kulditek el oket a picsaba.En intellektualis modjat valasztom a flemkeltesnek.Sajnos nem vagyok olyan jo hogy pusztam a jelenletem kivaltsa a Pavlovi reflexet 😊

JAG1
Talán ha ezzel kezdted volna és nem csak a baszogatás, meg a beszólás jönne tõled, lehet nem tûnne ez fel senkinek.
Nézd vissza a pár hónapos hsz-eid. Csak a kúrogatás...

Írtam én is, hogy jelzem a részvételt, nem keltettem a feszkót.
Tuti valami bassza a csõröd, csak nem értem miért nem rendezed le...

DarkHorSe
en

Swedish people are albino monkeys

Fujiryu
Ez nem tanulhato.Ez a szuletes pillanataban eldolt, hogy ilyen leszek 😊
Szvsz meg mindig nem ertem miert en vagyok a gyoker amikor leirtam egy problemat.Sry.Tenyleg hiba, hogy szerintem fontos az a par ember akit elveszitetek igy egy amugy is kis erdeklodessel kisert warrol...De ha mar mindenert en vagyok a hibas ami szar pusztan azert mert en hivom fel ra a figyelmet, akkor megprobalom osszegyujteni az itt jelentkezo es amugy lusta embereket, akik nemm akarnak regelni a forumra es kiirni nekik az infot es jelezni runningeknak a reszveteli szandekukat

Szoval aki akar jonni 1942ben alazni a bf2es nyomik segget azok szoljanak nekem es felirom oket a listara 😊

Remeelem igy mar neked is megfelel a hozzaallasom es eltekintesz a tovabbi magyarazatoktol a szellemi allapotomat illetoen <#nezze>

JAG1
Te komolyan Fuji! Értelmeset már nem tudsz már hozzászólni ehhez a szájbababaszott fórumhoz?

Komolyan, áruld már el mi a fasz bajod van? Mitõl lettél ekkora nyomorék?

Fujiryu
Hat akkor vedd ugy, hogy szimplan ertelmetlennek tartom a jelentkezes azon modjat, hogy mindenkinek be kell oda regelni, amikor szemmel lathatoan ezt a forumot is olvassak a szervezok, es valoszinuleg nem lenne nehez beirni innen is a jelentkezoket oda ahova gyujtitek, es alkalomadtan amikor van info bemasolni ide... <#vigyor5>

még végén katona lessz? 😄

JAG1
Azt, kipróbáltam a hétvégén a heroest. Persze a pöttöm egybõl meglátta és jött, hogy: bácsi...repül...ház...fa...toj(r)ony.. Odaültettem, ez úgy is olyan rajzfilmes...
Kár volt, mert megláttam asszonypajtás. :-)
Mit kaptam érte. :-)

Végül is még csak 1,5 éves, tényleg nem a legjobb, ha lövöldözõ bácsikat lát különbözõ módon megdögleni. :-)

MrYeti
ha gondolkoznál, észrevennéd, hogy közöm nincs a kk-hoz<#taps>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

LSSAHPAUL
erre nem hivatkozhatsz mert mi is gyerekkel az ölben játszuk a warokat, pl az öreg lavina sírását meg meg töri az ifjú sírása. szal a mi tsünkön teljesen természetes dolog a gyerek sírás 😊 erre tényleg nem hivatkozhatsz.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Fujiryu
Ahogy KLegeny mondja most te vagy a soros 😊 Amugy meg nemtudom mit vagytok ezen fennakadva.Ti vagytok a kk tagok, mindenkivel ezt csinaljatok.Szoval ne-szojja-be <#hawaii>

DarkHorSe
sztem meg nem

Swedish people are albino monkeys&#65279;

MrYeti
mikor is lesz vége a hétnek?<#hehe>

Kovács legény
nem, minden héten mást basztat😄

www.czekoart.hu

MrYeti
most a fejedbe vetted, hogy minden Hordást btatni fogsz?

Beers
Akkor nem csak az enyém van fent néha 10-ig 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

adj neki altatót 6 órakkor azt alszik is 😄

JAG1
Ha 9 felé lesz és addigra elalszik a gyerek, mindenképp. :-)

LSSAHPAUL
És te jössz?

JAG1
Ott van, belinkelte.
Sztem ha itt jelzed, vagy jelzi más, tuti eljut az információ oda is.
Ha gondolod, beírom helyetted a jelentkezésed, vagy beírhatom az egész LS-t ha jöttök.

DarkHorSe
mondjuk a bf42es topikokban, es ott is lehetne ra jelentkezni

lehet tobben nezegetik mint a weboldalukat 😛

DarkHorSe
xD

Kovács legény
a gyakorlat sem utolsó
arról nem is beszélve, hogy megszokásból mindíg futni akarok ehez képest elkezd romantikusan sétálni 42-ben a figura😄

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
nyugi nem a skill számít hanem a fegyelem az meg minden online játékban alap követelmény szvsz.

Kovács legény
hát a régi 42es bandából kb 6embert összetudnánk szedni szerintem a bf2esek közül is biztos jönnének páran akinek megvan. Én nem zárkózom el elõle. kiváncsi vagyok mennyire kopott a tudásunk így 2-3év kihagyás után😊

www.czekoart.hu

LSSAHPAUL
Viszont egy jcsr-lssah meccset jó lenne összehozni! Kár hogy ennek kb annyir esélye van mint Nagy Ferónak Kun Bélával beszélni! 😄

LSSAHPAUL
Furdal a kiváncsiság hogy mégis hol kellene még meghirdessék 😊 ?

Fujiryu
Ha most azon bukik a war, hogy nem vagytok kepesek rugalmasan kezelni a szavazast, es esetleg copy pasteval benyomni meg 2 helyre az infot a warrol, ahhoz csak gratulalni tudok...

DarkHorSe
latodlatod, micsoda arany szivem van

LSSAHPAUL
wtf tényleg nem te voltál az Dark 😊