Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
az sem baj ha lány😊
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
viszont úgyse hiányzom 😊
vagy szóljak be jagnak meg fujinak, h ne itt pörgessék a számlálót? ,)
www.battlefield.hu
örök igazság tipp: telepíts újra az OP rendszert 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
De még mindig nem tok felmenni a szerverre brühüm brühüm 😞 Viszont felmentem egy ruszkira. Vagy nagyon lámák ott a zemberek, vagy én vagyok egyre jobb. 😄DD Utóbbira szavazok 😄DD
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Rimot mededzsernek elég, ha még azt használják, a név is.
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Zolly
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Elõre is köszike puszika! 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
The future is now
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Akkor ez azt jelenti, többé nem is írsz fórumokra?
Van isten! 😄DD
Elõítélet? Hát mi legyen az embereben itt a sok gyökérarc között?
Nem sok értelmes figurát esz ide a penész, csak a pattanásos pistikét, aki megvette ezeré, mer most akciós...
Vagy van még a nagypofájú csíter heliscsalád, aki csak mutatja, hogy jófej, de ha teheti úgy hátbaszúr, hogy kétszer is meggondolod hozzászólsz e.
Csít kérdés az más, arra én is ugrok.
Azt a kevéske idõt, amit esetleg játékkal töltenék is elkúrja egy nyomoronc.
A sok görény agyba fõbe nyomja a csítet, aztán jön a sablon - jajj csak singilbe próbáltam ki, meg csak mod, meg vér, meg nude mod és így pucéran szaladgálnak a katonák, meg édibédi fegyókat tesz bele - bulshitekkel aztán úgy járnak, mint a farkasos mesében. Amikor tényleg valami fasság miatt kap bant, a kutya sem hisz neki...
Hát Pitta sajna beleszaladt, ez van. Fasznak neki vér egy 4 éves játékba b+.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
aki nem ide tartozik, az nem is leszen tagja. szal kár akarni megváltoztatni egy egész közösséget, csakhogy mindenki jól érezze magát benne. ilyen úgysem lesz soha. csak olyan elb@szott lesz, mint most európa😄
akinek ez nem tetszik, az mehet más fórumra. én sem megyek másokhoz, hogy változz meg, mert nekem így nem tetszik.
fuji amúgy is isteníted a totalbfet, mert az jó, hát alakíts ott ki egy neked tetszõ bandát. 😊 és gyere ide, ha elfogadsz minket olyannak amilyenek vagyunk. engem nem érdekel a nézeted, mindaddig, amíg nem akarod rámerõltetni. ez az 1 hely van ahol köcsögölünk, meg néha a clanwar😄 ne akarjad már ezt is elvenni.
Neten keresztül pedig mindenki kicsit jobban kivetkõzik magából mint egyébként...
Erre a legjobb pelda talan Dome_Hun/Pitta.Nem ismerte senki, es megfogta a pb egy addon miatt ami vert tesz a jatekba.Irt Runningeknak, hogy vegyek le a hirt amiben rajta csamcsognak, hogy mekkora csalo es hogy miket csinalnanak vele ha szembejonne az utcan.De ugye a hir marad, mert megfogta a pb es fennvan a listan.Olyanrol meg sose hallot senki, hogy nem cheat miatt fog meg valakit a pb, kulonosen Running nem...Szoval szidjuk a gyereket, szenteljunk neki egy hirt es alazzuk meg minnel tobb ember elott...Persze akkor is en voltam a hulye amikor mondtam, hogy ne baszogassak.Le voltam hurrogva, hogy amig a banlistan van addig ok szidni fogjak.
Most lekerult a banlstarol, 2 honap levelezes utan.Igaz most kinnt van egy bocsanat kero hir.Megkerdezem toled, hogy most ez az eber szerinted mit gondol errol a kozossegrol?
Szvsz az ilyen esetek miatt ment el a kedvem attol, hogy ehhez a kozosseghez hozzakapcsoljanak akarmilyen formaban.Nem tobb mint egy eloiteletekkel teli emberkupac aki sajat magat isteniti.Vannak emberek akiket kedvelek, es tisztelek kozuluk, es akiknek nem szolok be semmikor es normalisan elbeszelgetek veluk.Viszont vannak emberek akiknek a stilusat egyszeruen nem tudom hova tenni, mert masnak ismertem meg.A ketszinusegnel keves dolog van amit jobban utalok.Ezert van az, hogy megmondom nekik a velemenyem, meg akkor is ha ezzel megbantom oket.Es megegyszer mondom, en nem akarom megvaltoztatni ezt a kozosseget, mert ettol vagytok egy kozosseg, hogy egykent tudtok megbelyegezni es kikozositeni embereket.Isten ments, hogy ettol a ket kivallo tulajdonsagotoktol megvalljatok es neha meg segitsetek is egy embernek aki beir a forumba...