Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Törölt felhasználó
ok most töltök valami 1.6.19 ugye ez a legfrisseb?😄
Beers
patch?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Törölt felhasználó
Helósztok
Ma voltam a Tescoba és megláttam ezt a battlefieldet leértékelve 1000 ft volt😊Amikor hazaértem feltelepítettem minden gond nélkül!
Csak anyi a gond akármeik szeróhoz akarok csatlakozni mindig kiírja hogy nem lehet csatlakozni!
Ez mitõl van?
Gamespy kell neki vagy valami?
VÁLASZOTOKAT NAGYon VÁROM!!!!!!!!
DannyL
Csá! <#wave>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Kovács legény
beköszönök
<#integet2>

www.czekoart.hu

DarkHorSe

akkoris

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe

naezmekkora

LSSAHPAUL
neked is ha ezt gondolod rólam !

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DarkHorSe
szegenyes fantaziad lehet

LSSAHPAUL
SOV kupa, újrajátszott mérkõzés, II.forduló, Aberdeen :p
pas42 vs. LS
1.Round: 88:0 - utsó 2 percben jól megpörgettük még õket 120-ról!
2.Round: 0:106 - végig uraltuka játékokot, az ftn az utsó 10 percet fõbéz nélkül játszotta.
3.Round: 37:31 - Drámai meccs volt, 2 percel a vége elõtt kezdtünk el pörögni és sajnos pechünkre 6 tikettel kikaptunk.
Összeségében nem tudom elképzelni más játékról hogy ilyen kurva nagy játékélményt nyujtson mint a bf1942.

Bencsi
.

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

LSSAHPAUL
Helyette megleptem magam egy 32cm-es raid daytona kormánnyal, haver nem bírt vele bekanyarodni csak 3-ra pedig akkor bicepsze van mint nekem combom 😄

joebacsi
Lepd meg magad egy szervós autóval 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
<#wow1> királyság! 😊 Én már rég abbahagytam leírni õket, pedig tényleg durvák vannak... Két napja éjjel pl. Jennifer Lopezzel beszélgettem itt egy kávézóban a plázában. :-/

The future is now

LSSAHPAUL
Lavina! lehet írni még álmokat a blogodra?
Reggel leírtam nagyábból egyet, elég durva, az elejét bekopizom ízelitõnek 😊 :
A ladámat vezetem elég durván a városban, max teljesítmény a tapadás határán stb. X idõ után elfáradtam megkellett álljak mert szinte már elájultam. remegett kezem lábam. Az út szélén ócska házikó, kopogok, öreg néni ajtót nyit, szállást kérek, ad. Ház belül hihetetlen puritán, egy nagy szoba, egy kicsi, meg a szokásos egyéb konyha stb. A nagyszobába vezet és mutat valami ágy szerüségre hogy itt fogok aludni. Azt se tudtam hogy ez most egy föld csomó pléddel leteritve vagy tényleg ágy. Jah félhomály van mert nincs áram a házban, egy darab gyertya ég. Észreveszem hogy a nagy szoba 1/3 részében egy ház van ajtóval, szal tetõ minden kompletten. De nem merem megkérdezni az öregasszonyt hogy WTF, valahogy olyan érzésem van hogy jobb ha nem tudom, és jobb ha nem nagyon kérdezõsködök. Nah hát aludjunk és elfujja a gyertyát. Fasza, át akartam még vizsgálni az ágyat hogy nincs e valami bogár stb, most a sötétben tapizom végig, de semmi vészes ezért elfexek. De nem tudok aludni, az öregnéne szortyog, a kutyák ugatnak, a lényeg hogy egy idõ után abbahagyom ezt az erõszakkal is elalszok projektet és felkeltem, kimentem az udvarra. Az öregnéne is felkell én meg csak nézem a holdat, erre mondja hogy hát igen, telihold van. Persze én elsõ ránézésre láttam hogy ez nem ilyen szokott lenni, huh még most is beleborzongok ha eszembe jut. Szal nagyobb volt, és akárhogy akarom elhitetni magammal hogy biztos máskor is ilyen de egyre egyértelmûbb hogy nem, szal mondom a néninek hogy a hold sokkal nagyobb mint szokott lenni, erre mondja hogy „ugyan fiam, ugyanolyan az csak most telihold van”. Megint úgy éreztem hogy jobb ha nem vitatkozok és ráhagyom.

<#gonosz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Beers
<#hehe>

Pénteken mi is bajban leszünk, de mivel csak fun így ..... 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

LSSAHlavina
Figyelem! Fontos infó a sertésinfluenzával kapcsolatban! Ha reggel felébredés után tükörbe nézve valami hasonlót lát, feltétlenül keresse fel orvosát!

The future is now

LSSAHPAUL
Hehe azthiszed magam mernék ilyen döntést hozni 😊 ? Leharapnák a fejemet 😊 Pl pár nappal ezelõtt aberdeenen mentem segíteni bbnek és botinak mert állitolag 4 tank támadja õket erre olyan visitozást csaptak hogy minek megyek északot foglalni hogy inkább visszafordultam ( egyébként csak 2 tank ment feléjük ) de akkora volt már a lincshangulat hogy nem hallottam honnan lõnek rám igy kilõttek. Tegnap már figyeltem hogy ki az aki csinálja ezeket a fesztiválokat és épp az aki mindig azt mondja hogy "nyugalom ez csak játék" 😊 Szal tegnap Feldit sikerült befordítania úgy hogy jó állásnál kilépett és kb 5 percig emberhátrányban voltunk mire sikerült megvigasztalni 😊 és visszajött, de volt egy nagyon frappáns beszolása is az illetõnek(nevet nem mondok) szal történt hogy közepet foglalta és Gabi oda lõtt vagynem nemtudom de azt mondta hogy "Gabi ha belõsz középre megöllek! de valóságban,otthol! 😄 😄 😄 egész nap ezen röhögök 😄

Beers
Kellett neked erõltetni a külsõsöket 😊!

LSSAHPAUL
Tegnap soc kupa meccsünk volt, az ellenfél nem tudott kiállni, elismerték a def-wint. Erre mi okosan nem hagytuk ennyiben és azt mondtuk hogy szerezzenek külsõsöket, megengedjük. Bemegyek a szerverre, egy illus, két illus 😄 dikk elkezdek kiabálni a többieknek hogy 2 illus is lesz, szal kemény lesz. Végül 6 illus játszott és 2:1 re kikaptunk 😄 A meccs után szóvátettem, szal most csütörtökön újra lejásztuk de már külsõsök nélkül.

LSSAHlavina
Ihihi, részlet a legutóbbi Marc Faber interjúból:

Riporternõ: 5 hónappal ezelõtt azt tanácsolta, hogy önellátásra rendezkedjünk be, vegyünk egy farmot és szerezzünk fegyvert.

Faber: Mostmár inkább egy gépfegyvert.

The future is now

joebacsi
- Szlovákia történelme olvasható valahol a neten?
- Elküldjem SMS-ben?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
nem nagy kunszt, még dark is az, igaz épp csak. 😄

The future is now

Bencsi
"öregebb vagyok mint szlovákia"😊

joebacsi
Nem voltam ott azóta, de nyáron voltunk egy jó párszor. Eléggé random, hogy hol, mikor (kivel, hogyan, hányszor). Miért, ti bekempeltétek azóta, vagy tervezitek? 😊

skorpio7
Istenem, hova süllyedt ez a topic. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Bencsi
igen, igen határozottan!

Bencsi
joe, zöld kancsó az örsön véletlen volt v jártok oda?

Bencsi
szerintem is!

Bencsi
természetesen!

Bencsi
szavazásra bocsájtanám azon kérdést h fíreg e a darkhorsz?!

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi

LSSAHlavina
Egyik kedvenc zeném 😊

One pill makes you larger
And one pill makes you small
And the ones that mother gives you
Don't do anything at all
Go ask Alice
When she's ten feet tall

And if you go chasing rabbits
And you know you're going to fall
Tell'em a hookah smoking caterpillar
Has given you the call
Call Alice
When she was just small

When men on the chessboard
get up and tell you where to go
And you've just had some kind of mushroom
And your mind is moving low
Go ask Alice
I think she'll know

When logic and proportion
Have fallen sloppy dead
And the White Knight is talking backwards
And the Red Queen's off with her head
Remember what the doormouse said:
"Feed your Head
Feed your Head!"

The future is now

<#eljen>
na, annak volt még egy hangulata. 😊

Bencsi
a csövesek vesztesek lebowszky😊

Bencsi
bf viet, menû musik

Bencsi

Bencsi
én csak a fehér nyulat ismerem
lsd és szakasz rajongók elönyben

LSSAHlavina
<#lama>

The future is now

Bencsi
nem értem

LSSAHlavina
A férfi orvoshoz megy, mert gond van a nemi életével. Az orvos Viagrát ír ki a betegnek, de csak a felét kell bevenni. Otthon a férfi eloveszi a vágódeszkát, és késsel kétfelé vágja a viagrát. Az egyik fele elrepül, egészen a papagáj ketrecébe, az meg egybol bekapja. A férfi azonnal felhívja az állatorvost, és elmeséli neki, mi történt.

Az állatorvos szerint, a papagájt huvös, sötét helyre kell helyezni,mert különben elpusztul.
A férfi fogja a papagájt, és beleteszi a fagyasztóba. Természetesen megfeledkezik róla, és másfél óra után rohan a fagyasztóhoz, hogy megnézze mi lett vele.
A papagáj teljesen meg van izzadva, és lihegve így szól:

- Hú bakker, egy órát tartott, amíg széthúztam a csirke lábait!

The future is now

😄D azzal csak az ellen menekülést akadályoztam 😄 de úgynézki nem marad tovább ctd, szólok az adminnak hgoy töröljön minket, aztán blastival go tns.

FiveOmensXXXXX
Jobb is volt amikor nemvolt a pályán, ha ott volt csak útban volt 😄 Elfoglaltátok a repteret majd ott kolbászoltam axisal. Nézem, hogy elõttem van egy tök üres gép senki sincs a közelben, a tankok a javítópad körül ólálkodnak. Gondoltam felszállok a géppel majd dobok párat a tankokra majd leugrok foglalni. Ebben a pillanatban megjelent Hunter kilõtte elõttem az üres gépet majd disconectált 😄 Az is jó poén volt az elején, hogy mentek a pausolások ismét Hunter miatt😄 Közben két pause között elfoglaltátok az összes középsõ zászlónkat 😄 (a "taktika" ezen részét nem értem, hogy miért a parton volt mindenki, de mindegy). Meg a végén, hogy egyszerre dobott minket bala-val a pb, pedig tegnap elõtt frissítettem😄 Így másfél év után újra mecsezni/bfezni jó volt, de nem annyira, hogy a következõ félévben újra akarjunk 😄 (maximum ha megint ilyen véletlen esemény lesz hogy egy kupában két magyar klán egymással játszik és nincs létszám) Ja ami még feltünt, hogy Majknak sokat romlott a csítje 😄 semmi hihetetlen dolgot nem mûvelt 😄 Na mégegyszer thx a tegnapot élmény volt 😄

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

képfeltöltésre felraktma, de azt nem lehet ide beszúrni.

LSSAHPAUL
ez most nagyon laikusan hangzott 😄

a vezérlõpult-hang beállítások- hang/audió nál az inputnak egyeznie kell különben nem jó a mikrofon.

joebacsi
Vagy ne írj be semmit, vagy írd le, hogy mi volt a baj és mit kellett csinálnod, mert ennek így kurvául semmi értelme 😊