109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#105342 businnes as usual, as I see...
Nyugi azok is hasznosak lesznek akik most ellenzik az ilyen belinkeléseket trianon, stbről. Max. előreküldjük őket az aknamezőre...
A fene akar időt veszteni a detektorokkal. Na meg az a sok cúnya-cúnya műanyag akna... :P -
#105341 egy hónap alatt full megkattanunk, mint örült ököl
az utolsó mondattól elhatárolódom! -
Bala10 #105340 afrika alapzaja... :D -
Bala10 #105339 én gránáttal tudtam zúmolni!!4
-
HUmanHunter #105338 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem valahogy az egérrel kell! -
#105337 állítólag lehet de én még nem jöttem rá hogy kell. ha te rájöttél küld már nekem e-mailban kérlek. az emailcimem: [email protected]
nagyon köszi! -
#105336 úú ezzel toltam vagy 2-3 honapot :DD -
JagFater #105335 Aaaa, király és lehet benne zúmolni? -
#105334 persze, nemrég jött ki, tessék :D -
#105333 Poprád és Besztercebánya környéke kiváló síterület ! -
#105332 Ha már ilyen romantikus vagy, akkor vedd figyelembe azt is, hogy valaki síelni is akar :) -
JagFater #105331 Van má' demo? -
Bala10 #105330 mosom kezeim, én kérem ártatlan vagyok!
-
#105329 na ez
olaj a tűzre!
reakciós provokátor! -
#105328 ilyen manusgádzsi formájút -
Bala10 #105327 még... :D -
#105326 a fardista az a buzi fradistát jelenti? -
#105325 áá a Felvidéken nincs olaj! -
#105324 mondjuk azt tudtuk hogy József Attila náci volt :D
de minimum egy burzsuj arisztokrata a kilencbő, vagyis fardista hooligán!
a székháznál is ott volt! -
HUmanHunter #105323 NATO. -
Bala10 #105322 áhháá! na akkor újra :) -
Bala10 #105321 ki tudna a hosszúcímbe betenni egy linket?:) -
#105320 na de úgy vagyon hogy
pont pont vesszőcske
és párszor belerondítottatok szóval ilyenkor az a szabály h újra kell kezdeni :D -
Bala10 #105319 -
Bala10 #105318 ez vessző, én írtam a vesszőcskét. :D -
#105317 a szerencsétlen magyar kormányon mullik hogy kezeli le a szlovák inzultálást. Az hogy elveszi a kettős állampolgároktol a szlovákot az pl egy usa szerü államnál azonnali casus beli. Ha lenne akkor katonaságunk mint a szlovákoknak meg egy talpraesett miniszter/kormánypárt akkor igenis napirenden lesz egy szlovákiai magyarvédő megszállás, aminek lehet a következménye pl szlovákia felének visszacsatolása. (azért a fele mert a franc akar szlovákokkal együtt élni, szal felrugdossuk őket a hegyekbe, húzunk egy vonalat kassa és pozsony fölött és kitessékeljük őket) -
#105316 , -
Bala10 #105315 , -
#105314 . -
Bala10 #105313 -
#105312 Én sem vagyok tőle feldobva,hogy ezelőtt 90 évvel egy igazságtalan "békeszerződés"(ami okozója volt a 2.vh-nak is)feldarabolta az országot.De könyörgöm:90 éve volt már!Megemlékezni illik róla!De tudomásul kell venni,hogy az akkor elcsatolt területek soha nem fognak már Magyarországhoz tartozni,hiába szeretnék egy csomóan.Ebbe kénytelenek vagyunk beletörődni!Éppen ezért semmi értelme sincs annak,hogy ezen keseregjünk.Talán azért lett mostanában Trianon felkapott téma,mert '89 előtt nem igen lehetett beszélni az ilyesmiről, és az emberek nem tudták kibeszélni magukból a Trianonhoz kapcsolatos gondolataikat,és ez jön ki manapság,hol egészséges,hol szélsőségekbe hajló formában.
Aki a Székely himnuszt énekli,engem nem zavar,szerintem csak azokat,akik mindenben azt nézik,hogy mibe lehet belekötni.Szép dalnak tartom,ennek ellenére úgy gondolom,hogy a Parlamentbe nem ez való,hanem a Himnusz és a Szózat.
Amivel gondom van ebben az országban,az az összefogás teljes hiánya.Ahelyett,hogy az emberek leülnének,és megbeszélnék a fennálló problémákat,csak marakodnak és hőzöngenek,ami viszont nem vezet semmire. -
#105311 . -
#105310 sarkítasz! -
Bala10 #105309 ez... ez olyan megható -
#105308 kosovo -
#105307 Nézd,ezzel senki nem vádolt, holott megtetted ezért is alakult ki némi diskurzus.
Nem értem kit bántottam volna meg és miért?
Lehet hogy azért mert ez is egy középszerű műdal :D
Ha így van elnézését kérem akit ezzel megsértettem, csak elég nehéz mindenki érzékenységét figyelembe venni.
De valószínű hogy a videóban lobogó történelmi zászlókra utalsz.
Akár belinkelhettem volna az eredeti a 20-as években rögzített műt, azt meg kiváltképp megmosolyogtató lett volna
náci propagandának titulálni, főleg hogy akkor tájt a nácik még kismiskák voltak:D
De ettől még a érzelmileg, erkölcsileg, tartalmilag mit sem változott a szerzemény hisz ugyan az szóról szóra.
Mégis az egyik elítélendő a másik elfogadható.A körítés nem érdekel.
Szerintem senki nem szólított fel hogy melyik pártra szavazz.
Az hogy nálad mit jelent a történelmi jólét visszasírása, saját döntésed, de remélem nem gondolod hogy azt etalonként kellene kezelni. Mindenkinek szíve joga hogy milyen formában fejezi ki.Valaki évente egy alkalommal kokárda formájában, valaki érzelmeiben, emlékeiben, valaki egyszerűen csak szdsz-es, és van olyan mint ahogy te is, hogy Trianonnal kelsz- fekszel, legalábbis az utóbbi 1 hónapban tett topic béli hozzászólásaid csak ezt a téma kört érinti (7:14) :D
Amire te büszkén tekintesz vissza a múltba, az elért eredményeinkre annak egy nagy részét ellopták.
Nem vagyok revizionista, nem kívánhatom hogy ugyan akkora konfliktust generáljon mint amit elszenvedett a múlt század, de véresre nem fogom tapsolni érte a tenyerem.
max linkelkedek néhány revizionista dalt, vagy akár egy ilyet
http://www.youtube.com/watch?v=Gn-UTwaY_Tc&feature=related
Részemről ennyi, a viszont válasz természetesen megillet.
A lényeg, hirdessétek az igét:
Darkhorsz egy retek fííreg! -
HUmanHunter #105306 :D -
JagFater #105305 -
HUmanHunter #105304 azok a területek max a 3. világháborúval kerülnek vissza, de lehet hogy még a maradék is elvész ;) -
#105303 Ha jól látom egy "é" kimaradt.