The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

littleNorbi
Hát ha tudtam volna akkor azt választottam volna.

PiszkosFred
De ha megkérdez valami alapvetõt, és nem válaszol rá senki, akkor újra meg fogja kérdezni, és újra, és újra. Ezt megelõzendõ inkább válaszol az ember. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A többieknek:
Csak arra próbáltam célozni a magam sajátos módján hogy nem kell minden problémával vagy elakadással azonnal a fórumra rohanni mert a játék szépsége tûnik el a lépésrõl-lépésre-szájbarágós végigjátszással
(pláne egy olyan játéknál aminek tulajdonképpen nincs is vége)
😊

<#vigyor>

Hát ja a multkori kudarcból tanulnom kellett volna de reméltem hogy legalább egy olyan topicban nem esem pofára ahova sokat írok 😄

DonnieBrasco
Na, szép... tényleg egyedül Jakuza értette volna meg a cseppet sem finom iróniát? 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

[Jakuza]
Nekem meg elromlott biztos a szamitogepem, mert kirt valami " Ju ár det" uzenetet es azota nem mozdul a karakterem.
PLS javitsa meg valaki, mert igy nem tudok jatszani.
<#awink><#csodalk><#fogmosas>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
De jo lett volna akkor a The Tower csillagkepet valasztani generalasnal. Mindjart csak 15 open lock hianyozna, nem 65. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

EqUiNoX
Akkor talán menj utána. A hajótestbõl felmégy a csapóajtón - use gomb - majd folytatod a karaktergenerálást, aminek akkor lesz vége, ha Seyda Neen fõterén állsz, és egy Fargoth nevû mihaszna woodelf mosolyog az orcádba ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Szerintem probálkozz egy másik játékkal mert ha itt elakadsz akkor ez a játék nem valo neked.
Esrohnoil
Ez most komoly? 😄
Ha igen, a játék nem neked való...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

David2
még anno, nekem is nehézséget jelentett<#bohoc>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

A hajóból hogy kell kijönni?????????????????????
Az õr azt mondja h "foló mí"!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Segicssetek most azonnal!!!!!!!!!!
Help!!!!!!!!!!!!!4

<#idiota><#banplz>

EqUiNoX
Beírom akkor ide is

1. - Foreign Quarters. - Huleeya
2. - St. Olms canton - Addhiranirr
3. - Halls of Wisom - Milo

remélem segít. (kár hogy nem akarod körbejárni vivecet, a felfedezés hatalmas élmény ebben a játékban, és ettõl így megfosztod magad...)

littleNorbi
Merre találom a St.Olms Canton-t Vivec-ben ???
Kérem tudja mondja meg !!!

littleNorbi
South Wall !

AMD Boss
Hol találom Balmora-ba a Tolvajok céhét ?

EqUiNoX
A legegyszerubb modja ha szerzel valahonnan egy "open" tekercset, melynek attributuma legalabb 65os. De ha megtanulod a spellt, csintathatsz magad is mondjuk egy "open 100 on touch" spellt, vagy enchantolt targyat, es ekkor csak oda kell allni az ajto ele, es hasznalni...

littleNorbi
hol tudom megtanulni ?

EqUiNoX
Bemégy, és lepakolod a cuccaidat ;] Ha lakik már ott valaki, akkor azért kár megölni. Inkább tölts le pár ház plugint.

EqUiNoX
Akkor talán ideje megtanulni hogy kell feltörni egy-egy zárat...

hogy tudok beköltözni egy házba ?

Hyper Super !!!

littleNorbi
nem lehet, azt írja hogy "lock level 65".

nem csak vivec van rajta de minden :-)

de a legjobb ha mászkálsz sztem (élvezetesebb)
de mindenki úgy játszik ahogy neki jól esik :-)

néha ha elakadsz akor jól jöhet a térkép :-)

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

http://www.rpgplanet.com/morrowind/travelguide/download/mw_map_hires.zip

ollie
kinyitni?

littleNorbi
Megtaláltam a Canalworks-ba a könyvárust és a mögötte lévõ ajtót, de az ajtón nem birok bemmeni.Mit kell csinálni ?

<#confused>hmmmm.abban viszont igaza van hogy nagyon kicsik a betûk és nehezen olvasható. bár a maps menüpont azért magáért beszél

Esrohnoil
Dehogynem.
Az alján van olyan h. map és ott high quality.
Aztán search részbe beírod h. Vivec...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

littleNorbi
Azon az oldalon én nem találtam Vivec térképet.

littleNorbi
Ez az a site ?

mármint a játékon belül kérdezõsködjél az npcktõl :-)

kérdezõsködjél, elfogják modnani hol van. :-)

de bemásoltam morro térkép linket, ahol ott van, letölthetõ, és még az ajtókra is rá tudsz közelíteni ~
szóval ha nincs semmi elvárásod a kreativitással szemben akkro ideális! :-)

littleNorbi
???

David2
1. a tolvajok céhe egy eldugott helyen van, ha a tolvajos küldik végére érsz megtudod
2. h merre van a templom? talán körbe kéne járni Vivecet...(amúgy nem Temple a neve, hanem Hign Fane)

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

littleNorbi
Merre va Vivec-ben a Templom és a Tolvajok céhe, mert én sehol sem találom !

PiszkosFred
Az nem baj, majd jonnek idovel az almok, nincs megkotve mikor. A cikk irasakor vszinu hogy a 3. "kuldetes" utan jott.

TES Maphoz: konyorgom, ez egy TERKEP. Ha megnezel egy Budapest vagy Debrecen terkepet, esetleg egy teljes Magyarorszag terkepet, akkor azokon sem fogod latni hogy jozsibacsi eppen kaszal a kert vegeben, vagy eppen hogy nez ki az adott varos fotere, stb. Arra jo a terkep, hogy ha keresel egy varost, barlangot, tabort, folyot, stb., ennek segitsegevel konnyebben megtalalod. De sajat magad fosztod meg a felfedezes elmenyetol, ha leiras es terkep segitsegevel jatszol. A leirasok csak utmutatok, egyfajta megoldassal a feladatokra (sok kuldetest meg lehet oldani ezer es egy fele kepen, mi csak egyet irtunk le - van ahol kettot;]). A terkep helyett meg azt mondom, inkabb turazz, jard a vilagot, jegyzetelj, probalj meg ELNI a jatek fantasztikus vilagaban, es csak akkor nyulj ezekhez, ha teljesen elakadtal. Apro kis kalandvaggyal, es minimalis kreativitassal minden megoldhato segitseg nelkul is. Csak ne add fel konnyen, hanem gondolkozz...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

én a 3. fõfeladat után nem álmodtam semmit.

Hyper Super !!!

Esrohnoil
Inkább ara gondoltam h. megkeresni vmit név alapján.

littleNorbi
TES map se nagy valami, mivel ha kinagyítod akkor nem látni semmit.

Esrohnoil
Van a galériámban 2 Morro térkép.
Igaz, jól néznek ki, de nem sokat érnek ha tájékozódni akarsz. Arra ott a TES map nevû progi.

már megint szarakodik a kiszolgálóm(prímposta) mert én sem tudom letötlteni a saját leveleimet. azért gondoltam hogy elment, mert bekerült az elküldött üzi listába

littleNorbi
Akkor jó , megyek Eydis Fire-Eye -hez !

Hmuda
Akár oda is vagy bármelyik másik céhhez, esetleg csak szimplán küldizhetsz NPC-knek is. De mikor erre kér akkor asszem ha rögtön utána megint beszélsz vele akkor máris megy tovább a történet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

littleNorbi
Amikor Caius a 3. fõfeladat után azt mondja, hogy "menjek és dolgozzak a saját szakálomra", akkor elmehetek Eydis Fire-Eye -hez a Harcosok céhébe feladatokat oldani ?

THX <#worship>

EqUiNoX
Elsõk között raktuk fel mi is mindkét (low es hi res) térképet a letöltések közé, és azóta vezetik is a letöltések közötti "versenyt". Nagyon hasznos dolgok, sok embernek segíthetnek. Volt korábban egy html változat is, de azt macerás volt online használni midnig, ezért jobbak ezek a letölthetõ offline térkép programok...

Hmuda
Aham, én nem kaptam semmit, de azért kösz Snake nevében is. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nem sikerült linkként beszúrnom pedig próbáltam :-)

http://www.morrowind-tg.tk/