27013
-
:D -
A sneak skill, lopakszásra való(1értelmű), tanulni alacsonyabb szinten NPC-től érdemes, mert a többi skillekhez képest lassabban fejlődik és ha alacsony szinten van nem túl hatásos. A thieves guild-okban sztem mindíg van 1 ember aki jó pénzért megtanítja amit tud.
Ezek után vadonban való kolbászolás közben használható a lények megközelítésére (foly. nyomod a ctrl-t és sunyul) és likvidálására, ilyen módon lehet az NPC-ktől lopni is(nem árt előtte menteni).
Gyorsabb fejlődés lehetőségéről olvasni a morrowind.hq-n tudsz.
Remélem érthető voltam. (a nyelvújításban jó vagyok :) )
De rz is jó móka. -
Arra jó, hogy ne lásson meg senki :) ha rosszalkodsz! És meglepő módon ugyanúgy lehet fejleszteni, mint az összes többi skillt: használattal, vagy trénereknél. Lopni pedig úgy lehet, hogy "lemész" lopakodóba (bal alul megjelenik a sárga kocka), és "beszélgetsz" a célszeméllyel (gyk: space).
DB -
Nagaarum #23616 No akkó mégegyszer: Én még nem vagyok nagy ász a játékban. A Sneak (vagy Stealth??? - lehet, hogy ezért nem reagált rá senki....-))) skill mire jó, hogyan fejlődik, valamint hogyan lehet a városlakóktól lopni??? Nem arra gondolok, hogy az árustól, hanem a konkrét személy zsebéből??? -
maxius #23615 Jajj fiúk....Morrowindből egy erotikus játékot akartok csinálni...hajjaj..ez csúnya dolog...de igazatok van! :P -
Na csá mindenki, holnap...
-
Kössze, többet találtam mint amire számítottam! -
Ha jól emlékszem ez az amikor elfogadtál 5 pólót amit nem vittél oda ahova ígérted. -
Egyel lejjebb a Metal Queen Boutique linkje.
Itt meg Qarl. -
sandros #23610 http://canadianice.ufrealms.net/Morrowind/MetalQueenBoutique.html
Erre gondoltal? -
Zsáááá!!!! Linket nem tudsz hozzá, mert mindjárt lejáer a munkaidőm és még ki kell írni cd-re PLZ! -
Metal Queen Boutique
Qarl Gothic Attire 1-2 (lehet ,hogy van már 3 is)
-
Sorry nagy lett. De amúgy is nagy minden értelemben!
-
------------------------------------HLP-------------------------------------------
Valamien clothing mod amiben ilyesmi ruhák vannak van-e és ha van akkor mi a neve?
-
haxoror #23605 Mindenhol agyondícsérik (ülő meg fekvő karakterek stb.) 400+ Megába nagyon sok minden belefér
-
haxoror #23604 Most hogy 153734834-szer is összeomlott a Morro telepítésem a milliónyi kipróbált plugin maradékai miatt majd újratelepítés után lehet hogy kipróbálom valamelyiket ;) -
Félek tőle, hogy nagyon más lesz a játék hangulata ettől. De ígéretesnek tűnik, nagyon is. -
A Morrowind Craftingban a kovácsolás ugyanúgy nyomja az Armorer skillt, mint a javítás, ha jól emlékszem!
A Complete Morrowind nekem annyiban jobban tetszett, hogy ott lehetett bányászni sziklákból, meg fákat kivágni :))
A Morr.Cr.-ben még nagyon jó, hogy rengeteg tárgymodellt is tartalmaz!
DB -
haxoror #23601 Ezt próbálta már valaki?
-
haxoror #23600 Van egy plugin (Armorer?) amiben bányászni kell nyersanyagokat aztán keresni egy üllőt és lehet gyártani páncélokat meg fegyvereket, külön csinál egy kovácsolás skillt de az nem látszik a normál szkillek között asszem konzolból lehetet megnézni hogy éppen mennyi... -
Ezt is! -
Nerevarine Palace
This mod will place a palace on the outskirts of Vos. Within the palace you will find an entry room, display room, bedroom, forge, throne room and a bar. There are also a few "presents" which are "hidden" in the palace.
-
THX!
-
[URL=http://xferoc1.fileplanet.com/^45922827/rpgplanet/morrowind/morrowind_crafting.zip]Morrowind Crafting 1.1[/URL] -
A Morrowind Crafting-hez tudnátok egy linket dobni PLZ?
A Nerevarine Palace-re valami? Már fel raktam csak nem tudom hogy mi az :D!
Ismertető sehol, de jó neve. -
En tisztaban vagyok ezzel, de kinem allhatom az olyan csokott fazonokat, akik egy ertelmes hozzaszolast nem kovettek meg el ide, de mas ertelmi kepessegeit feszegetik a hozzaszolasukban. Ez az igazi szarkeveres, nem az ha valakinek meg van a velemenye egy jatekrol.
A jomunkasember meg, egy ertelmes mondatot nem tudott idegugyogni, csak szemelyeskedett. -
Pedig mindkettőben lehet fegyvert is kovácsolni.
A gyerekes "azértisenyémazutolsó szó" dolgot meg nem kell szerintem erőltetni - és ezt nem csak neked írom...
DB -
En nem lattam a leirasukban, a bomba es butorkeszites es hasonlo szamomra teljesen lenyegtelen kraftskilleket lattam, de engem az ilyenek nem nagyon erdekelnenek. :P -
Te meg elsz ? LOL
Es meg ott jarsz, ahol tartasz ? Bravo. Azert a szint az meg van, csak a nivopalcan nem jelzik, ez a te nagy gondod. ROTFL -
Akkor nem jó! -
Még ha pihenő lenne... de ezen a héten már melózom!!! :((
DB -
NEM TUD VALAKI JÓ KIS ÜVEG LELŐHELYET? -
Az... pfú bazze. Jó kis kényszerpihenő.
Ezért járjon az enber kocsmába sportolni :D (triatlon) -
"regisztralok egy masik nevet es sunyizok"
Ne magadból indulj ki nagyfiú. -
Foci :) most is fekvőben vagyok, mondom hogy nem állhatok rá egyáltalán, mert elszakadtak a sípcsont és szárkapocscsont közti inak. A sz.k.csont is eltört, de az a kisebbik gáz!
DB -
De van, kovácsolás szerintem mindkettőben van, ahogy nyíl/íj/bútorkészítés (fafaragás), főzés, stb is.
Favágás csak a C.Morrowindben van, bányászás is, de a Morrowind Craftingban pedig van üvegfújás, kerámiázás stb. Asszem méregkeverés is van mindkettőben... már nem emlékszem pontosan.
DB -
Meddig voltál fekvőben? -
:D Michael Madsen ideges lett? -
Mournholdban van egy kovács aki ekészíti neked a nála választható cuccok egyikét alapanyag+zsetonért.
Egy íjat én is szivesen csinálnék, mert a daedra íj ritka mint a fehér holló(nálam. Még egyet nem találtam)!
HLP PLZ!
JA! NEM TUD VALAKI JÓ KIS ÜVEG LELŐHELYET????
-
Beepult a maffiaba, de kiszurtak. :P