The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmuda: Morrowind Summiton eljutottak a te konyvlistadhoz is ;]
Book list (incl. Tribunal & Bloodmoon) by Hmuda
01-16-05 checked by Summit staff
BOOK (list); ; readme (requires Word)
Nagy takaritast vegeznek az adatbazisban, ugy nez ki a munkad atment a szurun es hasznosnak talaltatott - amit eddig is tudtunk ;] Gratulalok, egy ujabb magyar segitseg a Summiton, legyunk buszkek ra ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Önmagam paródiája vagyok.
(asszem 32-es lock volt rajta)
Kaptam egy Lower Arkngthand key-t.Ez hova valo?Vegigjartam Arkngthand-ot de nem talalom hova kene a kulcs!!!Pls hlp!!!!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Kért hivatalos kiegészítõ (új sztorik, új területek) jelent meg, a Tribunal és a Bloodmoon.
"Kiegészítés", ami lehet bármilyen addon vagy mod, több ezer jelent meg, és a legkülönfélébb dolgokat csinálják. Van egy pár hivatalos ilyen (a www.elderscrolls.com-on megtalálod), illetve sok ezer játékosok által gyártott is...
DB
A ti kung-futok nem erős!
Nagy könnyû volt 0-ás nehézségen a bloodmoon mondom legyen egy kis kihívás és 100-ra feltettem a következõ ellenfelem ki is gyilkolt 😊Amúgy csitre térve én nagyon sokat gothicoztam (1-2 2x-3x kijátszva) és haverom meg örökélet csittel nyomta,"hát én téptem a hajam" nem hogy õ hogy még szerepjátékot kóddal játszani 😞 nem szép dolog! Amúgy már én is bánom hogy sokat írtam mert Venimnél (Redoran horator) nagyon bosszantott két-három napig nem is játszottam majd utána beírtam és csak rá egy nappal néztem meg a választ, de közbe meg magamtól rájöttem mit kell tenni, most már tudom hogy sokkal jobb magadtól játszani mert akkor nagyon bele lehet jönni és élvezni! Na jó morrowindezést mindenkinek, megyek játszok én is!!
játszál a diablo2vel vagy a quake-el.
mindkettõ jó gamma és neked való :-))
\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
sztem idõpocsékolás itt ülni, s várni, hogy a sült galamb berepüljön a szádba
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Ha elakadtam egy küldiben, csak nézegettem a tájat, aztán elindultam más vonalon, és ha késõbb meglett a megoldás, megcsináltam a régi küldit is, ha meg nem, akkor hagytam, de akkor is akadt bõven tennivaló.
Én azt várom h. legyen végre egy olyan játék, ahol nem is enged a játék belevágni egy adott küldibe amíg mondjuk nem térképeztél fel elegendõ részt a játékból, v. mondjuk nem töltöttél el elég napot a szabadban.
Még 2002 kb október vagy november, se net, se angol tudás(csak kicsi volt), se szerepjáték tapasztalat elõtte, de 2003 tavaszára mégis kivittem, s profi szinten nyomtam....
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Esetleg valaki használt már level cheat-et ?
Hyper Super !!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hyper Super !!!
Hyper Super !!!
Hyper Super !!!
Egyedül vagy otthon, csak konzerv van. Megtalálod a konzervnyitót és kibontod vagy éhenhalsz? :-)
Nem kell válaszolni csak magatoknak :-)
Nem bántásként mondom, hanem: A Morrowindben a _LEGÉLVEZETESEBB_ dolog az, hogy több hónap játék után is találkozol új npckkel, felfedezel új helyeket stb. Nah most ha nekem megmondják hogy a erre száz lépés arra meg kétszáz akkor megfosztom magam a játék midnen élményétõl :-)
Szerintem :-)
(ilyen off meg onokat utálom, ezeket azért nem is írtam :-)
Alairasaban megtalalod a cimet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kicsivel (!) több komolyságot, ha szabadna kérnem! Ha valami _nagyon_ nem megy, nem kell erõltetni.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
ilyen egyszerû
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Hyper Super !!!