The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Oooo, LcE, aki a Shadowrestet es annak kiegjet csinalta, o vette fel anno a kapcsolatot a SoD keszito(i)vel, es mintha szo lett volna a folytatasrol. De lehet hogy rosszul emlexem es az elobb hulyeseget irtam, utana kellene nezni.

Hmuda: Morrowind Summiton eljutottak a te konyvlistadhoz is ;]

Book list (incl. Tribunal & Bloodmoon) by Hmuda
01-16-05 checked by Summit staff
BOOK (list); ; readme (requires Word)

Nagy takaritast vegeznek az adatbazisban, ugy nez ki a munkad atment a szurun es hasznosnak talaltatott - amit eddig is tudtunk ;] Gratulalok, egy ujabb magyar segitseg a Summiton, legyunk buszkek ra ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mod nelkul az 5000 penzes kereskedo Calderaban az egyeduli akinek ennyi penze van vagy mashol van esetleg olyan akinek tobb van,mert van par draga cuccom,csak sajnalom 5000ert odaadni neki.

Önmagam paródiája vagyok.

😊 akkor kosz😊

Mert valószínûleg már rég feltörted azt az ajtót 😊
(asszem 32-es lock volt rajta)

Hali!
Kaptam egy Lower Arkngthand key-t.Ez hova valo?Vegigjartam Arkngthand-ot de nem talalom hova kene a kulcs!!!Pls hlp!!!!

_Atti_
lécci egy linket plz.. vagy nem tudja vki hogy ki csinálja?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
Sea Of destiny 2??

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

PiszkosFred
Az oblivion elott meg aztan meg tobben elo fogjak venni, vagy azert hogy visszaszokjanak Tamriel vilagahoz, vagy azert mert eddig meg nem probaltak, es felvezetesnek idealis. Nomeg, meg a nagy modok most lesznek kesz, Tamriel Rebuilt, Adventurer of MittelErde, Diablo-Morrowind, Wizards Islands, Sea of Destiny 2, stbstb.. Ha csak 1-2 ezek kozul meg a nyar elott kijon, akkor lesz megint mozgas ;]

littleNorbi
Mikor megjöttem Hassour Zainsubani-tól Caius nem ültettet le a fotelbe és nem kezdett semmit mesélni nekem,de miért nem ?

Ron Ragm
Azért gondoljatok bele mikori ez a játék, és még mindig megy a fórum, és játszanak vele (nem is kevesen)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

David2
itt a Gödhös is😄

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

PiszkosFred
Ahogy DB mondja, 2 (kettõ) jelent meg hivatalosan, kereskedelmi forgalomban kapható kiegeszítõ lemezként. Ezen felül van pár hivatalos mod és plugin, melyet a Bethesda készített, ezek ingyenesen letölthetõ. És mindemellett van több ezer mod, jobb s rosszabb, melyeket a játékosok kreáltak. www.rpgplanet.com/morrowind vagy www.thelys.org-on nézz szét, ha egyszer meglesz a játékod.

DonnieBrasco
Na várjál.

Kért hivatalos kiegészítõ (új sztorik, új területek) jelent meg, a Tribunal és a Bloodmoon.

"Kiegészítés", ami lehet bármilyen addon vagy mod, több ezer jelent meg, és a legkülönfélébb dolgokat csinálják. Van egy pár hivatalos ilyen (a www.elderscrolls.com-on megtalálod), illetve sok ezer játékosok által gyártott is...

DB

A ti kung-futok nem erős!

Malachi
nekem csak egy kérdésem lenne: A morrowindhez ugye csak 1 ( egy ) kiegészítõ jelent meg?

Kurty
Sziasztok!!! Már rég nem írtam mert el voltam foglalva a játékkal 😊) Már 40-es szinrû vagyok, most megyek Skaal Vilage-be!!
Nagy könnyû volt 0-ás nehézségen a bloodmoon mondom legyen egy kis kihívás és 100-ra feltettem a következõ ellenfelem ki is gyilkolt 😊Amúgy csitre térve én nagyon sokat gothicoztam (1-2 2x-3x kijátszva) és haverom meg örökélet csittel nyomta,"hát én téptem a hajam" nem hogy õ hogy még szerepjátékot kóddal játszani 😞 nem szép dolog! Amúgy már én is bánom hogy sokat írtam mert Venimnél (Redoran horator) nagyon bosszantott két-három napig nem is játszottam majd utána beírtam és csak rá egy nappal néztem meg a választ, de közbe meg magamtól rájöttem mit kell tenni, most már tudom hogy sokkal jobb magadtól játszani mert akkor nagyon bele lehet jönni és élvezni! Na jó morrowindezést mindenkinek, megyek játszok én is!!

PiszkosFred
Ez boritékolható... ;]

akinek 5 percenként eszébe jut feltenni egy, "ez hol van? merre menjek tovább?" kérdést annak válasz:

játszál a diablo2vel vagy a quake-el.
mindkettõ jó gamma és neked való :-))

\"Born to walk against the wind, Born to hear my name\"

Esrohnoil
Igaz, de gondolom 1G-s pIII kicsit kevés lesz hozzá... 😞

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PiszkosFred
Ilyen lesz az Oblivion. Amíg nem vagy nagy hírû, aljas és gonosz tolvaj, akitõl retteg a nép ;] addig a tolvajok céhe szóba sem fog állni veled. És ugyanez igaz a többi szervezetre is. Ha már eléggé hírhedt gyilkos és mészáros vagy, akkor talán közéjük fogad a Dark Brotherhood is, vagy ha elég jót cselekedtél és zarándokolták, a Nine Divine is örömmel tárja ki a kapuit. De addig nem. És így lesz ez a jó ;] "Elõbb bizonyíts, aztán majd megengedjük hogy belépj közénk, ahol ismét csak bizonyíthatsz, hogy jól döntöttünk..."

Esrohnoil
Egyébként meg meg lett mondva hogy tudsz a küldiben továbbjutni...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Az ilyennek nem való a Morro sztem.

David2
ez egy oan dolog, hogy ha 5 percet jáccol rájössz....
sztem idõpocsékolás itt ülni, s várni, hogy a sült galamb berepüljön a szádba

AMD Boss
ájde mond meg.

Esrohnoil
Én egyedül játszottam a gamét és én sem a küldikre mentem. Szépen feltérképezgettem az idegen részeket, próbáltam a legtöbb helyre bejutni. De az volt a legfontosabb h. megpróbáltam úgy viselkedni ahogy elképzeltem, az adott karakter mikor mit csinálna...
Ha elakadtam egy küldiben, csak nézegettem a tájat, aztán elindultam más vonalon, és ha késõbb meglett a megoldás, megcsináltam a régi küldit is, ha meg nem, akkor hagytam, de akkor is akadt bõven tennivaló.
Én azt várom h. legyen végre egy olyan játék, ahol nem is enged a játék belevágni egy adott küldibe amíg mondjuk nem térképeztél fel elegendõ részt a játékból, v. mondjuk nem töltöttél el elég napot a szabadban.

Csak azért fogom vissza magam mert úgy is tudom hogy egy héten belül megunjátok a gamét és lekoptok a topicról...

David2
kérdezdd meg a csapostól (a választ direkt nem mondom meg)

AMD Boss
Hassour Zainsubani-nak az Ald-Ruhn-i komának milyen jellegû ajándékot kell venni (páncélt,könyvet,italt,...) ?

AMD Boss
Merre találom a játékban A Zarius plugin házat ?

AMD Boss
Vivecben a For.Quaters Waistworksban van.

David2
tod barátom, h én hogy jáccottam végig a morro nevezetû gémet?
Még 2002 kb október vagy november, se net, se angol tudás(csak kicsi volt), se szerepjáték tapasztalat elõtte, de 2003 tavaszára mégis kivittem, s profi szinten nyomtam....

David2
<#falbav><#falbav>

littleNorbi
Jobasha antikváriuma hol van ?

Hmuda
Na kérlek ne csodálkozz hogy összezavarja a játékot ha csitelsz. Játsz csitek nélkül és akkor nem lesz gond. Nem is értem, hogy lehet ezt a játékot csitekkel játszani. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mod nélküli alapjáték.más cheat-eket próbáltam és azok mennek.
Esetleg valaki használt már level cheat-et ?

Hyper Super !!!

Hmuda
Ez szimpla alap játékkal volt, mindenféle mod nélkül? Esetleg nem próbálkoztál más fajta konzolparancsokkal?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nem 1.-re 0.-ra esett le.

Hyper Super !!!

littleNorbi
Jobasha antikváriuma Balmorába van ?

beírtad hog hányas szintû akarod hogy legyen? (gondolom konzolparancs és a végére hogy 20 pl)

PiszkosFred
De hogy? Karaktered 6os szinten volt, es egyszer csak visszaesett 1re?

igen.

Hyper Super !!!

PiszkosFred
Lenullázódott?

Nagyon fontos, mert 6. szinten voltam és egyszer csak lenullázódott.

Hyper Super !!!

PiszkosFred
Igyvan, csak akkor ker segitseghez folyamodni, amikor a hajad teped. Az a baj, hogy szerintem egyik kerdezo jatekos sem kezdte azzal a jatek elso hetet, hogy fogta magat es elindult setalni egy vadidegen vilagban, es kozben nezegett mi mierre, es hajtotta elore, hogy vajon mi van ra a kovetkezo domb mogott? Kifoszthato hajoroncs? Barlang? Esetleg egy kripta, vagy egy varos? stb. ;] Sajnos tobb mint valoszinu, hogy a jatek elso percetol kezdve celiranyosan mar kuldeteseket csinalva ismerkednek a jatekkal, ami is nagyszeru, de ezzel olyan elmenyektol es hangulattol fosztjak meg magukat, ami miatt hamar le fogjak tenni a jatekot. (volt olyan karakterem, amely gyongyhalaszatbol tartotta fenn magat, es szedte ossze a kiszemelt felszereleshez a penzt. Tobb ember szemeben hulyesegnek tunhet, hiszen csapjunk le 2 ordinatort, es a creeper baratunkkal meg is van a kezdotoke, de jobb volt igy. Szeretem jatszani es "elni" a szerepjatekokat, nem csak haladni veluk - de ez mar az en hulyesegem ;])

aki visszatér ide 10 perc játék után kérdezni hogy "ez hol van?" annak tessék egy kérdés:

Egyedül vagy otthon, csak konzerv van. Megtalálod a konzervnyitót és kibontod vagy éhenhalsz? :-)

Nem kell válaszolni csak magatoknak :-)

Nem bántásként mondom, hanem: A Morrowindben a _LEGÉLVEZETESEBB_ dolog az, hogy több hónap játék után is találkozol új npckkel, felfedezel új helyeket stb. Nah most ha nekem megmondják hogy a erre száz lépés arra meg kétszáz akkor megfosztom magam a játék midnen élményétõl :-)
Szerintem :-)

(ilyen off meg onokat utálom, ezeket azért nem is írtam :-)

[Jakuza]
Ellatogatsz szepen PiszkosFred oldalara es ott eleg sok informacio le van irva.Pl a Csillagjegyek is.
Alairasaban megtalalod a cimet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DonnieBrasco
Ahh, atyám. Super Márió Vivec kezd lenni az egész.
Kicsivel (!) több komolyságot, ha szabadna kérnem! Ha valami _nagyon_ nem megy, nem kell erõltetni.

DB

A ti kung-futok nem erős!

a modhoz tartozó egyéb fájlok is mind a helyükön vannak?(.nif,.tga etc)

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

nem kell állítgatni a játékosszintet
ilyen egyszerû

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

littleNorbi
Beleraktam a Data Files-ba a modokat, be is jelöltem õket, de mikor bemegyek a játékba akkor kiír valami errort és nem lesznek bent a modok a game-ben, csak egy.Mit kell tennem hogy menjen a többi is?

Hogy birom használni ezt a kódot "SetLevel - Játékos szint beállítás"? Mert én beírom és nem történik semmi.Nagyon fontos, hogz megtudjam.

Hyper Super !!!