The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Most milyen a géped?

Jagi
Megvan!<#heureka><#vigyor> Visszamegyek oda, ahol apuzzle box volt ott tutkóra van néhány darab!

Jagi
Köszke!

Az elõretekintés ilyen esetben meg tényleg nem árt!

DonnieBrasco
Hát sajna, így fejbõl nem. De ott a google, keress rá! UESP-en is tuti lehet találni valami infót...

Stewee csak arra figyelj, hogy akkor már olyan gépet vegyél amin az Oblivion is elfut majd simán 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Jagi
😄

láttátok már a vámpíros barlagos diszkós videókat? beszarok, behugyozok,miket kihoznak a morroból!hát lehet nem várok új vidkari,proci memóriavásárlással!!!!!!!!nem bírom ki hogy ne játsszak vele full maxon modokkal

Jagi
tudod a bányának a helyét, vagy a nevét esetleg a környéket,

Tegnap 2,5 óra után 7-ez találtam, de már nincs ötletem.

DonnieBrasco
Bányákban és Dwemer romokban.

DB

Kösz a tippeket! Kipróbálom.
Jagi
<<<<<<<<<-----------------------NAGYON PLZ HELP!!!----------------------->>>>>>>>>>

Hol tudok szerezni GLASS RAW-ot szerezni? Venni vagy találni mindegy.
Ruin-okban van egy pár, tippet szeretnék merre keressek

Jagi
😄

Jagi
A sneak skill, lopakszásra való(1értelmû), tanulni alacsonyabb szinten NPC-tõl érdemes, mert a többi skillekhez képest lassabban fejlõdik és ha alacsony szinten van nem túl hatásos. A thieves guild-okban sztem mindíg van 1 ember aki jó pénzért megtanítja amit tud.
Ezek után vadonban való kolbászolás közben használható a lények megközelítésére (foly. nyomod a ctrl-t és sunyul) és likvidálására, ilyen módon lehet az NPC-ktõl lopni is(nem árt elõtte menteni).

Gyorsabb fejlõdés lehetõségérõl olvasni a morrowind.hq-n tudsz.

Remélem érthetõ voltam. (a nyelvújításban jó vagyok 😊 )
De rz is jó móka.

DonnieBrasco
Arra jó, hogy ne lásson meg senki 😊 ha rosszalkodsz! És meglepõ módon ugyanúgy lehet fejleszteni, mint az összes többi skillt: használattal, vagy trénereknél. Lopni pedig úgy lehet, hogy "lemész" lopakodóba (bal alul megjelenik a sárga kocka), és "beszélgetsz" a célszeméllyel (gyk: space).

DB

No akkó mégegyszer: Én még nem vagyok nagy ász a játékban. A Sneak (vagy Stealth??? - lehet, hogy ezért nem reagált rá senki....-))) skill mire jó, hogyan fejlõdik, valamint hogyan lehet a városlakóktól lopni??? Nem arra gondolok, hogy az árustól, hanem a konkrét személy zsebébõl???
Jajj fiúk....Morrowindbõl egy erotikus játékot akartok csinálni...hajjaj..ez csúnya dolog...de igazatok van! 😛

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Jagi
Na csá mindenki, holnap...<#integet2>

Jagi
Kössze, többet találtam mint amire számítottam!

CS@
Ha jól emlékszem ez az amikor elfogadtál 5 pólót amit nem vittél oda ahova ígérted.

CS@
Egyel lejjebb a Metal Queen Boutique linkje.
Itt meg Qarl.

http://canadianice.ufrealms.net/Morrowind/MetalQueenBoutique.html
Erre gondoltal?
Jagi
Zsáááá!!!! Linket nem tudsz hozzá, mert mindjárt lejáer a munkaidõm és még ki kell írni cd-re PLZ!

CS@
Metal Queen Boutique
Qarl Gothic Attire 1-2 (lehet ,hogy van már 3 is)

Jagi
Sorry nagy lett. De amúgy is nagy minden értelemben!<#guluszem1>

Jagi
------------------------------------HLP-------------------------------------------

Valamien clothing mod amiben ilyesmi ruhák vannak van-e és ha van akkor mi a neve?

Mindenhol agyondícsérik (ülõ meg fekvõ karakterek stb.) 400+ Megába nagyon sok minden belefér <#wow1>

Most hogy 153734834-szer is összeomlott a Morro telepítésem a milliónyi kipróbált plugin maradékai miatt majd újratelepítés után lehet hogy kipróbálom valamelyiket 😉

Jagi
Félek tõle, hogy nagyon más lesz a játék hangulata ettõl. De ígéretesnek tûnik, nagyon is.

DonnieBrasco
A Morrowind Craftingban a kovácsolás ugyanúgy nyomja az Armorer skillt, mint a javítás, ha jól emlékszem!

A Complete Morrowind nekem annyiban jobban tetszett, hogy ott lehetett bányászni sziklákból, meg fákat kivágni 😊)

A Morr.Cr.-ben még nagyon jó, hogy rengeteg tárgymodellt is tartalmaz!

DB

Van egy plugin (Armorer?) amiben bányászni kell nyersanyagokat aztán keresni egy üllõt és lehet gyártani páncélokat meg fegyvereket, külön csinál egy kovácsolás skillt de az nem látszik a normál szkillek között asszem konzolból lehetet megnézni hogy éppen mennyi...

Jagi
Ezt is!

[Jakuza]
Nerevarine Palace

This mod will place a palace on the outskirts of Vos. Within the palace you will find an entry room, display room, bedroom, forge, throne room and a bar. There are also a few "presents" which are "hidden" in the palace.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jagi
THX!

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jagi
A Morrowind Crafting-hez tudnátok egy linket dobni PLZ?

A Nerevarine Palace-re valami? Már fel raktam csak nem tudom hogy mi az 😄!
Ismertetõ sehol, de jó neve.

[Jakuza]
En tisztaban vagyok ezzel, de kinem allhatom az olyan csokott fazonokat, akik egy ertelmes hozzaszolast nem kovettek meg el ide, de mas ertelmi kepessegeit feszegetik a hozzaszolasukban. Ez az igazi szarkeveres, nem az ha valakinek meg van a velemenye egy jatekrol.
A jomunkasember meg, egy ertelmes mondatot nem tudott idegugyogni, csak szemelyeskedett.

DonnieBrasco
Pedig mindkettõben lehet fegyvert is kovácsolni.
A gyerekes "azértisenyémazutolsó szó" dolgot meg nem kell szerintem erõltetni - és ezt nem csak neked írom...

DB

[Jakuza]
En nem lattam a leirasukban, a bomba es butorkeszites es hasonlo szamomra teljesen lenyegtelen kraftskilleket lattam, de engem az ilyenek nem nagyon erdekelnenek. 😛

[Jakuza]
Te meg elsz ? LOL
Es meg ott jarsz, ahol tartasz ? Bravo. Azert a szint az meg van, csak a nivopalcan nem jelzik, ez a te nagy gondod. ROTFL

Jagi
Akkor nem jó!

DonnieBrasco
Még ha pihenõ lenne... de ezen a héten már melózom!!! 😞(

DB

Jagi
NEM TUD VALAKI JÓ KIS ÜVEG LELÕHELYET?

Jagi
Az... pfú bazze. Jó kis kényszerpihenõ.
Ezért járjon az enber kocsmába sportolni 😄 (triatlon)

JackDaniels
"regisztralok egy masik nevet es sunyizok"

Ne magadból indulj ki nagyfiú.

\"Never say never!\" W Churchill

DonnieBrasco
Foci 😊 most is fekvõben vagyok, mondom hogy nem állhatok rá egyáltalán, mert elszakadtak a sípcsont és szárkapocscsont közti inak. A sz.k.csont is eltört, de az a kisebbik gáz!

DB

DonnieBrasco
De van, kovácsolás szerintem mindkettõben van, ahogy nyíl/íj/bútorkészítés (fafaragás), fõzés, stb is.
Favágás csak a C.Morrowindben van, bányászás is, de a Morrowind Craftingban pedig van üvegfújás, kerámiázás stb. Asszem méregkeverés is van mindkettõben... már nem emlékszem pontosan.

DB

Jagi
Meddig voltál fekvõben?

Jagi
😄 Michael Madsen ideges lett?

Jagi
Mournholdban van egy kovács aki ekészíti neked a nála választható cuccok egyikét alapanyag+zsetonért.
Egy íjat én is szivesen csinálnék, mert a daedra íj ritka mint a fehér holló(nálam. Még egyet nem találtam)!

HLP PLZ!

JA! NEM TUD VALAKI JÓ KIS ÜVEG LELÕHELYET????

[Jakuza]
Beepult a maffiaba, de kiszurtak. 😛