27013
  • steweee
    aki a fabléról szeretne társalogni menjen a fable topicba
  • Sheva
    még volt ez az én karim :)
  • Sheva
    tudom nekem meg van Warezről leszedtem de nem lenne rossz eredetiben is megvenni majd eldöntöm :)
  • Sheva
    tudom suliba beszámol mindenről :)

de tőle a Shadowrest tetszett nagyon
  • Jagi
    tanul újat az ember...már "leis szettem" :)
  • RaveAir
    Csak megjegyzem, hogy a magyar nyelvű kézikönyv letölthető az Automex honlapjáról. Bár a minőségét nem tudom, hogy milyen. Amúgy a TES-t tényleg kifelejtettem, hogy külön lemez... :D
  • Jagi
    Ja és 4 cd mert a TES is benne van. Bocsi, lelőttem a meglepit...
  • Jagi
    Semmit. Nekem is ue. van. Csak én a cdgalaxistól rendeltem pk-el 4k-ért.
    térképet nyomtam, kézikönyvet meg egyedül a Spellforcehoz kaptam (még a dio-hoz sem adtak a szemetek.)
  • RaveAir
    Köszi a választ. Még annyit kérdeznék, hogy szerinted mi jár még hozzá. Kézikönyv, térkép, vagy csak zacskóban hozzámvágnak 3 db cd-t?
  • Jagi
    a csirkékkel "tán" gitározni is lehet, azt hallottam.
    Nem lehet fellnőtt karvalkezdeni? Az öregedás után halál. Utána nyomathatod a fiával vagy ilyesmi.
    Jaaaaaaaj! Alig várom, hogy hazamenjek, qrára érdekel már. Ma megyek a sráchoz, vrájt és góhóm, játszani :)
  • [Jakuza]
    Es mekkorat rugtal eddig a csirkekbe.
    Jot rohogtem egybol kezdesnel, jott velem szembe egy csirke es belerugtam egy nagyot.
    Belenezek a stat lapokba - Legnagyobb csirkerugas: 3,25M .LOL
    Utana vettem egy kardot, ami tul nehez volt a karinak a lapja szerint.
    Ah mondom kiprobalom milyen, elokapom a varoson kivul erre putty leejti a veget a porba a kari, majd elkezdi vonszolni maga utan, utok vele egyet nagy nyogve felemeli ut leejti a porba ismet a veget. :P
    A jellem befolyasolas is jo.
    Kezdopalyan 1. quest, 3 jo cselekedetet vegrehajtani, amiert apuci penzzel jutalmaz meg.
    Jot csinalsz megy a jellem a jo fele, ha rosszat forditva.
    Jo pelda elso haz mogott egy ipse fuz egy csajt, eszreveszem oket odahiv.
    "Psszt kolyok ha nem arulod el, hogy lattal ezzel a csajjal adok egy aranyat." :P
    Mondom neki oke hoci ide azzal az arannyal es befogom a szam.Odaadja egybol megjelenik az uzenet. Meg van az elso rossz tetted.
    Ugyanis nem annak vette a program, hogy hallgatsz a dologrol, hanem hogy az igazsagot hallgatod el.
    Persze lehetezt meg tetezni, mert utana talalkoztam az ipse felesegevel, aki szolt, ha latnam az urat flortolni akkor szoljak neki.
    Persze en melyen hallgattam arrol, hogy mi is tortenik a haz mogott. :P
  • GrimReaper78
    Nem "lehet" kölyökként kezdeni, hanem úgy indulsz. De a felnövés sajna elég hamar megtörténik. Kár, pedig "kiCCSávóként" jókat lehet rosszalkodni, és a többiek csak röhögnek rajta, míg később már elbüntetnek/legyaknak.
  • Jagi
    Jó az!! Mármint a Fable. Semmi bajom nincs vele, max majd annyit pecázok amennyit akarok :). Meg azt is hallottam, hogy lehet kölyök karival kezdeni...
  • [Jakuza]
    Nem lesz lassan kaphato.
    Csak szeptember vegetol van hivatalos megjelenes.
    Nem is tom milyen verzio lehet ez a warez, mert meg a serialszamnak is mindent bepotyoghetsz.
  • GrimReaper78
    OFF: A Fable azért korántsem éri el a Morrowind szintjét, noha kétségkívül el lehet szórakozni vele. Én elkezdtem játszani vele, de kissé monotonnak tűnt, így újrakezdtem a Morro-t, és most nem akaródzik visszatérnem a Fable-hez :P

ON
  • GrimReaper78
    Az első kérdésedre a válasz: Morrowind + Tribunal + Bloodmoon.

A PC Dome-ról nem tudok nyilatkozni.
  • EqUiNoX
    Tervben van, xboxos debüt óta. Hallottam hogy van már warez, gondolom lassan kapható lesz. Hétvégén talán lesz időm nagyobb város közelébe menni, és megnézem. Mindenképpen meg akarom venni, akivel eddig beszéltem vagy amit eddig olvastam, csak ódákat tudott róla zengeni.
  • RaveAir
    Lenne néhány kérdésem. Szemezgetek vele, hogy megvenném a játékot. Meg is találtam, hogy a PC Dome-nál meg lehet venni a Morrowind GOYT-t, és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
    1. Mi a csomag tartalma?
    2. Valaki választott-e már náluk olyan vásárlást, hogy helyben vette át? (Megletősen furcsa kivülről a székhelyük, és nem igazán úgy néz ki, mint egy bolt... de cáfoljatok meg nyugodtan.)
  • [Jakuza]
    Mar akinek bejon a jatek azt lekoti. :P (engem sajnos nem)
    De ha a Morrowinde-t szeretitek, akkor hagy ajaljam nektek a Fable nevu jatekot is.
    Ez hasonlo mint a Morrowind, ugyanolyan jol elfogtok szorakozni akkor ezzel is.
  • EqUiNoX
    Köszönöm mindenki nevében, de köszönd meg LcEnek is, sokat segített és segít még most is ;]
  • Jagi
    Volt ilyen... :)
  • Sheva
    hagy gratuláljak hozzá LcE barátommal anno h őrjöngtünk h találtunk egy értelmes morrowindes oldalt! :)
  • PiszkosFred
    Többedmagammal, de igen.
  • Sheva
    legnagyobb game a MOrrowind hónapokig leköti az embert ha elkezdi egyszer...
    PiszkosFred te a MOrrowindHQ szerkesztője vagy nem?
  • GrimReaper78
    Aha, köszi szépen a tippeket, élni fogok a "gyakás után futi"-típusú lehetőséggel ;-) Mindenesetre ez így egy kissé... "érdekes".

Mindenesetre érdekes, hogy a tolvajok sem akarnak segíteni. De még az a Hlaalu nemes sem, akinek a rokonát vagy kicsodáját jégre tette a kovács...

Mindenkinek köszi a helpet még egyszer!
  • Larvin
    Egy Divine Favor scroll-al egyből az erődbe portálhatod magad a "bloodbath" után :)
  • dervis_
    Ha a taunt nem megy csapd le öket és irány a testörparancsnok, ahogy Jagi tanácsolja. A parancsnok jóindulatúan leveszi a büntit rólad. Csak arra vigyázz, hogy ne állj le verekedni az örökkel, mert akit megütsz, az késöbb is neked akar esni.
  • EqUiNoX
    Na igen. Amikor a "szimpátia" 0, akkor nem árt visszatornázni 5-10re egy kis pénzzel, hogy utána azonnal megint sértegesd. Így hamarabb nekedesnek, mint amikor 0ás szimpátiával sértegeted, és elhajtanak.
  • Jagi
    Rájuk rontottam, legyaktam őket, aztán irány, mint a vak ló ki a városból, be az erődbe ahhoz aki a küldit arra testőr parancsnokra gondolok.
  • GrimReaper78
    A hecceléssel is próbálkoztam már - igaz, csak kettőnél - de ahelyett, hogy nekem estek volna, elküldtek a búsba, hogy szánalmas vagyok
  • GrimReaper78
    Nekem pont ez a bajom, hogy nem akarnak megtámadni.

Amúgy milyen parancsnokról beszélsz?
  • [Jakuza]
    Gyertek mar ide es osszatok mar le a primitiv konzolost. :P
    Tema
    Mert mar unom, hogy megakarja nekem magyarazni, hogy a MUD , ami text alapu netes vagy IRC-s RPG, az hack&slash. :P
    Ekkora barmot lol. :P
  • haxoror
    taunt-old őket amíg neked nem ugranak ilyenkor nincs bünti mert te csak védekezel :)
  • Jagi
    Első karimnál nekem is ez volt. A másodiknál nem támadtak + célirányosan mentem a parancsnokhoz.
  • [Jakuza]
    Igen 30$ mondjuk nem egy honapra, hanem 50 napra.
    De en akkor is soknak tartom.
    100 naposat lehet venni 50$-ert, igy talan jobban megeri, de en ennyit nem fizetnek jatekert.
    Mar a GW arat is sajnalom, hogy kifizettem, pedig az egyszeri fizetesu, de tul sok volt a lelkes ember aki elhitette velem, hogy milyen jo.
    Aztan hat nem akarok mit mondani........., nagyot csalodtam.
    Kb jatszottam vele 1 hetet azota se inditottam el, olyan jo. :P

Talan meg az idiota grafikaju Fung Wan Online ami bejohetett volna, de az europaban nem igazan terjedt el, bar csinaltak egy probaszervert de alig vannak rajta.
  • GrimReaper78
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem újra a Morrowind-et, és nem jövök rá, hogyan lehetne megcsinálni azt a küldit, amikor a légió parancsnokának kérésére mindenkit elpáholok a Council Corner Club-ban. A gyakással persze nincs gond, de utána, mivel bűntettet követek el, kismilliót kéne fizetni, illetve az őrök kérdés nélkül nekem esnek és ki akarnak nyírni. Tud vki vmi tippet? Nem konkrét spoiler-re gondolok, csak vmi támpontra. Próbálkoztam a Morag Tang-nál és a tolvajok céhében is, senki nem segített. Sőt, azzal is próbálkoztam, hogy feltörtem egy zárat, így kiprovokálva, hogy ők essenek nekem, de ezek után is vmi 4000 aranyat kellett volna kicsengetni...
  • EqUiNoX
    $30? Hát akkor itt dőlt el a dolog. Wow mellett ez már sok. Nem gondoltam hogy ennyi. A megvalósítás sajnos tényleg "gázos", de valahogy mégis van bennem valami késztetés, hogy próbáljam ki, tapasztaljam, hátha ez lesz az....de nem ez lesz az;]
  • Esrohnoil
    Nekem Gothic tökéletesen megfelelt ebből a szempontból. Ott egyébként az ellenfelek különböző fajai meg is támadták egymást, meg ha egy farkas észrevett, odajött a többi is amik a közelben voltak.
    Csak egy idézet az első részből az új tábor egy vadászától, akivel még az elején lehet találkozni: "Ne menj az erdőbe, különösen ne éjjel."
    A hangulatát nagyon megadta a játéknak.
  • Esrohnoil
    Igaz, Anachronox nagyon kúl. :)
    El lehet vele lenni egy darabig, és a történet is érdekes, humorral erősen fűszerezett az egész. A szakállas palinak a gyomorba lyukat beszélő skillje a legjobb, ahol el is lehet olvasni mit ad be a másiknak. :D
  • [Jakuza]
    Kepes lennel 30$ fizetni ?
    Eh nagyon draga, ahhoz kepes, hogy nem hozta az Elites feelinget nekem.
    Mar az tok gaz volt, hogy unrealis a nezet, kulsonezetu urhajokat iranyitani, hat szvsz nagyon gaz.
    Azert ugye itt megsem szo szoros ertelmu MMORPG-rol beszelunk, ahol egy szemelyt latunk kulso nezetbol.
    Marpedig a pilotafulke nelkul egy urhajo szimulator, (na jo nem szimulator a program :P mert annal komplexebb) semmit nem er.