The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stewee csak arra figyelj, hogy akkor már olyan gépet vegyél amin az Oblivion is elfut majd simán 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
Tegnap 2,5 óra után 7-ez találtam, de már nincs ötletem.
Hol tudok szerezni GLASS RAW-ot szerezni? Venni vagy találni mindegy.
Ruin-okban van egy pár, tippet szeretnék merre keressek
Ezek után vadonban való kolbászolás közben használható a lények megközelítésére (foly. nyomod a ctrl-t és sunyul) és likvidálására, ilyen módon lehet az NPC-ktõl lopni is(nem árt elõtte menteni).
Gyorsabb fejlõdés lehetõségérõl olvasni a morrowind.hq-n tudsz.
Remélem érthetõ voltam. (a nyelvújításban jó vagyok 😊 )
De rz is jó móka.
DB
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Itt meg Qarl.
Erre gondoltal?
Valamien clothing mod amiben ilyesmi ruhák vannak van-e és ha van akkor mi a neve?

A Complete Morrowind nekem annyiban jobban tetszett, hogy ott lehetett bányászni sziklákból, meg fákat kivágni 😊)
A Morr.Cr.-ben még nagyon jó, hogy rengeteg tárgymodellt is tartalmaz!
DB
This mod will place a palace on the outskirts of Vos. Within the palace you will find an entry room, display room, bedroom, forge, throne room and a bar. There are also a few "presents" which are "hidden" in the palace.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Nerevarine Palace-re valami? Már fel raktam csak nem tudom hogy mi az 😄!
Ismertetõ sehol, de jó neve.
A jomunkasember meg, egy ertelmes mondatot nem tudott idegugyogni, csak szemelyeskedett.
A gyerekes "azértisenyémazutolsó szó" dolgot meg nem kell szerintem erõltetni - és ezt nem csak neked írom...
DB
Es meg ott jarsz, ahol tartasz ? Bravo. Azert a szint az meg van, csak a nivopalcan nem jelzik, ez a te nagy gondod. ROTFL
Ne magadból indulj ki nagyfiú.
\"Never say never!\" W Churchill
DB
Favágás csak a C.Morrowindben van, bányászás is, de a Morrowind Craftingban pedig van üvegfújás, kerámiázás stb. Asszem méregkeverés is van mindkettõben... már nem emlékszem pontosan.
DB
Egy íjat én is szivesen csinálnék, mert a daedra íj ritka mint a fehér holló(nálam. Még egyet nem találtam)!
HLP PLZ!
JA! NEM TUD VALAKI JÓ KIS ÜVEG LELÕHELYET????