27013
-
athlon xp 1800+ ATi Radeon 9000 64mb ram, 768mb DDR -
Milyen gépen akarsz oblivionozni? Ja és míg a morrowindet kijátszod addigra már rég lejön az oblivion, kivéve ha 33.6k modemed van. -
megvan -
sandrith mora-ban , thief guild, 1. küldi..el kell menni az alkimistához, egy dispel tekercset elhozni...az összes zárt ládát feltörtem, de sehol semmi :S
-
kb :l
most az obliviont szedem, kipróbálom hogy megy-e -
nagyon nyomod -
te tigeroo te most nyomod:)
(halk zene, a hős a semmibe mered, régi nagy kalandok emlékei tűnnek fel a szemünk előtt, a hős szája halvány mosolyra görbül) -
megvannak a nyílhegyek, is vááá:D
megyek a következő városba, guild küldiket vinni, majd jön a Blades..>:]
(felemelő, hősies háttérzene..) -
role playing game -
fasza, megtaláltam a romokat is (köszi Muki100 a képet)
most valami nyilat kell megtalálni:D thx all -
A kulcsot csak tarsd az inventorydban és ha megvan a hozzá tartozó zár akkor úgy járj el, mintha egy nem lezárt szekrény lenne. -
Jozinho #25010 ez a morrowind ez fantasy ? miről szól ? -
ezt
hogy a picsába tudom megszerezni??? felrepültem a csávó dolgozószobájába, elemeltem az asztaláról a kulcsot (+találtam egyet lennt) és nem nyílik a 2, 100as szintű láda..a securitim 49-es eszem megáll...hogy kell kulcsot használni?? nyomnám a kezébe fele a karimnaka kulcsot de semmi -
Főleg azok a bigyók a tornyok tetején a legjellegzetesebbek szerintem.
De vigyázz hogy hova mész mert van amelyik tele van orkokkal :D -
SaGa Jr #25007 Hali!
Előfordul, hogy lehet venni boltban, de valami iszonyat ritkán és csak ha elértél egy bizonyos szintet azután. Scrap metal szerzésére a legegyszerűbb mód, ha bemész a Balmora melletti elhagyott romba (közvetlenül a város melletti erődnél vezet fel oda az út). Ott benn majd lehet mászkálni és ha szembejön egy mechanikus ellenfél (centurion vagy bármilyen robotszerű kütyü), abból ki tudsz ütni ilyet. De amúgy ilyen romokból rengeteg van szerte Morrowindben. Nagy magas oszlopok, tornyok, mindenféle technikai kütyük romjai és szobrok amikről fel lehet ismerni ezeket a helyeket.
Az alvás meg nem fogja megszűntetni a statcsökkenést és a betegségeket sem. Ha netán betegség miatt jön elő a dolog, akkor előbb a betegséget kell meggyógyítani, majd utána restore italokkal visszatornázni a megfelelő értékre a tulajdonságot. Vagy bemenni egy templomba és az oldárt igénybe venni. -
a Morrowind HQ-n azt írja a végigjátszás hogy lehet venni a helyi boltban scrap..., de nincs sehol sem:D pontosan hol lehet beszerezni? de lehet hogy a quest után jelennek meg vásárolható itemekként -
thief guild questjéhez kell a scrap metal..
hogy néznek ki azok a romok?:S legjobban térkép jelölés kellene róluk...
-
Azt egy questben kérik majd tőled, ugyanis az a herceg páncélja :)
Scrap metal dwemer romokban van, mindenfelé de nagyon nehezek. Miért mit akarsz kotyvasztani?
Ja és máskor keverjél restore str potionoket és akkor nem lesz bajod a bonewalkerekkel stb. -
a consolba beakarom írni hogy legyen 190,000 aranyam , de az a baj hogy nem jó a billentyűkiosztás... a player->Additem "Gold_1 -ig el is jutok, de 0-át már nem tudok írni( player->Additem "Gold_100" 190000 lenne a kód)
mind1.. ini fájlban nem lehet írkálni? -
vivec felől elmentem ebonheartbe...a víz alatt bementem egy csapóajtón, és találkoztam egy katonával, aki rámtámadott...ez volt nála!!
na ezt már tuti nem adom el sehol sem..:'( pedig a pénzből felkeresnék pár master trainert..:l
ja és scrap metalt hol tudnék találni?? körbenéztem ald-ruhn körül, de sehol egy tomb, dwemer ruin.. -
caldera ghorak manor(?)-ban van egy manószerű lényecske, ő minden szart megvesz, és 5,000gold költőpénz van nála :S
jajj, micsináltam tegnap.. megyek balmora temple, 4000goldból vettem 800-800 alapanyagot, HP pósönbe... felvagyok cuccolva, 2 egység szabad hely van nálam, viszem a maradék 200-200 növényt, calderrába, hogy eladjam a manónak...
caldera előtt alszom, mert elfogyott a stamina (megvan a boots of blinding speed)
megtámad egy assasin (tribunal kiegészítő..) olyan tőr volt nála, hogy a strenght-em + pár statom lecsökkent 10-re...nem bírtam megmozdulni:D you are over-encu...stbstb...alszok 4 napot egymás után, nem múlt el...qrvannyát:D
ja és calderra, mage's-guild = az épületük tornyában van egy teljes master's... alchemy set! van még pár növényke is, de nehogy eladjátok nekik, észreveszik a kecsegek ^^, -
sirdond #25000 Hi, az van hogy szeretnék jáccani a gémmel, de nem sikerül feltelepítenem, mert a telepítő olyan helyet ad meg ami nem létezik (F:\games) régen volt f: partícióm de letöröltem, régebben oda volt a játék telepítve. most meg nem engedi hogy megváltoztassam a telepítés helyét? valaki tud segíteni?
előre is kösz -
A rák megveszi tőled 10k-ért. Ne kérdezd hol van, annyit tudok hogy talking mudcrab néven keress rá :) -
meguntam a guildozást...de amióta kalandozok 2x léptem szintet (lvl 5..)
Gens >> majd a sziget belsejébe vettem az irányt, onnan iráyn észak..Khuulban kötöttem ki:D megyek vissza
(most valami piszkos könyvet kell elcsórni a tag lányától, azelőtt a sisakot vettem el..csak nem találom sehol a könyvet...sneak nemmegy , a 75-ös ládát ami a szobában van nem tom kinyitni 40-es securitivel) -
Add el olcsóér. :)
Morrowind kereskedői bizony elég szegények... -
El lehet azt, csak ügyeskedni kell és soká tart.:)) -
valahogy meglehet csinálni hogy a creepeknek több $$-jük legyen? találtam egy 20K-s kardot, egyiknek se tom eladni...:l -
haxoror #24994 Az a Boots of blinding speed, csak az észak Calderás csajtól tudod megszerezni, egyedi tárgy csak ez az egy van belőle. -
ja és hhalottam hogy fel lehet turbózni az atlethics-et ha beállunk a fal elé és lesúlyozzunk az ugrás gombot:D
valaki próbálta már? a többi skillt hogy lehet ilyen galád módon turbóztatni?:D
csalni nem akarok, de ekkora volumenű játékban [de mivel ez nem az élet
] biztos vannak bugok :)
-
nem tudtok olyan eladót, ahol "gyors" cipőt lehet venni? calderrától északra, az úton találkoztam az előző karimmal egy npc-vel, aki ha segítünk neki nekünkadja a cumót..fél órája keresem de semmi...szal valaki?
vannak könnyítő modok?:DD mittomén, gyengébb ellenfelek, kevésbé vesznek észre ha zsebelünk stb.. -
Alap Morro főszálát 7:30 alatt végig lehet csinálni. :) -
kb. mennyi a főszál + thief guild küldetéseinek óraszáma?
dagoth urat nehéz lenyomni?:S eddig csak a kotor 1-2 + dungeon siege 2-vel játszottam..azokat végigvittem..
a tribunalban mi a főszál? gondolom a birodalomhoz kapcsolódnak a küldetések (+ ha jól tudom a fővárost is beletuszkolták a lemezre) -
Annyira nem vészes, az eleje könnyen megoldható. Csak mivel jár egypár "lemondással" és "kellemetlenséggel" (fordított sorrendben persze), ezért érdemes a végére hagyni. -
Ald-Ruhn, thief guild ^^,
most szereztem meg a mage's guildból a tőrt, vagy miaszart a vezérünknek..
nah, most kezd áttekinthetetlen lenni az inventory...sok löttyöm van, elkeztem kotyvasztani is (találtam egy alkimista könyvet, levitáció, stamina , hp, magicka restore pósönök vannak benne leírva), balmora templomban vettem összetevkőet, kotyvasztok, eladok, stb..:) most az alchemy skillem 40-nél van, és +5000gold...
jó a game :) mindenkit hátulról elkapok és...megb..kirabolok :D
a blades főküldetésekbe mikor érdemes elmenni? mert találkoztam egy főmanussal balmorában, de annyi journalt adott, hogy loadoltam , szazl a thief küldiket csináljam meg a városokban, és utána blades, vagy hogy?:c -
heal poitont hogy kell csinálni??
milyen tárgyak kellenek hozzá:)?
kezdtem egy wood elf thief karit
balmora, most a Neranotól kell elcsórni a kulcsot..próbáltam kizsebelni, de nincs nála semmi:c a cimbijét se tom lefizetni (100asokkal) a council clubban..mind1 -
ÖÖÖööö, azé a Morrowind fordítása nem hasonlít az általad említett fordításokhoz. Egyrészt azért, mert ebben több szöveg van, másrészt azért mivel a Morro vmiféle linkrendszerrel dolgozik. Szóval figyelni kell arra is, hogy adott szavaknál, mondatoknál hogyan fordítasz, mert máshol is az jelenik meg. -
na megvan a code book is :) ha így haladok 2év és végigviszem a cuccost:) -
köszi meg van csak nem tudtam a nevét de vissza olvastam és már ok -
haxoror #24983 innen -
és azt a peccset honnan lehet leszedni?