The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!Gothic forever!!!
tehát kérjük ezen hozzászólások mellõzését
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Engem a gothic videója nagyon nem gyõzött meg, persze az csqak egy kalózvideó volt amatõr kamerával és németül karattyoltak benne 😄 Az obvilion viszont amiatt aggaszt, hogy annyira szuper grafika lesz benne, hogy nem is tudok majd vele játszani
!!!Gothic forever!!!
Nekem Laura cuccai le vannak dobva a faházamban.
Mivel többször megtámadtak már vámpírok, így neki is elég türhetõ cucca van, vettem neki egy szép zöld köppenyt, így eltakarva a jobban tetszik (izzadtságszag rlz <#idiota>#idiota> )
Amugy az életben is visszajárok a volt csajokra, szal belefér 😊
wayfarers rest 1.1 tetszik, kipróbálom..
Lovas cuccot olvastam a morroHQ forumon, az nem kell.
felraktam az Morro' Comes Alive-t, hát 10-et esett az fps árnyékokat levéve is...nem vagyok biztos benne hogy kell nekem..
Mostanában sokat olvasgatok...meg próbálgatok, a játékban egyenlõre csak a felszinen vadászgatok Laura-val, hogy hogy tudunk igazán összedolgozni (lassan rákapatom az ijjászkodásra)
felraktam még:
- realsignpost
- complette Morro'
- Polished plate (ezt nem tudom kihasználom-e...lehet kikapcsolom)
- The White Heron (ha megtetszik vmi keleties cucc Laura-nak..)
és akkor most felrakom ezt a wayfarers rest 1.1 kocsmát, ahol csendestárs vagyok..😊
Ez eddig nem túl sok, de jó párat kikapcsoltam (pl. utazó ügynökök, és ami akadt vmivel)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
better heads 1.1: magáért beszél, nekem nem volt bajom vele, ált sovány elf karival játszok, ha valamelyik karihoz nem illik a páncél, akkor lecserélem, sisak meg nem sok jó van, szal nem hordok
datafilesrebalanced mod: az elf kicsi, az ork nagy 😛
firemoth 1.1: még nem próbáltam ki, mert sosem jutottam még odáig, de biztos jó
better bodies 2.2: no comment
giants dragons 1.3: mondjuk kár mindenféle kacattal megtölteni a sárkány hulláját, elég volna egy-két értékes dedra skinnel azt csókolom, de amúgy jó
icarian flight amulet: még nem találtam meg, de majd.... 😊
ice_rheddswe4hairinstaller: vöröseket favorizálóknak
servant: hogy ne ess bele a textúrák közé, fõleg a rabszolgapiacon (tel aruhn, ha jól emlékszem)
zuls highelf faces (ótvarok a highelf arcok az eredetiben)
wayfarers rest 1.1 (kocsma balmora és pelagiad között, tök jól néz ki, kapsz részt a bevételbõl és nem egy kopár elhagyatott helyen van mint a strongholdok, én azt nem is építek többe. Ki akar egy ashstormos, sivár helyen lakni? Az odai platói ház meg inkább néz ki erõdítménynek mint lakhelynek. A többi házmód meg csupa csít 😛 (tele van extra cuccokkal)
impguards anticlone (mert ne nézzen már ki minden imperial ugyanúgy 😛)
justfaceit 2 (énnekem fent van, de nem láttam változást. Vagy ez csak a sajátkariknál van? Nõi karival sose játszok...)
realsignposts 0614 (ne kelljen már közel menni a táblához mint valami rövidlátó <#wow1>#wow1> )
CM partners 2.8 (A maximalistáknak, itt nem csak egy companionod lesz, hanem sok és csajod is több lehet, ráadásul nekem a Laurás mód túlságosan unreális. Lássuk be, hogy megérkezünk morro-ra mint egy börtöntöltelék és összejövünk a volt barátnõnkkel aki mellesleg olyan cuccokkal rendelkezik, hogy a játékban lévõ istenek és a királyi család is megirigyelné, mikor õ is csak nemrég érkezett... nos kicsit hihetetlen, ráadásul, ha olyan jóban voltunk, akkor minek udvaroljak ? 😛 dobja le a göncöt és kész <#vigyor1>#vigyor1>)
give your orders 1.3 (egész kis hadsereget hozhatsz létre, kár, hogy ha portálsz akkor az egész bagázs úgy áll mintha összegubancolódtak volna 😞 egymás hegyén hátán, de arra is jó, hogy szimpatikus npc-ket hazavihess 😊
marriage (házasság, még nem próbáltam ki, de érdekes ötlet, a leírás szerint sokat kell szexelni és akkor jó lesz a kapcsolat)
moonelf race (egyéni dolog, nekem ez a legszimpibb faj, forgotten realms forever)
the balck mill 1.0 (teljes sztori, még nem csináltam meg, de olyanra számítsatok mint a firemoth.Kidolgozva egy kerek történet.
bookrotate 4.1 (a könyvespolcok miatt, ez egy must have)
lord of the dragons 1.2 (szintén egy teljes sztori, még ezt se vittem végig, de elég nagy hülyeség, hogy az elején egy balmorában mászkáló dremora adja a küldit, mindenestre az fogott meg a leírásban, hogy sárkányt lehet lovagolni majd, ennyi elég is volt nekem <#bee1>#bee1>
vivec mages guild offices (nehogymár a mages guild vezére ne tudjon odaportálni ahova akar, meg nehogymár a központ olyan lepukkant legyen mint a többi)
Kki lehet próbálni az érdekesség kedvéért a staff modot ami a caster classoknak segít bónusz enchantmentpontot adva a staffokra (mert nehogymár egy gyûrûben több varázslat férjen el mint egy bazinagy kétkezes botban) Mondjuk én a wizard staffhoz nem nyúltam volna hozzá, jó az repülni.
és van egy mod ami egy ranchot rak le Vostól délre,lehet lovagolni, a lovak jól néznek ki, de bazi lassúak 15-20-al mennek alapjáraton, lehet õket tréningelni, de engem kiakasztott, hogy egy ember gyorsabban sétál mint egy ló fut 😄 és nálam ugyan jól mutatott a lovaglós póz, de más npc-knél a nyereg meg a terpeszállásos ülés elég murisan festett, talán azért mert én robe-ban voltam õk meg nadrágban, de nem biztos, szóval elég idegenül hat az egész szal lovagolni nem, lovat tenyészteni, tartani jó fun lehet
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
ezeket az oldalakot ajánlom, ahonnan le lehet tölteni jó módokat:
www.morrowindhq.hu
www.thelys.org
www.mwscorce.com
www.rpgplanet.com/morrowind/modcontrols/mods.asp
Better Bodies v2.2 What's New
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hrisskar:
adatoknál a foglalkozás/hobby-nál van mél a pontok után 😊
köszönöm szépen elõre is, kipróbálom. 😊
Larvin
a realsignpost-ot rárakom én is, ez valóban kell. (thxa)
a moonelf tulajdonságoknak utánanézek, végül is még az elején járok. 😊
A Servant-tot még nem mert nem volt még problémám,..ha lesz jön az is
A marriage-rõl, és a Black mill-rõl, és a wayfarers rest írnál kicsit? (köszi 😊 )
Amit használok, és esetleg hasznos lehet:
Wilderness mod, és sound mod felpakolja a környezetet mindenféle állattal, hangokkal, nekem tetszik, nem is veszem le, bár az fps-nek odacsap kicsit..😞
nálam átlag 30-l fut, ha leesett, akkor is 19-nél kevesebbet még nem mértem.
better heads 1.1
datafilesrebalanced mod
firemoth 1.1
better bodies 2.2
giants dragons 1.3
icarian flight amulet
ice_rheddswe4hairinstaller
servant
zuls highelf faces
wayfarers rest 1.1
impguards anticlone
justfaceit 2
realsignposts 0614
CM partners 2.8
give your orders 1.3
marriage
moonelf race
the balck mill 1.0
bookrotate 4.1
lord of the dragons 1.2
vivec mages guild offices
fentvan a Morro'-Tribunal-Bloodmoon 1.6.1820
- Giant2 ultimate
- Giant2 data ultimate
- Wilderness mod 2.1
- Wilderness sound mod 3.0
- Better bodies 2.2
- Better heads 1.1
- Just Face It 2.0
- Giant Dragons 1.3
- Female Robes Set 2
- Rhedds WE 4 Hair For Human Races
- Firemoth 1.1
- Area Effect Arrows
- weekend house
- Give your orders 1.3
és persze a
- My Girlfriend Laura 1.2.1
Ezekkel megy probléma nélkül. Egy óriási thxa Steweee-nek a #24338, és a 40-es hsz-ért, grafikában sokat segtettek.
Én Wood Elf-t indítottam, és igazából nem nagyon foglalkoztat, mennyire eredményes karakter a játékban (nagyon nem is lehet 😊 ), így hogy velem van Laura is, így úgy szeretném játszani a játékot ahogy ténylegesen gondolom, ....nem pedig az eredményeség, és táp szerint.
tehát tudatosan választottam csatában gyík karaktert.
Laura-ból szivesen faragnék íjjászt, mert top bébi lévén nem szeretném õt küldeni a darálóba..de egyenlõre én íjjászkodom amíg lehet, majd mindketten csatázunk.
- Amiért írtam, hogy akinek még van olyan mod javaslata, ami nem ütközik a fentiekel, és a játékot nem könyebbé hanem érdekesebbé teszi, akár földrész, akár bármi, azt nagyon szivesen venném. 😊
pl. egy jól megcsinált mod, ami elég ha körülbelül jelzi az ellen hp-ját, ez még elgé reális lenne (ha már nem látom a sérülés mértékét)..szal annak nagyon örülnék. 😊
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Halottam hogy van valami piroslámpás ház is ami asszem alapból bennevan a morrowindbe!
Mi a ház neve,nemtudja vki?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Kéne megint egy kis help. Mino-t kell kiszabadítanom a Ministry of Truth-ból. Klasszul fel is levitálok, megkapom a tégla õrtõl a kulcsot, bemegyek, körbesettenkedek, a Fõinkvizítortól lenyúlok egy kulcsot, és... hogyan tovább? Csak körbe-körbe járkálok odabenn, mint egy hülyegyerek, cellák meg sehol. A térképen van egy pont, ami a Prison Keep-et jelöli, de ha odamegyek, egy sziklákkal totál eltorlaszolt barlangrész fogad. Tehát kérdésem, hogy merre vannak a cellák? <#wilting>#wilting>
És azt megtod mondani hogy a skinemet hogyan tudom változtatni?
Ti csináltatok ilyen modokat?
Ha igen honnan lehet õket leszedni?Megnézném😊
magadat mondatm hogy nem tudod manipulálni csak a viágon keresztül.pl cuccokat raksz le stb..arra emlékszem tán nem biztos hogy a fajok tulajdonságait meg tudod változtatni..pl hogy mely modelleket választhasd,atributumok stb..de uj char kell hgy változzon ehhez is..
24492re nem tok válaszolni
Mer leteszek egy plyayert akkor az ott álni fog és kész én mást irányítok!
Hogyan tudom manipulálni a saját karakteremet úgy mint egy npc-t?
Megpróbálnék magamra nyomni más kinézetet meg varázslatot meg ilyeneket,de nem férek magamhoz:S
Megpróbálkozom egy qustel!
Mikor fordulok nem egyhelyben fordeul hanem egy vízszintes körvonalat ír le!
Nme nagyon zavar hisz a progi az rulzik nagyon😊
Eddig mégcsak szobát csináltam magamnak meg letöröltem seyda neent 1 prászor a föld színérõl😄
Olyat is csináltam hogy az a viskuajtó átvisz Dagot Ur eggyik cellájába😊
Nagyon fain csak a kamera mozgás idegelõ 1 idõ után.
videot is meg lehet csiálni gondolom..nézd meg hogy adja be az alapgamebe..probáld megkeresni a scriptet
Olyan dolgokat lehet bene csinálni hogy beszarás...
Tisztára úgy érzem magam mint a játék egy tervezõje😊
Olyanokat is lehet csinálni hogy elmész 1 pontra ésakkor ott beadjon egy videot?
Szal pl rálépsz egy hídra vagy egy adott pontra,és bejön a video!
Ha lehetne ilyet akkor tudnék saját storyt csinálni😊
És küldiket hogyan lehet?Gondolom az elég nehéz munka:S
eredetileg a világ kitaláloja pnp játékvilágnak tervezte és most õ annak a leirásait gépeli be a többi tagnak aztán ha vmi nem jo benne kiszedik ha kell bele mi belefüzik stb..meg skiccelnek
én nem vagyok benne amugy 2. héten ki is léptem mert még modellezni ugyis korai volt, inkább átmentem darkmodhoz..tom magamrol hogy ha bentvagyok ugyis minden nap bemennék a forumra elolvasnám az összes fejleményt és rengeteg idõ menne el rá ugyhogy inkább kilpptem aztán majd ha elkezdõdik vmi amikor már tehetek akkor esetleg visszalépek.