27013
-
Ja azt egyébként tudom, hogy Caius Cosadesnél majd tudok aludni Balmoreban, de még akarok kalandozni a kezdőhelyen. 0 magicával viszont elég sz@r lenne :( -
Na megint játszottam :) Kerestem az elveszett adószedő holttestét, de egy barlangbejáratot találtam. Bent teli volt banditákkal, őket szépen lehenteltem(ők támadtak rám!), és kiengedtem a rabokat :) Azért elég húzós volt, lvl 1 en megölni vagy 4 et(hálistennek nem egy helyen voltak), ráment minden magicám a healésre.
Kérdés: Lehet Neyada Neels(vazz léehet elírom, szóval a kezdő falu)ben aludni valahol? Mert teljsen üres a magicám.(Ugye ha thief csillagjegy alatt születtem töltődik éccaka a magica?) Ariellnél pedig én nem találtam healingelő, magicát növelő löttyöket. Lehet hogy lém vagyok, van neki egyáltalán? -
advocatus #2497 najo:
Morrowind map -
advocatus #2496 valaki kert egy mapot regebben. nos ez korantsem teljes, de a nagyobb telepulesek meg domborzat lathatok:
-
advocatus #2495 Hat gyerekek, en osszegyujtottem kb. 150 kilo reagenst, de meg nem probaltam varazslatot vagy potiont kotyvasztani, meg felrobbanok :-))
Mas kerdes, hogy nemkicsit elloptam az egyik kuldi kozben siman a 60000-es kovet, meg nehany kisebbet + master's mozsart lol :-))
Nagyonjo amugy, destructionre gyurok, sajat fireball spell, 5 radius, 40-60 zuzas es 38 pontba kerul.
jut eszembe: tulelte mar valaki annak a scrollnak a hasznalatat amit a egbol pottyant varazslo dob el? :-)) -
Ha jol emlekszem a StarWarsbol is keszul valami hasonlo RPG nemde? Neha ennek is kisse Sw-s hangulata van egy egy telepulesen :) -
Hű bazeg ez lehet ?! :((( Na megnézem. Köszi.
Nem figyeltem eléggé :))) -
Npc-ket en azert nem olok mert felek hogy kellenek mmajd valamilyen questhez es keszthetnem elorol az egesz gammat :(( habar van ra konzol parancs hogy feltamasszam :)) -
nem tudom de annyit tudok hogy negy fokozat van : Common, Expensive, Extravagant, es meg egy de ennek nem jut eszembe a neve szeritnem csak a kinezet befojasolja. En mindig a varosokban atoltozom simaruhaba hogy feelingesebb legyen a jatek :)) -
A Common es Expensive ruhak viselesenek van valami ertelme? -
radical #2488 Skacok van már fullos térkép meg kézikönyv scannelve valahol? -
en tolvaj vagyok es meg eddigy egyszer se kellett torvennyel szemben allnom es megis 6000 aranyam van :) -
na figyelj ezt ugy lehet csak megoldani hogy vagy fizetsz vagy a verdijat leszeded a fejedrol (tolvaj guildben kepesek ra) vagy pedig mesz a seggbe baszos bortonbe -
Nagyon jo a kommunikacios halozat: 5 faluval odebb is tudja mindeki hogy gondjaim vannak a torvennyel... -
A gothicba is sajnaltam mikor gyilkolnom kellett. Tok allatul nezett ki egy egy telepules mikor nyuzsgo elet volt benne :) nem bantom en az ucta emberet. -
Nem azzal van bajom hogy kergetnek mert nem kergetnek :) de ha szoba allok veluk akkor egybol felismernek es bevisznek vagy...
A problema az hogy amiert "megszegtem a torvenyt" valamikor & valahol :) es emiatt nem nagyon akarnak kommunikalni az utca emberei velem.
Van 3? telepulesen egy egy urge aki kepes az ugy erdekeben tenni valamit, de az gondolom sok pizbe kerul. Van mas megoldas? (az alvas ezesetbe nem szamit, nem uldoztek soha).
Amugy mar 2.szintu vagyok de meg egy lelket se bantottam :) -
kerdezz csak a mester-tolvajt azaz engem ha van valami kerdesed :)) -
kergetnek az orok? ha igen akkor menekulj be egy szobaba ahol agy van es szepen aludd ki magad masnapra mar szarni fognak a kergetesedre :) -
LOL :))) -
Amikor "uldoz a torveny" mit lehet tenni? Nincs kedvem se bortonbe menni se fizetni, de midnen masodik jarokelo azondja hogy nem beszel velem mert nem akar belekrveredni a doglaimba :). Csak sok arannyal oldahto meg, hogy tisztazzanak? -
ki jött?
hova lett
-
KeviN #2477 Sarkanyrush : akkor gyakjal az alkimiara :) bevalasztottad azt a csillagjegyet ahol az alvastol nem toltodik a mannad :)))) -
Ja igen, elfelejtettem, hogy itt magica-nak hivjak.:))
Szoval valaki magica feltöltés ugyben nem tud segíteni ? -
ja ertem mar mire gondolsz te a magicka toltodesere gondolsz igaz? na azt nem tudom mert nem vagyok jartas a varazslatokban :) -
Ja igen! érdemes a legelején, még a kiindulóponton eladni az elvett(nem ellopott!
) cuccokat? és fegyvert vásárolni?
-
A legelején hol találok varázslót? teljesen a legelején? -
Igen, potionok, amiket vehetsz általában varázslóktól, illetve van recharge spell, amit szintén megvehetsz.
Mana rechanrge ugyben valaki nem tud segíteni ?
-
Ja, van valami ami növeli az életerőt? ital, kaj, ilyesmi? mer megettem egy kenyeret és semmi. Csak alvás? -
Ezt hogy érted? Én varázsló vagyok és a manám nem töltődik egyáltalán. Még alvással sem. Az enchantert megnézem, de ugy lattam az csak fegyverek varázslásával foglalkozik. Egyéb ötletek?
Játszik valaki varázslóval?
-
Bocs, akkor rosszul emlékszem. -
Pl: a Gothicba is beszél szinte mindegyik.
Legalább ha 2-3 hangot beraktak volna, vagy valamit. Igaz, hogy marha sokat foglalna az az infó amit elmondatok vele. De az arcok:((((
És a Futás:(
ezen javítani kellene. Hova lehet ez ügyben írni? egy iylen patchet kiadhatnának! -
inkább azt mondjátok, ki küld el az egg mine-ba :) Sikerült felküzdenem magam a 8. szintre, hát nem sokkal jobb, mint az 1 :)( -
Gothicban sem volt hanguk.. -
a Tolvaj klant kuldom a nyakadra ugy vigyazz! -
csak szovegek vannak max amikor leszolit akkor van hang -
Hűűha, minden macska útálni fog? 

-
az arcok szerintem is rondak :( a futas is lassu nagyon de hogy mindekinek hangja legyen ahhoz kb egy 6-7 CD-s jatekot kellett volna kiadniuk -
Mi az hogy nincs hangjuk? -
Detonator ha most azzonnal nem valaszolsz az emilemre amit irtam es nem a jo emilre irdo akkor az atkom Morrowind minden zeg-zugaba elkiser!
-
Vélemény a gaméról:
Az arcok lehettek volna jobban kidolgozottak, még a Gothic-é is jobb.
A futás nekem lassú.
A kereskedés is elég érdekes.
Nincsen az NPC-knek hangja.
Talán adnak ki valamilyen patch-et hozzá, amiben már lesz hang.
Igaz én nem csalódtam benne, még, nem volt időm nagyon játszani vele.
ave!
Lehet szidni.