27013
-
ja nekem is valami Vivecet mondtak! szerintem akkor egy-ket napodba belekerul mire vivecben megtalaldo oket mert az egyik leggenyobb varos (utalom) az osszes tobbi varost ahol eddig voltam mar kivulrol fujom de ezt a szart nem birom megjegyezni... :)) -
MKV forever :DD -
És ott vannak assassinok?
Azt mondjuk tudtam, hogy a H-betűséknek van közük ehhez, de egy arc nekem azt mondta, hogy vivecben joinolhatok.
Ott meg megtaláltam a "H-betűseket", de nem találtam semmilyen helyet, ahol joinolhattam volna. -
Lusta vagyok :D A lényeg hogy kb hétvégétől leszek megint IRCen.. -
de leeht asszem az enchanterrel de en ugy tudom hogy egy ido utan feltoltodik magatol legalabbis a kardom feltoltodott -
regebben mesztelunl mentem mert azthittem hogy akkor konnyebben lehet bugazni pancel meg ruha nelkul es akkor egy kicsit furan reagaltak :)
de detonator irjal mar megint egy mailt erre a cimre : [email protected] -
Balmore-ban van valami H-betus haz es ha bemesz az epuletbe mindehol ilyen pirosos feny van -
nyomva kell tartani a tabot, és az egérrel -
Van valakinek infoja egy akármilyen assassin guildről (már úgy értem, hogy hol van, meg hogy lehet belépni)?
Már nagyon beléphetnékem van, Nightblade-ként valahogy nem találom a helyem se a fightereknél, se a mage-eknél :)
Marad a thief guild ... egyelőre :) -
Udv Emberek!
Hol lehet manat recharge-olni? Nem potion-nel, hanem milyen helyen ? Vagy nem lehet? :(((
-
Nem néznek hülyének az utcán, illetve nem kergetnek meg a kutyák? :)) -
na itt a macsek karim Thief lvl 4
itt is ellehet erni
http://icram.uw.hu -
na itt a macsek karim Thief lvl 4
itt is ellehet erni
http//:icram.uw.hu -
na fogadjunk hogy nem kaptam meg :)) -
Pedig tuti visszaírtam. És tuti jó címre, mert nem szólt be a mailer daemon, hogy nem tudta kézbesíteni :) -
Menny a francba :)) -
en nem kaptam meg -
jegyik kereskedo hajoban volt :) -
ehh hatalmas fogasom votl az elobb talaltam tiz tanyert aminek darabja 700 gold :))) es 5 bogret aminek darabja 450 :)) -
Már válaszoltam tegnap!! -
A fileok neve nem 1.jpg, 2.jpg, 3.jpg, hanem 1.JPG, 2.JPG, 3.JPG... Ez van, a html kód érzékeli a különbséget a kis és nagybetűk között :) -
Detonator bazz hogy a pcosbe leeht teged elerni??? emiledre irtam de semmi valasz! -
Modemesek gondolom most örülnek
-
ezt a ruhat egy nemestol csortam :))) -
hogy csinaltad? mi votl a baj? -
na mindeg szoval azon a kepen amit magus belinkelt azon vagyok en :)) -
Ehh gyerekek, sokat kell még tanulnotok :D
-
rosszul linkelted be. 404 not found a kép. -
ugyanazt linkeltembe...
-
feladom
vagy én vagy a forum huje... -
-
-
naezkesz -
aham...

-

ha nem baj...
-
hogy basszna meg a faszfej segg ezt a kurva html kodot :) -
Na skacok csak nektek feloltottem az unneploruhamat :)) ime a karakterem :))

-
proba

-
KeviN #2418 ez valami eroterfal, de nagyon jol nez ki :) most csinalom a kuldit, hogy warlock rangom legyen a mage guildba :) -