27013
-
:)))))))) nem lehet, hogy feature????
-
de egyszeruen megorulok hogy ott van valahol de nem tudom hol... amugy bug nalam hogy akkor is tudok futni amikor mar reg nicns zold csik:) -
Én már tegnap este leírtam az eddig velem megtörtént poénos dolgokat. Azóta még nem játszottam :((
Váááá, játszani akarook! :( -
na majd csekkolom -
különben is tök suxxx lenne, ha ez is átmenne Gothic topikba, ahol a végén már csak elakadt arcok jajgattak a megoldásokért
beszélgessünk a játékról, jelezzük a bugokat, meséljünk érdekes sztorikat, de ha lehet ne lőjük le a poénokat
akkor se, ha 4000 van :)))))))) -
Hmm pedig tök őgy néz ki mint a guggolás :) -
megint időhurokba került a fórum -
ja magus, úgy pánikolsz, mintha ebből élnél
keresd csak, vagy keress mást, ne görcsölj ennyit :))))))) -
könyörgöm miondja már el vki hogy hol van a ket rablo
csaak azt hogy melyik teremben...amugy ott egy csomo olyan hely van amit latok a terkepen de nem tudok eljutni oda. csak azt hogy hol van az a ket csavo...pliz -
na guggolás viszont nincs benne........ -
defaultba a bal ctrl az guggolás nem? Bár most jut eszembe ha guggolok mindig megjelenik egy kéz+cucc ikon, akkor vlaszeg ez lesz az..
Csak játszhatnék már :( -
ja, default bal ctrl -
van ám :) (bár én sem esküdnék meg rá, de asszem van sneak...) -
Hmm van lopakodás? Én nem emléxek rá, hogy a controllsnál be lehet állíani, de lehet tévedek.. -
vagy most a nyelvtudással van a gond? -
figyi most hótt komolyan....... az ember egyszerre csinál 5-6 missiont
az ok, hogy az egyik befuccsol, de még mindig ott a többi!
komolyan nem értem, mire gondolt -
hogy lehet a morrowindben elakadni????? oda mész, ahova akarsz, olyan missiont csinálsz, ami jólesik, hogy lehet elakadni???
nem flémelek, tök komolyan kérdezem, beragadtál valahova, vagy mi???? -
Szvsz a lopakodás... -
vazze, és mi van neked a bal CTRl re rakva? -
KeviN #2594 Nnnna vegre sikerult hazalognom, irany morrowind ;) -
Hi All!
Én véglegesen elakadtam,nem értem, stb...
Ha netán valaki lefordítja magyarra vagy hasonló ötlete támad annak előre is sok sikert és kitartást, akaraterőt kívánok!!!!! Természetesen őrűlten várom, hogy megossza velünk ezt a kincset!
Leendő kebelbarátomnak előre is köszönöm!:)
ThX. -
Balmorában hol a picsában van Vorar Helas???? -
Mi a különbség a 2 két patch között?
Ha tudsz letölteni, itt egy cím:
http://gothic.uw.hu -
Dante #2588 úgy értem, hogy Szombat-vasárnap óta 4 szintet -
Dante #2587 ti mennyi idő alatt léptek szintet?
Én két-három teljes játéknap alatt léptem 4 szintet -
Kijott egy nocd patch, ami allitolag az fps-t is megdobja:
http://gcw.gamingelite.com/games/pc_morrowind.shtml
nem teszteltem, mert nincs meg a jatek :( -
Helyesbítek, megvan :) Ezt a szopást! Az ember nem veszi észre az elején, hogy oda is fel lehet menni, ezze véginyomja az egész dungeont, pedig az elején volt, amit keresett :))) -
Igen ez, köszi :) Bár ennek ellenére nem találom :) Nembaj, kitartok :) -
"A rubikkocka meg a barlangnak felulrol a masodik szintjen van, a ket szurkalo pancser folott. Lemegy, szurkapiszkakat lenyom, felugral, ajton be, baltas allat lecsap, aztan mar nem nehez."
ez akar az lenni? -
hm most olvasom köszi -
O én már bennvagyok rég, épp ez a gond, hogy végigjártam, de semmi :) -
indexfórumon le van írva rendesen, hogy hova kell menni... -
a kocka az valami romoknál van, azt még én sem találtam meg -
Azt a 7 meg a nyolcát! A legelső naplóbnejegyzésem alapján sikerült elvergődnöm egy városba, ahol a Fighter Guild-es faszi elküldött egy bányába (olyan trükkös bejárata van), vagy hova, tele gőzgépekkel, meg mechanikus cumókkal. 2 kérdés:
1: Hol a szarba van az a tököm kocka, amit keresnem kell?
2: Itt tudok az elveszett törpék után kutatni?
Mert már keresztül-kasul végigjártam az egészet, de sehol semmi... :( -
ez nem jo mert igy en utom meg eloszor, ha viszont o kezdi akkor nyugodtam batalmazhatom nem szol kozbe senki. -
Daggerfallban volt varázslóm, aki csak amiatt hordott egy ebony daggert a kezében, mert tele volt nyomva mágiával... szerintem meg lehet élni itt is úgy, hogy egyszer sem ontasz vért fegyverrel. persze, lehet ultragyilok karaktert is gyártani (idézömágus+daikatana), de az megint egy másik stílus... -
ah, kétkezes blade, berserk, aztán csókolom, ha már bunyózni kell :)))))
ja, fegyvert hogy lehet mágikussá tenni??? mage guildben? vagy alchemist??? -
aki harcolni akar... aki varázsolni, annak a varázsképességeket, aki meg íjászkodni akar, annak azt, aki meg... :) -
hülyeség szerintem......... ne egymást kövessük -
ennyire nincs szerepjátékos hajlam egyesekben? ez egy JÁTÉK :) ki kell próbálni, ki kell élvezni minden bénázást. és nem állandóan a save-load varázslaton tehénkedni... ez a tolvaj meg egyéb nem legális ügyleteket végzö arcoknak is szól!!!