27013
  • D3t0nat0r
    Szerintetek ilyen Major skillekkel milyen guildbe álljak be?

Speechcraft, Mercantile, Marksmanship, Medium Armor...
  • D3t0nat0r
    Asszem akkor arra fogok rakni. Hozzám alapból 55ös hozzáállással viszonyulnak az emberek..
  • I.C.ram
    personalitiy szintlepeskor lehet fejleszteni amikor szintet lespz kapsz harom pontot es eloszthatod az alap tulajdonsagok kozott (valamikor van szorzo tehat ha 2x -es akkor egy pontot raksz ra de megis kettovel no)
  • D3t0nat0r
    Bár megfélemlítéshez jó speechcraft kell. Hányas szinten van neked?Icram: Hmm. Personalityt mivel lehet fejleszteni?

Küldök méjlt oda..
  • I.C.ram
    nekem egyaltalan nincs benne en a personalityre gyurtam es igy kapasbol 65-75-rol indul a hozzallasuk a kerdeseimhez : )

Detonator bazz nem igaz hogy tudod hogy kell mailt kuldeni! meg mindig nem jott meg! Akkor kuldd ide : [email protected]
  • D3t0nat0r
    Hmm, megfélemlítés? (Nem az admire, és nem a taunt, hanem a harmadik, nemtom most így fejből angolul :)
  • KeviN
    hogy a tokombe bizonyitsam ra balmoraban xxx-re, hogy o a gyilkos (nem akarok spoilert) ? o masra akarja kenni, de ez tuti tipp, szemtanutol van ;)
  • D3t0nat0r
    Mindegyik növeli, ha bejön. (pl Admire succesfull, vagy taunt succesfull...)
  • advocatus
    regi (99-es) Rage fury Maxx, tudod amin 2 chip van es ez volt az elso 64mb-s kartya. regen fasza volt, de a mostani jatekok mar nehezebb falatok, plane hogy csak 500-as proci van alatta. Grrrrr.
    varnom kell ismet, mert ma koltottem el a penzem, vettem telcsit.
  • oz
    A megvesztegetés is növeli. Az meg sűrűn bejön.
  • D3t0nat0r
    marsmanship = marksmanship
  • D3t0nat0r
    Na én is kifosztottam a barlangot.. Asszem mostmár mindent elintéztem Seyda Neenben(3 napot voltam itt), lelepleztem Faragothot + megtaláltam a tax szedő hulláját. A gyilkost nem köptem be, cserébe adott egy qrva sokat érő gyűrűt! Aztán még elég sokat vadásztam a környéken(fejlesztettem marsmanshipemet), + 2 barlangot is kifosztottam. Holnap megyek Balmorba :)

Ja kis érdekesség, amikor kerestem a taxszedő hulláját kicsit túlmentem északra, és ott egy varázsló hulláját találtam meg. Volt nála egy journal, amiben arról ír, hogy már majdnem kifejlesztette a teleportot, ileltve volt nála egy varázserejű longblade kard.

Egyébként van még rajtam kívül valakinek Speechcraft a major skillek között? Elég nehéz fejleszteni, mivel csak akkor fejlődik, ha bevállik egy Admire, taunt, vagy a megfélemlítés.. Szóval ez seyda neenben csak 18-ra ment fel a fejlődésben, mert ott nem akartam beszólni senkinek, de segget sem jó nyalni, mert sokan rossz szemmel nézik..
  • MiQ
    Ne vegyél 7500-at! Vegyél inkább R8500LE-t, vagy GF3TI200-at. Sokkal jobban jársz.
  • Randal
    Gothic honlapjáról:
    gothic.uw.hu
  • I.C.ram
    megtudod nezni azt is hogy melyik skillek illetve a szintlepesben hol tart a fejlodes ha az egeret rehuzod valamelyik skilledre vagy a sintedre akkor kiir egy voros savot ami egy 100-as skala a skilleknel es 10-es a szintlepesnel. csak akkor leptel szintet ha 10 skilled fejlodot mar (tehat tiz skill fejlodesenkent lespz egy szintet)
  • Hmuda
    Ja. Suintenéknt kell 10 skillt összeszedned.

Honnan szedhetem le a 2. CD-t?
  • oz
    Ha rámész a level 1 kiírásra, ott látsz egy progress bart. x/10 lesz rajta. Ha az x eléri a 10-et, akkor lépsz szintet. Az x akkor nő egyel, ha valamelyik major vagy minor skilled nő egyel.
  • advocatus
    Na banyeg, hat ertem mar hogy mi a gennyert tok sotet fekete az egesz map, ha localt nyomok. ugyanez van ut-ben, quakeben, rtcw-ben is; atlatszik a fal, hianyos textura, sotet vagy fekete blinkeles, kurzor neha eltunik... Kurva ATI kartya! Nincs hozza peccs, vagy ilyesmi; rohadtul idegesito!!
  • magus
    kösziköszi

amugy a sugar moonnal vagy mivel miafaszt csinaljak?ha nalam van senki se veszi meg de kurav értékes, és vmire még biztos jo. nemtok micsinalni vele.
    amugy ez vagy bug vagy nemtom hogy elakrtam addni az egges kuldetesbol atojasokat a tradernel, erre negyedannyit sem adott 32dbért. adott volna 20at mikor 60körül kellet volna. viszott ha egyenként pakolom át akkor meg megadja rendesen. illetve akkor is csak a felét adja, de legalább nem a harmadát. igy egyenként sokkal többet kapok. ez bug vcagy igy van beépitve?
  • KeviN
    Hogy ne legyen spoiler, de akit erdekel az tudja : szoljatok, ha valakinek mathias hlallu-t vagy kit kell megtalalni...most "talalkoztam" vele ;)
  • cenobite
    Itt van ni!

• cenobite
    Vannak biz'a! Illetve kagylók és ha azon nyomsz egy "space"-t, kiírja, hogy volt -e benne gyöngy vagy sem. Nem mindbe van. Én 8-at szereztem, de még egyéb vízi területeken is merültem.
  • Crem
    Freak: Igen, az angol nyelvel nem boldogulok...
    Menni,ütni, vágni az megy!:)))
  • magus
    észak dél nyugfat kelet?
  • magus
    seyda neentol merre van a barlang?mentem északra, de ott talatlam egy halott adoszedot(telleg azzal micsinaljak?), leragaszottam az elore gpombot és kiértem a nyilttengerre. már majdnem elértem ajobboldali sok várost...merre is van az a barlang?
  • D3t0nat0r
    Mennymár, én is jártam abban a barlangban, és én is megtaláltam azt a halott kalandozót a víz alatt. Azt mondod, hogy ott vannak gyöngyök isa víz alatt?
  • Hmuda
    Honnan szedhetem le a 2es CD-t?
  • cenobite
    Hehh, találtam a víz alatt egy halott kalandozót! Egész jó cuccok voltak nála, viszem eladni, csak előbb még feltérképezem teljesen a barlangrendszert. Atomkirályság ez a játék!!!
  • FREAK
    na, rólad ennyit :)))
  • cenobite
    Menj vissza a Fighter Guild-be és hozd szóba az Egg Poachers (vagy mi...) témát, hogy megbizonyosodj róla, hogy tényleg őket nyírtad e ki. Hátha nem. :)
  • magus
    JÓJÓ BOCSI DE ILYEN HUJE NEM LEHETEK:(((
  • magus
    abban
    de asszem én a világ legnagyobb hulyéje vagyok
    HÁT ÉN MEGÖLTEM AZOKAT MÉG RÉGEN DE NEM TUDTAM HOGY ŐK

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • cenobite
    Na, hosszú idő után újra bejelentkeztem. ceno=cenobite
  • FREAK
    nem, nagyobb városokban
  • magus
    ceno elne menj me mérges leszek. de oolyanj mérges!!!!

mond ma el hogy hol van a ket rablo:))))

freak és akkor megkapod azt is?
    am,ugy merre is van a thief guild?ja jut eszembe amugy csak balmoraban vannak guildok?mert eddig csak ott jartam...
  • FREAK
    ah, akkor a menyország egy fórum :))
  • Hmuda
    Nos akkor bug, bár már leírtam és remélem az első patch orvosolja:

Vivec, szinészeltakarító küldi. Ha kinyírod, akkor bármennyiszer kérheted azt a 250 gp-t az enchanertől.
  • FREAK
    ja, én 3-ban vagyok
  • FREAK
    amúgy a szüvegek nem mindig pontosak........ a left az néha jobb, a north az néha south, és ez most hótt komoly........

áll egy nő egy kereszteződésben, aszongya keressem meg a pasiját, északra ment, Pelagiadba....... namármost Pelagiad kb. 300 méter délre...........
  • magus
    hat ha ma vki megtalalta...

amugy tudok ket guildben lenni egyszerre?