27013
  • SarkanyfuaRUSH
    Vagy van olyan faj, ami magátol regenerálja a health-et vagy a magikat?
  • Randal
    Gothic most nézte meg, neki megy Flashgettel.
  • Randal
    Megpróbáltam regettel, sajnos nem ment, de ha simán letöltöd akkor műxik.
    Próbáld GetRighttal. Ha így se, akkor simán, tudom, hogy időigényes, de nem a mi hibánk, hanem az uw-é.
  • SarkanyfuaRUSH
    Ja, bena vagyok, mar rajottem, hogy kint is lehet pihenni :)))

Van olyan csillagjegy, ami magától, pihenés nélkul növeli a health-et vagy a magicat (vagy mindkettot)? Illetve bármilyen tárgy a játékban ami ezt csinálja ?
  • Randal
    Próbáld most, ha letöltővel nem megy akkor csináld simán, nekem úgy ment.
  • Efreet
    fix swap méret ami betelt esetleg? szerintem kifogyott a ramból...
  • Lantee
    Halle! Mivel elég high-end gépem van, gondoltam elinditom 1600x1200-ban, full detail-ben, de egyórányi járkálás után, se szó, se beszéd kivágott a Windowsba. Kicsit lejjebb vettem 1024x768-ra, és igy még nem dobott ki. Ez csak azért idegesitő, mert 1600x1200-ban is simán elfutott, nem akadt, stb.
    Van valakinek hasonló gondja? Hogyan oldotta meg?

Amúgy szerintem hamarosan várható egy kisebb patch, mert elég sokat elvacakol a területek váltásánál.

PEACE
  • Randal
    Üdv mindenkinek!
    Tegnap sajnos nem volt elérhető Gothic honlapján s Morrowind.
    Ma már igen, lehet eletölteni!
    Magam ellenőriztem. Mindenkitől elnézést kérek az uw nevében
  • hiba
    vagy kene egy patch a gamehoz ami redukalja az ertekkent fentuntettett osszeget - ami igy kozelebb allhat a kereskedo altal felkinalt osszeghez :)
  • hiba
    ez a kiraly utcaban is igy van ott se adnak 20at egy 20at ero discmanert max annyiert adjak majd :)
  • I.C.ram
    Tolvajok csak nevetnek ezen : Olcso varazslo trukk :))
  • Hmuda
    Kellene gyors CD2 letöltési hely!
  • Hmuda
    Huh! Akkor tényleg nemsemmi. : )))
  • advocatus
    nem nagy cucc, de ha 20as destructionod van, akkor kb. 1% hogy sikerul a spell ;-)). Ellenben ha 65-od van, akkor mar ketjegyu a szam. A penz meg nem szamit, parszaz arany volt. Egyebkent meg 80-100 sebzes, 5 sec durationnal :-))
  • Hmuda
    Nem nagy cucc. Csak sok pénz kell hozzá, meg egy tűzsebzés spell. Egyszerűen csak nagy radius, akár kis sebzéssel is. Mindenesetre szép. : )))
  • D3t0nat0r
    Aztaqrva :)
  • hiba
    bazki miez a nagy robbanas csak nem kemikusnak keszultel?:)))
  • advocatus
    ja, es bocs a modemesektol :-))
  • advocatus
    Nos, tegnap igertem sajat keszitesu armaggeddont, hat a kivitelezesen meg javitani kell, de a hatas nem marad el :-))
    Mas kerdes, hogy tobbszor toltottem vissza, mert 68 mana, es annyira szaggatott (8fps kb.), hogy a print screent nem tudtam pont akkor lenyomni amikor robbant :-))

Armaggeddon elott

Armaggeddon elott
  • Hmuda
    Kicsit lassú, hogy csak egyet lehet egyszerre.
  • Hmuda
    Tud valaki egy gyors letöltési helyet a 2es CD-nek?
  • Hmuda
    Kösz
  • Randal
    Nem törölték. az ftp-n még fennt van. Ha mondasz egy címet ahova fel lehet tölteni, akkor megteszem, ha nem akkor csinálj/csináljatok egy zónásat, és oda felrakom.
  • Randal
    gothic.uw.hu
  • magus
    csak egy kérdés

van seda neennél egy barlang a silt rider mogott. bementem lekasazaboltam a csávokat. találtam kb 500 arany értéku cuccot ha nem tobbet. kiszabaditottam 3 rabot de azok semmit sem mondank. azok oztt mik vagymivan?
  • realtewe
    Olyan fajt és csillagjegyet válassz ami növeli pontjaid számát....És pihenj sokat. Én is varázslóval játszom de még potiont nem ittam. Ha elfogy a magicka lepihenek....
  • Randal
    a pályakészítőhöz hol van leírás, hogy hogyan kell használni?
    Kérlek benneteket, most ne hülyéskedjetek, jó?
  • Randal
    Ha akarod akkor elküldöm neked a crc meg a cue fájlokat, mind a két cd-hez. Majd megkérdem Gothicot, hogy mi lehet a hiba. Hidd el, ha nem fizetsz érte akkor érdemes letölteni az ISO-t.
  • Randal
    Nem tudom, hogy még aktuális-e:
    a Gothicon lévő Morrowind tökéletesen működik, mert Gothic kipróbálta, WinCommanderrel lett szétszedve.
  • SarkanyfuaRUSH
    Emberek !

Valaki adjon nekem pls tanácsot, hogy varázsló karival hogyan érdemes játszani az elején. Fika ellenfeleknél is elfogy a magicam és az életerőm is. A potionok meg tul keveset toltenek vissza, illetve tul drágák. Tudom, hogy béna vagyok, de valaki segitsen :)))

Koszi
  • Unknow
    Ez azt csinálja,hogy amikor 3000nél nagyobb a vérdíj a fejeden utánad küld egy bérgyilkost.Halál jó ahogy üldöz meg minden.Próbáld ki!Olyan mint egy filmben:)
  • magus
    hol a murdere az adoszedonk?
  • magus
    mé ez moszt mit csinal?
  • Unknow
    Bonyek előbb rosz topciba nyomtam ezt be...
    Szóval ezt a modot kötelező ehhez a játékhoz leszedni mert nagyon megdobja a hangulatot miután már vérdíj van a fejünkön.Letöltés itt!
  • hiba
    "O ajanl fel egy osszeget melyet hajlando elfogadni de! ha neked ennel kesebb van akkor vagy futas vagy borton var rad szal nem erdemes szoballni veluk.
  • Unknow
    Egyébként van a játékban egy elég érdekes grafikai hiba.
    Az egyik fogadó boros pincéjében ahol vannak az üvegek.Na itt kivettem egy üveget a szekrényből majd miután megvizsgáltam vissza tettem.Erre mit látok.Ahova elméletileg csak fektetve férne be oda beteszi a progi álva.Ezután ezt megismételtem a kardommal is...nos igen...azóta csupasz kézzel kell harcolnom mert beragadt:)))
  • Unknow
    Oda megy hozzád és valami olyat mond,hogy "Pay ... " nem emlékszek pontosan és oda van írva az összeg ,hogy mennyit kell neki fizetni,hogy békén hagyjon. Volt olyan,hogy egy rablásnál megúsztam 10aranyal:)))Viszont volt olyan amikor az egyik féreg 100aranyat kért!Szóval van amikor nem éri meg használni a dolgot.Majd próbáld ki!
  • magus
    hogy lehet lefizetni?
  • Unknow
    Én meg csak sétálok...sétálok...sétálok ja és sétálok...és istennek sem találok egy rohadt várost!Vagy is nem rég találtam viszont mivel ott megláttam pár nagyon jó cuccot elkezdtem rabolgatni és hát mindenki tudja,hogy azt a törvény bünteti.Szóval azok a szemetek lecsuktak.Egyébként nagyon rulz,hogy ha van elég pénzed akkor lelehet fizetni az őröket:)
  • Unknow
    A RIP verziót letudod szedni innen.