27013
-
Nekem is megvolt kb 3 ora alatt a 2.szint. Es semmint nem csinaltam csak dumaltam es aludtam kb :) -
ez már egy másik kari mert azzal eltévedtem én is:) -
nem ajanlom...
modnja mar el vki mit csinaljak a moon sugarral és hol van a z adoszedo gyilkosa?megvan a hulla, de megkell keresnem a gyilkost -
Töltsd le a RIP verziót inkább!Az legalább 100%-ék ,hogy még neked is menni fog:) -
Ja még valami!Szedjétek hozzá le a bérgyilkos modot!Állítólag nagyon megdobja a hangulatot:))) -
3órája játszol és kettes vagy?:))Behalok:)))Én 1óra után eltévedtem a városon kívül:))Azóta eltelt 5óra és bazz...még csak 1-es szinten vagyok:)))
Tényleg!Szerintetek melyik kasztot a legérdemesebb választani? -
moNTo #2830 nem beszélve arról, hogy a winrarnak magas a healing értéke, s ha van egy divine force tekercsed, akkor a crc-s filére ráenged egy resurrection-t, s akkor nem is kell újra letölteni (repair funkció)
Bocsi a sok OFF-ért. -
na 2es szinten vagyok. már 3 órája játszom és kapok 3 bizbasz pontot. há tilet. na tessék lemondthatok hogy thief leszek révén a sneakom kemeny 6 os szintet ér el:( amugy nem tujda vki hol van a tax collector gyyilkosa?sehol sem talalom, de viszont kene man mert 500at kapnék érte... -
moNTo #2826 én igy szoktam: be van állítva a wc, hogy a winrart hasznalja tömörítönek.
aztán duplakatt a xxx.001 file-ra. belelép a wc, s láccik, hogy benn van egy nagy xxx.bin file.
ezt a bint megmarkolom jól az egérrel, s áthúzom a wc másik ablakába hirtelen mozdulattal... erre a wc szól a winrarnak, hogy meló van, s csodálatosan kitömörödik a bazinagy xxx.bin...
A módszer előnye, hogy széttömörítés közben lehet látni, hogy épp melyik filét csinálja, s ha egyszercsak beint, hogy hiba, akkor egyből látom, hogy melyik filé az, amelyik ismétlésre szorul...
Remélem tudtam segíteni. -
moNTo #2823 ja... crc is van... akkor télleg egyesíteni kell
-
hat elviuleg az egyesitesnek sikerulnie kell mert annyit csinal mint a copy /b attol meg mert serult a file hozzafuzi az elozo vegehez. -
moNTo #2820 figyuzz... nyomj egy uninstallt a winace-nak, rakd fel a winrart... :)))
a filék rarral vannak tömörítve.
legegyszerűbb wincommanderrel kicsomagolni -!!!nem egyesíteni a filékat!!!- be lehet állítani, hogy a wc a winrart használja a ki- és betömörítgetéshez. -
wincmdbe kijelolod az .001-et es menubol file egyesites. Ha crc file nics meg akkor a kitomoirtes eredmenye egy .out file lesz, ha pedig van akkor a kiterjesztes az lesz ami eredetileg volt. -
Ha crc is van akkor az egy szetdarabolt file (pl wincmd) -
a meret meg nem jelent sokat mert nehany program ugy tolt le hogy elore lefoglalja a helyet, pl 15MB-nyinak latod a filet annak ellenere hogy meg csak nehany szazalaka toltodott le (a reget dx is ezt csinalja olykor) -
nem gonoszkodni akarok ismet
de nekem miutan 3 image filet kurt el a getright en is ugy kurtam le a vinyomrol.
-
"o nem lehet hogy rar-al voltak szetbontva? -
rajott ma vki mit kell csinalni ammoon sugarokkal? -
de gonosz :) -
Dobozba a cd alatt. -
Hali$ a pályakészítőhöz hol van leírás?
Hogy kell kezelni?:))) -
realtewe #2802 Ezer+1 köszönet.. -
nem le, hanem BE kell rakni az asztalba
vagyis kívülről nem látszik
ja, és az eredetit le is nyúlhatod, az is BENNE van -
nagy gecik a kereskedok mind, nem tudtok valmi jo helyet? :) -
realtewe #2799 Kérdés: a mage guild 2. küldetésénél lerakom az asztal a fake soul gem-et, visszamegyek, és a figura kérdezi, hogy leraktam az fake-t? Hogy lehet megmondani neki ,hogy igen leraktam????? -
Ez leginkább a mercantiletől függ. Tudom, mert major skillem(ezért figyeltem), és amikor mindig lealkudtam egy egy cucc árából, vagy amikor valamiért több pénzt kértem mindig nőtt a Mercantile skillem processe a következő level felé.
Mondjuk biztos nem árt a jó presonality sem hozzá.. -
:DDDD -
lehet, hogy magas personality esetén nem basznak át ennyire..... -
Szerintem az ár attól is függ, hogy milyen a beszélőkéd, és mennyire vagy szimpatikus az eladónak. -
nem biza.......
250 gp-s könyvet 310-ért vettem, és kb 160-ért tudtam volna eladni.......
kis gecik ezek
a tojásnál az van, hogy 32-ből tud százalékot számolni, de 1 az 1..... -
Ez most komolyan bug? Mert tegnap én velem is hasonló dolog történt. A vízi barlangból felhoztam 4 igazgyöngyöt, mindegyik valueja 100 volt. Erre Airell 295 öt akart adni a 4 db ért...
Lehet value nem = a konkrét árral? -
ja
akkor hajrá, add el egyenként :))) -
akko darkelf:)
na akkor az a baj hogy elakarok adni tolyast ami darabja 2. na most van 32 darab tojasom. de o adna 22t érte. ha viszont egyenkent adom el akkor darabjaért 1 et ad. na mostmár érted?:) -
"amugy nálaok is van az a bufg hogy nem anniy ad mint kkéne?egyenként többet de még mindig nem annyit:("
baze, ezt egy kínai tutira megértené, de én nem....
én dark, high és wood elfre emléxem, de simán tévedhetek is -
lehet hulye vagyok?
nem
télleg van nightelf
ilyen lila
amugy nálaok is van az a bufg hogy nem anniy ad mint kkéne?egyenként többet de még mindig nem annyit:( -
night elf?????? olyat én mér nem láttam? -
csak egy kérdés
nightelf vagyok .
lehet belőlem thief warriorr? -
26, érdemes -
na erről van szó, ez lemászott 50 sec alatt.... -
_Roger_ #2780 Darabolva a
http://www.tar.hu/lolka/
címen is megtalálható a manual.