27013
  • hiba
    Nekem is megvolt kb 3 ora alatt a 2.szint. Es semmint nem csinaltam csak dumaltam es aludtam kb :)
  • magus
    ez már egy másik kari mert azzal eltévedtem én is:)
  • magus
    nem ajanlom...

modnja mar el vki mit csinaljak a moon sugarral és hol van a z adoszedo gyilkosa?megvan a hulla, de megkell keresnem a gyilkost
  • Unknow
    Töltsd le a RIP verziót inkább!Az legalább 100%-ék ,hogy még neked is menni fog:)
  • Unknow
    Ja még valami!Szedjétek hozzá le a bérgyilkos modot!Állítólag nagyon megdobja a hangulatot:)))
  • Unknow
    3órája játszol és kettes vagy?:))Behalok:)))Én 1óra után eltévedtem a városon kívül:))Azóta eltelt 5óra és bazz...még csak 1-es szinten vagyok:)))
    Tényleg!Szerintetek melyik kasztot a legérdemesebb választani?
  • moNTo
    nem beszélve arról, hogy a winrarnak magas a healing értéke, s ha van egy divine force tekercsed, akkor a crc-s filére ráenged egy resurrection-t, s akkor nem is kell újra letölteni (repair funkció)
    Bocsi a sok OFF-ért.
  • magus
    na 2es szinten vagyok. már 3 órája játszom és kapok 3 bizbasz pontot. há tilet. na tessék lemondthatok hogy thief leszek révén a sneakom kemeny 6 os szintet ér el:( amugy nem tujda vki hol van a tax collector gyyilkosa?sehol sem talalom, de viszont kene man mert 500at kapnék érte...
  • moNTo
    én igy szoktam: be van állítva a wc, hogy a winrart hasznalja tömörítönek.
    aztán duplakatt a xxx.001 file-ra. belelép a wc, s láccik, hogy benn van egy nagy xxx.bin file.
    ezt a bint megmarkolom jól az egérrel, s áthúzom a wc másik ablakába hirtelen mozdulattal... erre a wc szól a winrarnak, hogy meló van, s csodálatosan kitömörödik a bazinagy xxx.bin...

A módszer előnye, hogy széttömörítés közben lehet látni, hogy épp melyik filét csinálja, s ha egyszercsak beint, hogy hiba, akkor egyből látom, hogy melyik filé az, amelyik ismétlésre szorul...
    Remélem tudtam segíteni.
  • moNTo
    ja... crc is van... akkor télleg egyesíteni kell
  • hiba
    hat elviuleg az egyesitesnek sikerulnie kell mert annyit csinal mint a copy /b attol meg mert serult a file hozzafuzi az elozo vegehez.
  • moNTo
    figyuzz... nyomj egy uninstallt a winace-nak, rakd fel a winrart... :)))
    a filék rarral vannak tömörítve.
    legegyszerűbb wincommanderrel kicsomagolni -!!!nem egyesíteni a filékat!!!- be lehet állítani, hogy a wc a winrart használja a ki- és betömörítgetéshez.
  • hiba
    wincmdbe kijelolod az .001-et es menubol file egyesites. Ha crc file nics meg akkor a kitomoirtes eredmenye egy .out file lesz, ha pedig van akkor a kiterjesztes az lesz ami eredetileg volt.
  • hiba
    Ha crc is van akkor az egy szetdarabolt file (pl wincmd)
  • hiba
    a meret meg nem jelent sokat mert nehany program ugy tolt le hogy elore lefoglalja a helyet, pl 15MB-nyinak latod a filet annak ellenere hogy meg csak nehany szazalaka toltodott le (a reget dx is ezt csinalja olykor)
  • hiba
    nem gonoszkodni akarok ismet de nekem miutan 3 image filet kurt el a getright en is ugy kurtam le a vinyomrol.
  • hiba
    "o nem lehet hogy rar-al voltak szetbontva?
  • magus
    rajott ma vki mit kell csinalni ammoon sugarokkal?
  • FREAK
    de gonosz :)
  • hiba
    Dobozba a cd alatt.
  • Randal
    Hali$ a pályakészítőhöz hol van leírás?
    Hogy kell kezelni?:)))
  • realtewe
    Ezer+1 köszönet..
  • FREAK
    nem le, hanem BE kell rakni az asztalba

vagyis kívülről nem látszik

ja, és az eredetit le is nyúlhatod, az is BENNE van
  • hiba
    nagy gecik a kereskedok mind, nem tudtok valmi jo helyet? :)
  • realtewe
    Kérdés: a mage guild 2. küldetésénél lerakom az asztal a fake soul gem-et, visszamegyek, és a figura kérdezi, hogy leraktam az fake-t? Hogy lehet megmondani neki ,hogy igen leraktam?????
  • D3t0nat0r
    Ez leginkább a mercantiletől függ. Tudom, mert major skillem(ezért figyeltem), és amikor mindig lealkudtam egy egy cucc árából, vagy amikor valamiért több pénzt kértem mindig nőtt a Mercantile skillem processe a következő level felé.

Mondjuk biztos nem árt a jó presonality sem hozzá..
  • FREAK
    :DDDD
  • FREAK
    lehet, hogy magas personality esetén nem basznak át ennyire.....
  • MiQ
    Szerintem az ár attól is függ, hogy milyen a beszélőkéd, és mennyire vagy szimpatikus az eladónak.
  • FREAK
    nem biza.......

250 gp-s könyvet 310-ért vettem, és kb 160-ért tudtam volna eladni.......

kis gecik ezek

a tojásnál az van, hogy 32-ből tud százalékot számolni, de 1 az 1.....
  • D3t0nat0r
    Ez most komolyan bug? Mert tegnap én velem is hasonló dolog történt. A vízi barlangból felhoztam 4 igazgyöngyöt, mindegyik valueja 100 volt. Erre Airell 295 öt akart adni a 4 db ért...

Lehet value nem = a konkrét árral?
  • FREAK
    ja

akkor hajrá, add el egyenként :)))
  • magus
    akko darkelf:)

na akkor az a baj hogy elakarok adni tolyast ami darabja 2. na most van 32 darab tojasom. de o adna 22t érte. ha viszont egyenkent adom el akkor darabjaért 1 et ad. na mostmár érted?:)
  • FREAK
    "amugy nálaok is van az a bufg hogy nem anniy ad mint kkéne?egyenként többet de még mindig nem annyit:("

baze, ezt egy kínai tutira megértené, de én nem....

én dark, high és wood elfre emléxem, de simán tévedhetek is
  • magus
    lehet hulye vagyok?
    nem

télleg van nightelf
    ilyen lila
    amugy nálaok is van az a bufg hogy nem anniy ad mint kkéne?egyenként többet de még mindig nem annyit:(
  • FREAK
    night elf?????? olyat én mér nem láttam?
  • magus
    csak egy kérdés

nightelf vagyok .

lehet belőlem thief warriorr?
  • FREAK
    26, érdemes
  • FREAK
    na erről van szó, ez lemászott 50 sec alatt....
  • _Roger_
    Darabolva a
    http://www.tar.hu/lolka/
    címen is megtalálható a manual.