The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bezzég én szinte minden Ordinátort megöltem és nem kaptam érte semmi megrovást.(hát õk támadtak elõsször).Pedig rajtam csak 1 Dwemer páncél volt és akkor még csak 15. szint körül voltam. Akkor még csak 60-as Long Blade használatom volt,de 1 Daedra Dai-Katannal vágtam az embereket.😊)))
A pénzes scamp Caldera, Gronak-manor az emeleten.
pl. most a Ministry of truthban ugye az ordinatorok elõl kellett menekülni, hogy kiszabadítsam Mehra Milot, hát mit mondjak, rendesen abáltak, én meg ugye nem üthettem õket, mert megígértem.
nemtom, hogy egyáltalán az 55-ös magica mennyire kevés, de sokszor csak a Legyek Hülye! varázslatommal tudom megmenteni magamat, amit mindmáig nem fixeltek, pedig eléggé bugos a dolog. (Hogy ti. visszaáll maxra a magica, ha az 1 seces 0 iq-ból visszaugrom 55-re.)
Szóval ezt a missiont pl. hogy kellett volna megcsinálni rendesen? A láthatatlanság rögtön lejár, ha zárnyitok, kulcsot csenek, 10-es Sneakkel meg amúgy is esélytelen lettem volna.
Most nem nagyon emlékszem a stajaimra (mhely 😊 ), de erõ 99, willpower 8x, iq 55, a többi úgy 60-70 körül.
Long Blade 99, Destruction 7x.. nemtom, mit kéne még fejleszteni?
plusz hol van egy kereskedõ, akinek VAN PÉNZE?? (tudom, írjam át construction kit-el, de nem akarooom 😊 )
Endure, in enduring grows strong...
Mi lesz veled ha kijon az Oblivion ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Már megcsináltam a Harcos céh, Mágus céh, Temple, East Empira Company, Great Hause Redoran(más házhoz már nem csatlakozhatok) küldetéseit és már kezdem érteni milyen érzés a na magyek azt gyakok.(Poénból 10 Rickling Warrior-\Riderrel harcoltam 1 short bladel)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mielõtt megnéznétek kössétek fel az állatokat.😊))
azért az én 'házam' egyik 'szobájának' képével én is beszállok a printscreenseek közé, amúgy a kar. 26szintü dark elf!
Heil Dark elfek! Ugye Hrisskar barátom?!! 😛
Különben vérfarkas maradsz 4 hétig (nem fogsz azalat visszaváltozni).
Csak néhány alapot használok: better Bodeis/Heads, My Tower, Hissyo Katana(ez nem is annyira alap,de ki ne szeretne 1 jól kidolgozot katanat kard hüvellyel?), és Adamantium Helm of Tohan.
Egyedül patch problémám volt, de az már megoldódott.Ja és a szokásos kilépegetés.
Ha nem tudod ,hogy kell a GMST-ket eltávolítani akkor :
Letöltöd a tesame –t mondjuk innen.
Elindítod majd klikk a Mod –ra és open –eled az egyik általad használt MOD-ot. Ha a type rész alatt GMST –ket látsz akkor azokat kijelölöd(csak a GMST-ket ,de azt mindet!). Kijelölni a space –el tudsz (ráklikkelsz a legelsõ GMST-re majd a „shift”-et nyomva tartva a legutolsóra majd megnyomod a „space” -t ). Ezután egy „Del” –t nyomsz (ettõl kitörlõdik az összes GMST) aztán elmented(Mod/Save as) és kész is.
Ezt megcsinálod minden egyes olyan MOD-al amit használsz.
Ezután természetesen csak a már általad „megtisztított” MOD-ot használd és az eredetit ne.
Megtaláltam és beírtam az ini fájlba.
Egyébként sose néztem ezeket a HSZ-okat a sarkokban.
ui:a legdurvább kilébés a Red Mountan-nál produkálta még anno a game: Betöltött, mentem 1 cellát és kilépet.
Sehova? a 24340-es HSZ-t olvasd el, ott van az okosság.
<#lama>#lama><#nyes>#nyes>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
továbbá az FPS-t korlátozd le 60-ra.
Nekem is ez a parám volt és megoldódott (ja, mellesleg dualban hibásan futott a 2 RAM modul :\). Fentiek után is volt kilépegetés, de nem olyan gyakran. Viszont most, a Tribunal-lal szinte sosincs. A Bloodmoon-nal jóval sûrûbb volt.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Gondoltam az úra telepítésre, de ez csak végsõ esetben vetem be.
Akkor ma este visszaállok arra a bizonyos mentési pontra...
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
ui:nekem megvan az összes ajánlott mód hozzá!!
mert akár el is ronthatod; és Vivec óvjon, hogy ha rosszul állítottad be és elindítod a játékot.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
!!!Gothic forever!!!
DB
A ti kung-futok nem erős!
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
!!!Gothic forever!!!