The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Mi is seressük a Dai-katanat, el lehet vele hadonászni 😄

Hrisskar
Mikor belépsz Ministry of Truhbe bejáratánál balra van egy vezetõ várd meg míg rád támad majd öld meg (így legaláb nem kapsz körözotséget)az asztalába ott a kulcs az ajtókhoz(ez a kulcs nem jó a cellákhoz),majd elmész a cellákhoz és ott szintén a desktopban van kulcs a cellákhoz:Milo cellája jobbra a legsélsõ.

Bezzég én szinte minden Ordinátort megöltem és nem kaptam érte semmi megrovást.(hát õk támadtak elõsször).Pedig rajtam csak 1 Dwemer páncél volt és akkor még csak 15. szint körül voltam. Akkor még csak 60-as Long Blade használatom volt,de 1 Daedra Dai-Katannal vágtam az embereket.😊)))

Jobb páncél és vigyél magaddal egy csomó lötyit 😊

A pénzes scamp Caldera, Gronak-manor az emeleten.

sajoati
na, most megint mászkáltam egy kicsit... értetlenül állok pár dolog elõtt. 22. szintû Nord Crusader karakterem van (Atticus 😊 ), valami 150 körüli védekezéssel, de így sem egy életbiztosítás a mászkálás.

pl. most a Ministry of truthban ugye az ordinatorok elõl kellett menekülni, hogy kiszabadítsam Mehra Milot, hát mit mondjak, rendesen abáltak, én meg ugye nem üthettem õket, mert megígértem.
nemtom, hogy egyáltalán az 55-ös magica mennyire kevés, de sokszor csak a Legyek Hülye! varázslatommal tudom megmenteni magamat, amit mindmáig nem fixeltek, pedig eléggé bugos a dolog. (Hogy ti. visszaáll maxra a magica, ha az 1 seces 0 iq-ból visszaugrom 55-re.)

Szóval ezt a missiont pl. hogy kellett volna megcsinálni rendesen? A láthatatlanság rögtön lejár, ha zárnyitok, kulcsot csenek, 10-es Sneakkel meg amúgy is esélytelen lettem volna.

Most nem nagyon emlékszem a stajaimra (mhely 😊 ), de erõ 99, willpower 8x, iq 55, a többi úgy 60-70 körül.
Long Blade 99, Destruction 7x.. nemtom, mit kéne még fejleszteni?

plusz hol van egy kereskedõ, akinek VAN PÉNZE?? (tudom, írjam át construction kit-el, de nem akarooom 😊 )

Endure, in enduring grows strong...

Hrisskar
Te könnyen beszélsz, nem téged akar majd minden ordinator megölni!

Hrisskar
Nem arcade lövöldözõs játék ,szó sincs róla!!Hanem kezdem magam úgy érezni mint a Diablozban(Tudod, megyek szerzek egy kis Xp-tés néhány tápostárgyat,de a Morrowindnek nem ez a Fõ célja). Igaz ,hogy néha Unreal Tournament 2004-ezek ,de az cseppet sem arcade lövöldözõs játék.

Én a morag tong-ba mindig belépek

[Jakuza]
Mem mondod hogy egy Arcade lovoldozos jatek elveszi az idodet a Morrowindtol ?
Mi lesz veled ha kijon az Oblivion ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hrisskar
Szerinetetek milyen céhbe érdemes belépni?
Már megcsináltam a Harcos céh, Mágus céh, Temple, East Empira Company, Great Hause Redoran(más házhoz már nem csatlakozhatok) küldetéseit és már kezdem érteni milyen érzés a na magyek azt gyakok.(Poénból 10 Rickling Warrior-\Riderrel harcoltam 1 short bladel)

Hrisskar
Hát már neked is van már idõd Morrowindezni a Warblade mellet, hogy már úgy is lejárt a WoW elõfizetésed.

akinek van ideje jáccani. saját szememmel láttam mije nincs és van >😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hrisskar
Hoho,pedig még a felét se láttad a tárgyaknak amit a házban raktam le. Ott van a Dwemer, Ebony , Orc, Indoril, Royal guard, dark Brotherhood,Glas páncél gyüjtemény + a fegyvereik.A konyha nagyrésze tele alapanyagok-, kész varázspiák-kal.

PiszkosFred
Magadra vess! Kellett neked olyan jóra megcsinálnod, hogy mindenki azt használja ... 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CS@
Meg kell valljam, hogy így látni a towert jó érzés 😊

Hrisskar
Do! nem raktambe a cimet: http://kep.tar.hu/hrisskar

Hrisskar
Picit dolgoztam a képtáras oldalamon és most már megnéhetõ!
Mielõtt megnéznétek kössétek fel az állatokat.😊))

http://cegklan.fw.hu/egyeb/ss2.jpg

azért az én 'házam' egyik 'szobájának' képével én is beszállok a printscreenseek közé, amúgy a kar. 26szintü dark elf!

Heil Dark elfek! Ugye Hrisskar barátom?!! 😛

persze azt ne felejcsd el említeni hogy városon kívül kell átváltozni, mert a vérfarkaskodást morrowinden tiltyák... mondjuk nem is értem miért 😉 😄

Hrisskar
Ja és majd nem elfelejtettem: ÖLNÖD KELL!!!!!!!!(min. 2)
Különben vérfarkas maradsz 4 hétig (nem fogsz azalat visszaváltozni).

Hrisskar
Ha gûrût felveszed csak egy ideig leszel vérvarkas, aztán visszaváltozol.(mintha rendes vérfarkas létt esti idõhossza ,de ez nappal is mûködik) Persze páncél, ruha és fegyver minden leesik rólad és az inventoridba kerül. A vérfarkassá válást példul én akkor használom, ha valakit meg kell ölni és tuti bounty az eredmény,( így legalább böntetlenöl ölhetek 😉))

hu halljátok nem tudja hogy lehet e vhogy vérfarkasnak lenni ha 1X mar kigyogyultal???mer én kigyogyultam de nem tutttam h soha többé nem lehetek vérfarkas!!!vmi kód vagy parancs vagy vmi nincs erre?mer ha felveszem a gyûrût a végén az nem jo mer akkor az is maradok asszem
Hrisskar
Nekem nincsenek szencsémre ilyen mód problémáim, de nem is használok sok módot.
Csak néhány alapot használok: better Bodeis/Heads, My Tower, Hissyo Katana(ez nem is annyira alap,de ki ne szeretne 1 jól kidolgozot katanat kard hüvellyel?), és Adamantium Helm of Tohan.
Egyedül patch problémám volt, de az már megoldódott.Ja és a szokásos kilépegetés.

HU KÖSZKE EZT KIPROBALOM
CS@
Ezt olyan MODok okozzák melyekbõl a GMST-k nem lettek kitörölve.

Ha nem tudod ,hogy kell a GMST-ket eltávolítani akkor :
Letöltöd a tesame –t mondjuk innen.
Elindítod majd klikk a Mod –ra és open –eled az egyik általad használt MOD-ot. Ha a type rész alatt GMST –ket látsz akkor azokat kijelölöd(csak a GMST-ket ,de azt mindet!). Kijelölni a space –el tudsz (ráklikkelsz a legelsõ GMST-re majd a „shift”-et nyomva tartva a legutolsóra majd megnyomod a „space” -t ). Ezután egy „Del” –t nyomsz (ettõl kitörlõdik az összes GMST) aztán elmented(Mod/Save as) és kész is.

Ezt megcsinálod minden egyes olyan MOD-al amit használsz.
Ezután természetesen csak a már általad „megtisztított” MOD-ot használd és az eredetit ne.

Hrisskar
Még fönn van a The elder Scrolls honlapján a patchek, ott tölsd le a Tribunal és Blood moon patcheit.De!!! A bloodmoon patch bugos a East Empire Compani küldetésébe hibát okoz mikor megkell ölni 4 Spriggant,ezt meglehet oldani a 4 konzol paranccsal.Nekem megvannak a parcsok, ha kell.

biztos hogy nem ez a gáz, mer nekem 100on van a consuration vagy mi, meg a 600nál több manám van😛szal vmi el van baszva nekem.de mondjuk én semmilyen patchet nem használok, ugyhogy lehet hogy az a gond

Hrisskar
Lehet, hogy nincs elég manád a varázslat elsötéséhez vagy az a varász iskolából nincs meg a megfelelõ szint.Nekem fönn van a legujabb patchek és én simán megidézem a két állatott probléma nélkül, pedig harcos(Long Blabe,heavy\medium armour,Blunt weapuns, atletik,Block)\1-2 tolvaj(akrobatik, Short blade)\alkimista\Alternation skillaket használok leginkább. A megiézéshez tartozó skillt nem is használom (igaz most 40 szintû ,mert érdekel ,hogy milyen megidézni 1 shere centuriont( küldi közben kapott varázslat).

csá!nah halljátok indítani akarok egy druida karit, és ehhez muszály a medve meg a farkas idézés. és az van hogy ilyen lehet szerezni a bloodmoon fõszállal de amikor megidézem végrehajta a varázslatot de nem történik semmi!!!mér van ez???
Hrisskar
Loál!!<#nevetes2>

Megtaláltam és beírtam az ini fájlba.
Egyébként sose néztem ezeket a HSZ-okat a sarkokban.

ui:a legdurvább kilébés a Red Mountan-nál produkálta még anno a game: Betöltött, mentem 1 cellát és kilépet.

LOL...

Sehova? a 24340-es HSZ-t olvasd el, ott van az okosság.

<#lama><#nyes>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Hrisskar
"# 24340" ezt hova kell beírni?

# 24340

továbbá az FPS-t korlátozd le 60-ra.

Nekem is ez a parám volt és megoldódott (ja, mellesleg dualban hibásan futott a 2 RAM modul :\). Fentiek után is volt kilépegetés, de nem olyan gyakran. Viszont most, a Tribunal-lal szinte sosincs. A Bloodmoon-nal jóval sûrûbb volt.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Hrisskar
Hogy lehet kijavitani az a hibát ,mely állandóan kidob a desktopra?
Gondoltam az úra telepítésre, de ez csak végsõ esetben vetem be.

Köszi.

Akkor ma este visszaállok arra a bizonyos mentési pontra...

Hrisskar
Igen!!!!!

Sziasztok! Egy gyors, eldöntendõ kérdés: ha a Bloodmoonban nem gyógyítom ki magam a likantrópiából, akkor másfajta "vége" lesz a játéknak?

EqUiNoX
Tölts le egy olyan modot, amely fixálja ezt a hibát. Van sok ilyen, egyszerûbb mint manuálisan scriptelni.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Tölts le egy master trainer fixet

helló!az van hogy nem találom a medium armor-os csávót, mer nincs ott ahol lennie kellene, ezér beraktam TES-el balmoraba. De nem akar tréningelni és a csávó sem ebonheart-ban aki az armorert fejlesztené😛 nem tuggyátok mii a gond? köszi
Hrisskar
Úgy kell használni,mint 1 rendes módot. Fogod kicsomagolod a Data Files-be és be x-eled a Lancher-nél. És ha már 15. sint felet vagy akkor aktivizálódik. Elösszõr a Bitter Coast-on 8pm és 6am között, majd egész Morrowinden elterjednek. További információért olvasd el a readme-t.

ui:nekem megvan az összes ajánlott mód hozzá!!

morrowind ini TWEAK - ez egy progi, feltételezem hasonló mint a FSP optimizer volt, vagy legalábbis mûködését tekintve, de csak hivatkozást találtam rá, magát a progit nem tudtam sehonnan leszedni. vki említette korábban. az ini-t tudom kezelni, többek között én írtam le vki kérdésére hogy miket és hogyan érdemes beállítani benne

http://werewolves.thelys.org/ Itt ez az oldal,itt van egy jó vérfarkasos kiegészítõ,de nem tudom hogy kell használni,kérlek nézzétek meg,és mondjátok el hogy hogy lehetek ilyen vérfarkas!

Hrisskar
A morrowind.ini a Morrowind mappában van és azt jól be állítva jobban jog mûködini a game. Persze ezzel ne kisérletez, (csak hozzáértõ kezek nyúljanak)
mert akár el is ronthatod; és Vivec óvjon, hogy ha rosszul állítottad be és elindítod a játékot.

morrowind.ini tweak ez mit csinál és honnan lehet letölteni? mert keresõvel nincs meg egyik oldalon sem ahol jelezte

EqUiNoX
Gondolom peccs+jo driverek+morrowind.ini tweak segítsével. Vagy vett egy rakás memóriát ;] Esetleg felrakott pár hibajavító modot, vagy egy optimisert...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

ollie
és hogy oldottad meg?

szablya
Igazatok van. Egy idõ után, már tényleg élvezetes. csak kár, hogy nem magyar, de szerencsére nemsokára ez a probléma is megoldodik. Mégegyszer bocs.

!!!Gothic forever!!!

DonnieBrasco
Hirtelen felindulásból meg végképp nem érdemes hamari következtetéseket leírni, pláne ha provokálsz vele! Adj idõt a Morrowindnek, és majd jól beszippant. Hogy ronda lenne? Ugyanmár, még mai szemmel nézve se csúnya (pláne pár pluginnel 😊, anno meg csodaszép volt. Mint most az Oblivion lesz! 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

b-type
Sztem meg nem kell feltétlen eldönteni dolgokat, és pláne nem feltétlen kell kimondani. Mások másképpen is gondolhatják uolyan erõsen hinvén benne mint te...és ugyebár senki sem az atyaúristen.
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

szablya
csak azért írtam, mert felidegesítettem magam a játékon, mert mindig kiugrot a képernyõre és lefagyot. De már sikerült megoldani a problémát. És teljesen igazatok van.Egy topik tényleg nem arra való, hogy szidjuk a játékot. Mégegyszer bocs. Most, hogy jól müxik így már király játék, de szerintem a gothic hangulatosabb, de ez az én véleményem.

!!!Gothic forever!!!