27013
  • haxoror
    Hárizsák nem lesz, az erőd határozza meg hogy mnnyi cuccot hordhatsz.
    Minél magasabb a fegyverskilled és az agilityd annál nagyobb eséllyel találod el az ellenséget, magasabb szinteken már minden ütés talál.
  • magus
    felmerult bennem meg 2 kerdes:

nem lehet valahogy hatizsakot venni, hogy ne csak ilyen keves targyat hordhassak magamnal?

Kesobb valtozni fog az, hogy egy olyan bogarat amit amugy konnyuszerrel eltaposhatnek, en a felelmetes harcos percekig utok s nem talalom el?
  • magus
    koszi, kozben megtalaltam, emlekszem, hogy ugyanezzel szivtam anno^^
  • magus
    jo semmi
  • Ron Ragm
    nézz be a pincébe (az utácról nyílik)
  • magus
    lenne egy egyszeru kerdesem...

balmora, fighters guild, elso kuldi, patkanyt kell irtanom. odamegyek, azt mondja legalabb 3 dog van benn. benezek, kijon 1, rautok 1-et, megfekszik, de nem tudom leadni a kuldit, o csak var arra h leoljek mindenkit, de ha egyszer nincs ott...
  • magus
    hehe, eloszedtem a jatekot, mokas^^ ez a battlemage kaszt jo, brutal nagy konzervdoboznak oltozve varazsolgatok szines izeket^^
  • tigeroo
    OK:) mire megjelenik 2x átnyálazom a szótárat
  • PiszkosFred
    Asszem igen, csak azt egyelőre, de ezt tőlük kellene megkérdezni, nem akarok hülyeséget mondani.
  • Muki100
    Én tegnap voltam ott és jól bepakoltam, pedig én csak egy pap vagyok :)
    Nekem van egy amulet of shadows, egy ring of surroundings és egy harmadik cuccom, ami csak 10 mp-ig kaméleonozik, de amikor mindhármat benyomom + sneak akkor nem látnak.
    Arra emlékszek hogy egy volt Balmorában egy dobozban, egy pedig a gyűrűs csajnál. Ne kérdezd merre pontosan csak arra emlékszek hogy északnyugat..talán.
  • tigeroo
    akkor inkább levágom..:llll 500gp a thief guild fejeseinél..
  • herczeg
    chameleonnal is észrevesz ha elteszel vmit, még 100%-on is, inkább a telekinesissel ügyeskedj
  • tigeroo
    ghostgate..tower of dawn (vagy dusk, nemtom már) az alsó szinten van egy terem, ahol glass cuccok vannak...a polcon sapi, kesztyű, szembe a ládán 2 vállvédő... mármint ami nekem kell..most van jobb tőröm is (last wish)
    glass pants kéne még, azt néha generál a ládába

ja és honnan lehet 100% chameleon italt, ringet szerkálni????! fontos lenne, sehol sem találok (italt az alchemysteknél keresek), de olyan ring jó lenne amin van chameleon (van egy de azon 20% van)

invisibiliti szart se ér, megölni emg sajnálom a faszit aki benntvan velem (van egy telekinezis ringem..hát néha észrevesz vele, néha nem, mögöttem áll pedig a faszkalap)
  • tigeroo
    miért, nem csak az alapjátékot magyarítják?:))
  • PiszkosFred
    Igyvan, biztos hogy kihírezzük, de kirakni 600mb-s .esm-t nem hiszem hogy ki tudnánk ;] Viszont a másik linket, a morrohun.uw.hu-t nagyon ajánlom, ha lesz valami, akkor legelőször onnan fogod megtudni.
  • k8bal
    lol!
    banhtxplz
    figy a magyarítás kb 85%-on áll! majd lesz valamikor! áljá má le...
  • R10
    ide látogass el és olvass :)
  • tigeroo
    de ha lesz, itt teszik majd ki 1x:)

meg itt vannak végigjátszások, tippek, jól fognak jönni
  • zsilike
    magyaritasrol itt sem esik szó!
  • zsilike
    thanx
  • tigeroo
    ezt az oldalt melegen ajánlom neked
  • tigeroo
    nincs:(
  • ollie
    magyarítás e nincs e nem e készen e?
    nincs e!
  • zsilike
    magyaritás kész van e,honnan szedjem,fak ot nem találom HELP
  • tigeroo
    lvl 9, sneak 60, security 51..merre érdemes mennem? (65 defense..)

a thief küldetések megcsinálva..kaptam 2 kesztyűt valami speckó küldetésre, de nem érdekel..szal hova menjek kommandózni, jó cuccokért, stb:)

jó lenne valami ami nem armor- boots (divatyh fyr vagy kinél találtam egy 180-as armort kb, boots of blinding speed), mert az assasin cuccok vannak rajtam (igaz , 45-ös az armor rating az öszesnek, a boltban meg 16 volt amit eddig láttam legnagyobbat..)
  • tigeroo
    :)))

a tolvajkaszt az eddigi legjobb (és leg egyedibb) amit eddig RPG-ben láttam..olyan jó látni ahogy gyarapodsz, másoknak meg semmi sem marad:) ha harcolni akarok, arra ottvan a diablo, vagy a fable :)
  • haxoror
    A creeper és a mudcrab a leggazdagabb.
    Esetleg azt játszhatod még hogy a bazidrága armorokra ráraksz egy nevetségesen gyenge enchantot (innentől enchantos tárgynak számít és az enchanterek hajlandóak megvenni), ha egy vagyonért enchantolsz akkor hirtelen egy csomó pénze lesz az enchanternek amit rögtön visszaszerezhetsz ha eladsz neki egy ilyen gagyi de drága páncélt.
    Persze ezzel nem kápét tudsz keresni hanem csak megtartani tudod.

Egyébként kár aggódni a pénz miatt, ez nem az a játék ahol krőzusnak kellene lenned, én a legdrágább cuccokat is mindig odaadtam annyiért amennyije a kereskedőnek éppen volt pl 800-ért megkapta a 10000 érő cuccot kit érdekel, így is úsztam a pénzben.
    A végén már be se gyűjtöttem a lootot :)

Morroban (és oblivionban) a tolvaj cast nem a sok pénzért éri meg hanem a stealth-ért meg a kijátszás élményéért, ha pénz kell azt bárkivel megkaphatod, bármilyen karaktered van szinte pillanatok alatt betegre tudod keresni magad. Ha igazi pénzharácsolót akarsz akkor egy alkimistával jársz a legjobban, filléres összetevőkből bazi drága lötyiket tudsz kotyvasztani amire mindig lesz pénze a kereskedőknek és az egész még legállis is, vagy fogsz egy common soulgemet (50 arany) idézel egy ancestor ghost és betrappolod (ez tök ingyen van) az így nyert kő 4000 aranyat ér, egész jó haszonkulcs ;)

Az egyedi cuccokat tartsd meg a stronghold díszének a többit meg dobáld el :D
  • tigeroo
    jójó, de hol tom őket eladni? hiába van egy 190,000-es armorom, ha csak ott porosodik a szatyromban
  • Muki100
    Ha tolvaj vagy akkor Hlaalu meg Morag Tong amibe még megéri benézni. Én is a Bosmer healeremmel sok helyre beférek, Mages guild,telvanni, imperial cult, temple stb.
    level 16 és a blades hol van még :P
  • herczeg
    jah, ilyen vault, meg treasury fedőnevű helyiségeket keresgélj, de ez általános szabály. ha egy házba egy ajtóra ez a két szó van kiírva (vagy inkább egyszerre csak az egyik) 30k és 200k között kaszálhatsz. csak vigyáz az őrökre mert asszem 4000nél drágább kincs miatt már előbb ölnek aztán kérdeznek...
  • haxoror
    Ha jelentkezni akarsz akkor Balmorában van a Hlalu, a Telvanni meg Sadrit Morában.

Ha a kincstárak miatt érdekel akkor asszem azok Vivec-ben vannak :)

Régen volt már nem emlékszem :(
  • k8bal
    Balmora-ban asszem 2 is van!
    nem biztos régen játszottam már vele
  • tigeroo
    hmmm ezek a nagy házak merre vannak?:)
  • herczeg
    én amikor tolvajosdit játszottam akkor sem igazán a küldikre hajtottam.
    kifosztottam a legtöbb nagy kincstárat... (a 3 nagy ház, ghostgate, stb...)
  • tigeroo
    alvásztam egyet vivecben, felkeresem a 'the boss'-t:DD:d

lvl 8 ..van 6000 aranyam, és kb. 65def-em (rucikkal) + egy enchant tőr, ami 8-12 sebzés + 2-25 poison dmg

már csak ez a város van hátra (thief guild), azt jön a blades
  • tigeroo
    már mindegy :c

elkérem havertól, akinek telik ATi X800-ra :lll
  • R10
    vagyis elindult csak a karakterválasztó képernyő tiszta fehér volt és azt mondták h ez a vidikártyám miatt van
  • tigeroo
    azta..akkor le sem szedem
  • R10
    nekem a Radeon 9250-es kártyám miatt nem indul el
  • ollie
    szerintem nem fog elindulni 64MB-s kártyával

nédda:

Minimum System Requirements: New!

* Windows XP, Windows 2000, Windows XP 64-bit
    * 512MB System RAM
    * 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
    * 128MB Direct3D compatible video card