The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tud valaki egy hivatalos release datumot?
ok ismerem a kazaat köszi bár mostmár késő szerintem nemtudom a régi játékok valahogy nem vonzanak már😞
már a daggerfall-ban is volt szabad varázslat és varázstárgy-gyártás. (Daedric Dai-Katana valami normális démonlélekkel felpörgetve... nyamiiiii 😄 )
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
az a jó benne, hogy nem vagy rákényszerítve semmire
mehetsz sima harcossal, és akkor karddal intézed el a problémáidat....
mehetsz sima harcossal, és akkor karddal intézed el a problémáidat....
Riszpekk
bőven 😊
sokkal bonyolultabb
az alap varázselemekből saját varázslatokat hozhatsz össze, meg ilyen finomságok 😊
sokkal bonyolultabb
az alap varázselemekből saját varázslatokat hozhatsz össze, meg ilyen finomságok 😊
Riszpekk
fú de sokat írok ide egymás után na mindegy
freak: csinálsz még zenéket? pl olyat mint a secret place(Te csináltad ezeket nem?)
freak: csinálsz még zenéket? pl olyat mint a secret place(Te csináltad ezeket nem?)
miért van az hogy nekem nem jönnek le a hivatalos oldalról a moviek? megvolt már csak gondoltam leszedem/megnézem megint
azért nem gyengén vigyáznak a game-re........ más esetben már jóval a gold előtt megvan a game, most meg egy kanyi byte nem szivárgott ki..
Riszpekk
köszi, ismerem a vámpír guide-ot, asszem pont ennek az elödje volt a segítségem abban, hogy a Daggerfallos vámpírom ne pusztuljon bele az elsö pár napjába...
egyébként meg az ellentétes nemü karakterrel játszás egy érdekes dolog, szerintem minden szerepjátékkal foglalkozó kipróbálja legalább 1X (mindkét nembeliekre volt példa nálunk anno), és miért ne lehetne itt is? bár szerintem a játék nem fog lényeges eltérést mutatni a 2 nembeli játékosok számára, de tényleg vannak olyan szerepkörök, amikben csak az egyik nem mutat jól. (pl a vámpíromról nehezen képzelném el, hogy leányzóból legyen, ahogy viszont pl egy tolvaj szinte biztos, hogy valami Daggerfallos cica-féle hölgy lesz. anno elég szépen felvitte a reputációját az orgyilkos-klánban, aztán letelepedett a világ másik végén 1 kisvárosban, és azóta ott él nyugalomban)
egyébként meg az ellentétes nemü karakterrel játszás egy érdekes dolog, szerintem minden szerepjátékkal foglalkozó kipróbálja legalább 1X (mindkét nembeliekre volt példa nálunk anno), és miért ne lehetne itt is? bár szerintem a játék nem fog lényeges eltérést mutatni a 2 nembeli játékosok számára, de tényleg vannak olyan szerepkörök, amikben csak az egyik nem mutat jól. (pl a vámpíromról nehezen képzelném el, hogy leányzóból legyen, ahogy viszont pl egy tolvaj szinte biztos, hogy valami Daggerfallos cica-féle hölgy lesz. anno elég szépen felvitte a reputációját az orgyilkos-klánban, aztán letelepedett a világ másik végén 1 kisvárosban, és azóta ott él nyugalomban)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nem jól írtam valamit? én nem vagyok nagy micrcis de azt hiszem még fel tudok csatizni egy irc servre... nem megy azt írja hogy unable resolve meg minden
de azért milyen "érdekes" hogy _A_ Game(reménykedem) esetében nem hozzák fel negatívumként a multi hiányát😊))
ezt a topikot néztétek már?
Sex and vampires in Morrowind
egyik efreetnek másik hunternek 😊
Sex and vampires in Morrowind
egyik efreetnek másik hunternek 😊
Riszpekk
én soha nem játszok női karival a dio2-ben is azért nem nyomultam igazán a sorcival... de ha már a csók bénít akkor legyen nő😊
amúgy egyik haverom is állandóan női karakterekkel játszik, az agyamra megy....... miért jó az egy pasinak???
Riszpekk