The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fasznak dolgoznak ezek ilyenkor éjjel 😊
Mi az hogy rákattintok html-esen? Így is lenne ha rendes link lenne, de így hogy nekem kell megadni neki az URL-t nem megy.
ehh.. mikor elkezdtem írni, még nem írta senki 😊
Hát ha jól veszem észre akkor már le is szedték a cuccot a tárról 😞( v. csak én csesztem el vmit??
Nauromon az egy szemely vagy egy ftp?
NEm így kell! Rákattintasz html-esen, hogy le akarod tölteni a file-t és kijön egy ablak, ami felajánlja, hogy FG-vel töltsd. Itt ok és kész, már tölti is. Legalábbis nálam...
Bazz, de rányomom hogy új letöltés, aztán berakom az URL-t és mikor kattintanék hogy ok, érvénytelen adat, kell neki a közvetítő is. DE AZ MEG MI AZ ISTEN????
Ezt nem értem, a Flashget-et felinstallálod és azután automatice tölti a dolgaid, max. azt kell beállítani, hogy 8 szálon húzza a cuccost, legalábbis én soha nem szarakodtam vele, pedig mindig ezt használtam...
Köszi mindenkinek a munkát.

mégegyszer a linkek:
www.tar.hu/ember042/dev-mrw1.r00-r45 + rar + svf CD1
www.tar.hu/ember042/dev-mrw2.r00-r28 + rar + svf CD2
www.tar.hu/dmrulz/dev-mrw1.r00-r45 + rar + svf szintén CD1
www.tar.hu/ember042/dev-mrw1.r00-r45 + rar + svf CD1
www.tar.hu/ember042/dev-mrw2.r00-r28 + rar + svf CD2
www.tar.hu/dmrulz/dev-mrw1.r00-r45 + rar + svf szintén CD1
ThanX mindenkinek a segitsegrert es a feltoltesekert!!!!!!!
Nem én töltöttem, Freak és Viking töltötte föl tar-ra, ők pedig Narumontól szedték.
Én csak a linkeket írtam be és a taros accokat regisztráltam.
Én csak a linkeket írtam be és a taros accokat regisztráltam.
ember neked honnan volt meg ilyen hamar??
Honnan toltotted privat ftp vagy mas?
Honnan toltotted privat ftp vagy mas?
Hát jahh.A Broadband a upc büntetése.De juniusra ígérik a chellot.De azért ez (az)bosszantó nem?Már mióta ilyen szar tetü!
NEM KELL CD2! CD1-EL IS SIMAN MUKODIK, TUDOM, EPPEN JATSZOK! 

Jahh ... már írtam az ottani fórumba is emiatt , bár megértem "őt" is ezügyben .Ez is jellemzi a magyar netes viszonyokat .Tudod , hogy nekem is broadband-em ( 3 GB-os csomag most ) van és 10-15 kB/s között ingadozik a letöltésem .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Ez tuti ?!
Mármint hogy kell az installhoz ? Esetleg már ott is figyel a gépeden a game ?! 😊
Szóval kell mind a 2 cd a játékhoz .Nem akarok belenyálazni az ISONEWS fórumába emiatt .
TEHÁT TÉNYLERGESEN A JÁTÉK RÉSZEIT TARTALMAZZA A 2. CD és KELL AZ INSTALL-HOZ !?!
Mármint hogy kell az installhoz ? Esetleg már ott is figyel a gépeden a game ?! 😊
Szóval kell mind a 2 cd a játékhoz .Nem akarok belenyálazni az ISONEWS fórumába emiatt .
TEHÁT TÉNYLERGESEN A JÁTÉK RÉSZEIT TARTALMAZZA A 2. CD és KELL AZ INSTALL-HOZ !?!
Basszátok meg 2-3 helyről töltöm,de még csak a 20.-nál tartok.Kibasszott lassú ma minden.Már a második cd.nél kéne tartanom!

Skorpio7:Nálad is olyan lassú az a kibaszott szerver?
ember: ez a 28. file ez az utolso file-ja a CD2-nek?
Nemigaz , hogy még senkisem töltötte le !!! 😞
Én ugyan pont onnan tudnám letölteni , ahonnan DJCOM , de minek addig , amíg nincs vélemény a játékról .
Szóval MIT TARTALMAZ A 2. CD ?!?! KELL A játékhoz ?!?!
Please valaki ...
Én ugyan pont onnan tudnám letölteni , ahonnan DJCOM , de minek addig , amíg nincs vélemény a játékról .
Szóval MIT TARTALMAZ A 2. CD ?!?! KELL A játékhoz ?!?!
Please valaki ...