The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakinek 1 max 2 file hianyzik abban segites szivesen, kirakom valahova azt vallalom
FONTOS KÉRDÉS:
Ha elvileg már törölték a szerverről, de nekem FG még szedi, akkor elvileg azok a file-ok hibásak lesznek nekem???
Ha elvileg már törölték a szerverről, de nekem FG még szedi, akkor elvileg azok a file-ok hibásak lesznek nekem???
1bbkent segitenek en is szivesen, csak en is ezzel a szaros broadbanddal szopok...es 3 giga az nagyon keves 😞
Ne tudjatok en is hogy ra vagyok izgulva...mar 3 napja 30 percenkent neztem az isonewsot...raadasul meg kellet szenvednem a letoltessel is, mert ahhoz, h tolthessek sort kellet innom, pedig hogy utallom 😊
rince 😉
Meg az is erdekelne, hol a tokombe van a vilagitotorony...megvartam direkt az ejszakjat, de nem nagyon talatam meg, pedig vilagitani kene...no meg hol tudnek aludni ? 😊 Hirtelen csak ennyi kerdes 😊 1bbkent a 2. cd-t nem keri installnal
Sziasztok, kellene a game link, ha más nem magánba, köszi
mailto:[email protected]
mailto:[email protected]
mivan?
nekem ez még müxik:
www.tar.hu/mwiso/CD1/CD1/
bár igaz eléggé az elején vagyok még 😞 (r02 és tsi.)
bár igaz eléggé az elején vagyok még 😞 (r02 és tsi.)
Mberek : rajott mar valaki, h ki nyirta ki az adoszedot ? 😊)))
basszameg
mar csak 5 file hianyzott nekem
mar csak 5 file hianyzott nekem
biztos a recycle binből szeded...
se jó már. a buzik...
se jó már. a buzik...
Hát a kurva nénikéjüket 24-nél tartottam és az egész dutánomat és estémet erre basztam el. 😞(((
Kurva morcos vagyok. Szétharapom őket, mint nyuszika a sárgarépát !!!!!!!!! GRRRRRR
Kurva morcos vagyok. Szétharapom őket, mint nyuszika a sárgarépát !!!!!!!!! GRRRRRR
nekem csak 14 ig
qrva annyukat
nincs oan hely ahol kicsit tovább fennvan?? mert nem húzta vmi sokáig a táron