The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
asszem krumpliból lehet 😊))

Riszpekk

Na...muszáj egy PIII-asra beinvesztálnom...és egy jó videókártyára..😞(( Eladom a lakásom. Akkor talán....de honnan szedek áramot?

Rincewind
A zenéje fantasztikus, de komolyan!
Efreet
zene... szép. hangulatos... nemtudom igazán, fél óra kevés volt kiélvezni.
de ciki, a házaknak meg a köveknek nincs vetített árnyéka... meg önárnyék sincs a karaktereken... szar az egész le is töröltem az image-eket is.. 😊))

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
nekem az árnyék bekapcsolása nem okozott érezhető lassulást

viszont ha már árnyékról van szó......... zavaró, hogy csak a karaktereknek van árnyékuk

háznak nincs..........

Riszpekk

Dikkma
Zene milyen?
Efreet
bolt bejárata elött 5 kö van a földben... nem textúrák, hanem full kövek... lekerekítve meg minden. van mire fel gépigénye. az 500-as minimumreq. amit írnak nagyon minimum... akkor nincs bekapcsolt árnyékolás, meg a látótáv minimumon...
ja, töltési sebesség szintén tetszik. 10 sec alatt vált a kültéri és a beltéri engine közt... nagyon nemsemmi

Efreet
a kezelt vidkártyák a Radeon (kivéve VE) és a Geforce sorozat, plusz a TNT2... a readme-ben legalábbis ez van.
minden más kártyára nem biztosítják, hogy elindul

magus
az jóóóóóó, mert a toca nemment vmi fenyesen😞

FREAK
van gépigénye, de az is biztos, hogy itt tényleg van high-poly, szóval nem szarér kell neki

egy város közepén azért nem két háromszöget látsz....

Riszpekk

FREAK
embernek ment

sgrulez

Riszpekk

Dikkma
;o)
lehet? 😊
FREAK
azért simán nem..........

Riszpekk

Dikkma
Vajon Savage4 hogy viszi majd? 😊
ember
simán
FREAK
remélem, azt vágjátok, hogy ki lehet iratni az fps-t

morrowind.ini

ugyanitt kell engedélyezni a screenshotokat, és még ezer más dolgot lehet konfigurálni

Riszpekk

magus
sztetek ezen a konfigon menne?
celeron tualatin 1200, abit siluro gef2 mx400, 256 sdram.

menne?

FREAK
minden szavad igaz

ez az ELSŐ játék, ami tényleg olyan, amilyennek ígérték, és nem melléduma volt a csilivili reklám

Riszpekk

Dikkma
Valószínűleg aludt, egy másik szobában, a gép meg csippogott magában. De nem gond 😄D
ember
Én is kipróbáltam:

Gépigény: duron 800gef2GTS 256ram 800x600 ban közepes látótávolsággal egész gyors, néhol lassul, de többnyire teljesen jó, és GYÖNYÖRŰ!

A hangulat eddig egész király, és tényleg van szabadság, ez várható is volt. Kicsit meglepődtem, amikor ledőlök pihenni egy idegen hotelszobába, erre a tulajdonos karddal támad rám. Már vagy 3x kerültem börtönbe mert valami hülyeséget csináltam... Meg kell szokni.

Laalee
akkor biztos ertekelte a feloldalas FLÉÉM FLÉÉM szoveget 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
nya. fél óra kipróbálás után, rivjú.
az 1. cd elég a játékhoz, a 2. a TES. kb 500megát rak fel, viszont 6000 (hatezer) file, szóval eszi a helyet rendesen. P3-450-el, 64megás Radeon7200al, 640 mega rammal 800-ban csúnyán akadozott, a proci nagyon kevéske neki... viszont. fantasztikusan szép, gyönyörü, a zenék és a környezet a végletekig kidolgozott (kidolgozott szép asztal, rajta 3 villa, 3 tányér, 2 db hús, 3 pohár, 1 gyertyatartó, stb... mindegyik külön objektum... minden ládában, kosárban, hordóban, stb cuccok, kenyereskosár 3 kenyérrel, 1 vászonnal... mondjam még?)
a menürendszer nekem nagyon tetszik, szabadon állítgatható, pakolászható. vetített árnyékok, felhök, fák, bokrok, kövek az úton...
Karaktergenerálás érdekes, interaktív lett, de minden ami a Daggerfallban volt, meg még 2 lapátnyi szabad építkezés.
szóval így elsöre mindent beváltottak amit ígértek.

aztán uninstall, és haver vitte el a cdrw-t. most akkor gyüjtöm a zsetont az X-re...

Hát persze......a kézikönyv miatt! :o)))))))

Rincewind
Már hogyne lenne 😊
magus
kevés játékot veszek meg.
1. ha magyar és jó. támogassuk a magyarokat.
2. ha nagyon jo. ala Gothic amit végül nem vettem meg egy mert sehol em talaltam ketto meg nem volt kedvem utana jarni...

Dikkma
Bár ööö... végül is.. otthon kitömörítem, daemon, aztán majd úgyis megveszem, akkor minek cd?😊
Hiszen mindenki megveszi nem?
FREAK
nem kő az a CD2........ szerintem.......

Riszpekk

Dikkma
Csakhogy én itt már annyira nem bízom ebben a gyökér LG 8080b- ben, hogy mindjárt elzúzok, veszek két újraírhatót, és azon, darabolva viszem haza... majd otthon megírom.
Meg haza kell ugye vinni a frag or die múvit is 😊
Nya...már csak 10 file hinyzik a kettesből. 😊)) Megérte ma bejönni dolgozni! :o))))

Dikkma
NAGYON JÓ 😄DD
EZAZ! SG POWA 😄
Dikkma
magus de megvan, hidd el.. 😊
és nem kell asszem
FREAK
érdekes : az 1-es CD-ről rakott fel mindent, még az editort is......................

beraktam a kettest, setup, erre bejön egy REMOVE opció.......... szóval mi a szarnak kell a kettes?

Riszpekk

magus
akkor kell a 2.cd a játékhoz?

magus
snkinek sincs meg még😊

Figyelj MiQ. A filenevet írd ki az alkönyvtár után...úgy már nem lesz az. 😊)

FREAK
na egyéb vélemény?

Riszpekk

magus:

http://web.axelero.hu/tressy/The.Elder.Scrolls.III.Morrowind-Deviance/CD1/

értelemszerűen itt van a CD1 is. Nekem /pill. megy!

Dikkma
Mármint volt egy dikki DC-n? 😊)
Az öcsém volt, én ma megyek haza, akkor flémelj 😊
Dikkma
MrTressy címe még él kira
Laalee
dájrekt konnekt tudom hogy te is hasznalod 😄 tegnap flémeltelek is 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

FREAK
ACTIVATE (nem árt ha bal gombra bindeled)

Riszpekk

FREAK
ja, amúgy szerintem akinek a Gothic bejött, az ettől összeélvezi a gatyókáját

külső nézetből zsír ugyanaz a fíling, csak itt mindenből 20x annyi van. Mondjuk a mozgás nincs olyan jól kidolgozva third personban mint a gothic-ban, de simán kewl.

ja, és gépigény.........

állítólag a köcsög NV17 nem tud pixel shadert, vagyis a víz nem reflektál, de tuti jól néz ki

a frame rate kint nappal 15-35, éjjel 25-45, indoor 40 fölött

1.2 TB(200FSB!), 384 MB RAM, GF4 MX440 64MB, 1024x768

szóval nem vészes

Riszpekk

magus
de hogy kell utni?

FREAK
nekem jöhet, én fellököm neked

Riszpekk

FREAK
háj! szépjóreggelt minden kalandozónak!

A véleményem??? Szuper!! 😊)))))))))))))))

Az az érdekes, hogy pont ilyennek képzeltem, és ezért semmin se lepődtem meg, olyan volt, mintha másodszor látnám 😊)))))))))))))) Amúgy tökéletes, hihetetlen mennyiségű információ, geci nagy terep, szép minden, hangulatos, irányítása tökéletes, bár maga a harc kicsit leegyszerűsödött az ősökhöz képest. Vagy csak lemaradtam valamiről 😊))))
Most kb úgy néz ki a karakterem, mint dartvader, bazi nagy sisak, lila köpeny és (jó fényes) varázskard 😊)))))))))

Riszpekk

magus
ha vki feltudná rakni esetleg😞(

Dikkma
Tudtam ez lesz! Miért is érhetett volna le...
Dikkma
Első cd 23-28 ig még jön, meg még pár
a többit tényleg törölték 😞((
Én a 43.-nál jártam. 😞((

magus
ááááááááááááááááá
törölt a tar😞

szinte mindet letörölte😞((