The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na...muszáj egy PIII-asra beinvesztálnom...és egy jó videókártyára..😞(( Eladom a lakásom. Akkor talán....de honnan szedek áramot?
zene... szép. hangulatos... nemtudom igazán, fél óra kevés volt kiélvezni.
de ciki, a házaknak meg a köveknek nincs vetített árnyéka... meg önárnyék sincs a karaktereken... szar az egész le is töröltem az image-eket is.. 😊))
de ciki, a házaknak meg a köveknek nincs vetített árnyéka... meg önárnyék sincs a karaktereken... szar az egész le is töröltem az image-eket is.. 😊))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
nekem az árnyék bekapcsolása nem okozott érezhető lassulást
viszont ha már árnyékról van szó......... zavaró, hogy csak a karaktereknek van árnyékuk
háznak nincs..........
viszont ha már árnyékról van szó......... zavaró, hogy csak a karaktereknek van árnyékuk
háznak nincs..........
Riszpekk
bolt bejárata elött 5 kö van a földben... nem textúrák, hanem full kövek... lekerekítve meg minden. van mire fel gépigénye. az 500-as minimumreq. amit írnak nagyon minimum... akkor nincs bekapcsolt árnyékolás, meg a látótáv minimumon...
ja, töltési sebesség szintén tetszik. 10 sec alatt vált a kültéri és a beltéri engine közt... nagyon nemsemmi
ja, töltési sebesség szintén tetszik. 10 sec alatt vált a kültéri és a beltéri engine közt... nagyon nemsemmi
a kezelt vidkártyák a Radeon (kivéve VE) és a Geforce sorozat, plusz a TNT2... a readme-ben legalábbis ez van.
minden más kártyára nem biztosítják, hogy elindul
minden más kártyára nem biztosítják, hogy elindul
van gépigénye, de az is biztos, hogy itt tényleg van high-poly, szóval nem szarér kell neki
egy város közepén azért nem két háromszöget látsz....
egy város közepén azért nem két háromszöget látsz....
Riszpekk
remélem, azt vágjátok, hogy ki lehet iratni az fps-t
morrowind.ini
ugyanitt kell engedélyezni a screenshotokat, és még ezer más dolgot lehet konfigurálni
morrowind.ini
ugyanitt kell engedélyezni a screenshotokat, és még ezer más dolgot lehet konfigurálni
Riszpekk
sztetek ezen a konfigon menne?
celeron tualatin 1200, abit siluro gef2 mx400, 256 sdram.
menne?
celeron tualatin 1200, abit siluro gef2 mx400, 256 sdram.
menne?
minden szavad igaz
ez az ELSŐ játék, ami tényleg olyan, amilyennek ígérték, és nem melléduma volt a csilivili reklám
ez az ELSŐ játék, ami tényleg olyan, amilyennek ígérték, és nem melléduma volt a csilivili reklám
Riszpekk
Én is kipróbáltam:
Gépigény: duron 800gef2GTS 256ram 800x600 ban közepes látótávolsággal egész gyors, néhol lassul, de többnyire teljesen jó, és GYÖNYÖRŰ!
A hangulat eddig egész király, és tényleg van szabadság, ez várható is volt. Kicsit meglepődtem, amikor ledőlök pihenni egy idegen hotelszobába, erre a tulajdonos karddal támad rám. Már vagy 3x kerültem börtönbe mert valami hülyeséget csináltam... Meg kell szokni.
Gépigény: duron 800gef2GTS 256ram 800x600 ban közepes látótávolsággal egész gyors, néhol lassul, de többnyire teljesen jó, és GYÖNYÖRŰ!
A hangulat eddig egész király, és tényleg van szabadság, ez várható is volt. Kicsit meglepődtem, amikor ledőlök pihenni egy idegen hotelszobába, erre a tulajdonos karddal támad rám. Már vagy 3x kerültem börtönbe mert valami hülyeséget csináltam... Meg kell szokni.
akkor biztos ertekelte a feloldalas FLÉÉM FLÉÉM szoveget 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
nya. fél óra kipróbálás után, rivjú.
az 1. cd elég a játékhoz, a 2. a TES. kb 500megát rak fel, viszont 6000 (hatezer) file, szóval eszi a helyet rendesen. P3-450-el, 64megás Radeon7200al, 640 mega rammal 800-ban csúnyán akadozott, a proci nagyon kevéske neki... viszont. fantasztikusan szép, gyönyörü, a zenék és a környezet a végletekig kidolgozott (kidolgozott szép asztal, rajta 3 villa, 3 tányér, 2 db hús, 3 pohár, 1 gyertyatartó, stb... mindegyik külön objektum... minden ládában, kosárban, hordóban, stb cuccok, kenyereskosár 3 kenyérrel, 1 vászonnal... mondjam még?)
a menürendszer nekem nagyon tetszik, szabadon állítgatható, pakolászható. vetített árnyékok, felhök, fák, bokrok, kövek az úton...
Karaktergenerálás érdekes, interaktív lett, de minden ami a Daggerfallban volt, meg még 2 lapátnyi szabad építkezés.
szóval így elsöre mindent beváltottak amit ígértek.
aztán uninstall, és haver vitte el a cdrw-t. most akkor gyüjtöm a zsetont az X-re...
az 1. cd elég a játékhoz, a 2. a TES. kb 500megát rak fel, viszont 6000 (hatezer) file, szóval eszi a helyet rendesen. P3-450-el, 64megás Radeon7200al, 640 mega rammal 800-ban csúnyán akadozott, a proci nagyon kevéske neki... viszont. fantasztikusan szép, gyönyörü, a zenék és a környezet a végletekig kidolgozott (kidolgozott szép asztal, rajta 3 villa, 3 tányér, 2 db hús, 3 pohár, 1 gyertyatartó, stb... mindegyik külön objektum... minden ládában, kosárban, hordóban, stb cuccok, kenyereskosár 3 kenyérrel, 1 vászonnal... mondjam még?)
a menürendszer nekem nagyon tetszik, szabadon állítgatható, pakolászható. vetített árnyékok, felhök, fák, bokrok, kövek az úton...
Karaktergenerálás érdekes, interaktív lett, de minden ami a Daggerfallban volt, meg még 2 lapátnyi szabad építkezés.
szóval így elsöre mindent beváltottak amit ígértek.
aztán uninstall, és haver vitte el a cdrw-t. most akkor gyüjtöm a zsetont az X-re...
Hát persze......a kézikönyv miatt! :o)))))))
kevés játékot veszek meg.
1. ha magyar és jó. támogassuk a magyarokat.
2. ha nagyon jo. ala Gothic amit végül nem vettem meg egy mert sehol em talaltam ketto meg nem volt kedvem utana jarni...
1. ha magyar és jó. támogassuk a magyarokat.
2. ha nagyon jo. ala Gothic amit végül nem vettem meg egy mert sehol em talaltam ketto meg nem volt kedvem utana jarni...
Bár ööö... végül is.. otthon kitömörítem, daemon, aztán majd úgyis megveszem, akkor minek cd?😊
Hiszen mindenki megveszi nem?
Hiszen mindenki megveszi nem?
Csakhogy én itt már annyira nem bízom ebben a gyökér LG 8080b- ben, hogy mindjárt elzúzok, veszek két újraírhatót, és azon, darabolva viszem haza... majd otthon megírom.
Meg haza kell ugye vinni a frag or die múvit is 😊
Meg haza kell ugye vinni a frag or die múvit is 😊
Nya...már csak 10 file hinyzik a kettesből. 😊)) Megérte ma bejönni dolgozni! :o))))
érdekes : az 1-es CD-ről rakott fel mindent, még az editort is......................
beraktam a kettest, setup, erre bejön egy REMOVE opció.......... szóval mi a szarnak kell a kettes?
beraktam a kettest, setup, erre bejön egy REMOVE opció.......... szóval mi a szarnak kell a kettes?
Riszpekk
Figyelj MiQ. A filenevet írd ki az alkönyvtár után...úgy már nem lesz az. 😊)
magus:
http://web.axelero.hu/tressy/The.Elder.Scrolls.III.Morrowind-Deviance/CD1/
értelemszerűen itt van a CD1 is. Nekem /pill. megy!
http://web.axelero.hu/tressy/The.Elder.Scrolls.III.Morrowind-Deviance/CD1/
értelemszerűen itt van a CD1 is. Nekem /pill. megy!
dájrekt konnekt tudom hogy te is hasznalod 😄 tegnap flémeltelek is 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
ja, amúgy szerintem akinek a Gothic bejött, az ettől összeélvezi a gatyókáját
külső nézetből zsír ugyanaz a fíling, csak itt mindenből 20x annyi van. Mondjuk a mozgás nincs olyan jól kidolgozva third personban mint a gothic-ban, de simán kewl.
ja, és gépigény.........
állítólag a köcsög NV17 nem tud pixel shadert, vagyis a víz nem reflektál, de tuti jól néz ki
a frame rate kint nappal 15-35, éjjel 25-45, indoor 40 fölött
1.2 TB(200FSB!), 384 MB RAM, GF4 MX440 64MB, 1024x768
szóval nem vészes
külső nézetből zsír ugyanaz a fíling, csak itt mindenből 20x annyi van. Mondjuk a mozgás nincs olyan jól kidolgozva third personban mint a gothic-ban, de simán kewl.
ja, és gépigény.........
állítólag a köcsög NV17 nem tud pixel shadert, vagyis a víz nem reflektál, de tuti jól néz ki
a frame rate kint nappal 15-35, éjjel 25-45, indoor 40 fölött
1.2 TB(200FSB!), 384 MB RAM, GF4 MX440 64MB, 1024x768
szóval nem vészes
Riszpekk
háj! szépjóreggelt minden kalandozónak!
A véleményem??? Szuper!! 😊)))))))))))))))
Az az érdekes, hogy pont ilyennek képzeltem, és ezért semmin se lepődtem meg, olyan volt, mintha másodszor látnám 😊)))))))))))))) Amúgy tökéletes, hihetetlen mennyiségű információ, geci nagy terep, szép minden, hangulatos, irányítása tökéletes, bár maga a harc kicsit leegyszerűsödött az ősökhöz képest. Vagy csak lemaradtam valamiről 😊))))
Most kb úgy néz ki a karakterem, mint dartvader, bazi nagy sisak, lila köpeny és (jó fényes) varázskard 😊)))))))))
A véleményem??? Szuper!! 😊)))))))))))))))
Az az érdekes, hogy pont ilyennek képzeltem, és ezért semmin se lepődtem meg, olyan volt, mintha másodszor látnám 😊)))))))))))))) Amúgy tökéletes, hihetetlen mennyiségű információ, geci nagy terep, szép minden, hangulatos, irányítása tökéletes, bár maga a harc kicsit leegyszerűsödött az ősökhöz képest. Vagy csak lemaradtam valamiről 😊))))
Most kb úgy néz ki a karakterem, mint dartvader, bazi nagy sisak, lila köpeny és (jó fényes) varázskard 😊)))))))))
Riszpekk
Én a 43.-nál jártam. 😞((