The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A FirstPerson a legkirályabb az egészben végre van értelme,hogy bemegyek egy dungeonbe és beleélem magam, nem madártávlatból bohóckodok, ahol elvész a lényeg...
FIGYELEM!!!!
Aki elsőnek találja meg a beszélő rákot a szigeten az kap vmi ajándék féleséget 😊))
Aki elsőnek találja meg a beszélő rákot a szigeten az kap vmi ajándék féleséget 😊))
hmmmm, érdekes
nálam pl. a first person segít a legjobban beleélni magam a szerepbe
a textúrák, színek szerintem lenyűgözőek, pl. éjjel a két hold valami hihetetlen szép, és nagyon jók a fények is
mindemellett ne felejtsd el, hogy ez egy rpg, és a többi még ennyit se tud (kivéve gothic, de az tizede ennek két CD-ből...)
nálam pl. a first person segít a legjobban beleélni magam a szerepbe
a textúrák, színek szerintem lenyűgözőek, pl. éjjel a két hold valami hihetetlen szép, és nagyon jók a fények is
mindemellett ne felejtsd el, hogy ez egy rpg, és a többi még ennyit se tud (kivéve gothic, de az tizede ennek két CD-ből...)
Riszpekk
Igazából mire a lényegi részéig eljutottam volna már el is ment a kedvem az egésztől :o) Bár a karakteralkotás nekem is tetszett...
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
és mit csinál egy witch hunter????
apropó engem megtámadott a dombon egy kulcstartó 😊))))))))) olyan hosszúkás pamacs, csak ez 1 méteres volt 😊))
apropó engem megtámadott a dombon egy kulcstartó 😊))))))))) olyan hosszúkás pamacs, csak ez 1 méteres volt 😊))
Riszpekk
"Nemtudom, valahogy nem fogott meg a játék...:o(
A nézet sem tetszik... A 3rd person nézet sem az igazi, mert egy csipőficamos a karakterem :o("
Naszóval színvilág, textúrák, karakterek....én már csak ilyen rigolyás vagyok....ha nem tetszik a tálalás, akkor a tartalom lehet akármi....( na nem általánosságban, de most pl pont ez van)
A nézet sem tetszik... A 3rd person nézet sem az igazi, mert egy csipőficamos a karakterem :o("
Naszóval színvilág, textúrák, karakterek....én már csak ilyen rigolyás vagyok....ha nem tetszik a tálalás, akkor a tartalom lehet akármi....( na nem általánosságban, de most pl pont ez van)
és milyen faj???
én valami Nord asszem, nagy niga, csíkosra borotvált fejjel
jövő hétre mindenki hozzon screen-t a karijáról
én valami Nord asszem, nagy niga, csíkosra borotvált fejjel
jövő hétre mindenki hozzon screen-t a karijáról
Riszpekk
félreértesz, engem nem az zavar ami mondasz, én szeretem a szabadon barangolós történetet....
mi az hogy csak tátognak?????
amúgy a problémád általános, ehhez beállítottság kell, a többség még mindig jobban szereti, ha kézenfogva végigvezetik egy előre megírt történeten
ez nem erről szól
amúgy a problémád általános, ehhez beállítottság kell, a többség még mindig jobban szereti, ha kézenfogva végigvezetik egy előre megírt történeten
ez nem erről szól
Riszpekk
és nekem mai hatig kell melóznom......... megőrülök
viszont nagyon cool a kérdezgetős karaktergenerálás
általában lovag szoktam lenni, és kíváncsi voltam, a kérdések alapján milyen kasztot kapok
esküszöm, nem csaltam, úgy voltam vele, hogy ha nem lovag, akkor nem lovag, lényeg, hogy a saját személyiségemet tudjam játszani
de LOVAG lett 😊))
viszont nagyon cool a kérdezgetős karaktergenerálás
általában lovag szoktam lenni, és kíváncsi voltam, a kérdések alapján milyen kasztot kapok
esküszöm, nem csaltam, úgy voltam vele, hogy ha nem lovag, akkor nem lovag, lényeg, hogy a saját személyiségemet tudjam játszani
de LOVAG lett 😊))
Riszpekk
Haliho! Na mizujs tegnap kicsit le kellett lépnem, de látom eléggé megy a teamwork 😊
A tressy féle helyen a full 1.CD van fent, vagy csak pár file?
A tressy féle helyen a full 1.CD van fent, vagy csak pár file?
Nemtudom, valahogy nem fogott meg a játék...:o(
Az kifejezetten zavar, hogy az njk-k csak tátognak (de eleht ez csak egy bug nálam)
A nézet sem tetszik...
Kínomban már nekiáltam lekaszabolni a parasztokat a városban, de az sem volt élvezetes, mert belefojtottak a folyóba .o)
Mondjuk az k...a jó, hogy belekötök valakibe, meglátja az őr, odajön leállít...aztán reported..megy ilyenek...és választhatok megyek a zárkába, vagy fizetek....
Másodszorra már visznek a zárkába, de ellenállhatok.....késsel egy páncélos hosszúkardos gyakorlott őrnek...:o)
A 3rd person nézet sem az igazi, mert egy csipőfizamos a karakterem :o(
Az kifejezetten zavar, hogy az njk-k csak tátognak (de eleht ez csak egy bug nálam)
A nézet sem tetszik...
Kínomban már nekiáltam lekaszabolni a parasztokat a városban, de az sem volt élvezetes, mert belefojtottak a folyóba .o)
Mondjuk az k...a jó, hogy belekötök valakibe, meglátja az őr, odajön leállít...aztán reported..megy ilyenek...és választhatok megyek a zárkába, vagy fizetek....
Másodszorra már visznek a zárkába, de ellenállhatok.....késsel egy páncélos hosszúkardos gyakorlott őrnek...:o)
A 3rd person nézet sem az igazi, mert egy csipőfizamos a karakterem :o(
esküszöm, hogy mindig 404-es hibát ír ki a te oldaladon....😞(
de már megvan a tar-ról, köszönöm marlowe
de már megvan a tar-ról, köszönöm marlowe
Én is épp ezt akartam írni :o)
Csak a játék tetszene nekem :o(((
Csak a játék tetszene nekem :o(((
megoldhatnánk valahogy a dev-mrw1.r02-t??... köszi
ezt a filet szeretném én is kérni....
legyen valaki olyan kedves, és tegye fel valahova!
legyen valaki olyan kedves, és tegye fel valahova!
Sziasztok !
Fent vannak még valahol a file-ok?
Fent vannak még valahol a file-ok?
http://web.axelero.hu/tressy/The.Elder.Scrolls.III.Morrowind-Deviance/CD1/dev-mrw1.r43
itt vannak boco
itt vannak boco
Kézikönyve scannelve vagy pdf-ben van valakinek?
"is, az max rá van tolva a textúrára, de tuti hogy nem követi a nap/holdak mozgását"
igen, ezt hívják lightmapnek, emlékszel a quake engine-re?
igen, ezt hívják lightmapnek, emlékszel a quake engine-re?
most vagy én voltam túl álmos, vagy te nem vágod mi az a lightmap
én nem láttam a házak árnyékát, de ha van is, az max rá van tolva a textúrára, de tuti hogy nem követi a nap/holdak mozgását
én nem láttam a házak árnyékát, de ha van is, az max rá van tolva a textúrára, de tuti hogy nem követi a nap/holdak mozgását
Riszpekk
házaknak is van, csak nem dinamikus mint a karaktereké, hanem lightmap.
furcsán nézne ki ha semmi árnyékuk nem lenne
furcsán nézne ki ha semmi árnyékuk nem lenne
hát a legnyersebb módszer, hogy áttolsz az arcán egy kardot, utána USE és TAKE ALL 😊))))))))
Riszpekk
hogyan lehet karakterektől lopni?
Nekem a PIII megvan (már lassan két éves lesz a 700-as, akkor 75 volt bruttó 😛 ) de a Savage4-em még mindig nem futja ki magát, kéne alá P4 😄