The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy labirintusba vagyok. Egy ajtot nem tudok kinyitni mert mögötte áll egy csontváz és igy nem nyilik. Más irányba nem tudok menni, benn ragadtam. Szerintetek most mi van?
így van, nálam is lemegy 15-ig, de absz nem zavar.... ha egy helyen kicsit többet mászkálsz, beswappeli, és tök simán fut
Riszpekk
000000: Program Started
000000: Computer Name: hun-ter
000000: Creating Windows
000000: Begin loading of archive header and invalidation of archived files
000001: Finished with header loading and invalidation
000102: Initializing Main
000409: Video adapter: NVIDIA GeForce2 MX (4.12.1.650)
001734: Creating Scene
001734: Loading Master/Plugin
005103: Done Loading Master/Plugin
005103: Done Creating Scene
010939: Done Initalizing Main
013591: Start NewRenderer
013896: Video adapter: NVIDIA GeForce2 MX (4.12.1.650)
014102: Stop NewRenderer
heh csinált egy program flow file-t miután kivágott és ez volt benne(akkor driver baja lesz ugye?)
000000: Computer Name: hun-ter
000000: Creating Windows
000000: Begin loading of archive header and invalidation of archived files
000001: Finished with header loading and invalidation
000102: Initializing Main
000409: Video adapter: NVIDIA GeForce2 MX (4.12.1.650)
001734: Creating Scene
001734: Loading Master/Plugin
005103: Done Loading Master/Plugin
005103: Done Creating Scene
010939: Done Initalizing Main
013591: Start NewRenderer
013896: Video adapter: NVIDIA GeForce2 MX (4.12.1.650)
014102: Stop NewRenderer
heh csinált egy program flow file-t miután kivágott és ez volt benne(akkor driver baja lesz ugye?)
okok, csak a lelkesedes beszel belolem 😊
marha jó akkor driver csere
csak én lehetek ilyen szerencsétlen pedig a legutóbbi karim tök jó volt(valahogy mindig mással próbálkozom😊)
csak én lehetek ilyen szerencsétlen pedig a legutóbbi karim tök jó volt(valahogy mindig mással próbálkozom😊)
figyi, ne lőjünk le mindent, csak ha valaki elakadt (szóval ultralooser 😊 és akkor is jobb lenne mailben
Riszpekk
csak a vidkártya miatt aggódnék, de fene tudja
be lehet konfigolni, max konzolos felbontáson nyomod
indoor kurva jól fut, de valószínűleg kint egy falu szélén nem mész 20 fps fölé
majd hozok shotokat, amiken a frame rate is látszik
be lehet konfigolni, max konzolos felbontáson nyomod
indoor kurva jól fut, de valószínűleg kint egy falu szélén nem mész 20 fps fölé
majd hozok shotokat, amiken a frame rate is látszik
Riszpekk
Nah, megvan a gyilkos a hollow tree kornyeken levo kis hazikoban van...beszelni kell elobb a vilagitotoronyban levo nocivel 😊 1bbkent engem is veletlenszeru idokozokben kidob a desktopra, jah es megvan az egbol pottyant varazslo is 😊
akkor freak ezen hogy menne szted?
1200celeron tualatin,256sdram,abit siluro gef2 mx400,asus, alaplap...wun2k
1200celeron tualatin,256sdram,abit siluro gef2 mx400,asus, alaplap...wun2k
akkor senki nem találkozott a pórul járt varázslóval a falutól északra a domb lábánál???
coooooooool
coooooooool
Riszpekk
ez nonszensz
semmiben nem különbözik a többitől
előre, hátra, strafe, jump, run, walk
fel nem bírom fogni, mi a baj a gothic irányításával
semmiben nem különbözik a többitől
előre, hátra, strafe, jump, run, walk
fel nem bírom fogni, mi a baj a gothic irányításával
Riszpekk
JOKURVA ÉLET BASZNA MEG AZT A RÜHES FASZU APÁMAT . HOGY DÖGÖLNE MEG AZ AKÖCSÖG. csak neki van adminisztrátro joga és nem mondja. el. de itthon sincs egy darabig.áááá
azthiszem majd csak ha végignyomtam kezdek bele a pályakészítgetésbe...érdekel az is nagyon de szeretnék végre játszani is!!! 30%😊)
nekem egy bajom van: nincs benne POWER ARMOR.
valaki csináljon hozzá egy Fallout világot de nagyon gyorsan 😄
valaki csináljon hozzá egy Fallout világot de nagyon gyorsan 😄
nekem egyetlen bajom van a gameval: nincs benne igazán paladin alkat(mármint az én ízlésemnek megfelelően😊)
Nekem is ki szokott lépni a windowsba, tök véletlenszerűen.

francba másnál is volt már hogy kilépett az elején amikor S...G...-nek kell vinni a papírjaimat? nekem állandóan és nemtok jáccaniiiiiiii nemigaz valaki plíííííz segítsen!!!
tök jó, én még egy questet sem csináltam meg, de jól elszórakoztam órákig... néztem, hogyan reagálnak bizonyos dolgokra a városlakók, elmászkáltam pár városba, eddig mind NAGYON szép és változatos.
ja és az atletics skillem már egész magas, a hosszú gyaloglások alatt a bunnyjump technikámat fejlesztem...
ja és az atletics skillem már egész magas, a hosszú gyaloglások alatt a bunnyjump technikámat fejlesztem...
na, megvan mar valakinek a gyilkos ? 😊
Segítek:
Akkor csináld azt, hogymásold be vágólapraa linket és a Flasgetben az Edit menüben van egy olyan opció, hogy Paste URL, asszem a legfelső... Na azzal próbálkozz!
Akkor csináld azt, hogymásold be vágólapraa linket és a Flasgetben az Edit menüben van egy olyan opció, hogy Paste URL, asszem a legfelső... Na azzal próbálkozz!
a Gothic-ot is ez elejen mennyien leszoltak, aztan 1-2honap mulva visszatertek a forumban, es szimplan elnezest kertek a tevedeseikert...😊 de komolyan igy volt 😊itt persze meg nem tudom mi a helyzet.
ok, engem nem is rendítenek meg, csak mondom, mi lehet a jelenség oka
még a ferrarinak is vannak kritikusai, pedig az is nonszensz 😊))))
még a ferrarinak is vannak kritikusai, pedig az is nonszensz 😊))))
Riszpekk
Nem bírom letölteni mert olyan láma vagyok hogy nem tudom beállítani a flashgetet hogy default downloader legyen, folyton a windowsos szarság akarja leszedni a file-okat.
a fikázásról meg annyit, hogy a annakidején a Gothicról is elmondtak mindent okos, művelt arcok
szar a grafikája, irányíthatatlan, unalmas, nincs hangulata
és a Gothic is bebizonyította, hogy az addigi legszebb rpg grafika mellett, kurva jó irányítással, gecijó sztorival és hatalmas hangulattal bír, és minden idők egyik legkomolyabb játéka
pont a Morrowind adná alább?? ugyanmár.......
szar a grafikája, irányíthatatlan, unalmas, nincs hangulata
és a Gothic is bebizonyította, hogy az addigi legszebb rpg grafika mellett, kurva jó irányítással, gecijó sztorival és hatalmas hangulattal bír, és minden idők egyik legkomolyabb játéka
pont a Morrowind adná alább?? ugyanmár.......
Riszpekk
bazz, akkor jól láttam
megy a muksi, valami világít a kezében, bele a pocsolyába, light off, aztán csak lézeng a falu szélén
thx
amúgy én arról a varázslóról beszéltem, aki a falunk kívül hullott alá az égből, amikor egy teleport varázst tesztelt
bele is halt szegény, de jó cuccai voltak 😊))) szééép lila köpeny 😊))
megy a muksi, valami világít a kezében, bele a pocsolyába, light off, aztán csak lézeng a falu szélén
thx
amúgy én arról a varázslóról beszéltem, aki a falunk kívül hullott alá az égből, amikor egy teleport varázst tesztelt
bele is halt szegény, de jó cuccai voltak 😊))) szééép lila köpeny 😊))
Riszpekk
hajnalban is de még most is qrvára tetszik a zenéje az már biztos... Soule fényévekkel jobbat teljesített mint a DS esetében😊 talán ez a világ jobban elvarázsolta. fantasztikus😊
Valaki rajott mar ki nyirta ki az adoszedot ?
1bbkent a rejtekhely a pocsolyaban levo fatorzsben van, valami hollow tree, vagy mi a neve
1bbkent a rejtekhely a pocsolyaban levo fatorzsben van, valami hollow tree, vagy mi a neve
hülye mészáros 😊)))))))
remélem, elkapnak az imperial rendcsinálók, és meglakolsz bűneidért!!! 😊)
remélem, elkapnak az imperial rendcsinálók, és meglakolsz bűneidért!!! 😊)
Riszpekk
Hát ez már valami! Ezt nevezem én játéknak... 😊
Lemészároltam a falu nagyrészét és 1 lámpással a kezemben elindultam az éjszakában új településeket keresni, lepihenek picit a hídon és meglátok 1 kagylót a vízben... hát nem egy 100gp-t érő gyöngy volt benne? 😄
Most is csak azért vagyok itt mert lefagytam, na csá!
Lemészároltam a falu nagyrészét és 1 lámpással a kezemben elindultam az éjszakában új településeket keresni, lepihenek picit a hídon és meglátok 1 kagylót a vízben... hát nem egy 100gp-t érő gyöngy volt benne? 😄
Most is csak azért vagyok itt mert lefagytam, na csá!