The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
bemész a boltba

van ott kovács, armorer, pawnbroker

Riszpekk

FREAK
íjat, számszeríjat használtok?

Riszpekk

magus
a karedom 1-20ig sebez. seyda neenbol ejottem balmoraba beleptem a fighet guildbe es most itt vagfyok. hol kene fegvyert vennem akkor?

FREAK
ahhh, berserk büntet 😊)))))) mire valami köcsög varázsló elkezd kasztolni, már beviszel neki vagy nyolcat az arcába, és fexik 😊))))))

Riszpekk

Rincewind
Ez retusált kép vagy lehet ilyen character-shot-ot csinálni?
FREAK
egy patkánnyal szopsz?????????????????

bazeg 2 ütés kell neki, de ha megvan a "villámlós kard" egy is elég

Riszpekk

magus
marmint a long blade 35
1es szinten. armomom elég gyengécske. olyan mint ami cenonak van. megkéne tudnom ölni?😞

magus
egyszeruen beszaras...
nemtom megolni
amikro vegre jol alakulna es megsebze,m soxor kkor vagy beragaok egy tereptargyba vagy odajon a csavo hogy meegöl. hatbazzz. 35s kepzettseggel 1 es szinten meg senkit sem oltem meg azzal megkene tudom olni azt a patkanyt?

FREAK
ugyanilyen sisakom van 😊))))))

Riszpekk

FREAK
de melyik oldalon?

Riszpekk

FREAK
beszélnél magyarul???

Riszpekk

magus : megadra veszed a gyurut, es utanna, az inventoryba, ahol a spelleket lehet kivalasztani, megjelenik a gyuru varazslata. Na azt kivalasztod, utanna "r" és a bal gombal hasznalod 😊

magus
akurva élet ez a jatek neha kiboriton a szar. segitsen ma r vki. eltalalom kulsonezetben ugyhogy lenyomva tartoim de megol!

a gyurut meg hogy kell hasznalni?azt irta hogy equip es r de azzal semmit se csinal

help

freak : kozvetlen a folyo mellett van 1 hegylanc, es rogton mogotte a mocsar

senki nem tudja hol van ez a Mallapi nevű hely??
magus
jogos. bocs

nektek megy a http://www.tar.hu/morrowind?
nekem az aloldalakat nem nagyon szedi le... csak valami piros háttér van
legjobb game... ma sem fogok aludni asszem😊
FREAK
át a hídon balra, és tovább egyenesen????? kb. milyen messze? vagy nem kell átmenni?

Riszpekk

Efreet
tanítanak neked angolt nem? az elején a tutorial ideje alatt (amikor megkapod-elveheted a kést) leírják. amúgy igen. a kiírások nem azért vannak, hogy továbbnyomd öket olvasatlanul.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

magus
na hogy kell utni?minel hosszabban tartom lenyomva nnal nagyobat ut vagy vki monja mar el pliz

Efreet
irány a vadon 😊)) és vigyázz a bogarakkal meg az egyéb monsztákkal 😊)

FREAK
jaaa 😊))))))

van ám, szép nagy 😊))

több órás gyalogtúra

Riszpekk

Efreet
a szigetet se láttam még 😊 de biztos van 😊)

FREAK
ja, és erdőt láttál már a szigeten?

Riszpekk

Efreet
igen, a papírceruza sokaknak kiveszett a tudatából... ezért okozott gondot sokaknak a wizardry8 pár rejtett dungeon-ja 😊 meg az uplink 😊

gombákat szerintem erdöben találsz 😊)) esö után

FREAK
wow, ez valami forradalmi újítás???

ja, és ha valaki vágja, hogy hol lehet 4 féle gombát szedni, az közölje már, mert addig le se szarnak a Mage's Guildben.....

Riszpekk

Efreet
nem kötelezö mindent megcsinálni... aki szimpi annak megoldod, aki nem azt le se kell... (egyébként papírceruza...)

FREAK
csak azt utálom, hogy gyűlnek a kurva taskok, és bele fogok zavarodni

Riszpekk

Efreet
ahogy lent említve volt... hasmenés 😊

FREAK
mennék én, de hatig rabiga.......

Riszpekk

Efreet
freaK

Efreet
freal, állandóan kötözködni kell? 😊 mennyéhaza és nyúzzad tovább...

Efreet
szép mondatszerkezet 😊 amúgy egyelöre nagyon jól fogy ámerikában... szóval sikeres is 😊 de ha X-re tökéletes lesz, akkor nekem elég, ha 1 példányt legyártanak belöle... nekem 😄

FREAK
3GB-s P4??? Nem GHz-t akartál írni??? 😊)

Riszpekk

három hogy... gratulálok magamnak 😊

az még nem biztos, hogy beüt... attól, hogy jó egy játék, még nem biztos, hogy sikeres is

Efreet
nem kell mindenféle directxre programozni xen, hanem van 1 fix, nagyerejü, összefogott hardver, aminek nincs más dolga, mint a játékot kiszolgálni. a képek alapján legalábbis semmivel nem csúnyább, mint a legszebb pc-s screenek. (persze, felbontás meg ilyenek, de azt most hagyjuk, más a 2 kategória)
viszont a buglista alapján ami a másik fórumon is gyülik (átesek a padlón, kihajít a játék, lefagy...) remélem az Xes verziót még rendesen áttesztelik pártízszer. ez a Bethesda nagy lehetösége, pc-n nagyon beüt, illene nem elrontani az xes változatot (aztán jöhet a SeaDogs2 is X-re 😊 )

jönne már a nyár a vége, és veszek egy pc-t 😊 még nem 100%, de elég valószínű... 😊

Efreet
ja, keresgéljetek körbe a hangok közt... (nekem nincs már fent, úgyhogy emlékezetböl..) van valami hangok könyvtár, ott a betük közt asszem MISC névvel egy következö dir, ott meg rengeteg mp3... van köztük 3 egymásutáni, nagyobb darab file (méretre és filenévre is hoszabb a többinél)... valakinek a 3 szövege... a harmadikban mond valami olyasmit, hogy "well done, my young vampire friend"... vagy ilyesmi 😊))

Efreet
jönne már ki az xes változat, kezdeném a vámpírom alapképzését... nagy vadász lesz... bár ahogy írják, kicsit nehezebb a dolga mint Daggerfall-ban.. 😊

én pont ezért vagyok oda a játékért 😊

Efreet
ennek a játéknak a legföbb célja, hogy jól érezd magad. van 1 fö sztori szál, de azt nem kell követni. azt csinálsz amit akarsz. mehetsz össze vissza, beállhatsz akárhova, csinálhatsz akármit. leírás max a fö szálról lesz, de az uncsi.

FREAK
mindenekelőtt tűzz ki egy célt

pl. "én leszek a gyengék és elesettek védelmezője, pusztuljanak a pöffeszkedő gazdagok"

😊))))))) Vagy ilyenek

de ha szép sorban követed a mission-öket (Balmora, Caius vagy Cassius stb.) akkor kialakul a sztori

Riszpekk

Efreet
ezt az fps dolgot nem értem... saját szemednek nem hiszel? vagy megfelel, vagy nem... ennyi 😊

FREAK
a hasmenés duma ütni szokott 😊)))

Riszpekk

FREAK
a tárgyakra

de olyan mindegy, még ezzel együtt is lenyűgöző a grafika, és ez a legjobb game a Földön 😊

Riszpekk

hiba
A tobbi karakternek is van, vagy a targyakra gondolsz?

FREAK
hűűűű 😊)))

kár, hogy csak a faszinak van árnyéka 😊)) amúgy néha bugos, átjön a falon az árnyék

Riszpekk

hiba
Elso ranezesre semmi extra nincs ezen a kepen , de ha jobban megnezitek a karakternek nem egy simpla arnyeka van, hanem 3, es mind3 valos idoben valtozik a fenyforras es a sajat mozgast is alapul veve...persze ennel tobbre is kepes lenne a progi.