The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz eppen homokvihar van, de remelem kiveheto 😊 1bbkent mar 10. szintu vagyok 😊
Ime itt van, koszi a segitseget 😊

a morrowind oldalt nem lehetne elköltözteti a Tár-ról? az egy rakás trágya..
seyda neen-ben van egy valaki aki le kéne vadásznom mert vérdíj van a fején, azt mondják, hogy egy nő és az egyik Census épületben van, a egyiket megnéztem, de ott nincs, a másik meg be van zárva 45ös szinten.
Most mi a halált csináljak?
(Nord, warrior vagyok, az amulettemmel max 20-as szintű zárast tudok kinyitni)
Most mi a halált csináljak?
(Nord, warrior vagyok, az amulettemmel max 20-as szintű zárast tudok kinyitni)
na nekem van egy 4. szintu tolvajom oroszlan ember 😊 mindenemet ingyen szerzem be 😊) Lopkodik mint az allat a Thief Guild tiszteletbeli tagja vagyok 😊 majd csinalok screenshotot a karimrol.
egyket info amit kerdeztetek :
karakter kulso nezetben valo forgatasa - tartsd nyomva a tabot es az egereddel tudod forgatni.
ha beszroulnal valahova vagy valami egyebb beakadas problema lenne akkor csak hivjatok le a konzolt es irjatok be ezt : "player->FixMe" es lerak normalisan a foldre
egyket info amit kerdeztetek :
karakter kulso nezetben valo forgatasa - tartsd nyomva a tabot es az egereddel tudod forgatni.
ha beszroulnal valahova vagy valami egyebb beakadas problema lenne akkor csak hivjatok le a konzolt es irjatok be ezt : "player->FixMe" es lerak normalisan a foldre
< img src="a kép linkje" >
Kacsacsőr után és előtt nem kell space, csak így tudtam beírni, különben parancsnak vette volna..
Fontos, hogy a kép linjében szerepeljen a http:// !
Kacsacsőr után és előtt nem kell space, csak így tudtam beírni, különben parancsnak vette volna..
Fontos, hogy a kép linjében szerepeljen a http:// !
hogy kell kepet linkelni ? talatam 1 erdekes helyet 😊
de ha megyek akkor elérek oda ahol embrek vannak. ha utana megyek akkor kijutok vissza a bánya elé. kikell ütni falat vagymi?
várj
én nem tom miről beszélsz
csak van két bányász a bánya előtt, ennyi
nekem nem volt meg ez a mission
én nem tom miről beszélsz
csak van két bányász a bánya előtt, ennyi
nekem nem volt meg ez a mission
Riszpekk
azt a kettot kell megolni?nemar. mégcsak besekellett volna mennem a bányába????
HÁT MINGYÁ MEGŐRÜLÖK!
HÁT MINGYÁ MEGŐRÜLÖK!
Túl időigényes a játék 😊 Ráadásul pont most van itt a jóidő 😞
Miért nem télen jött ki ez a játék, mennyivel jobb lett volna 😞
Miért nem télen jött ki ez a játék, mennyivel jobb lett volna 😞
amugy ti milyen szinten vagytok? én 1 es de még semmit sem trainingeltem. illetve a blunt weaponos skillem most 35ről 38ra ment
megtalaltam es benn is vagyok. de ott nem talalom
belul van egy hely ahol van pár miner. na onnan hogy?
belul van egy hely ahol van pár miner. na onnan hogy?
ÉS hol az Egg Mine?A világtérképen keressem,mert azt még nem néztem meg mondjuk😊))
na kinyirtam apatkanyokat😊(vettem mvi kalapacsot amivel ha sokaig tartom lenyova es eltalalja akko szinten mindeki kihal😊) most a fighters guildben vagyok meg a bladek kozott is. na elkudltek az egg mineba. de nem talalom a ket csavot. csak korbekorbe jarkalok. eltunda vki modnani merre mennyek onnan hogy talaltam az embereket a csilleknel?
hmmmmm
az a baj, hogy én annyira mindig lovag voltam, hogy kurva nehéz megszokni, hogy most egy büdös, anarchista orkot játszom, akinek nem okoz lelkiismeretfurdalást, ha fejbe kell zúzni egy békés járókelőt
bár gondolom, inkább egy alchemist boltot kéne kipakolni 😊))))
az a baj, hogy én annyira mindig lovag voltam, hogy kurva nehéz megszokni, hogy most egy büdös, anarchista orkot játszom, akinek nem okoz lelkiismeretfurdalást, ha fejbe kell zúzni egy békés járókelőt
bár gondolom, inkább egy alchemist boltot kéne kipakolni 😊))))
Riszpekk
nem tom, én se ismerem, de nem is én lennék, ha nem lázadnék a rendszer ellen 😊))))))
meg különben is egy ork battlemage nem akarhat emberi uralom alatt élni 😊)))))))))
meg különben is egy ork battlemage nem akarhat emberi uralom alatt élni 😊)))))))))
Riszpekk
Hmm jól látom hiba, hogy te kopasz Imperial vagy?
Freak. Kösz 😄 Akkor ma este sem eszek fokhagymát kolbásszal 😊
Freak. Kösz 😄 Akkor ma este sem eszek fokhagymát kolbásszal 😊
vámpírvadászat kezdőknek :
1. éccaka kő
2. barlang, padlás, dungeon (bár akkor lehet nappal is.... 😊
3. ne legyen nálad fokhagyma 😊)
4. kereszt se 😊))
5. úgyis ők találnak meg téged 😊
1. éccaka kő
2. barlang, padlás, dungeon (bár akkor lehet nappal is.... 😊
3. ne legyen nálad fokhagyma 😊)
4. kereszt se 😊))
5. úgyis ők találnak meg téged 😊
Riszpekk
keresek egy vámpírt, és odatartod a csupasz combodat 😊))))))))))))
utána már csak várni kell pár napot 😊))
utána már csak várni kell pár napot 😊))
Riszpekk
hiba: ja de hogy, mert ha simén mozgatod az egeret akkor is mindig a fsz hátát látod.
Egyébként hogy lehet valaki vámpír Efreet?
Egyébként hogy lehet valaki vámpír Efreet?
a berserk is hasonlóan működik (asszem +200 pár tulajdonságra)
csak utána nem áll fel a kuncsaft 😊
csak utána nem áll fel a kuncsaft 😊
Riszpekk
valmai varazslattal elertem nemreg hogy kb 5percen keresztul utloegeltem egy boltost - minden utes betalalt -, mire az fogta es foldhoz vagta magat, magyarul elesett. igaz utana feltapaszkodott es kuzdott tovabb. de hogy mi volt ez csodaszer azt nem tudom. miutan elmult a hatasa ismet cask minden 10. utesem talalta el 😊