The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
GF3-as beírók szerint (indextopic) nagyon megy vele. és nagyságrendekkel gyorsabb. (kb mint anno a T&L megléte és hiánya közti difi...)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
ok, akkor gecik is letörölhetik.... 😊

Riszpekk

FREAK
na, emberek csendes gyilkolásra módszer?

Riszpekk

Ha elkapnak lopás közben akkor elveszik az összes lopott cuccodat. Ráadásul képzettségi pontokat is elvesznek tőled úgyhogy a lebukás mindenféleképpen kerülendő. 😊
FREAK
és ha vicces emberek letörlik?

Riszpekk

FREAK
nálam outdoor 15-30 fps, bent házban már volt 80 is

a látótávolságot simán le lehet venni, általában úgysem kell nagyon messzire nézni 😊

ja, és az árnyék is lehet minimumon, bár nekem semmi hatása nem volt

ja, és a legviccesebb, hogy kiproóbáltam 640x480-ban is, és ugyanazon a helyen 2 frame-mel lassabb lett!!! 😊))))))

1024 rulez

Riszpekk

Efreet
namajd X-en száguld 😊 nálam játszhatatlanul lassú... vagy csak én szoktam meg konzolon a stabil sebességet...

Efreet
egy vulkán-szigeten mit vársz?

Rincewind
Mocsár, sivatag, lankák, vulkán, csupa sivár kopár hely. Sehol egy erdő, egy havas hegyvidék, egy szép zöld füves puszta! Tudom, hogy nem erről szól a játék, de így túl egyhangú a terep... :/
FREAK
hmmmmm, akkor te eltévedtél a sivatagban 😊)))))))

én borzongva járkálok a különböző tájakon, nagyon el van találva, hogy itt sziklás, ott gejzíres, amott homokos, vagy lankás, füves, pocsolyás.....

Ja, és VIVEC rulez! 😊

Riszpekk

Rincewind
Nekem nem volt ilyen kilépős bug, viszont volt helyette olyan, hogy futás közben meghaltam, meg kiestem a textúrából... 😊))
Mondjuk ezek engem nem zavarnak, mert úgyis kijavítják és eddig egyszer voltak ezek, szal nem gáz.
De, hogy ne csak jót mondjak, nekem a világ nem annyira jön be, bár még nem jártam be az egészet. Minden olyan szürke, sivár, monoton. Ez nekem nagyon nem ''gyere be''. :/
FREAK
ja, amúgy kis értékelés:

-a kilépős bug nálam is megvolt harc közben
-hiányzik a ló és a szekér 😞((((((
-néha lebegnek a karakterek
-szar, hogy ha szóbaállsz valakivel, néha rögtön ad is egy taskot, amire azonnal kell válaszolni..... namármost ha már van pár, akkor fasznak se kell nég egy, de ha nem fogadom el, akkor baszhatom

Mindemellett a világ legnagyobb játéka, az RPG királya, és aki beszól, az buta 😊

Riszpekk

FREAK
"bad people" 😊))))

Riszpekk

Rincewind
Rosszarcokat? 😊)
FREAK
azt nem vágom, de egyelőre azt se hogy fogom kicsinálni a rosszarcokat.......

Balmorától délre van egy nagy híd, azon egy varázsló (asszem breton). Elég nehéz volt kinyírni, de berserk módban sikerült 😊))

Kinek melyik a kedvenc városa?

Riszpekk

Rincewind
Balmorában hol van az a faszi, akinek a rabszolgát kell visszavinni Hla Oladból, mert sehol nem találom?
FREAK
WOWIE

😊)))))

Sziasztok. Úgy döntöttem, hogy több éves szokásommal ellentétben, most mégsem lovaggal nyomulok. Csináltam egy ork battlemage-et 😊
Kérdésem : van olyan varázs, vagy mérgezett nyíl, stb amivel csendben és gyorsan lehet elintézni valakit???? Tudjátok, Balmora, Council club, rossz arcok 😊))))))))

Ja, és Vivec rulez!!! Befosok, olyan kemény ez a game!!!!!

Riszpekk

http://www.tar.hu/morrowind

térképek, fajok leírása, editor help, skillek...

akinek akad (hmm, van olyan akinek nem?) 😊

Annak ajánlom, hogy töltse le a Memory Optimizer 2002 nevű pici programocskát, a ram felszabadításával nyerhetsz pár fps-t!
(nekem bevált)
Hi, nem tudjátok, hogy a térképen kb hol helyezkedik el egy Mallapi nevű hely?

(elmentem egy nőhöz begyűjteni az adósságot, és azt mondta, hogy a testvére mallapiba (északnyugatra van valami helytől, a nevét elfelejtettem, de két szótagból áll, ez első szótag g-vel, a másik m-el kezdődik) ment kalandozni, és ott meghalt, valszeg nála van a lóvé is)
I.C.ram
SNEAK mikor fejlodik? ha sokat sneakelek? mert akkor berakom estere a falnak sneakelni a karimat 😊)
hiba
azzem nem olvasom tovabb a hozzaszolasokat, midnenfele titkokat arultok el 😊

verti.go
detonator: kösz, már régóta motoszkált a fejemben, hogy kéne 😊

ic ram: ha az üreges fatörzs a pocsolya közepén (a falu közepén) megvan, onnan kifele kell menni a faluhoz képest.
Lesz néhány féreg, de simán ki lehet nyírni őket.

Use google!

hun-ter
na én megyek vissza töltögetni jó utazást mindenkinek!😊
hun-ter
jézusom akkor ennek olyan 640 mem elég is lenne😊
I.C.ram
hol van az adoszedo hullaja ?
D3t0nat0r
Látom lett logód. Nagyon zsír 😊

hiba
Nalam a helyzet a kovetkezo 448mb sd-vel:
egy ujratltes visoznylag gyors nehany masodperc. Viszont game kozbe ha nyilt terepen vagyok es folyamatosan haladok egy iranyba akkor kb fel percenkent toltoget ~5 masodperceket, van hogy egy folyamat indikaotrban jelzi is van hogy semmit nem jelez csak mefagy a kep. (a vidkartya 64megas)

hun-ter
kösssz😊 nincs pénzem (ha lenne biztos arra költeném)
hun-ter
nekem is hasonló😞
verti.go
öh, nekem 256 van, belső tereken riccenésmentes, amúgy nem éppen 😊

Use google!

D3t0nat0r
Örülök hogy segítettem 😊

Egyébként a sziget(Vvardenfell), amin a játék játszódik csak egy Része Morrowindnek. Szóval igazából nincs benne a játékban egész Morrowind.

A szigetről itt egy kis infó:

"A Morrowind(c. játék) világa egy szigeten (Vvardenfell) terül el, melyet eredetileg egy dark elf faj, a Dummer-ek laktak. 400 évvel ezelott azonban betette a szigetre a lábát az ember, magával hurcolva egy csomó más fajt (nomeg számtalan gondot és bajt) is. Vvardenfell szigetének különlegessége a centrumában található hatalmas vulkán, a Dagoth-Ur, melyet osi legendák vesznek körül. A területet benépesíto fajok nem csak kinézetükben, hanem életvitelükben és céljaikban is jelentosen eltérnek egymástól: politikai frakciókba és guild-ekbe tömörülve próbálnak saját vágyaiknak és akaratuknak érvényt szerezni. A sziget politikai térképét színesíti továbbá még öt, a terület feletti uralomra aspiráló nemesi ház, és egy titokzatos vallási csoport is. A játék során bármelyik csoportot választhatjuk, akár többször váltva pártállást éppen aktuális érdekeinknek megfeleloen - ebben a tekintetben nagyon emlékeztet a Morrowind napjaink huncut politikai életére... 😊 Ha a politikai/hatalmi ravaszkodások nem nyújtanának kello izgalmat, még mindig ott van a rejtélyes Blight, ami nem más, mint egy nagyon osi, nagyon
gonosz átok, mely lassan de biztosan szívja ki az életet a föld élo magvából."

hun-ter
heh én meg pelagiad és balmora között járok félűton de mielőtt megnézte a mapot azt hittem ez már a teljes map fele😊)) kellemesen csalódtam szerencsére!
hun-ter
na akkor még egy kérdés: mennyi ramot vegyek hogy jól menjen lécci olyan írjon akinek 256 vagy ilyentájon van és jól is megy😊
Lacc
Na ezek a térképek kellettek! Hla Oadot keresem már mióta, az egész rohadt szigetet körbeutaztam és ott van Balmoratól fél kliométerre ilyen nincs 😊))
D3t0nat0r
Most nézem a 2. térkép kissé lightos, csak a fél sziget van rajta 😊

Lacc
Nekem is Dark Elf Thiefem van és azért nagyobb neked is az armor ratingje egy light aromnak mert tolvaj vagy és képzettebb vagy a light armorokban. Egyébként thief rulez 😊 Kaptam egy fülest az egyik városban (már nem emlékszem melyikben, Balmoratól meg a tőle északra levő várostól is északabbra 😊) hogy őrizetlenül hagyták a mage guildet, rohantam is oda megszedni magam most van egy rakás zsetonom de még van ott pár láda meg szekrény amihez alacsony a securitym úgyhogy még majd visszanézek 😊)
hun-ter
igen tudom hogy így fejlődik. amúgy thief féle vagyok de saját összeállítás😊
a többit magamtól is tudom köszi😊)
D3t0nat0r
Közben belinkelek két Morrowind térképet a táros címről:

Morrowind térkép 1
Morrowind térkép 2

Térkép az egész világról <-- Itt Morrowindet a jobb felső sarokban lehet megtalálni

hun-ter
hát nem nagyon de időnként muszály újraindítanom hogy ürítsen😞 (egyelőre icq-n "zaklatnak" felőle de az biztos hogy ma nem alszom már😊))
ezt a játékot nem lehet abbahagyni... mi lesz most velem?😊
hun-ter
ja azért?😊)))))))vazz erre nem is gondoltam😊 köszikeeee
D3t0nat0r
Jajó, azzal akartam is...

egyébként tuti az lesz amit Beco is mond: Light armorban jobb vagy.

hun-ter
első városban menj be arrille(asszem ez a neve😊) üzletébe és a második emeleten a katonával beszélj!
D3t0nat0r
Aha jó duma 😊 Fogadok mindhárman Morrowindeztek, és annyira belefeledkeztetek a játékba hogy nincs időtök megcsinálni a servert 😄

Más: Azt kitől lehet megtudni, hogy Faragoth dugdossa a lopott aranyat, meg hogy hol keressem a halott pénzszedőt, mert általában csak annyit tud mindenki, hogy elveszett szegény..

hun-ter
ja és persze ami NAGYON tetszik a játékban hogy végre!!! különálló részekből épül fel egy páncél...pl még az elején vettem egy chitin light armort de hiányosan mert nem volt combvédőm😊)) ja tényleg nem tudja valaki hogy a nehéz vérteknek miért kisebb az armorjuk?(mert ha az armor rating nő a páncéltól akkor nem nagyobbnak kéne lennie egy heavy páncél armorjának mint mondjuk a chitin lightnek? (heavy: 2 - chitin light: 13-as átlag!!!)
hun-ter
jaj már megint elolvastam egy ilyet😞((
😊jóvanna
hun-ter
azért sajnos mert szeretném ha jól menne akkor már talán 4. szintű is lehetnék😊))
amúgy van hogy - nem túlzok!!! - 2 méterenként tölt vagy zanét vagy mapot vagy nemtommit mert ki se ír semmit csak megakad😞
verti.go
Valaki plíz mondja meg, hogy léphetek be a... nem'tom melyik Great House-ba 😊
(annyira emléxem, hogy Balmor "az ő" városuk)

Van valamilyen assassin guildjük, ami nagyon érdekel és állítólag vivec-ben kell megkeresni a főmuftit, aki beléptet.

Use google!