The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Speechcraft, Mercantile, Marksmanship, Medium Armor...
Küldök méjlt oda..
Detonator bazz nem igaz hogy tudod hogy kell mailt kuldeni! meg mindig nem jott meg! Akkor kuldd ide : [email protected]
varnom kell ismet, mert ma koltottem el a penzem, vettem telcsit.
Ja kis érdekesség, amikor kerestem a taxszedő hulláját kicsit túlmentem északra, és ott egy varázsló hulláját találtam meg. Volt nála egy journal, amiben arról ír, hogy már majdnem kifejlesztette a teleportot, ileltve volt nála egy varázserejű longblade kard.
Egyébként van még rajtam kívül valakinek Speechcraft a major skillek között? Elég nehéz fejleszteni, mivel csak akkor fejlődik, ha bevállik egy Admire, taunt, vagy a megfélemlítés.. Szóval ez seyda neenben csak 18-ra ment fel a fejlődésben, mert ott nem akartam beszólni senkinek, de segget sem jó nyalni, mert sokan rossz szemmel nézik..
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
Honnan szedhetem le a 2. CD-t?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
amugy a sugar moonnal vagy mivel miafaszt csinaljak?ha nalam van senki se veszi meg de kurav értékes, és vmire még biztos jo. nemtok micsinalni vele.
amugy ez vagy bug vagy nemtom hogy elakrtam addni az egges kuldetesbol atojasokat a tradernel, erre negyedannyit sem adott 32dbért. adott volna 20at mikor 60körül kellet volna. viszott ha egyenként pakolom át akkor meg megadja rendesen. illetve akkor is csak a felét adja, de legalább nem a harmadát. igy egyenként sokkal többet kapok. ez bug vcagy igy van beépitve?
gamertag: kenobita
Menni,ütni, vágni az megy!😊))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
de asszem én a világ legnagyobb hulyéje vagyok
HÁT ÉN MEGÖLTEM AZOKAT MÉG RÉGEN DE NEM TUDTAM HOGY ŐK
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
mond ma el hogy hol van a ket rablo😊)))
freak és akkor megkapod azt is?
am,ugy merre is van a thief guild?ja jut eszembe amugy csak balmoraban vannak guildok?mert eddig csak ott jartam...
Vivec, szinészeltakarító küldi. Ha kinyírod, akkor bármennyiszer kérheted azt a 250 gp-t az enchanertől.
áll egy nő egy kereszteződésben, aszongya keressem meg a pasiját, északra ment, Pelagiadba....... namármost Pelagiad kb. 300 méter délre...........
Riszpekk
Váááá, játszani akarook! 😞
beszélgessünk a játékról, jelezzük a bugokat, meséljünk érdekes sztorikat, de ha lehet ne lőjük le a poénokat
akkor se, ha 4000 van 😊)))))))
Riszpekk
keresd csak, vagy keress mást, ne görcsölj ennyit 😊))))))
Riszpekk
csaak azt hogy melyik teremben...amugy ott egy csomo olyan hely van amit latok a terkepen de nem tudok eljutni oda. csak azt hogy hol van az a ket csavo...pliz