The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
A kettővel ezelőtti hozzászólásom is Magusnak válasz természetesen.
Long_Gun
Nehogy aszt hidd! Láttam 60k-s grand soul-t is. (el is loptam rögtön, 300 töltet fér bele)

pluhi
Van egy fontos kérdésem, tudja valaki, hogy mik az egyes guildekben az előrejutás követelményei? Az elsődleges képességek lényegesek, mert asszem azért nem tudok előrelépni a fighter guildben, mert nincs 40es az endurance-om.
A kérdés cikibb része: hogy csináljam, hogy az endurance kapjon szorzót? Mer eddig véletlenül se volt még igy.
pluhi
Ez fura, mert az egyik kő azon az asztalon 60K-t ér.😊
Eladni meg nem birod, mert nincs olyan kereskedő akinél ennyi pénz lenne. De cuccok enchantolásához jók. (Ha van bennük lélek.)
Van egy masik jo hely, nezz el Balmoraban az eastern guard towerbe, a legfelso emeleten csekkold le a szekreny tetejet 😊 a tower Caius haza mellett van.

ember
kb egy 7-800as proci, 256ram és gef2 hogy tűrhetően fusson
skorpio7
Warezcenter-t vagy Qczi-t próbáld .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

magus
HÁT MINGYÁ MEGBASZOM MAGAM. HÁT ILYET. EMBEREK OLYAT TALÁLTAM!(HA VKI MÁS IS MEGTALÁLTA SORRY)

amikor ajira felküld hogy cseréld ki a gemeket akkor lelehet nuylni MINDENT az asztalrol, és akkor összeadva ha eladnám lesz kb20000 aranyam. nem tévedés 20000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. persze nem adom el mert hátha vmire jok a gemek. télleg mire jok?. kurva sokat érnek. mire valók?

olyan bazzeg. ennyi pénzzel azt csinalok amit akarok!!!!

ehh

I.C.ram
hat mas magyarazata nincs 😊)
magus
csak egy kérdés. lehet hogy ez egy bug😞

na caius cosades adott egy küldetést hogy csinaljak hhaspathnak favort. megcsinaltam, é azt mondta hogy ha jeletnettem caius cosadesnek akkor jöjjek vissza. jelentettem, ő elküldött a mges orkhoz, ott is megcsinaltam. visszamentem haspathoz de nem képes megadni azt a küldetést. nem ad ide semmilyen kulcsot, és semmilye journey update sincs😞 most mit csinaljak?szeretném megcsinalni ezt a küldetést

Akkor en foldonkivuli vagyok? 😊 Mert nekem mukodik. Mondjuk nem melyedtem bele teljesen a szerkesztobe, de par dolgot kiprobaltam es nem volt baja a CDvel.

I.C.ram
itt van az info ezzel kapcsolatban :

This error occurs on some of the TES Construction Set installs if you are trying to install from the TES Construction Set Disk. You should simply install the Morrowind disk first.

If you cancelled the installation, you can still install the TES Construction Set by:

Put your Disk 1 (Morrowind Logo) back in your CD-ROM.
Right-Click on your CD-ROM drive.
Click on Explore.
Double Click on the CSInstall folder.
Double Click on the setup.exe

This will start the TES Construction Set Installer from the first disk.

Mike Fridley
Associate Producer: QA
Bethesda Softworks
Raid- Tough on Bugs.
I.C.ram
a 2. cd az egesz vilagnak rossz 😞( irtak a hivatalos forumon is a keszitok
Az elso CDn is rajta van a palyaszerkeszto. A masodik CDn DirectX, TES es data files konyvtar van.

Hmuda
Szerintem rosszul írtad ki, mert annak a filnak az első CD-n kén lennie. A CD2-nek nincs köze az alapjátékhoz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Majd ha kijavítod a CD2-t. Kicsit feltünő, hogy 2 embernek is rossz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gothic1
Akinek nincs meg a Morrowind ISO letöltheti.
Itt: Gothic

Hmuda
Huh. Próbáldd kinyírni mágikus fegyverrel. : )))

Hmuda
ILYEN NINCS!!! Már majdnem kész lettem egy marha jó kis szigettel az editorban, mikor kifagyott a gépem. ARGHHH!!!

Sephi
Nah bazz. Mentem gombat szedni es hirtelen valami istenverte pasi ugrott elem. Mondanom se kell hogy ugy megijedtem hogy hatra vetodtem. Amiutan megoltem nagy boldogan szedtem tovabb a gombat es viszamenve a faluba folyton halok valami haturol de megfordulva nem latok semmit. Es akkor jott az ejszaka. Akkor vettem eszre mi a hang. annak a istenverte pasinak a szelleme ramszalt es akarhova megyek este elemnekul mindeki elolem! Reggel nem lassak! Mijazistent csinajak vele? Nekem aszt mondta hogy orokke uldozni fog, Csak van valami ellene!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Igen! Mindenkeppen kell a security, ha nincs zarnyitas varazslatod.

Ha van nalad, akkor Almsivi/Divine Intervention es gyogyittasd meg magad a shrine-nal. Ranyomsz, megkerdezi, hogy akarsz-e 30-40 aranyat adomanyozni, es cserebe valaszhatsz valamilyen gyogyitast.

Hi all, nem tuggya vki, hogy Balmorában hogyan tudom bebizonyítani, hogy nem Nine-Toes(vagy hogyhíjják) ölte meg azt a Hlaau-figurát, hanem a Conceal Club-ban lévő sötét elf? Már megvan a gyilkos leírása, de nem tudom kinek kellene elmodanom. Ha meg eccerűen csak kinyírom, akkor én megyek dutyiba. Ha tudna vki segíteni, megköszönném.

Köszi!

hiba
uszkosodok bah, mit kell csinalni hogy ne rohadjak szet ?😊

hiba
a securityt erdemes tanulni? azonta egy urge hogy ez elengedhetetlena tolvajoknak, namost en nem az vagyok de azert par dolog jol jonne 😊

Tapasztalataim szerint a lathatatlansag nem jo ilyen celokra, mert amint csinalsz valamit rogton lathato leszel es eszreveszik, ha lopsz. A chameleon mar jobb, de sokszor 100%os chameleonnal is eszrevesznek, ha rossz helyen allsz. Erdemes felnyomni kicsit a sneaket, vagy maradni a jo oreg fireballnal, esetleg lopas+futas/levitacio/lathatatlansag 😊

hiba
es ha kozbe lathatatlan is vagy?

hiba
eh nem beszelnek velem a faluba 😊 elkaptam valami betegseget...

Lopd el. Nyomvatartod a sneak gombot, es ha elojon a sneak ikon akkor altalaban sikerul ellopnod ha use-olod az illetot, de nem mindig jon be. Mivel varazsloval vagyok en meguntam, hogy emiatt nem tudom megcsinalni az egyiket questet azt lemeszaroltam 😊 Persze elotte kell egy sikertelen lopas nala, mert akkor o tamad meg teged, ha siman megtamadod mindenki neked megy.

Hogy lehet a quest cuccokat kiszedni a gazdajuktol,mert ha penzt adok akkor meg nem adja,ha meg megölöm akkor reportoljak.

Goodwill
a qczi-n csak a rip van, lehet hogy letöltöm....
télleg mit nem tud a rip, ami az iso-ban megvan? mer van sound, speech addon.....

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Ron Ragm
Honnan lehet letölteni az ISO-t? A QCZI-n nem találom

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hiba
Amikor eltunnek a menuablakaok a jobb illetve bal also sarokban megjeleno kis ikonkora kattinttva ismet lathatova valnak (a menubeben).

Ha a menut jatek kozbe is latni akarod az ablaka jobb felso sarkaban nyomb de a kis negyzetet, ekkor a kis ikon eltunik es itt van ertelme a menu transparency-nek (pl a terkepnel egesz jol hasznalhato)

Rincewind
Ez szerintem így van jól! Elvégre függetlenül attól, hogy hova, miért és miként kasztolsz egy spellt, a tudásod gyarapodni fog!
ember
pályaszerkesztőhöz cuccok, nem szükséges
Hmuda
Ráadásul ha azt vesszük, hogy minden varázslatna van egy Chance értéke. Magyarán azzal, hogy használod a spellt, azzal is gyakorolod a használatát. Szépen rájössz arra, hogy miként lehet jobban előhozni a varázslatot (nő a chance).

Efreet
mivel a játékot lehet játszani minden agresszivitás nélkül, vagyis anélkül, hogy bárkibe is belekötnél, ezért nem tudom miért lep meg, hogy lehet fejlödni. a másik, hogy nem kell ellenség... a mercantile skillhez kell "ellenség"? az alkímiához? bármelyik nem fegyvereshez miért kellene? ha bármilyen skillt sikeresen használsz, akkor az fejlödik. és a játékban NINCS xp, és nem kötödik a killekhez. minden fejlödés csakis skillhasználaton múlik. ha te úgy akarsz fejlödni, hogy az általad idézett lényeken gyakorolsz, ki tarthat vissza? miért lenne ez bug??

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hmuda
Szerintem ez így van jól. Elvégre azzal, hogy elsütöd a tűzlabdát pl, akkor is gyakorolod a varázslást. Az, hogy az ellenség meghal, nos, az melléktermék. : )))

SarkanyfuaRUSH
Udv Emberek!

Ha a következőket már mindenki tudja, esetleg itt már leírta valaki bocs. Nincs most kedvem átnézni 😊).
Szoval tegnap rájöttem egy IGEN NAGY BUGRA a játékban. Az érzelmeim vele kapcsolatosan vegyesek. Egyrészt segíthet a játék sor, másrész hülyeség.
Szóval a következőről van szó. A minap észrevettem, hogy csata közben (varászló vagyok) az általam teremtett szellem is sebződik az én lövéseimtől. Ho ez még nem lenne baj. De eszembe jutott, hogy kipróbáljam ki tudom e nyirni csak a saját szellememet. Ez bizony igy van, ki lehet. Ez se lenne még nagy baj. Bizonyára sokan észrevettétek, hogy még ellenség se kell egy skill gyakorlásához, mert ha csak magadba castolgatsz, akkor is növekszik a szinted. Es se nagy gond azert. Viszon eszrevettem, hogy az experinecem is nö (a szintugráshoz), ha kinyirom a sajat szellemem, ami ekkor nem is vedekezik. Ez már igen fura. Mi több rajöttem, hogy ELLENSEG SEM KELL (sajat szellem se, senki) AHHOZ, HOGY CSAK MAGAMBAN GYAKOROLVA A VARAZSLATOT NOJJON AZ EXPERIENCE PONTOM IS. No ez már hulyeseg. Vagyik emberek a helyzet az, hogy NEM KELL ELLENSEG A FEJLODESHEZ!!!!!
En a Fire bit alap skillel probaltam es mukodik. XP-t is kaptam az ures hasznalaaatért. Kiprobaltam.
Fegyverekkel ez a dolog nem mukodik! Hiaba hadonaszol egy karddal. Szerintem csak azokkkal a skillekkel mukodik, amik magicat fogyasztanak.
Szoval kis turelemmel es idovel (mert pihenni kell ujratolteni a magikat) a halálba lehet fejlodni.
Azt nem tudom, hogy ha ellenséget nyírsz ki több xp-t kapsz-e, de lehet hogy nem és ez baj. Már észrevettem azt is hogy ha ugy nyirok ki valakit hogy tobbszor használok varázslatot bizony tobb Xp-t kapok, tehat biztos, hogy az xp-t nem (csak) a killek utan adja.

Szoval biztos van ekinek ezt tetszeni fog, mert segit a jatek soran, de sokaknem mert mert tok hulyeseg. Nem tudom, hogy egy patch-csel tudnak-e majd ezen segiteni.

NO MIT SZÓLTOK?

Kivancsian varom a véleményeket, tapasztalatokat.

Csa, minden Morrowind rajongonak. Nekem azert tetszik a gamma 😊))
Hustler_hu
aaaaa ... meg 1 buuuugg ... sux ... kimentem a keleti partokra az Eresmus vagy mi a neve a camp-nak ... meg kelett keresni Jocien Ancois-t ... es megtalatam !!!... deee buuugoooss ... arghhh de utalom
pluhi
Xenon: Ebonheart, belső rész. Asszem a balos ajtó. Ő a rend vezetője vagy mi.
Ha valaki isneri a Morag Tong-os mérgezéses küldit (Vivecben kapod, Balmloraban kell kinyirni a csávót), ne fogja magát vissza.
MaDFoX
Xenon: Nem derult ki, mert a szemet qrva eltunt pedig csak arra kertem "wait here"....
Mindegy, ugysem allhatom a macska-csajokat...
De nem lehet egy tul kicsi hely, mert most egy barbarral talalkoztam, aki a haverjat ajanlgatja ugyanott...
A Journallal mi a gond???
Van automata, cimszavas konyvjelzoje meg raadasul .html-ban mentodik, szoval jatekon kivul lehet frankon olvasgatni, vagy akar nyomtatni is....

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Tudja valaki hol van Im Kilaya?

magus
na hogy lehet egy tárgyat odaadatndo magadnak?

Valaki csinalta mar vegig a rabszolgas kuldetest?

Kene egy kis segitseg,kaptam egy csizmat amiert egy nõt elvittem egy faluba,de a csizma vakit ha felveszem,mit lehet vele csinalni hogy ne vakitson.
Es meg azt se tudom hogy hogy szerezzem meg ugyanebben a varosban a kulcsot egy makkátol a ladajahoz hogy elvigyem belole a cuccokat balmoraba?

Efreet
pszicho: a vámpírok nem igazán jól viselik a napfényt. az élök meg nem igazán jól viselik a hullákat (mert az vagy) van néhány társaság akik szóbaállnak veled, plusz van 3 vámpírklán. és nem "valami oknál fogva" változtál át, hanem azért, mert egy másik vámpír megfertözött.
olvass vissza, a hozzászólásaim közt elég sok szól a vámpírkodásról.
http://www.rpgplanet.com/morrowind/afterdark/

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Sephi
Egyszeru! Megszerzed a Vampire cimu filmet majd azutan kiolvasod a Draculat es vegig jaccod a Blood Oment es akkor mar tudni fogod hogy kell elni vampirkent😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DeXoSZ
Véletlenül megtaláltam Punabi-t 😊

Egyébként a kihalt tornyos városrész föld alatti belső részében volt már valaki ? Jókis Dweren cuccokat szedtem ott össze,és tele van vele fullig.
pluhi
Ne törjétek magatokat a válasszal, megtaláltam a sorozatgyilkost. Két ordinátort kinyirt mi? Persze. Na mind1.