The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a reflectionben van különbség
pixel shaderrel átlátszik, és tükröz, nélküle csak kék és és átlátszó
pixel shaderrel átlátszik, és tükröz, nélküle csak kék és és átlátszó
Riszpekk
na ez aztán igazán nagy szivas...
enchantelni akartam a loőott gemeket, de akkor kiirta hogy a crimom reported. hátbaz e. másnál nem lehet enchantelni?mret akkio most nemtok mit csinalni vele. Balmoraban Galgtohnall vagy kinel loptam.
a másik. kinél van sok pénz?mert most van 80000ezernyi gemem, es elakarnam adni, de micsinaljak vele? mindenkinél max 2000van. nekem meg 60000 es gemem van. ötletek?
enchantelni akartam a loőott gemeket, de akkor kiirta hogy a crimom reported. hátbaz e. másnál nem lehet enchantelni?mret akkio most nemtok mit csinalni vele. Balmoraban Galgtohnall vagy kinel loptam.
a másik. kinél van sok pénz?mert most van 80000ezernyi gemem, es elakarnam adni, de micsinaljak vele? mindenkinél max 2000van. nekem meg 60000 es gemem van. ötletek?
Ezek szerint ez tényleg environment bump mapping. Nekem annak tunt, de en csak GF3-on lattam, igy nem tudtam összehasonlitani. Milyen mas videon a viz, sima ? 😊))
láttam a 7végén GF3 alatt a vizet
huh..... 😊)))))))
várom már azt a sea dogs 2-t nagyon 😊)))
huh..... 😊)))))))
várom már azt a sea dogs 2-t nagyon 😊)))
Riszpekk
hülyeség
nyomsz egy menu mode-ot, és a jobb oldalon, ott figyel alapból 4-5 varázslat/képesség
még egy buta barbár is tud alapból castolni....
nyomsz egy menu mode-ot, és a jobb oldalon, ott figyel alapból 4-5 varázslat/képesség
még egy buta barbár is tud alapból castolni....
Riszpekk
Alapbol nem kapott semmit igy 1. latasra ,vagy csak en basztam el valamit😞.
Egyébként FREAK-nak igaza van. Kell lennie alapból pár varázslatodnak. Egyébként az áruk attül függ, hogy milyenek. Lehet olcsó is, de gyengébb. Az elején ez megteszi. Később több pénzért tudsz erőssebet is csinalni, illetve venni. Ja ebbe még bejátszik az is milyenek a skilljeid, stb.
Es dragak a varik?
Miert azt ugy kell?
En annnyira nem ertem ezt a magiat:inditottam egy sajat keszitesu magus csajt ,de 1 varazslatot se tud.Hogy van ez?
Ez szerintem csak attól függ, hogy miket használsz, milyen karakter vagy és miket találsz. Én pl. sorcerer vagyok és csak varázslatokkal támadok. Fegyverként short blade-et használok néha, de jóval gyengébb, mint a varázslatok amiket használok. Szóval ez az ütés vs. varázslat problémakör relatív 😊)
Nincsmit. Azért valaki más is mondjon erre valamit, mert én nem vagyok biztos benne, hogy ez volt az!
Elsőre én is kiválasztottam ezt azt hiszem. Újrakezdtem a játékot. 😊)) Persze nem mentem még sokat előtte szerencsére.
Ja, de ekkor sokkal nagyobb a max magikad es bizony csak potionnal tudod tolteni (nem tudom van-e más forrás). De nem vagyok biztos benne, hogy ez az!
Én felmásztam a csillagvizsgáló tetejére. Ne tudjátok meg mit izzadtam. Léptem vagy huszat az athletics skillel 😊))
Ott se volt a rohadék box 😊))
Ott se volt a rohadék box 😊))
jóreggelt
elkezdenék szerkeszteni, de nem kattantam rá a logikájára, tud valaki segíteni?
elkezdenék szerkeszteni, de nem kattantam rá a logikájára, tud valaki segíteni?
Riszpekk
A varosban varj estug es kovesd a csavot tavolrol(pi.torony teteje)innentol menni fog.
Basszus! Most léptem a 3.-ik szintre, de még mindig nagyon gyengus vagyok!
Most elzavartak az Egg Mine-ba kinyirni valami két figurát, de azok egyszerre támadnak rám, és esélyem sincs.
Elnéztem még Syad Nad-ba (vagy mi?), ott meg egy Fargoth nevű fickó rejtekhelyét kéne megkeresnem, de fogalmam sincs, hogy merre keressem! 😞
Alakul a dolog, mint púpos gyerek a prés alatt, de azért a Gothic-ban hamarabb tudtam gyilkolászni! 😞
Na mindegy! Harcra fel! 😊
Most elzavartak az Egg Mine-ba kinyirni valami két figurát, de azok egyszerre támadnak rám, és esélyem sincs.
Elnéztem még Syad Nad-ba (vagy mi?), ott meg egy Fargoth nevű fickó rejtekhelyét kéne megkeresnem, de fogalmam sincs, hogy merre keressem! 😞
Alakul a dolog, mint púpos gyerek a prés alatt, de azért a Gothic-ban hamarabb tudtam gyilkolászni! 😞
Na mindegy! Harcra fel! 😊
Nah, kezdek rajonni, hogy a magia itt nem egy tul eros dolog (harcban)....talan ezt az is mutatja, hogy a hand to handom mar 100-as mig a destructionom meg csak 81. Sajna eleg soxor vol mar ugy hogy mig a sajat keszitesu 100 (ez a max) ot sebzo varazslatbol 4-5 ot is belelottem es meg mindig jott, addig siman lepofoztam. Nagyon ugy nez ki itt a magia inkabb csak supportra (gyogyitas, repules, teleportalas)-ra valo...ez szamomra 1 kicsit kiabrandito. Ettol fuggetlenul viszont nagyon teccik tovabbra is a jatek, csak ujra fogom kezdeni 😊
En egy polcon talatam ha jol emlekszem de mar nem tudom ,hogy hol.
6k gem nem er olyan sokat, ugy 100 charge.
Rakhatsz ra tobb varazslatot is, de egyszerre kell. Magikus fegyvert nem lehet meg1x enchantelni.
Rakhatsz ra tobb varazslatot is, de egyszerre kell. Magikus fegyvert nem lehet meg1x enchantelni.
A gem csak azt hatarozza meg, hogy mennyi charge lesz a fegyverben. A speckoja meg a varazslattol fugg. A cucctol fugg, hogy milyen eros varazslatot bir el.
emberek! miért rossz a kettes cd? nekem müxik. igaz még nem szerkegettem, de ami késik nem múlik! csak az a gond, hogy nem tom,hogyan kell😞
magyarán ha van egy kardom ami teszem azt sebez 40et és rányomok egy egy gemet akkor amilyen gem volt olyan mellekhatasa lesz majd a targynak? vagy az hogy a gemmel lehet összekombinálni a tárgyat egy varázslattal, és mondjuk tuzlabda plusz kard és akkor a kardnak lesz plusz tuz sebzese?
1, sok skilled van enchantre:megfogod a gemet es hasznalod ugy mint egy italt, tehat magadra nyomsz mikor az egerrel fogod. Ezutan elojon egy menu, a tobbi egyertelmu. Csak olyan varazslatokkal tudsz egy cuccot enhantelni, amit ismersz szal mage guildben vegyel valamilyen varazslatot ha nincs.
2, baromira alacsony az enchanted 😊 Menj el egy mage guildbe, es csinaltasd meg a magikus cuccot magadnak. Rohadt sok arany, viszont 100%, hogy sikerul, ami nem mondhato el akkor, ha sajat magad akarod csinalni 😊
2, baromira alacsony az enchanted 😊 Menj el egy mage guildbe, es csinaltasd meg a magikus cuccot magadnak. Rohadt sok arany, viszont 100%, hogy sikerul, ami nem mondhato el akkor, ha sajat magad akarod csinalni 😊
akkor mondja man el vki hogy hogy kell kezelni a gemeket amiket lenyultam. mert akkor nem adom el ha ilyen jok...mit kell velük csinalni?
Ne orulj neki annyira... Ha vampir leszel meg kevesbe allnak majd szoba veled, a questek nagy reszet elfelejtheted, silt strideres emberekkel egyutt. Asszem a guildekben se allnak szoba veled, ha vampir vagy.
Jupppiiiii!!!!!! 😊)))))))))))))))))
Lehet, hogy vámpír leszek! Találtam egy barlangot, ahol megfertőztek és nem állnak szóba velem az emberek. Mindenki ezt mondja: "Go away disiased creature" és megjelent egy új beszéd elem, a vampiric cure 😊)))
Lehet, hogy vámpír leszek! Találtam egy barlangot, ahol megfertőztek és nem állnak szóba velem az emberek. Mindenki ezt mondja: "Go away disiased creature" és megjelent egy új beszéd elem, a vampiric cure 😊)))
GTS-en DDR ram van, nagyobb sávszélesség, nagyobb fillrate.
egyébként nem annyira felbontásérzékeny a morrowingd, ha 800x600ban szaggat akkor 640ben is...
viszont nálad nem lesz vészes sztem
egyébként nem annyira felbontásérzékeny a morrowingd, ha 800x600ban szaggat akkor 640ben is...
viszont nálad nem lesz vészes sztem
Na mindjárt léptem 3 rangot! SPOILER AHEAD!!! Már csak a tolvajokól kell megtisztitani a terepet. Balmorában már megvolt a vérfürdő😊. Azért fura, hogy a FG ugye a Camona Tong-gal nyomul, de az erőd kapitánya felkér annak a kinyirására is. Senki sem jófiú itt, csak én.

nekem ilyen gépen (gef2 GTS-sel) 1024x768-ban a városokban enyhén szaggat az erdős-hegyes részeken teljesen jó, belső tereknél szintén gyors.
mx400-zal gondolom 800x600-ig jó
mx400-zal gondolom 800x600-ig jó
Thx, közben megtaláltam én is. Az Athletics bizti nem mert mindenhová futok. Már feltűnt volna.
*rangod*. Bocsi.
Jobbgomb, skillek listazasa. A skillek alatt kiirja, milyen guildeknek vagy tagja, milyen ragod van bennuk es mi kell az elorejutashoz. Endurance fejlesztesehez lepj szintet heavy armorban, ez tuti az endurancet noveli, de gondolom van masik skill is, talan athletics.
Végül is meggondolva igazatok van. Ilyen szempontból, hogy nem feltétlenül kell gyilkolni máshogy fest a dolog. Lehet hogy a már alábbhagyott diablo mániám hozta ki belőlem ezt a hozzáállást. 😊)))
Lenne még egy kérdésem a Casius Colades vagy hogyhivjak csavó által Balomra-ban adott első küldestés, hogy hozzak el valami kockát egy barlangol ahol a csillagvizsgalo van. Nos itt az istennek nem találom a kockát. Mindent végignéztem es csak egy ajtó maradt, amit nem tudok kinyitni mert 32-es lock-ja van. E mogott van a kocka es majd csak kesobb tudom kinyitni vagy valahol máshol van?
Köszi.
Lenne még egy kérdésem a Casius Colades vagy hogyhivjak csavó által Balomra-ban adott első küldestés, hogy hozzak el valami kockát egy barlangol ahol a csillagvizsgalo van. Nos itt az istennek nem találom a kockát. Mindent végignéztem es csak egy ajtó maradt, amit nem tudok kinyitni mert 32-es lock-ja van. E mogott van a kocka es majd csak kesobb tudom kinyitni vagy valahol máshol van?
Köszi.