The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
1: Nagyon gyorsan állj neki fejleszteni. Énnekem már 102-n van a sisaknak hála és már mindenki jó előre üdvözöl, meg hívnak, hogy igyak velük, stb. : )))
2: Anélkül a skill nélkül folyamatosan át fognak vágni.
3: Úgy lehet fejleszteni, hogy amikor eladsz, akkor a megadott ár mellett látható egy +- gomb. Azt nyomogatva be lehet állítani az általad preferált árat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
1.a personalitym ugy 30 körl van😞(((
2. mervhanti vagymi???assetom miaz? de biztos szar mert a legaljat megse neztem es csak ott lehet😞((((
3.alkudozni?ezt hogz? hogy lehet tobbet kérni?

Hmuda
Nos ennek több oka is lehet.

1: olyan unszimpi vagy mindenkinek, hogy azt már büntetni kéne. (alacsony Personality)
2: nem tudsz alkudozni. (alacsony merchantile skill)
3: soha nem állítgatod az árakat. Én mindig többet kérek, mint amennyit alapból felajánl a fickó. Átlagban 70%-át a teljes összegnek. Ezzel ráadásul a Merchantile is fejlődik.

Más: Az viszont tényleg rossz a varázslatoknál, hogy nem növelik az inteligencet. Márpedig csak az van összefüggésben a max Magicka pontokkal. Roppant érdekes, hogy pl. hogy az én karakterenek a securityt kell fejlesztenie ahhoz, hogy nőjön a mana. Érdekes.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
nyugi nekem is igy van😞

csak az a baj hogy engem mindenki at vag

pl ami szazat ér azé jo ha kapok mondkjuk 35-t😞

Hmuda
Hogyan érjem el, hogy visszajöjjön a kerskedők pénze? Televagyok mindenféle kacattal, amik közül több is tízezreket érnek és nemtom hol eladni.

Thx! Vegre el tudom adni a dragabb cuccokat is 😊

motha: mindig fizetni kell a tanitasert

Hmuda
Nekem ritkán csinálja ezt, de szerintem egyértelműen videókártya miatt lehet.

Hmuda
Motha: A puzzlebox ott van fent a kezdésnél. Egy pár leszakadt sziklán kell felmászni.
Ku**a jó páncélokat csak kalandok közben szerezhetsz. Addig be kell érned egy full steelel.
Varázslókén egyértelműen willpower és intelligence. Meg persze a varázslat skillek. : )))
A többit nemtom.

Nakerem egykis FAQ 😊
Szoval, a legjobb hely amit talaltam eladasra eddig:
Scroll: Balmora, mage guild emelet
Fegyver/pancel: Balmora, fighters guild
Ital,hozzavalok:Balmora, alchemist
Egyeb: Ra'virr: ugyancsak Balmora, trader 😊
Azt hallottam, hogy ald'ruhnban tobb arany van az egyik fighter guildes emberkenel, ha jol emlexem 3000 de bizonyos rang alatt nem all veled szoba.

enchant:
erdemes ranyomni 1-28as fegyverre, nalam 15+ soulgem porosodik a szekrenyemen 😊

Ugy tudsz cast when strikes enchantmentet csinalni, hogy az enchant ablakban bal lent arra allitod cast when used-rol 😊 Csak akkor lehet atallitani, ha mar ki van jelolve egy fegyver.

magus
Freak te most magaddal beszélgetsz?😊)))

FREAK
nem értem a problémádat

Riszpekk

magus
nekem is hogy hol tudnam eladni😊

sztetek érdemes ráényomni az enchantot egy 1-28as kardra?vagy várjak egy erősebbre

FREAK
touch-érintés, sztem az lesz az

Riszpekk

magus
télleg mi az a touch?

magus
ugyanarról beszélünk. haspathnak hivjak akihez caius küldött, és ahol a kis dobozka kell. érdekes. vagy az lehet hogy nem hagytamn időt neki trükközgetni vagy az hogy tényleg más ellenség jön. haverom is vmi legyözhetetlen varázslóról makogott aki homokvihart meg villámokat szort rá...

amugy ötletl hogy hol tudnam eladni a60000ezres gememet?

SarkanyfuaRUSH
Nem biztos, hogy ugyanarról beszélünk. A 3400-as üzenetben írtam, hogy hogy jutok a puzzle box-hoz és ott említem ezt a varázslót. Arról van szó. Nem tudom, hogy ki adja mert nem emléxem a nevére, de Casius Colades vagy ki küld hozzá első küldetésként és az a figura adja, azt hiszem a Fighters Guildben.
Szóval szerintem másról beszélünk, de lehet hogy karaktertől függően itt más elenség jön?
magus
ahova shamalt küldöt?az ahol a szeker van. az egy parast!mi csootni?😊 a vasvillájával akrt megkergetni!!!!lehet hulye vagyok megint?

SarkanyfuaRUSH
Köszi majd kiproszalom, mert én eddig csak vettem restore magika-t, de nem mindíg lehet kapni 😞
Vagy elmesz vadaszni demonokat daedra szivert, vagy inkabb alkimistanal veszed meg a hozzavalokat. Kell hozza comberry+daedra,(vampir?) heart, frost salts vagy hasonlo cucc, nezd meg kiirja minden hozzavalora, hogy mit csinal. A legtobbnek 4 tulajdonsaga van, 15os alkimianal csak az elsot latod, 30nal kettot stb. Ha osszekeversz ket olyan dolgot, aminek van megegyezo tulajdonsaga, pld scuttle-restore fatigue, saltrice -restore fatigue akkor olyan ital lesz belole.

FREAK
azaz

én is próbálkoztam a ghost-tal, de végül egy 10 mp-es berserk roham bizonyült a legeredményesebbnek 😊

Riszpekk

SarkanyfuaRUSH
Hogyan lehet restore magika, illetve más italt csinálni?
Azt konnyu megolni, csak tudni kell hogy harcolj ellene. A csontvaz amit idez 10 mp mulva eltunik, es addig meg lehet sorozni amig nem idez masikat.

SarkanyfuaRUSH
Hát nekem az a "paraszt" villámokat szórt és csontváz harcost idézett 😊)) Lehet hogy ha más karakterrel játszol másmilyenek az ellenségek?
De lenyomtam úgy, hogy idéztem szellemet, az lefoglalta a csontit en meg megpiritottam a kis "paraszt" varászlót 😊)
magus
az csak egy paraszt nem?egy ütésre megöltem

SarkanyfuaRUSH
Arról a varazslóról van szó aki a hídon áll pár szekér és doboz mellet a puzzle box-os barlang előtt?
Rincewind
Ok, kösz!
Mondom oltar nem ember 😊 Keress egy bazi nagy kovet a temlomban es nyomj ra space-el.

Rincewind
Thx! És ott hogy? Mert beszéltem Balmorában a templomban mindenkivel, de nem tom, hogy kell...
Keress egy oltart es ott meggyogyitanak. Balmora temple, Ald'Ruhn mage guild, ezekrol tudok.

Rincewind
Valami méreg vagy átok csökkentette 10-el a strength és Constitution értékemet! Hogy lehet visszaállítani, mert sehol nem sikerül, se templom, se mage guild, se alkimista??????
Nem kell olyan draga dolgokkal szorakozni, azokat add el. Amit fosztogtas kozben talalok abbol szoktam italt csinalni, a legdragabb talan 10 arany amit hasznalok, es mar 100 arany koruli italokat tudok fozni. Sajat hasznalatra gyakorlatilag csak restore magicka italt csinalok, a tobbit eladom. Altalaban egy ilyen fozogetes utan elhozom az alkimista osszes penzet Balmoraban, ami 3k arany 😊 Ja, es olyan italokert is sokat adnak, ami neked nem igazan jo, pld damage fatigue es hasonlok.

FREAK
én ötször nekifutottam, végül berserk üzemmódban ledaráltam az arcát 😊

Riszpekk

Jaja! Arra már jártam, de én megijedtem a mágustól, és felvettem a nyúlcipőt! 😊

Sebaj, kicsit tápolom magam, aztán "Lesz nemulass!" 😊)
Neked is kösz 😊

SarkanyfuaRUSH
Na látom ezt már nagyon megmagyaráztuk 😊)
Thxx.. megyek megnézem

SarkanyfuaRUSH
Benne van a gameban is, de kimész Balmorából a bogártaxi felé. Balra át a hidakon, után egyenesen az elágazásig. Itt balra és azonnal jobbra föl a dombra. Át egy hídon, varázslót kinyír, majd a híd után jobbra föl. Ha már látod a bejáratot balra van egy kar azzal nyitod az ajtót.
A box-ot állítólag már a bejárat tuáni csigalépcső alatt megtalálod. Ezt most mondták nekem, mert én se találtam sokáig. Csak azért mondom 😊)
Nemtuti, hogy ez az, de homalyos emlekeim kozt kutatva ez ugrott be: Balmorabol indulj el delre, menj at a dupla hidon. Fordulj balra a keresztezodesnel, majd rogton par meter utan menj jobbra. Ha jol emlexem az ut pont odavezet.

magus
60ezrest😊

magus
aha
miutan hasznaltam egy gemet gondolpom nem adhatom mar el😞(((

asszem ekladom a 6ezrest és felnyomok mindent maxra. rulla lesz!!!!😊

Azert nem valtozik az armor classod, ha felveszel mindenfele heavy armort, mert alig van heavy armor skilled. Sot, ha sok pontod van unarmoredre(es a tobbire nincs), akkor meg csokken is, ha felveszel barmilyen pancelt. Fighters guildben lehet medium/heavy armort trainelni, light armort meg tolvajoknal.

magus: balmorai mage guildben a legutolso szobaban ahol Ajira is van a masik varazslo elteleportal kb. 10 aranyert valamelyik masik mage guildbe. Nem tuti, de ott nagy valoszinuseggel megcsinaljak neked az enchantet Balmoraban lopott gemekkel is.

Hát ez gáz 😞 pedig én is be akartam csatlakozni.. na mind1... és melyik barlang? merre? mert abbból van 1-2 a játékban 😊 Balmorától milyen irányba induljak?

magus
a barlangban van

amugy engem mindenhova felvettek. pedig a varazslasom loszar

Valaki meg tudná mondani, hogy a Puzzle box-ért merre induljak? A journalban azt írja, hogy Arkngthand környékén van, ed egy térképen se láttam... Meg hogy mi kell a mage guildba jutáshoz? Conjuration nem jó neki? Mert az előző emberemet simán felvették pedig ő sem volt az a kifejezett varázsló csak neki Destruction volt... Thx.

Pont ott a Fargoth-nál, ha átmegyek a folyón van egy rákszerű képződmény, de még nem csevegtem vele! 😊

Ja! Megnéztem a belinkelt Morrowind Map-et...huh...asszem pár órányi játék még hátravan... 😊)))
A Fargoth-os ötlet annyi volt, hogy meg kell találnom Fargoth rejtekhelyét, ahova egy fickó pánzét rejtette! Namármost, azt az ötletet kaptam, hogy bújjak el, és kövessem! 😊

FREAK --> Nem vagyok lusta, csak egy pár órányi játék után kiolvasom a lényeget a sorok közül! 😊))
magus
nem kell előlröl kezdenes. a moon sugart én is elpasszoltam. báár igy visszagondolva hulyeség volt de mindegy😊

ötlet arra hogy hogy hasznaljam és hogy hol tudnam leadni?

FREAK
he?

Riszpekk

FREAK
kapsz egy gyűrűt 😊))

Riszpekk

FREAK

nem igazán ötlet, csak Lantee lusta olvasni a játékban 😊))))

Riszpekk