The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Én már kipróbáltam azt az offical plug-in-t és semmi értelme nincs. Annyi az egész, hogy bemész a bárba és választhatsz, hogy mit akarsz csinálni. Símán csak szövegesen leírja, hogy mit csináltál és mi a nézők reakciója. És ráadásul naponta csak egyszer lehet megcsinálni. Úgyhogy kicsit béna. Semmi újat nem tanulsz vele, ráadásul eddigi rekordom 10 arany bevétel volt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MaDFoX
Bazzzz!
Hogy a turoba szedtek ossze ilyesmiket, mi az hogy nincs lovegond???!
CHEAT?!.... akkor SUX!
Ha nem, akkor hanyas szinten vagytok, es mi a guildokban a besorolasotok?! +blade persze!
Hogy kezdtetek?!! Ratok dolt az aranyraktar ajtaja? vagymi?!!!

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Üdvözlet kalandozók.
Eddig passzívan olvasgattam ezt a fórumot.
Nem akarok ömlengeni a progiról, ezt már megtették helyettem. Nekem is bejött ez a game. Jelenleg egy Nord-dal mászkálok kalandozok. pénzgondom nem nagyon van. A plugines házamban 12000-es értékű fegyverek páncélok sorakoznak. kedvenc pajzsom egy 205-ös armor class-os páncél 190-es vértezet alul felül, na meg a csizma is 190 körüli A fegyverem egy katana (45-ös max) ehhez jön a 85-ös long sword tudás. Ezeket gondoltam megosztom veletek. Ez csak egy kis visszafogott érzelemkitörés volt.

MaDFoX
Nah, idezek:
"05.10.02 - FIRST OFFICIAL PLUGIN RELEASED"

Ahol pedig a fenti kedves felirat olvashato az nem mas mint a http://www.morrowind.com

A gyari plugin ha minden igaz zenelni tanit, viccmeseles is lesz meg pl tanc, meg trukkokre mint pl zsonglorkodes stb... :S

Amugy itt nyilatkoznak a keszitok pl a kedvenc unofficial pluginjukrol is (Mandalore)... Hehhhe...

pluhi
És a kérdésem?
Leteszteltem rogton 😊 11 charge/utes, az elso utamba kerulo scamp 1 utes volt 😊

Ehhe, de makom volt... Elsore sikerult egy 18as ereju enchantment.
A Daedric Longswordomre (chop 2-32 slash 1-44 thrust 4-40) raktam 70-80 fire damage enchantet, egy sajat magam csinalta Winged Twilight grand soul gemmel (300 charge). Azert ezzel mar lehet nyomulni 😊

D(r)EADLOCK
en master vagyok a fighter guildban
Vagy nincs fent valahol??
Hi!!
Tudom hogy kicsit le vagyok maradva, de kéne az első cd r37-es fájlja. Letöltöttem még amikor kijött, utána nem voltam gépközelbe, és most ahogy összeraktam volna, hiányolja. Vki PLZ!!!
pluhi
Senki nem csinálta végig a Fighter Guild-et? Nektek mi volt a tolvajmészárlás következménye?
Gratulalok, nekem Ra'Virr jelenleg a harmadik legfontosabb penzforrasom...

magus
vágodj be nála. én lefitzettem és akkor odaatta szép csöndben😊

magus
ezt nekem is szokta néha.

pluhi
Mármint egy esp kiterjesztésű filet, nem? Azt bemásolod a /data files könyvtárba, és inditáskor kiválasztod a data files menüpontban.
pluhi
Short blade. Ugy stilusos.
pluhi
Nem. Ijász. Azért kell short blade, mert ott a bénitó tőrőm, amugy long blade. Már 90-es.
pluhi
Én már egész jól kiismerem magam arra.
Konkrétan fogalmam nincs, mi lenne a legjobb, de nézd végig a kapott bonuszokat és az alapján dönts, nagyon elcseszni nem lehet. Nekem Wood Elfem van és olyan pöttöm, hogy mindenkinek vállig ér.
Na mára ennyi,én mentem aludni😊))

Szerintem a woodelf jó választás...de szerinetem ugyanolyan jó a macsakemberszerűség is

pluhi
Jut eszembe. HAMMER:
Nem lehet, hogy az a verziód van, amihez patch is kell?
Csak azt a várost nagyon nem kedvelem,mert semmit se tudok ott megjegyezni,Annyi St. valami van,hogy képtelenség visszaemlékezni melyikbe mi van...

jaja Vivec,én pont ott vettem,és én is steel crossbow-t használok!😊))

pluhi
Telitalálat
pluhi
Mittom én, pl. Vivecben van pár, próbálkozz ott.
fertam
és akkor mi lehet a 2. cd-n? az editorhoz cuccok?
pluhi
Ja, és fejleszd úgy, hogy használod. Úgy jobb szorzókat kapsz szintlépésnél, igaz?
pluhi
Jó archer fegyver? Hmm. Nekem a steel crossbow bevált, de bizti van jobb. Kovácsoknál nézelődj.
pluhi
A mondat első része igaz, a második része igaz, összefüggés nincs.
pluhi
A játék 1 CD, nyomd fel a hozzáállását pénzzel 90 köré, akkor odaadja.
fertam
hát fiúk én most kezdtem el vele jáccani (a fighter guild első patkányos részénél már vért pisáltam mire rájöttem,hogy hogyan kell harcolni)DE EZ A NAGY J BETŰS JJÁÁTTÉÉKK!!! Komolyan mondom erre vártam,amióta (úgy kb 17 éve) számítógépem van. Ez szinte tökéletes (azért vannak benne hubák,amik nékül tényleg hihetetlen lenne). És az engine! Nekem nem egy túl erős vasam van a mai mezőnyben, talán a vidkártya jobb az erős középátlagnál (egy celeron 766 256mb, AsusV7700 GF2 32), de pölö amit a homokviharban átéltem...szinte éreztem a homokat a számban...fantasztikus...remélem készül a négy, mert az valami über komoly lesz, hacsak nem rontják el. Ráadásul a térkép is iszonyat nagy, a bejárható helyszínekről és a millió npcről nem is beszélve....Hogy ez hogy fért rá 2 cd-re?? Lehet úgy,hogy a fiúk tudnak programozni. Arra azért kiváncsi lennék,hogy hogyan lehet varázslatokat kreálni? Mondjuk így elsőre nem hiszem,hogy ez értékelhető lenne, metrt egy warrior britonnal kezdtem a torony jegyében...Viszont egy nagy hibát észrevettem, (lehet hogy csak a copy miatt??),méghozzá, hogy nem lehet a sima kurzornyilakkal jáccani,hanem csak a numpaddal,mert vagy elindul előre mint az őrült, vagy elkezd oldalazni. Az átállítás után jó, de ha nem indítom újra a játékot, nem lehet definiálni a kurzornyilakat újra.hhhmmm...na mind1,szóval ezentúl tuti,hogy sokat fogok ide írni....

Most jutott eszembe!Pölö a fighters guildtól kaptam egy mission,hogy egy nőtől, Balmora-ban, a South Wall Corner Clubban, el kell szedni valami code bookot vagy mit,de gőzöm sincs hogyan, mert úgy tesz,mintha nem is tudna róla és gőzöm sincs what to do...please help me!
MaDFoX
A szaggatas viszonylagos, nalam 1024x768 +Anti Alias, es ugyanolyan mint 640x480-nal... 😉))
Ja tenyleg, nem is a viz a nagy szam, GF3 tulajok, nezzetek az egre... 😉)

MaDFoX
Hehhhhe! A love elkoltese az en karakteremnel nem lenne gaz, DE azt felejtse el minden alacsony szintu kari, hogy aran ad el vmit!!!
A kereskedest ugyanugy tanulni kell mint a harcot!
Szoval ha az elejen futottal meg a raktol is, akkor mirt gondolod, hogy nem vag at a legbenabb cigany is? 😉)
Fejleszteni nem csak az erot kell am! 😄

Mas:
A katonak (egy resze) altal tolem elkobzott cuccokk (egy reszet) megtalaltam egy legios erodben, egy "evidence" (azaz bizonyitek) feliratu ladaban.... Hmmm.... es csak egy csajnak kellett meghania... >) Megyek a tobbi kozeli erodbe is...
"Vegetek van ti csaszari talpnyalo patkanyok!"

Hmm?Nem igazán értem😊)))Ha arra gondolsz,nem szaggat,és 800x600-ba nyomom

pluhi
Felmerült nemi prob. A FG utsó küldije (valszeg), hogy nyird ki a tolvajokat. Balmoraban megúsztam a dolgot 2K birsággal (csak 6-ot nyirtam ki😊), de Ald-ruhn-ban megtámadnak az őrők. Azok meg nem piskota gyerekek. Meg nem is akarnám bántani őket. Tipp? Ja, 30-as speechel nem birtam rávenni a klán vezetőjét, hogy megtámadjon. Mondta, hogy majd jól hű meg ha, de nem csinált semmit.
Szóval egyátalán nem😊))

Nekem ennél sokkal rosszabb gépem van😊))

Sőt ahol én járok kifejezetten megkönnyíti a dolgom,mert a harcosok,nem tudnak eljutni hozzám,mert meghalnak mire észbekapnának,pedig tuti otthagynám a fogam ha nem ijász ennék

Szerintem pont az elején nme könnyű boldogulni vele,ezért mondtam hogy nem biztos hogy az a jó megoldás.Én azzal nyomulok,valami nyilpuskával és igen jól megvagyok vele.

Az első kérdésedre a válasz:szerintem azok a macskapofák a legalkalmasabbak,de ez megint csak szerintem,és különben is én rühellem azt a fajt,nagyon nme szimpik

Szerintem marksmannal többre mégy,de te tudod,ez csak az én véleményem

DeXoSZ
Szerintem látogass meg pár manust training ügyben
Ujabb problema merult fel... nem tudjatok, hol lehet elkolteni 30,000 aranyat?

ember
és az jó? 😊
DeXoSZ
Enchantot nem lehet visszavonni egy fegyverről,ha véletlen elqrtam ? 😊
ember
úgy kezded ahogy akarod, azt csinálsz amit akarsz.

manual van a játékhoz, angolul, pdfben (angol tudás nélkül egyébként is nehéz)
hiba
egyet sajnalok, hogy neme lehet ugy elverni valakit hogy ne haljon meg (mint a gothicba, ott csak kidolt egy idore mikozbe siman ki lehetett fosztani, majd felkelt es vagy nagyon surun elnezest kert vagy csak elrohant almat enni 😊) vagy itt is lehet hasonlot?

Hmuda
Nemtom. Biztos, hogy lehet találni valakit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

pluhi
Hi!
Vivec Arena alatt van egy tőr, ami 20 sec-ig paralizál. Azzal nem kell sűrűn váltogatni a fegyvert. (Általában egyszer kell csak, a kétkezes hosszúkard megteszi hatását)
magus
kinel lehet fejleszteni a merchantaryt meg a personalitit?

a personalityre mindig rarkok 1et, de ez gondolom nem eleg...