The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
naná, én is azt akarom....... fejben már megvan az egész........... csak neki kéne állni

Riszpekk

Rincewind
Lehet olyat, hogy én nem bővítéseket, hanem egy kompetten új világot gyártok a szerkesztővel?
FREAK
és melyik az a külön szigetes plugin??? vagy az még csak készül???

Riszpekk

Este figyeld

Felmásztam oda is, gubbasztottam egy egész napon át, de az a pöcs csak toporog egy helyben!
A házát már teljesen kirámoltam...

Tudjátok mit? Inkább áruljátok el, hogy hol van a FARGOTH'S SECRET PLACE!! 😊)

Én szivesen leszedem a piroslámpás plugineket, de tuti nem bassza szét a progimat? Párszor már megjártam ezekkel a "plu-in" dolgokkal!
MaDFoX
Nem tudom, de azt a pasit meg kell ölni, a Council Clubban nem?! (Bloodbath küldetes)
Utana mar bajosan lehet bebizonyitani neki barmit is... de legalabb egy jo indok a bountyless gyilokhoz... ;D
A pickpocket nem jó, mert azért is jár a bounty, össze is szedtem akkor ott vagy 5000-et...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

FREAK
😊))))))))

HOGY KELL PLUGINT CSINÁLNI???? Egyszerűen nem jövök rá!

Riszpekk

Ugyanezen címen van egy másik plugin, ami ha felraktok, el lehet menni egy körrel a lányokkal
Találtam egy plugint, ami a piroslámpás házban táncoló csajokról leszedi a melltartót
http://www.autumnsbreeze.com/users/aonline/index.html
FREAK
south wall, a kaputól balra, én egyből észrevettem 😊

Riszpekk

Hi!!
Lécci ha vkinek meg van az első cd 37-es fájlja az tegye már fel valahova. Vagy nincs fent valahol??
FREAK
hi

na én is csináltam tegnap varázskardot, csak nem tom műxik-e

az összes lóvém elment rá (mind a 2300 😊

amúgy Suran (asszem ez a neve) városkát használom aranybányának, már fexik pár halott kereskedő a pult mögött 😊))))))

csak azt utálom, hogy Balmorában azok a kispályás kereskedők kurva csórók, egyszerűen nem bírom eladni a cuccokat..........

Riszpekk

Tobias > Nemtom! Én megtaláltam a hullát, aztán valaki (már nemtom, hogy ki) azt mondta, hogy a Council Club-ban kell keresnem a gyilkost. A nevét is megmondta! Este tudom csak részletezni!

Kevin > Köszi az infót!
oulge = soulgem

Lantee : en a dwarf ghostokat puszta kezzel vertem le mind 1 szalig 😉 Az 1ik bele is kerul 1 grand oulgem-be, igy az mar 40k-t er 😉

JA! Kérdés! Mennem kell Ghostbuster-t játszani, de eddig nem nagyon varázsoltam (NORD voltomból kifolyólag). Szerintetek melyik varázslattal lehet a legjobban irtani a szellemeket? Vigyek szellemcsapdát? ;-)
Hehe! Syd-Neena - (nemtom megjegyezni ennek a falunak a nevét) 😊) - mellett barangoltam egy keveset, erre elémpottyant egy varázsló, rá a saját könyvére, és egyből kifeküdt. Hehe....gyorsan elloptam mindenét! 😊

A Fargoth-ra visszatérve, vagy 3 napot töltöttem a "megfigyelésével", de az a faszkalap csak fel-alá toporog, de az istennek sem akar elmenni a rejtekhelyéig! Tudom, hogy nem fontos küldi, de már idegesit!

Ra'Virr elhalálozása már nagyon érett nálam, mert soha nem volt nála elég cash, állandóan átvert, és mondom --> 9000-es Long Blade volt nála! 😊)
Csak át kell hordanom a Pawnbroker-hez, meg az Armorer-hez a cuccait...sőt...egy csomó könyv is van nála! 😊

PEACE
dummy : az asztalBA kell tenni...tehat duplaklikk az asztalra, es ugy pakold bele 😉

ceno : kerestelek tegnap...

Sziasztok!

A Mage Guild egyik küldetésével van gondom. Le kell tenni az egyik varázsló asztalára egy fake gem-t. Ezt ide is adja a küldetés kiagyalója. De hiába teszem le a cél személy asztalára, utána visszamegyek és csak megkérdezi hogy letettem már? És itt a probléma hogy nem tudok neki válaszolni. Nincs yes vagy no.
cenobite
Ehhh... a vigyort elbasztam, szóval:

gamertag: kenobita

cenobite
Házszerzéshez egy info... A Fighters Guild egyik küldetése az, hogy ki kell nyírni Balmora-ban egy orkot, 250-es bounty van rajta. Ha ezt megtetted, üresen marad a háza, ami egész kellemes "kis" épület (Asszem 3 szintes, medence+kábelTV+HBO #vigyor2]). Most költözök! 😊

gamertag: kenobita

Efreet
m.e.2: olyat indítasz amilyet akarsz. a játékot bármilyen karival végig lehet vinni, ha ez a célod, de ez alapvetöen egy "szerep" játék. találj ki egy stílust (höslovag, nagy mágus, tolvaj, stb..) és ehez alakítsd ki a karaktert. utána tartsd magad hozzá, és szórakozz. teljesen mindegy, hogy milyen karakterrel indulsz.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Randal
emberek! a kereskedők mindig iylen kevés pézt adnak?
Mer beviszek mondjuk egy 200-at érő cuccot, kínálnak érte 60 aranyat, valahol 80-at. max 13 pézt tudok még rárakni. mit kell növelni? a speechkraftot vagy valamelyik más képességet és hogyan?

D(r)EADLOCK
vivecben foreign quarterben is van a mages guildben...
calderaban is asszem...
phuli hidd el hogy master vagyok...mellesleg az elozo "master"tol Sjoring Hard-Heart tol en nem kaptam egy kuldetest sem illetve amikor adott volna akkor mar azert mentem hogy legyilkoljam a korrupt disznajat
pluhi
Akkor elég érdekesen lehetsz Master, mert ezt a két küldit, maga a előző mester adta (nagy barbár állat), és valszeg neked is ue. volt. Vagy lehet, hogy változik? Hmm. Mind1 azóta megoldottam. Azért volt lepetés a végén😊.
Egy jó módszer arra, hogy megtámadjon a kiszemelt áldozat: pickpocket. Ha invisibility nyomsz előtte, akkor még ennek a csintevésnek is meg lehet uszni a következményeit. De gyilkos nem leszel, hisz csak önvédelem volt.
Más. Tök ciki, hogy nem birok venni se 100-as zárnyitás scrollt, se spellt. Már végigjártam a guildeket és nincs. A tolvajok ugye nagyrészt döglöttek.Amig nincs spell, nemtok enchantolni sem, pedig asszem csináltatnék valami tárgyat, amiben ebből van pár. Meg restore all.
D(r)EADLOCK
hmuda ennek a szigetnek az eszaki oldalan van egy SHALLIT nevu brlang.. bemesz es van egy hely ahol levitalni kell hoghy feljuss egy magasabb reszre ott bemesz legyilkolsz egy ket embert es ott lesz egyebkent egy fighter guildos kuldetes soran kellett ide eljonnom..
Sephi
Aszongya nekem :

A bad previously deleted brick has been deleted... Again.
The game is in peril - Trust NOTHING!

Have a NICE day. 😊

(See Chris)
A pointer has been corrupted/re-used.
The game is in peril - Trust NOTHING!

Have a NICE day. 😊

(See Chris)

Mi a baja?😊

Mas : Amikor ott az elejen meg Magus lettem es valami Baruda vagy mi varosaban vagyok ahol a Olis folyo folyik aszongya nekem hogy menyek valami gombakat keresni es hogy menyek vegig a folyon amig nem talalok egy fa hidat es menyek at majd WEST fele keresek valami utat a dombok kozzot.. Valami mocsarba kell elerjek d sehogy sem talalom.. Esteleg valaki tud valami utmutatast??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

D(r)EADLOCK
hehe.. oke megvan..mindjart nyomom a kepet
D(r)EADLOCK
megvalami

igy?

már azért is megmutatom a karimat. szerintem tápos.

Hmuda
(mellékesen súgd meg lécci, hogy merre találtad, ok?)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Szivesen. Már érdekel az a daedric claymore. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

D(r)EADLOCK
koszi!
a screenshotok megvannak..a kepet is konvertaltam me minden csak azt nem tudtam hogy hogy lehet ide felnyomni
THANX!!!!
Hmuda
1: a morrowind.ini fileban van egy olyan sor, hogy Screenshot enable=0 vagy hasonló. Namost azt a 0-át átírod 1-re.
2: a játékban lenyomod a printScr-t és a játék magátol le is menti a képet.
3: képszerkesztő progival (pl. photoshop stb) kicsit tuningolod a képet, hogy ne olyan legyen mint a négerek harca az alagútban.
4: felrakod valahova a webre.
5: ide a fórumra szépen beírod ezt:

Természetesen a []-k helyére kacsacsőröket raksz.
6: kész is.

Hmuda
Nekem nem volt ilyen gondom. Kicsit beszaggatott a gépem és valahogy nem volt feelinges.

D(r)EADLOCK
phuli, nemtomn azzzal a kuldetesel spec nem talalkoztam. megcsinaltam viszont az osszes Ald'rhuun -os es Sadrith Mora/Walverine hall -os kuldetest..ja es meg a Vivecibol is jooparat
a Balmoras code book os hulyeseget kihagytam, mert nem akartam megolni a csajt aztan meg ugyis kiderult hogy az ottani guild vezetoje szovetkezik a Commona Tonggal. szoval nem feltetlenul kell megcsinalni.
Asszem most beallok az imperial legionba es ott is baberokra torok hehe... nincs kedvem meg a fokuldetesre koncentralni, ugy elvezem a tapolast!
MAS
itt is megkeredezem mert a karakterek forumon senki sem hajlando valaszolni:
HOGY TUDOK KEPET FELRAKNI A KARIMROL A FORUMRA?
plz help.
thanx
Én daedra lord-dal egy shrine-ban találkoztam
egy bazi nagy szobor lábánál voltak cuccok kitéve, egy gyöngyöt elvettem a szentélyről. persze elötte megtisztítottam a környéket, és hipp hopp ott termet. A legyakásával nekem sem voltak gondok. Csak a belépöjétől kellett felmosni.

Hmuda
Melyik negyed csatornája tartogat még meglepetéseket?

Hmuda
Vagyesetleg a gyémánt utáni pillanatra gondolsz? : )))))

Hmuda
Őszintén szolva nem. Pár ütéstől kifeküdt. : )))

Én másfél órája öltem meg a daedra lordot. Majd besza... Úgy látszik gyengék az idegeim. Nem akarom lelőni a poént. aki járt ott az tudja, miért kellett liberót cserélnem.

Jelenleg 20. szint És barterolás ferengi módra.
igaz mászkálással jár. Eladod a drága cuccot felvásárolod a többit ami a kereskedőnél van és a többi kereskedőnél eladod, amibe belefér egy kis buszozás is. hiszen ezekhez a cuccokhoz ingyen jutottál hozzá. Speciel én nyereségvágyból gyilkoltam párat. (Nem én támadtam nem vagyok gyilkos pusztán önvédelemből.) Igaz rövid voltam, de remélem érthető.

Hmuda
Most mivan? Én kb 10 perce öltem meg egy Daedra Lordot A viveci csatornákban. : )))

Hmuda
: ))))

MaDFoX
De legalabb lattam Dark-Daedrat is.... ...ha csak rovid idore is, de erdekes elmeny volt...
Csak az a sok fire-guard ne lett volna olyan zavaro....

pluhi
http://linterry.dhs.org/morrowind/
Mindenkinek mondom, hogy itt a legtáposabb cuccok screenshotjai és megtalálási helyei vannak. Mindenki döntse el, megnézi-e. Van egykét durva enchantolt item is.
MaDFoX
Hmmmm....
Jopofa, frankob belekalandoztam egy daedra szentelybe... :S

Rovid volt.... 😉))

Hmuda
Nem. Mi kalandozunk és nem ész nélkül csináljuk az alig pár száz aranyat hozó questeket. Pl az én kis drága maszkomat is kaladozás közben találtam.

MaDFoX
😊 Az sem rossz!
Tudok par ork viccet, megyek a kocsmaba, szerintem kiuritem.... 😉))
Akinek meg nem tetszik, azt akkor bounty nelkul lehet lelejmolni... 😉)