The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D(r)EADLOCK
editorral kapcsolatban....
mar egesz jol tudom hasznalni.,.. abalmoras hazamat pl tok atalakitottam....kandallo, berendezesi targyak..meg egy szint full extras kis kerot csinaltam DE..amit enemertek hogy eltunnek elemek...pl kijavitok valamit mondjuk hozzaadok valahol egy falreszletet vagy egy sarkot es amikor kiprobalom olyanok tortennek hogy egy teljesen masik darab egyszeruen ELTUNIK a hazbol... targyak osszekuszalodnak mashova kerulnek meg ilyenek... valaki tapasztalt esetleg mar ilyet es tudja hogy ez mitol lehet?
D(r)EADLOCK
phuli erre igen egyszeru a megoldas...
rakkatintasz a madartatemre.. az inventoryja alatt van egy olyan gomb hoguy DISPOSE OF CORPSE...ez eltunteti a hullat...volt hulla nincs hulla....
Ja, egyebkent en is uj vagyok ebben a vilagban, morrowind elott nem is hallottam elder scrolls sorozatrol 😊

Magicka fontosabb mindenkeppen, mivel willpowert konnyebb fejleszteni, es nincs is akkora gyakorlati szerepe. 15 magicka nem olyan sokat szamit, nekem most 20as szinten 400 van. A weaknessek eleg sokat szamitanak, legjobban varazsloval vivott harcokban.

Ugy tudsz enchantelni hogy vagy fizetsz erte valamelyik mage guildben vagy equippeled a toltott soul gemet. (jobb szot nem tudok ra)

1-2 kerdesem lenne ilyen kesoi oran: elso az, hogy hogyan lehet enchantolni? Lehet, hogy mar le van irva, de nincs igazan kedvem vegignezni az a par hozzaszolast... A masodik pedig, ami valoszinuleg az enchanthoz is kapcsolodik az meg az, hogy mire jok a soul gem-ek?

pluhi
A kulcsos plugin műkszik, csak nem emléxem olyan ajtóra, ahová nem birtam volna bemenni. Most meg megszivtam, mert egy madár hullája oda esett a kapcsoló mellé, és amig el nem tűnik, nem birok bemenni.
qbbkent ql nagyon 😉 tenyleg torpe irasjelek vannak a konyvbe, az istennek nem birom erelmezni 😉

Nemtudja valaki, hogy merre talalhato 1 olyan Mberke aki tud torpeul ? 😉 talaltam 1 konyvet, es senki nem birja elolvasni 😉 edwina elkuldott a fazonhoz balmoraba, de az elhajtott, h sajna nem tud torpeul

pluhi
Van itt egy plugin, ami javitja a puzzle box-os küldit. Mármint a csávó utána tényleg ad kulcsot.

http://www.rpgplanet.com/morrowind/goods/plugins2.asp
SarkanyfuaRUSH
Nemtom, de ez engem baromira zavar. Lehet hogy mást nem, de szerintem csak addig mig egyszer nem jár úgy mint én. Senkinek nem kivanom ezt mondjuk a játék vége felé (ha van olyan😊))
SarkanyfuaRUSH
De most lényegében teljesen elölről kell kezdenem a játékot.
Jó, tegyük fel másodszorra nem tűnik el Muzgob. De az eddigi játék során 3 olyan karaktert láttam ami lebegett. Valszínűleg ezek tűnhetnek el.
Mi van ha megint jatszok egy rakat időt és valamelyik másik fontos kari tűnik el úgy hogy nem tudom folytatni az adott quest sorozatot. Megint kezdjem elolrol??? Neeeem. Inkább várok a patch-re.
Addig végigjatszom a Gothic-ot. Az se volt még meg 😊)
pluhi
Ugyan már. Ennek az esélye igen kicsi szvsz. Hogy nálad kétszer következik be, annak még kisebb.
pluhi
Valaki súghatna egy helyet, hogy hol lehet venni/találni/lopni valami jó egykezes hosszúkardot, mer a mostani stormbalde-em már nulla démonok ellen, sőt még egy csontit is sokáig kell püfölni.
SarkanyfuaRUSH
NA HÁT ÉN BERÁGTAM. NEM JÁTSZOK ADDIG MÍG KI NEM JÖN EGY PATCH.
BÁRMIKOR ELTÜNHET EGY FONTOS KARAKTER A GAMEBÓL ÉS MIÓTA EZT TUDOM ÉS TAPASZTALTAM ÁLLANDÓAN FÉLEK, HOGY VALAMELYIK NEM LESZ MEG. ÍGY NEM JÁTSZOK. REMÉLEM HAMAR LESZ PATCH!

😞(((((((((((((((( NAGYON NAGYON SZOMORÚ VAGYOK!!!
Legalkalmasabb a high elf+the apprentice csilagjegy, 2x 1,5x magicka. Skillekbol azokat valogasd ossze, amivel nyomulni fogsz. Itt nincs olyan, hogy dualclass vagy ilyesmi, ha 10et lepsz osszesen a 10 kivalasztott skill kozul, ami lehet akar 1 skillben 10 szint vagy akarhogy elosztva, akkor lep a karid szintet, ami a fo pontjaid novekedesevel +health, magicka, fatigue novekedesevel jar. A statpontjaidtol(str,int,agility) fugg, hogy meddig tudod a skilljeidet penzert trainingelni.

Nalam is volt egy hasonlo bug, az italhozzavalokat egy ladaban tarolom, egyszercsak eltunt az egesz. Utana ha beleraktam valamit azonnal eltunt amint becsuktam a ladat, de quickload utan megjavult.

SarkanyfuaRUSH
Ja ez lehet, mert látom hogy néha elemelkedik MUZGOB a földtől. (más karinál is láttam már) Mi az istent lehet ezzel kezdeni. Patch van vagy lesz?
Ha ez bármikor megtörténhet nem merek játszani, mi van ha egy idő múlva megint ez van ????
Mit szóltok ehhez?
Hmuda
Van egy elég kínos feltevésem. Az is lehet, hogy kiesett a pályáról. Egyszer velem is előfordult már. A végtelenségig lehet zuhanni a nagy semmiben. Ezt azért mondom, mert láttam már olyat is, hogy egy Mages guildben egyszercsak elrepült előttem egy kékruhás figura, keresztül a falakon, óriási sebességgel (az egész egyetlen villanás volt). Meg az, hogy nem ritka, hogy az őrök a hidakon átmenve beleesnek a folyókba.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SarkanyfuaRUSH
Emberek ez már biztos hogy bug!
Meg jó hogy mindíg új fájlba mentek. Megtaláltam azt a mentésemet, ahol még megvan MUZGOB. Az érdekes az, hogy a következő mentésem rá 2 percre van (eladtam pár cuccot és rangot léptem a Mage Gulid-ben, majd kimentem az utcára) és ott már eltűnt MUZGOB! Szóval tuti, hogy ez egy kibaszott nagy BUG!!
Vigyázzatok MINDENKI NÉZZE MEG HOGY MEGVAN-E MUZGOB MERT ELTÜNHET ÉS Ő EGY FONTOS KARI A JÁTÉKBAN!!!

Én nagyon megszívtam. Majdnem elölről kezdhetem a játékot 😞(((
SarkanyfuaRUSH
Hát ez fasza 😞((
Bassza meg, de morcos vagyok 😞((
Segítsen valaki, hátha nem bug, valakinek eltűnt már valaha Sharn Gra-Muzgob a Balmora Mages Guildből???
A ciki az egeszben az, hogy igencsak fontos kari, mer ha megolod kiirja, hogy a fo torteneti szalat szakitottad meg ezzel, es inkabb toltsed vissza a jatekot... Nem pont ez irja de ez a lenyeg.

SarkanyfuaRUSH
Hát sajnos nem hiszem. Sehol nincs a közelben és nem hiszem, hogy a történet része lenne, akkor valaki mondana vagy mondott volna valamit róla!
Szerintem ez bug és elég szemét egy darab, mert lehet hogy majdnem elölről kell kezdenem a gamet 😞((
Nalam ott all a helyen, de nezz korul neha elmaszkalnak. Es az se kizart, hogy a tortenet resze a felszivodasa.

Megmondtam elozo hozzaszolasomban, hogy Balmora eszaki reszen van. Ha ezek utan keptelen vagy megtalalni akkor inkabb diablozz.

koszonom a nagy terkep linket 😉 most inteztem a posztermeretu nyomtatasat, mar meg is van a helye a szobam falan... 😉))))

SarkanyfuaRUSH
Udv!

GAZ VAN! SEGITSETEK PLS!!!!!!!

ELTUNT SHARN-GRA-MUZOB !! az ork varázslónő a Balmora Mages Guild-ből !!
Vele kellene beszélnek egy küldetés miatt és nincs a helyén a polcnál!!
Egy ideje már nincs ott, de eddig nem tünt fel, illetve nem tudtam, hogy ez baj lehet.
Remélem nem bug!
Nézzétek már meg páran nekem, hogy nálatok ott van-e ez a varázsló a helyén pls!!
Nagyon régi kimentett állásomban van a helyén és félek, hogy onnan újra kell kezdenem, mert így nem tudom folytatni ezt a questet!!

HELP !!!

köszi
A kezdo varos mellet ha elmesz a leesos magus fele ott sok gombafele van.

Ehh menj el az alkimistahoz Balmora eszaki reszen par aranyert utanad vagjak a gombakat azt le van szarva a kuldi 😄

Sephi
Elarulna valaki hogy hol van az a mocsar ami Balmora kornyeken vanamikor az elso Magic guilt bol kapom a gombakat beszerezni cimszo allat alo missiot?!?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
mi? magyarán ha kalandozok akkor nem akadok számomra legyőzhetetlen szörnyikékbe?hát ezt jo rudni...

FREAK
hmmm, nekem is volt pár és első szinten.....

Riszpekk

Hmuda
Aki dolgozott az editorral az ezt tudja. Vannak az un. leveled creature-ök (meg itemek is, de ez mellékes). Annyi az egész, hogy a program ezeket a szörnyeket úgy változtatja, hogy kihívást jelentsenek. Pl. első szinten nem fogsz lépten nyomon Nix haundokkal hadakozni, én meg már kismilliót kifektettem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

FREAK
3 Morrowind topik a TOP 5-ben! 😊))))))))

Riszpekk

Megis mire szamitottal, hogy valaki 10 percen belul mond neked egy cimet ahonnan leszedhetsz egy ilyen regi jatekot?

Nakerem, egykis tortenelem 😊

"Unlike most companies, Bethesda
doesn't operate a particular world in strictly one genre. The TES series is
the freeform roleplaying Daggerfall is so well known for. This includes
Arena, Daggerfall, and will include Morrowind and Oblivion, when they come
out.

Battlespire also takes place in the same world (Empire of Tamriel), but is
more of a single dungeon crawl, in the tradition of Doom, Hexen, Heretic,
etc. Many complain how it's nowhere near as good as Daggerfall, but it's just
plain not supposed to be. It's an entirely different game.

Redguard will be an adventure game, in the tradition of Final Fantasy, Dragon
Warrior, the Zelda series, and other more rigid "RPG's" which include
cutscenes, cinematics, etc. Like Battlespire, it's not meant as a sequel to
Daggerfall, and should not be compared to it. "

FREAK
?????

az nem Elder Scrolls rész, csak abban a világban játszódik

van még ilyen, a Battlespire

ES1 : Arena
ES2 : Daggerfall
ES3 : Morrowind

Riszpekk

Ugyan nem jaccottam vele, de szerintem az elozo resze a Daggerfall.

FREAK
esetleg csinálhatjuk közösen is

én pl. zenét szerzek, és a hangokat is bevállalnám

csak egyeztetni kell az elképzeléseket, hátha páran ugyanarra gondolunk

Riszpekk

Hmmm....az E.S.-nek az előző részét a Redguard-ot is szívesen látnám full-ba, Iszonyatosan nehéz megszerezni. 😞

FREAK
ez pont korrekt

Riszpekk

Rincewind
Szívesen látnék egy rövidebb kis helpet a pályaszerkesztés rejtelmeiről... ;DD
FREAK
nincs icq-m, de irgalmatlanul töltök fel, írj mailt!!

Riszpekk

MaDFoX
A szerkesztő annyira azért nem bonyi, csak szokatlan...
először a belső dolgokat kell megcsinálni, aztán összekapcsolni őket és hozzárendelni a külvilághoz...

http://www.elderscrolls.com/codex/tes_worldbuilding.htm

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Randal
voltak többen is akik megnézték a videót. ők is itt vannak és nem tudnak mit csinálni, mert az rendben van, hogy kész cuccossal szórakozol, de hogy te magad csinálj, az má gázos.
Na valaki rájött a módjára?

magus
nekem az az álmom hogy 10es szinten telerakom kwama foragerrel az egész szobt hpogy hegyekben alljanak. persze tele lennél pajzsal stb. kezdja mit tudsz😊ki mennyi ido alatt olne le...

Randal
azt akarok én is😊 hegyek, városok, tolvajo, mágusok...tiszta MAGUS-t vagy ADnD-t. 😊
Szóval szórakozni😊
A Heroesban kiélhettem egy kicsit ezt a hajlamomat, de most😊)))

Rincewind
Olyan fasza szigetet fogok szerkeszteni, hogy na 😊)
És nem Morrowindes világot akarok csinálni, hanem valami hagyományosabbat. Drow-k a föld alatt barlangban, jó kis Dungeonök, szép nagy erdők (ha van a szerkesztőkbe egyáltalán) szal egy full Fantasy világot 😊)
Randal
igen? tudod, valaki benyomta a játék kézikönyvét, és msotanában őt kéregettem, hogy rakja fel a szerkesztőjét is.
Na látjátok, hogy nem egyszerű kezelni, én pl semmit se tudtam csinálni.

talán meg kéne venni az eredetit 😊

FREAK
jó lenne már rájönni, de a help nem sokat segített........

Riszpekk

Randal
Tudjátok már, hogy hogyan kell a szerkesztőt kezelni? mert én is csinálni akarok egy kis világot, egy kisebb szigetet vagy szigetcsoportot, esetleg egy kontinenst kellene közösen elkezdeni és beilleszteni az eredeti gaméba. Magyar szöveggel meg minden😊