The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VKI HELP!!! Szolgás küldetást csinálom.. épp hozom Balmorába, bementem vele a pluginos házabma, és benn lett elmentve... eddig semmi gáz, csak amikor kijövök, az a köcsög szolga rám teleportál, és azonnal meghalok!! 😞 nemtudja vki mit lehetne csinálni??

SarkanyfuaRUSH
Emberek, Ti tényleg játszotok ilyen régi gammákkal. Ez nálatok nem csak rövid nosztalgiahullám, mert ilyenem nekem is volt párszor, de egy kis idõ játék után bizony nem tetszettek a régi gammak, fõleg kinézet miatt ugye.
Sose ertettem, minek szenvedtek ezekkel a bena uj winfosokkal... en tokeletesen megvagyok a win98ammal. Valaki kerdezte, mi volt a legerosebb lelek amit soulgembe zartam: egy winged twilight, 60000et ert, pont olyan lett a gem mint amit lehet talalni Balmoraban. Sajna meg csak 1 ilyen ellenseggel talalkoztam 😊
Az Europa meretu terkep es az 1000 varos az komoly??

Randal
Tölts le egy 6.22-es Dost és telepítsd fel.

Efreet
így van, van elosztó, 1 bill 1 egér 1 monitor 2 gépre, és be kell figyelni egy p1-mmx kategóriás gépet, dos622vel, és hajrá.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Ha emlekezetem nem csal ott lehet kapni azt a spellt😊Nem scroll😊
A tokonszurasrol azert screenshootot kernek...😊
FREAK
szerintem fõleg ital formájában kapható, de gyakorlatilag bárhol

Riszpekk

Efreet
z.cfg-t nézegesd meg, lehet hogy meg lehet oldani nélküle... vannak ott cd path-ok meg ilyesmik, meg próbálgass a subst-al... aztán ha senkinek sehogy nem megy, beszélhetünk az image felpakolásáról.

Efreet
akkor azt írom, hogy bénák voltunk a clonecd-ben. megvan, és fel is pakolnám, de sokkal gyorsabb megoldás is felmerült itt.

Efreet
a full cds felrakva is kb akkora... már ott elkezdték a sokezerfile-mániájukat, és mivel ott minden wav volt meg bmp meg txt, nagyon tömöríthetö volt... szóval az a rip az szerintem full, csak nocd-sítve van (hatalmas munka, asszem a z.cfg-t kell átírni...)

FREAK
én felnyomom a fullt is, ha kell

Riszpekk

FREAK
#3723 😊)))))))

Riszpekk

Efreet
egyszerübb a ripet beszerezni, megvan rengetegmindenkinek, most a morrowind elöhozta a raktárakból.

igen, eredeti. nem az egyetlen eredeti játékom. megérdemli, megveszem. nagyon keveset játszom, akkor meg már megadom a módját. PC-n is, Dreamcaston is.

Efreet
az eredeti cd-t nem fogod tudni lemásolni... a clonecd se vitte, próbáltuk.

FREAK
BELE kell rakni az asztalba

USE ASZTAL 😊

Riszpekk

Efreet
Donnie: nem játszom vele, mert a gépem túl gyenge ahoz, hogy élvezni tudjam... majd lesz Xboxom, és oda megveszem.
olvasgass vissza, itt is és az indexes topicban vannak, akik vágtatnak végig a fösztori szálon... nemtudom miért... nekem a DF anno nagyon bejött, egyszer megnéztem, hogy mi a fösztori befejezése, de nagyrészt nem foglalkoztam vele... hanem játszottam... csak nem értem, hogy mire jó végigvágtatni egy erdön, ha megnézheted az összes fát egyenként.
nekem a DF eredeti cd-n van meg, és a legutolsó patch-el elindult xp alatt kisebb masszírozás után...

Restore Fatigue
A kezdofaluban vettem a kereskedonel😊))
Sephi
Francba! Megtaltam a gombakat es el is vittem a magus neninek de asztan megkert hogy szabotajam az egyik kolegaiat. Aszonta nekem hogy amig az elemetrol lehivja addig rohanyak fel es tegyem az asztalra a Fake Soul Gem -et... hat iz isten szerelmere oda is raktam! De nem csinal semmit. A viszajon egy ido utan es amikro viszamegyek a varazslohoz hogy nah agyon dijat csak aszt ekrdi ha sikerult e de semmi yes or no nincs 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
ennek a gémnek simán kell egy fél év, ha rendesen játszol vele

Riszpekk

Efreet
örülök hogy azért vannak játékosok is... irány Daggerfall, ott 1000 fölötti város vagy falu van, kb 3-5000 dungeon... egy full Európa méretü térkép... el lehet veszni a részletekben... a legjobb szórakozás.

FREAK
kb 10. de tényleg nem figyeltem............. lehet 15 is.........

Riszpekk

Efreet
mármint 7 nap telt el a játékban azóta, hogy kiszálltál a hajóból?

FREAK
pffff.......... talán 1-2 hét.......... de szerintem közelebb áll az egyhez

Riszpekk

Efreet
a sziget oké, kisebb... de valahogy túl gyorsnak tünik a fejlödési ráta. vagy csít, vagy tápolás... lásd anno a gyorsfejlödés c. szórakozásomat daggerfallban... csak úgy viszont minek?
biztatóbb amit a 3706ban írtál... szóval lehet rendesen is játszani... mennyi játékidö van benne? (mármint játékbeli idö)

FREAK
nyugi, én pl. a teljes vagyonomból csak egy 5-7 fire damage-es kardot bírtam összehozni..... 😊))))))

Riszpekk

FREAK
1. Sokan csítelnek
2. Gondolom láttad már a térképet, valóban jóval kisebb

Riszpekk

Efreet
itt az olvasgatásból kezdem úgy érezni, hogy ez a játék jóval kisebb mint a Daggerfall... alig 1, max 2 hét játék után már daedric cuccokkal rohangásznak itt a népek... a DF-ben, pedig ott jóval kevesebb típus volt, nekem rengeteg idöbe telt, mire egyáltalán az elsö szerencsétlen Daedric cuccot sikerült megszerezni... aztán persze magas szinten beindul a dolog, de egy démoni teljes cucc szinte beszerezhetetlen volt.

FREAK
én bevallom elkeserítõ anyagi helyzetembõl fakadóan megcsapkodtam pár Suran-i kereskedõt......
de nem vagyok rá büszke....

Riszpekk

FREAK
miért a hullát is el tudtad volna passzolni????

Riszpekk

Bazzzzeeee!!!! Eltünt a Balmorai trader holtteste! Kinyirtam, aztán szépen lassan eladogattam a nála lévõ tárgyakat...erre egyik reggel már nem volt ott a hulla!! ÁÁÁ!!! Buktam vagy 2-3000 aranyat! 😞
FREAK
baze 😊)))))))))))))

Riszpekk

pluhi
Ezt hogy nem vettem észre? Én meg az ini-t turkáltam valami hullaeltüntetõ beállitás után. THX
Rincewind
Nem tom, majdma kiderül, remélem az...
Huh...egyszer láttam valahol Daggerfall-t, valamelyik oldgames oldalon, úgy két hete. Ha megvan megírom. 😊

Efreet
aham. köszi... sok sikert, és jó szórakozást, ha tényleg az.

Rincewind
Nem volt időm játszani vele azóta... :/
De, ha minden iga ma megnézem, hogy tényleg az-e vagy csak félreértettem...
Efreet
asszem eljutottam odáig, hogy meg se próbálom követni a topicot... pár napig nem nézek ide, és többezer hozzászólással le vagyok maradva..
mi van Rincewind vámpírjával?

FREAK
jól sejtem, hogy orkok nem használnak lőfegyvert??? vagy miért nem akar lőni az orkom?

Riszpekk

SarkanyfuaRUSH
Ja persze a personality nem skill! Nem ülök a játék előtt (sajnos😊

Magus: Külön szerintem nem lehet gyakorolni, lehet hogy valahol adnak training-et, de nem hiszem
magus
de külön nem lehet?csak gyakorlatban?

SarkanyfuaRUSH
A merchantile úgy fejleszted, hogy alkudozol vásárlásnál és eladásnál az ár mellett lévő +- gombokkal.
A personlaityt nemtom, de valószínűleg a pénztámogatásos meggyőzésekkel, illetve ha segítesz egyes karaktereket.
magus
egy kérdés

az merchantelie meg a personalityt hol lehet atanulni?ha lehet egyaltalan

SarkanyfuaRUSH
Jaja, jól tetted 😊))
Bár szerintem tök véletlenszerű, hogy melyik karakterrel esik ez meg. Én megszívtam sajnos, de lehet hogy baromi ritkán fordul elő, illetve olyan karakterekkel amiket észre sem veszel hogy eltűntek a játék folyamán.
SarkanyfuaRUSH
Nem SHARN-GRA-MUZGOB-ról az ork varázslónőről van szó a Balmora Mages Guild-ből. Egyszerűen eltűnt.
SarkanyfuaRUSH
Beleolvastam a modba amit ajánlottál. Jól hangzik, lehet hogy segíteni fog, mert nem csak halálesetre vonatkozik.

Sajnos csak este tudom kipóbálni, pedig nagyon izgulok 😊)))

Köszi mégegyszer a tanácsot.
FREAK
most a kezdőfalu melletti varázslóról van szó?????

az tuti direkt van, ugyanis épp a teleport scroll-t teszteli, sajnos "sikertelenül" 😊)))))))

Riszpekk

SarkanyfuaRUSH
A kettes pontodra. Szerintem ez nem poen😞 Mert azzal az erővel, hogy odaesnek, kis is tudnak esni a pályáról. Valószínűleg nálam ez történt és így nem tudok folytatni egy questet. Ez egyáltalán nem poenos és biztos hogy bug. 😞((((
SarkanyfuaRUSH
Köszi. Ez jól hangzik kipróbálom. Bár nem nagyon reménykedem benne mivel, ahogy előbb már beszéltünk róla nem meghalt, hanem elrepült (sokszor lebeg a helyén is több karakter) vagy kiesett a pályáról és a progi szerintem úgy tudja, hogy él. De azért megnézem.

Egyébként írjatok légyszíves páran, hogy tűnt-e már el nektek karakter a játékból vagy volt-e olyan, hogy nem találtatok egy karaktert amiker egy küldetés hivatkozik. Csak annyit írjatok VOLT E VAGY SEM ILYEN! Nagyon köszi!

Azért érdekel, mert ha mással nem fordult elő ilyen, akkor talán merek kezdeni egy újat, bár nagyon szívom a fogam ettől.
magus
jovanna leneharapd a fejem

Néhány észrevétel:

1. Elképesztően jó a játék, de 6-7 órányi játék után már úgy elvesztettem a fonalat, hogy kb. 70 oldalas a Journal-om! 😊
Szerintem el kéne kezdeni "egy utat" járni (pl. rámozdulni a Fighters Guide-os küldikre), mert igy simán Neverending Story lesz belőle! 😊

2. Amiket "bug"-ként emlegettek - repülő varázsló, stb. - azok nem biztos, hogy bug-ok, mert én is találkoztam a "semmiből elémpottyanó mágussal", ami szerintem egy direkt poén! 😊

3. Most léptem 6-os szintre, de már megvan a 60ezres gem, amit fogalmam sincs, hogy hol tudok eladni.

...karácsonyig megvan a szórakozás...

PEACE