The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindössze két kérdés:
1: melyik a legjobb fegyveranyag a játékban? Az ebony? Vagy mi?
2: csak az érdekel, hogy merre lehet az említett anyagból készült kétkezed kardot találni?
1: melyik a legjobb fegyveranyag a játékban? Az ebony? Vagy mi?
2: csak az érdekel, hogy merre lehet az említett anyagból készült kétkezed kardot találni?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Sajna nemtom, egyedul a "fixme" parancsot ismerem, ami kiszabadit ha beragadsz valahova.
A baj az hogy nem halt meg, akkor a respawn mod segített volna. Valószínüleg kiesett a játéktérbõl. Nem hiszem hogy egy konzolparancs ezen tudna segíteni, de utánanézek. Tudsz mondani weboldalt ahol a konzolparancsokról írnak?
Meg lehet probalkozni konzolparancsokkal. Szerintem tuti, hogy lehet valahogy "teremteni" egy masikat a konzollal, de ne kerdezd mi a parancs ra. Probalj rakeresni a neten valahol.
Hát sajnos ez a mod nem jött be MUZGOB eltünés ellen. Felraktam és még mindíg nincs meg. Szóval továbbra is várok patchre. Ha nagyon soká lesz javítás lehet hogy nem bírom ki és elölrõl kezdem a gamet.
Ha egyéb ötlet van eltûnések ellen szóljatok pls.
Még mindíg szomorú vagyok 😞((((
Ha egyéb ötlet van eltûnések ellen szóljatok pls.
Még mindíg szomorú vagyok 😞((((
Mberek!
Megtalaltam a tokeletes kereskedot! (eladasra)
Calderaban van Ghorak Manor epulet emeleten.Egy kis Creeper szornyikerol van szo. 5000 loveja van es ami a plane, hogy mindent a nevereteken megvesz (gy.k. 500 erteku kardot 500er)!
Lehet isteniteni😉
(Ha volt mar akkor sry😊
Megtalaltam a tokeletes kereskedot! (eladasra)
Calderaban van Ghorak Manor epulet emeleten.Egy kis Creeper szornyikerol van szo. 5000 loveja van es ami a plane, hogy mindent a nevereteken megvesz (gy.k. 500 erteku kardot 500er)!
Lehet isteniteni😉
(Ha volt mar akkor sry😊
A Vivec Fighter Guild a Foreign Quarter Plaza-ban van. Guild guide-dal a legkönnyebb odajutni.
Stonekeep-et adtak egy régi GURU-hoz. Brian Fargo egyik korai gyöngyszeme.
Stonekeep-et adtak egy régi GURU-hoz. Brian Fargo egyik korai gyöngyszeme.
nem talalkozott meg senki olyan Mberrel, vagy barmivel aki (ami) tud dwarful ? 😉
hi all!
nekem egy olyan problematikám lenne,hogy Balmoraban afighters guild vezetõje aszonta,hogy min protektornak kell lennem, hogy orderst kapjak,ez okés, el is mentem abba a városba,ahol a pályafutásomat folytatni kell (nemtom a nevét,kicsit olyan,mint Velence, gondolák,meg cölöpökön álló épületeket, Televani Canton is van...sztem tudjátok mirõl beszélek). A porbléma,hogy nem találom a figters guildot sehol sem....ha vki elmondaná....
nekem egy olyan problematikám lenne,hogy Balmoraban afighters guild vezetõje aszonta,hogy min protektornak kell lennem, hogy orderst kapjak,ez okés, el is mentem abba a városba,ahol a pályafutásomat folytatni kell (nemtom a nevét,kicsit olyan,mint Velence, gondolák,meg cölöpökön álló épületeket, Televani Canton is van...sztem tudjátok mirõl beszélek). A porbléma,hogy nem találom a figters guildot sehol sem....ha vki elmondaná....
Ez hulyeseg, NPCknek is van szintjuk. Egy ido utan azt mondjak, hogy tobbet mar nem tudnak neked tanitani.
Bazzeg!
Még semmit õl nem tudott az XP-m ekkora kékhalálokat produkálni, mint kb 2-3 ora MOrrowindtõl!
érdekes, soha semmi nem döglödött rajta!
AMD XP 1700+ MSI GF3 TI200 Fingom sincs miért van 😞
Igy sosem leszek 20.szintû karakter!
Még semmit õl nem tudott az XP-m ekkora kékhalálokat produkálni, mint kb 2-3 ora MOrrowindtõl!
érdekes, soha semmi nem döglödött rajta!
AMD XP 1700+ MSI GF3 TI200 Fingom sincs miért van 😞
Igy sosem leszek 20.szintû karakter!
http://deathfellows.hu/
marksman:
Balmoraban , a morag tongoknal vagy a tongok melletti epuletben(ha szembeallsz az ajtoval bal kez felol) az emeleten.
52-ig tanittanak.
Balmoraban , a morag tongoknal vagy a tongok melletti epuletben(ha szembeallsz az ajtoval bal kez felol) az emeleten.
52-ig tanittanak.
En Hexplore-ra remlexem mint ingyen jatek melleklet.
Nem a Daggerfall volt rajta egy régebbi PCGURU mellékleten? Még az elsõ teljes game mellékletek között valamikor. Ha nem ez volt, akkor is valami hasonló RPG game, de mi?
Donnie: tudod, ízlések és ... nekem a TR 1 és 4 bejött, a többi nem... emellett imádom a jókis platform meg arcade cuccokat, ezekért is vettem meg a Dreamcastot, mert ott van Sonic Adventure és sok minden egyéb... a thief2t anno amikor megszereztem a voodoo3 miatt nem tudtam játszani, most meg nincs meg, de már nem is érdekel igazán... most hogy említitek a systemshock2-vel is elszórakoztam... meg a halflife-al is, de csak az alap sztorival. de egyik se foglalt le annyira, hogy vissza-visszatérjek rá.
ezzelszemben pl a tombraider 1-t anno mentés-töltés nélkül kb 2 óra alatt nyomtam végig, annyira beletanultam... most már nem hiszem, hogy ilyesmire áldoznék...
ezzelszemben pl a tombraider 1-t anno mentés-töltés nélkül kb 2 óra alatt nyomtam végig, annyira beletanultam... most már nem hiszem, hogy ilyesmire áldoznék...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ja tudom, hogy SS2 meg Thief egy csapat. Ezért is érdekelne a Thief 2, de most már ne izgass itt tovább vele, mert még a végén megkérlek hogy rakd fel nekem valahová 😊))))))
most komolyan, nem akarok OFF-olni, de a Thief 2-t minden ÉRTELMES játékosnak ajánlom, aki többre tartja a leleményességet a harcnál, és van elég IQ-ja 20-25 órányi gondolkodós borzongáshoz
Riszpekk
nekem a zombis rész nagyonNAGYON elvette a kedvem az egésztöl... meg azóta már nem is jászom szinte semmivel... itt a dreamcast, ha néha igényem van akkor sonicozok rajta vagy bármi... majd a morrowind asszem le fog még kötni
az elsõ mindig a Thief 2 legyen, akkor baj nem érhet 😊)))
a bunjee meg a gruppen várhat 😊))))
a bunjee meg a gruppen várhat 😊))))
Riszpekk
Olyan game, amitõl teljesen beszertam eddig kettõ volt. Az egyik a System Shock 2, a másik az AVP2 😊))
Túl sok mindent kellene bepótolnom. És az elsõ helyek egyikén sem számítógéppel kapcsolatos dolgok vannak. 😊)))
Elég nekem ez a Morrowind is mostanság (már ha megoldom ezt az eltünõs bugot valahogy 😞( ) Nem akarok még valami másra is rázizzeni most.
Azért egyszer majd lehet hogy megnézem, ha már ennyire aszondod, hogy rulez.
Elég nekem ez a Morrowind is mostanság (már ha megoldom ezt az eltünõs bugot valahogy 😞( ) Nem akarok még valami másra is rázizzeni most.
Azért egyszer majd lehet hogy megnézem, ha már ennyire aszondod, hogy rulez.
amúgy a thief 1 a zombis rész után is nagyon komoly tudott lenni........ huh, az a kísértetváros.... mai napig hideget szarok a gondolatától..........
Riszpekk
nekem az 1. pályán tetszett az, hogy full lopakodás, nem az megy, hogy keresek szenteltvizet, és utána lelövöldözöm a zombikat... eeeeh... 😞
butaság..... miért csak az?? az igazi kemény dolgok a vége felé jönnek!
a Thief 2 meg pont azért ruler, mert az végig nagyon komoly!
a Thief 2 meg pont azért ruler, mert az végig nagyon komoly!
Riszpekk
ff7, masteroforion2, ascendancy, civ2, tombraider 1,4, mindegyik lemmings ha egy kis vérnyomásnövelésre lenne szükségem... így hirtelen ezek jutnak eszembe
Hát nemtom. Néha rám is rámtör hogy játszhatnékom lenne egy régen agyonnyüstölt gameval. El is indítom, kicsit jatszok vele, majd olyan érzés tör rám, hogy de marha csúnya ez és legközelebb nem jatszok vele, hanem valami ujjal. (Igy jártam a Diablo-val, a Master of Magic-kel, es meg egy pár jatekkal)
Milyen regi jatokok vannak meg amiket szerinted érdemes újra elõszedni és tényleg ma is leköt? Kiváncsi lennek?
Milyen regi jatokok vannak meg amiket szerinted érdemes újra elõszedni és tényleg ma is leköt? Kiváncsi lennek?
én még mindig elöszedem néha az amigát és játszok vele. a Daggerfallban nem mondom hogy mindent megcsináltam, de olyan mértékben elmerültem benne, hogy kevés újdonságot tud már mutatni... persze mindig érnek meglepetések a randomgenerátor miatt (mert ott a dungeonok néha random lettek elemekböl legyártva, meg ilyen nyalánkságok). de igen, vannak régi játékok (pl Orion2), amiket elöszedek, és hetekig szórakozok velük... és ez így van jónéhány egyéb játékkal is. engem a grafika annyira nem dob fel. a Hangulat legyen meg... és az megvan a Daggerfallban... éljen a Sentineli királyi kincstár, amit a cica tolvajlányommal kipakoltam úgy, hogy egyetlen örnek sem kellett meghalnia.
persze, van olyan hely is ami kb 6 ház meg 1 kocsma, de az is az... az "értelmes" települések olyan 1000 körül vannak... és köztük pár akkora város, hogy rendesen el lehet tévedni... ha nem lenne a városi map használható...
Én most hogy láttam a Morrowindet már a Gothic-kal is nehezen ülök le játszani, pedig azt is végig akartam nyomni. De úgyse fogom 😊))
Szóval tényleg van olyan köztetek, aki leül és hónapokig játszik a Daggerfall-lal vagy más régi játékkal ? Komolyan ?
Egyik varázslatom sincs, de sikerült megoldanom szerencsére, egy Lover's kissel lebénítottam, és így vmiért nem haltam meg mikor kijöttünk... (Nem szivesen vesztettem volna el a 4k-t érõ pajzsom amit találtam egy ládában, meg elég régi kimentésem volt csak). Azért kösz a segítséget 😊
teljesen komoly.
http://www.m0use.net/~uesp/dagger/dagmap.shtml
itt van egy régió-térkép, és minden régiónak van kb 100-150 települése... több az 1000nél, kicsit alulbecsültem emlékezetböl...
http://www.m0use.net/~uesp/dagger/dagmap.shtml
itt van egy régió-térkép, és minden régiónak van kb 100-150 települése... több az 1000nél, kicsit alulbecsültem emlékezetböl...
Ha van nalad probalkozz meg egy Almsivi Intervention-nel, esetleg recall ha hazon kivul leraktal korabban egy markot. Vegso esetben quickload/autosave.