The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem bizonyitottam ra, megcsinaltam a kuldetest amiben ki kellett irtani a council club-ot, es o is koztuk volt... A kuldetes automatikusan kesz volt mikor megkaptam.

Akkor most en kerdezek!
1. Enchant skill hol lehet novelni? Mer' valahogy (nemtom hogy!) elertem, hogy a legtobb magikus cuccomnal nagyobb a varazslas ara, mint ahany toltet fer bele! Es ezert kene enchant, hogy ez magahoz terjen...
2. Thief guild, 4. kuldi asszem... Aszondta a fonok, hogy szerezzek Vintage Brandy-t neki, ami a Hlaalo Manor-ban van... Namost talaltam vmi masik brandyt, de gozom sincs hogy a vintage brandy hol van!
3. Skooma hol adhato el? Van belole tizenpar uvegem, es gozom nincs, hol adjam el, pedig erteke az lenne!
Most ennyi, ugyis eszembe jut majd meg valami!

Ez nem ugy megy, szerintem curset kapott. Meg veletlen sincs nalad restore str potion, ugye?

FREAK
yikes!

tuti, hogy nem tér magához a karid???? Nekem berserk után van mindig egy fél perces pihegés a földön

Riszpekk

Én biztos hogy nemfogok csalni ebben a játékban!
Úgy elveszti az egész a varázsát és nagyon hamar beleun az egészbe!
Khmm... En erre a konzolba beirtam, hogy player->setspeed 200, es ezt nem mint csalas, hanem mint "finomitas", avagy "maszek peccs" konyveltem el... Mondjuk aze', mer' ez igy mar hasonlit a valosagra valamilyen szinten, de az alap sebesseget az nagyon elbasztak!

Lehet a játékban valahogy gyorsabban futni?
Mintha olvastam volna régebben hogy valaki egy toronyba felmászott és addig nõtt valami atletics skillje és így gyorsabb lett.
Mert jólenne elszaladni az ellen elõl!
Szégyen a futás de hasznos! Persze kezdetben! 😊
De úgyis az enyém lesz a 40000-es!
😊
Rincewind
Na jó ;D
😊)
A 4001 is szép kerek szám! .)
Nincs harag?
Rincewind
4000-et én akartam 😊
Balmora-ban van amúgy az a ház amit a mod csinál?
Az a saját ház?
Uff... Akkor te szepen kinyomtad karilapot! Uss ott, ahol a hp, magicka, meg fatigue van, akkor ujra bejon!

FREAK
bal gomb+jobb, bal, elõre, hátra....... ha egyszerre nyomod, négyféleképpen tudsz ütni, úgy vettem észre, hogy ezáltal a skill is 4x gyorsabban fejlõdik

Riszpekk

Mintha valahol azt olvastam volna hogy úgy kell kardozni hogy az egeret ráncigálom és arra felé suhint vagy üt! Ez nálatok hogy van? Mert nálam csak szimplán egy gombnyomásra csak szúr! Talán akkor változik ez ha hátrálok vagy oldalazok vagy elõremozdulok?
MaDFoX
Igen...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Annak van szerepe hogy melyik testrészre támadok?
Tehát jobban sebzõdik ha a védtelen fejre ütök vagy a páncélozott testre? Harc közben segít ha ide-oda ugrálsz és úgy ütsz? Nehezebben talál el?
Azt hiszem ha kikeveredek onnan egy darabig felé sem nézek és én is halászgatni fogok! Gyöngyöket már gyûjtöttem de nem sokat. Újratermelõdnek egyébként?
FREAK
haverom eladott egy kurva drága robe-ot egy kereskedõnek, és a köcsög azonnal felvette 😊)))))))))))))))

Riszpekk

Rajtam meg valami hullától levett sima ruha volt! Tegnap találtam abban abizonyos bányában vagy miben egy bõrpáncélszerûséget meg egy kétkezes kardot. Találkoztál már olyan repkedõs dögökkel?
Engem most azok idegesítenek! 😞 Átvágtam a hegyeken a lávás vidékre ahol hemzsegnek és nembírok kijutni onnan mert max 2-t ha lebirok nyomni!
Ha kardozok és nem eszeveszetten nyomkodom a gombot hanem benyomom és kisidõ múlva engedem fel akkor nagyobbat üt vagy pontosabb a találat? Egyálltalán van ebben összefüggés? Mert ha így harcoltam mintha többször eltaláltam volna!?
Akkor láttam a karidat!
Én aszem páncél nélkül mentem eddig. Nemtaláltam seholsem. Unarmored skill fejlõdött, hátha jó lesz az is valamire!?
Ha beszélek valakivel akkor fölül van valami csík ami nálam 40/nemtommennyi. Ez jelenti azt hogy mennyire barátságosak velem, vagy mennyire bírnak?
Zoidberg egyébként neked milyen a karaktered?
Gyorsan lépi a szinteket? Itt is van olyan mint Pl a Diablóban hogy ha nem vagyok valami erõs akkor nagy páncél fel sem tudom venni?
Na hali ismét! Tegnap Pécsen voltam, de ma már ismét köztetek! ÚGY HIÁNYOZTATOK! 😊)

Este kikapcsolódásként beraktam a Die Hard: Nakatomi Plaza-t, õgyhogy nem igazán játszottam a Morrowinddel. Ja! Mellesleg szerda éjjel kinyirtam CASIUST!! 😊) Meg is mondta a program, hogy ez igy nem frankó, úgyhogy töltsek vissza egy elmentett gámát! 😊)

Elmentem kicsit bóklászni, benéztem egy barlangba, és egy csaj kurvára leizzasztott. Gyorsan felnyomtam a HEALTH-emet, aztán mentem volna beljebb, de egy (fajombeli) NORD nekemrontott a kalapácsával, és két ütéstõl kinyúltam. Hiába vagyok 60-as Long Blade, meg 60-as Strenght, azért még akadnak ellenfelek! 😊)

PEACE
Közbe nevetváltottam! AT voltam.

Engem nemtudnak kirabolni? Gondolok itt a házban hagyott dolgokra. Egyébként néha betévedtem egy-egy bányaszerû valamiben ahol kapásból rohanni kezdett felém valami harcos. Az elején (bár most sem agyok nagyon benne) el is szaladtam nyomban de legutóbb visszafordultam és 20x-i visszatöltögetés után sikerült lakóit eltenni láb alól és egész jó dolgokat találtam. (mihez képest!) Beljebb pedig valami varázslónak volt a föld alatt a tornya vagy mi akitõl sikerült ellopnom a scrollokat de még nagyon sokminden volt nála. sajna esélytelen voltam vele szemben így csak keveset tudtam elcsenni!
Sziasztok!

Segítenétek nekem abban hogy honnan tudok a játékhoz plug-in -eket letölteni? Legfõképp a ház érdekelne. Esetleg olyan is ami kiírná az ellenfél életerejét! Van ilyen? Sajnos eddig nem akadtam rá!
mad mind
Nem tudja valki merre találom a boszorkányt, aki barbárokat rabol ki? Már találkoztam kettõvel is, de a második nem ad használható infot a banyáról.

koszonom az mar megvan 😉 mar en vagyok az uj arch-mage. Azt tudom, hogy olvastam valahol, hogy valaki megkapta kuldibe, h hozza vissza valakitol ezt a gyurut, es leirta, h honnan....
(nnnna ez szep mondat lett 😉 )
talan nyugatra a bal fell romoktol, de mar nem emlexem pontosan. Ennek mondjuk szegeny rablok latjak a karat mert mar 2 rablobandat is kiirtottam ami arrafele tanyalt barlangokban 😉

na, egész királynak tûnik ez a game. 😊
fõleg a víz. 😊

tényleg, nem tudja, valaki, hogy milyen console parancsot kell beütni, hogy kiírja az aktuális fps-t?

a balettpatkány

Ki lehet hivni parbajra, es hivatalosan megolni az Arenaban. Lehet, hogy csak egy bizonyos rang elerese utan tudod kihivni.

En amulettet tudom, bar nem loptam el, de az a Vivec-ben levo mage guild vezetojenel van, egyebkent iszonyat tap az a cucc, folyamatos regeneralodas, 25% vedelem fegyverek ellen, +25 intelligencia, es nemtom meg miert nem loptam el! Mondjuk lehet hogy aze' mert olni kell hozza, es ennek biza nem orulok! Soot, inkabb annak nem, hogy akit meg kell olni, ez egy mage guild vezetoje!

nem tudja valaki merre talalhato a necromancers ring ?

En nem kuldiztem kulonosebben, elforditottam a wood elf fejet, felalltam a pultra, aszondta sneakre, hogy nem latnak, mondom jolvan, oszt' loptam...

EqUiNooX
Nemtom kinek mennyire ismerõs, és hogy volt e már a topicban rola szó, de valamelyik nap a sat lehozta ezt a pár képet. Valaki, nagyon helyesen beszkennelte a Morrowind Kézikönyvét, természetesen angolul. Gondoltam feltöltöm, igy akit érdekel, nézze meg, aki meg ismerte, tõle elnézést :]

Morrowind Manual
pluhi
Tudtok helyet, ahol lehet venni jóféle nyilakat? (Az a göcsörtös.) Kiválóan lehet velük demont irtani.
pluhi
Mage Guild. Ajira egyik küldijénél van rá lehetõséged. (Fake soul gem)
Emberek, merre talalok valami jo ketkezes pallost? 2-es szinten vagyok, szoval nekem ne mondjon senki se daedra lord tipusu enemyket! Ellenben van egy 60k-s soul gemem (loptam balmoraban), meg van vmi 15-os szintu enchant-em, es nemtom mibe rakhatnam bele a soul gemet, kene vmi jo cucc, mer' most legjobb fegyverem steel claymore, amibe meg ugye nem akarom... Amugy ti mit javasoltok, milyen sebzes ajanlott? Tuz, jeg, mereg, vagy milyen?

Khmm... A karikerálásnál, a játek elsõ 5 percében kiirja, te! Jobb gombot megnyomod egereden!

Ron Ragm
karakterlapot hogy tom megnézni?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Potty amivel en talalkoztam, az a dwarven crossbow volt, eddig, ha gondolod kepet is tudok adni, bar ha jol emlexem mar eladtam :}
de 30 damage asszem es 1200-t er, ez biztos.
En meg nem talalkoztam annal jobb lofegyverrel, pedig lattam mar egyet s mast.

ember
sztem megéri. jó játék.

IGN-en asszem az év legjobb rpgje volt tavaly, mind az olvasók mind a cikkírók szerint.
OFF:
Arcanum-al jaccott valaki? Jo jatek, megeri letolteni?

Mer, mi a baj azzal, abban a vilagban megcsak nem is ismerik 😊

Emberek, masnal is van olyan hogy az ordinator-ok megolesevel (siman meg tudja oket olni egy elso szintu kari is! Vivec-ben, a plazaban fel kell allni oda, ahol novenyek vannak, magadra szabaditani, es oda nem tud feljonni! Ijjazas, vagy "elorelep-ut-visszalep" technika, esetleg egypar tuzgolyo, minden johet! ) szerezheto pancel (indoril) egyszer csak heavy armor-rol medium armor-ra valt? Ujrarakas ezt megoldja, de nemtom mitol van, es ez igy elegge szar!

MaDFoX
pl 34MP-bõl.... akkkora enhance lesz belõle mint állat.... ...pl megcsinálom a "Broadsword of Teflont" amivel zsír nélkül is lehet rákot kenni...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Ha te magad enchantolod akkor nem kell hozza penz😊
G. Joe
Áhhh, dehogy!

http://deathfellows.hu/

sok m, szerintem tegyel le errol a gamerol...Ha mar a legelso felbukkano ablakokban levo szoveget sem olvasod el... ugyanis a jatek elso 3 perceben leirnak mindent az iranyitasrol, mukodesrol😊Es bizony ebben a game-ban sokat kell olvasni😊
SarkanyfuaRUSH
Lehet valahogy a save gameket editálni? Abban bízok hogy így valahogy megoldhatom az eltünt Muzgob gondomat, bár csak kevés reményem van.
SarkanyfuaRUSH
FREAK, nézz ét légysz a SOAF fórumba hátha tudsz segíteni. Köszi