The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezer koszonet!
Sz'al volt már vki Mannammu-ban? v tudja merre van? már vagy egy órát köröztem a környéken (Pelgiadtól délkeletre)

SecMan
Mi kell ahoz, hogy gem-feeder scrollt használni tudjak? -Barbár vagyok és nemtom használni, pedig nagyon kéne enchantolnom...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

pluhi
Kösz, de közben megoldottam a dolgot. Felnyomtam 46-ig a security-t (ennyi az int-em), igy már minden zár kinyitható egy master's lockpoick-kel. Amugy én spell-t kerestem, nem scrollt, de közben rájöttem, hogy spellmakingel kell mahinálni, ha erõsebbet akarok az Ondusi varázsigénél.
Most pedig kérdés. Hol lehet valami jóféle sima katanát, vagy glass swordot beszerezni. A lényeg, hogy 25 enchant beleférjen (vagy közel ennyi). Már alig várom, hogy belerakassak 100 Fire damaget.
Mi az, hogy 100 Fire damage egy kardon constant effekt? Olyankor mi van?
Pieces:
A könyv a foreign quarterben megvehetõ/ellopható. Nemtomkinek a ritka könyveket áruló boltjában.
Az már szép 😊 örülhetsz ha eljutsz odáig 😊

Nemtudjátok merre van Mannammu?? Elméletileg délekeletre Pelgiadtól, de sehogyse találom...

South Wall Corner clubban, ahol a thief guild tanyázik, ott lenn van egy ürge aki leszedi rólad a vérdíjat.

Keresem a "Progress of Truth"-t , de nem talalom.
Help!
Tenyleg felreertettem vmit de nagyon! Es nemtom, mivel nemtom mi van a 66 megasban... Lehet, hogy pl te verziodban nincs zene, vagy nemtom...

Kiserletezgess! Receptek nem hinnem, hogy vannak, de hidd el, nem olyan nagy muveszet kikiserletezni valamit! Probalgasd hogy ez az osszetevo ezzel az osszetevovel mit csinal, es ra fogsz jonni a receptekre!

pluhi
Amugy a soul trap nálam mûkszik a hullára is. Lehet, hogy bug. Tehát simán leverem, majd soul trap, és már benn is figyel a kõben.
pluhi
Megõrülök! Ott állok a Corprusariumban rakat 100-as láda közt, és nem birom kinyitni õket. A srollra egy ilyen lila spirálszerû izé jelenik meg, és kész.
Ti hol tudtatok venni 100-as lockot nyitó spellt? Mert én eddig sehol sem láttam.
Egyebkent ha szoktal hasznalni kazaa-t, ott siman leszedheted!

Nekem megvan, de 125 mega... Mondj egy icq-t, ha kell, feltolthetem neked...

valaki nem tudja veletlen, hogy a puzzle of canalba hol lehet bejutni ? 😊

Hmuda
Én is kerestem, de nem találtam. Amúgy nagyon kösz. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én bementem a holdba, de ott minden õr azonnal megtámadott 😞 Sz'al még nemtudom mit kell ott ben csinálni..

Vivec , Temple,Shrine stop the Moon.Aldoztam egy potion of Rising Force-t es lebegeeeeeeeeeeek!
Nagyon erokimelo kozlekedesi mod.Persze nem tart orokke.Es meg keves vagyok a holdon levo zarakhoz.
Hmuda
Kellene a ház plug-in. Valaki tud helyet?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Létezik olyan h Deadric Claymore? vagyis kétkezes Deadric cucc? Csak hogy érdemes-e ekresni, vagy a LongBlades emberemnek a Daedric katana a legjobb?? (gyilkos keresos kuldit meg mindig nem csinálta meg senki balmorában? mármint anélkül h odamegy a council clubba és mindenkit lehentel)

Ron Ragm
na vettem a silver staffot de nemtom használni mert varázslásnál elteszi
vagy akkor mire jó?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Wizardstaffot hol tok szerezni???????
és mire jó? ad valami plusz varázslatot, több inteligenciát vagy többször sikerál magic?

Kerdes: a csapdakat lehet varikkal is hatastalanitani, nem csak ugy ha gyursz a security skillre? Es ha igen akkor melyik varival?

hiba
Ne menj bortonbe mernt csokkenek a nehezen megszerzedd skilljeid, job ha nem is beszelsz a gardistakkal mert az esetlegesen toluk eltulajdonitott cuccok-at felismerik es elveszik.

hiba
Baltaval, kardal, okollel 😊

Koszi az okitast!!
Ron Ragm
Tolvajok! volt már köztetek olyan aki börtönt választotta?
1éb: Hogy tudnék pénzt szerezni vállpántra? kéne egy 100-as😊

Ja es egyben az elso kettore a valaszom: Szerzel egy zarnyito varit vmelyik magustol, elmesz enchanterhez, vmelyik cuccodra (pl egy gyuru megteszi, vagy esetleg egy sisak) ranyomatsz egy "Open lock 100 pts on Touch" tipusu cuccot, oszt' miutan kesz enchant (nem keves penzbe kerul!) eladod a pancelt az enchanternek! Namost ennek az a kovetkezmenye, hogy a pancelt is jo penzert adtad el, s a zarakat is ki tudod nyitni!

3. Ranyomod a Soul Trap varit - vagy van vmi scroll, xy's gem feeder (vmi ilyesmi) - egy szornyre - FONTOS! NE hangsulyozom NE humanoidra nyomd ra (sotetelfek, ciculak, emberek, stb - kb az ami a valaszthato fajokban van!) - aztan levered, es szepen kiir a game vmi ilyet, hogy "You have trapped a soul" asszem... Namost soul gem fajtai: petty soul gem, lesser soul gem, common soul gem, greater soul gem, grand soul gem... Nos a petty verzioba ugy 30 chargeos cucc fer, a commonba mar siman belemegy 75-os is, a lesser valahol ezek kozott van... A greater meg a grand, na ahhoz mar komoly enemyk kellenek! A commonba egy jo toltelek az a csapos ize, amibol vivec kornyeken van sok... Asszem a neve Betty Netch! 75 charge, megteszi... Tenyleg, mi er igazan sok toltetet? Es merre talalok greater soul gem-eket?

Mi az az eleg ertekes?(marmint soul geme)
pluhi
Eladni nem fogjátok azokat a cuccokat, csak súlyosan áron alul. (Legjobb tudomásom szerint.)

Pieces: A csávó St. Olms csatornarandszerében van. De vigyázz hol mész le, mert van ott egy õrült csaj, kétkezes hosszúkarddal, nehogy felszeleteljen.
DeXoSZ
Lélekcsapda egyszerû, rácastolod a monsterre, és ha van egy elég értékes soul gemed hozzá,akkor miután megölted a monstert, a lelke beleköltözik.

De az engem is érdekelne,h hol lehet egy 190000-es páncélt eladni,mert nekemis a szekrényben rozsdásodik
Vagy hol fejlesztheto a nehez pancelzat?
Nagyon hangulatos a jatek!De lenne egy par kerdesem:
1.A security kinel fejlesztheto?Mer a 25-os zarakat sem tudom kinyitni.
2.Hol van egy penzes kereskedo?Mer van egy-ket alig hasznalt ertekes cuccom(pl190000-es pancel de heavy es nem sokat hasznal ezert eladnam, meg long blad-em17000-es).
3. A lelek csapdat sem tudtam meg hasznalni!!?
4. Hooool van Addhiranirr? Mer en nem talalom , hiaba kerdezoskodom St Olms-ban.
Hogy all a daggerfall feltoltese? Szivesen kiprobalnam, es nem vagyok ezzel egyedul 😊

Randal
Annak a lánykás küldetésben hol találom a fószert?

Ron Ragm
ehh...
én pont ezt a küldit csináltam meg nemrég😉

pluhi
Hmuda:
Én soha nem "vettem" Lobg Blade skill-t, de már 100-as (16-ik szintû ijász). Cserébe a marksman csak 6x.
Futási sebesség. Ue. ijászom már egész jól fut 9x-es speeddel, meg magas atlétikával😊. Van egy csimma is, csak nagyon vakit.
Potty:
Ebonheart, belsõ udvar, a balos ajtó asszem.
EqUiNooX
Pedig végignéztem mindegyiket és nem volt gond, pont ezért, hogy ne legyen gáz belõle.. Nem aprók a képek sajna, 3-400k-s darabja. Ha más nem, probáld meg flashget-tel, "minden letöltés flashgettel" option. Hátha.. Néztem most is szúrópróba szerint, nem volt gond..
EqUiNooX
Na, végre egy játék, ami télleg teccik a szabadsága miatt. Elindultam hajnalban Balmora felé, erre az uton valamikor összefutottam egy lánykával, akit kiraboltak. Ez még oké, de ami teccik, az a történet :] Azt akarja, hogy keressem meg neki, de nem azért hogy lemészároljam bosszubol és szerezzem vissza az ékszereit, hanem azért, mert a bandita olyan kedvesen, lovagiasan bánt vele, miközben kirabolta, hogy a néni belezúgott :]] Ez egy apró kis dolog a játékban, de ezek a kis apróságok hangulata miatt egyre jobban teccik.. Egy kis tulzással többet gyártok egy-egy hangulatos táj/idõszak kapcsán screeneket magamnak, mint amennyit jáccok :]

ui: egy kis segitségként azoknak akik most kezdik, vagy alapvetõ dolgokkal kérdései lennének: Morrowind Manual. Nem én scanneltem be, de gondoltam feltöltöm, hátha jo helpnek.
Hmuda
Kösz. : )))

Aha, mage guildbol kilepve a tororny aljaban van az ajto par emelettel lejjebb ha jol emlexem.

MaDFoX
Hehhe, kár hogy szegény RaVirr megboldogu... izé... boldogan elutazott a nagymamájához, addig én vigzázok a házára, meg én viszem a boltot is... ;D

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Hmuda
Ott is van guild? Én csak mage guildröl tudok.

Sadrith Mora Wolverine Hallt probaltad mar?

Hmuda
Ezaz, hogy még a Viveci és a sivatagi város mesterei is gyengék hozzám képest. : )))

Probaltad a Fighter Guildet masik varosokban is? Altalaban a Balmorai guildekben vannak a leggyengebb NPCk 😊

Hmuda
Plz help. Hol növeljem a Long bladet, ugyanis a Fighters Guildben másr senki nem képes nekem újat mutatni. : )))

THX, majd megkuksolom!

Koszi a segitseget, meg tudtam csinalni a kuldit mostmar!