The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeXoSZ
olyan sebességgel fog repülni
pluhi
Olyan gyorsan repül asszem.
MaDFoX
Ezek szerint qrvara nem mindegy mibe bujik az a szerencsétlen lélek...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

pluhi
Raktam constant effect Bound Longbow-t az ijamba! Mikor felvettem a játék összeomlott és kilépett. Yeah.
MaDFoX
Balmorahoz nagyon közel van egy ruin, és van is benne az összes cucc ami az "Old Sugarteeth"-nek kell... Az erõd felé menj, keletre, majd balfelé kerüld meg, lesz ott egy híd, azon átmenve ott a ruin... A fõszál egyik elsõ küldetése is ide vezet...

pluhi
Ennyit számit, hogy mibe rakod ezek szerint.
pluhi
Kicsit utánaolvasgattam forumokon. Úgy tûnik nem lehet se a bowt, se a lövedékeket enchantelni. (Plusz sebzésrõl van ugye szó.) Kár.
Koszi!
pluhi
Nagy kérdésem van! Enchantoltatok már ijat? Meg lehet csinálni, hogy plusz sebzést rakjak bele? Mert találtam egy elég jót (Auriel's), és próbáltam belerakni fagysebzést, de nem látszott utána semmi effekt (mármint, ha meglõttem vele valakit). Raktam target, touch verzióban is rá, úgy se. Constant nem jöhet szóba, mert csak 7 hely van benne. Ötletek?
pluhi
Az a baj vele, hogy nem vesz soul gemet. 😞((
😉 raadasul meg piakat is ad el a genya. csak tudnam hol tarolja 😄 biztos a pancelja alatt
hiba
"kereskedo rak" 😊)

Van egy olyan csillagjegy, aminek nem töltõdik a mana alvástól

Spellek kozul hogy lehet torolni amit nem hasznalok?Eccer valahogy bejott de akkor nem kellett.
figy ha thieves guildben tag vagy akkor felaron leveszik a bounty-t. ha pedig rogton lockpickeled, kiveszed a cumot es nyomsz egy almsivit vagy recallt akkor csak a lopasert kell fizess ami max 50 penz. sok sikert!
SecMan
A megöléssel csak az a gáz, hogy akkor meg kell valaki aki a bounty-t eltüntesse a fejemröl, mert ha elkapnak akkor a cuccaimat is elveszik....

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Tuti, hogy alszol (rest) es nem csak varsz (wait)? Varosokban tilos az utcan aludni, keresned kell egy agyat es use-+olni vagy el kell menni messzire a varostol.

Naes? Tamadjon csak, old meg 😊

SecMan
SEGÍTSÉG!!!!! Balmorában Thieves guildben kaptak mission-t, hogy egy csávótól (Ra'Zirr, vagy ilyesmi) hozzak el egy dwemer tube,dwemer goblet, dwemer plate -t, ez ott van mellette egy ládában, de ha annak nekiállok lockpick, akkor meg rámtámad, de magátol meg nem adja oda, még akkor sem ha 100/100!!!! Tudok egy dwemer ruint, de az a világ másik végén van!!! Nemtud valaki egy ilyen ruint Balmorához (Nyugati részhez) közelebb?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

cenobite
Ok! Tenkjú! Sikerült!

gamertag: kenobita

Na igertem terkepeket hogy hol lehet easter eggeket talalni. Elso kep, eleg nehezen megkozelitheto hely, egy torpe romtol keletre, daedric romtol eszakkeletre, egy kis szigeten van. ha egerrel ramesz nem ir ki semmi kulonlegeset csak "Mudcrab" ahogy a kepen is lathato mellesleg. Lenyeg hogy 10000 penze van es mindent normal aron vesz meg (legalabbis nalam) es beszelhetsz is vele :}

A Masodik kepen meg egy erdekes foszer van, szerintem csak poenbol van benne a jatekban ("hasznos") dolgokat lehet tole megtudni 😄

A kereskedo rak 10K penzzel

A hazudos foszer
veszel egy scrollt, megjelenik a player menuben a powers alatt.
pluhi
Na végre sikerült összehozni a restore all amulettemet. Most már cseszhetik a leszivásos varázslataikat. Ki is vágtam az potionjaim felét egybõl.
Ha lesz némi pénzem (80K) jön az állandó lebegés. Meg láthatatlanság (70K). Hát igen.
cenobite
Ehehe... A francba... És úgy, hogy veszek scrollt, és abból betanulom? Mágiából 00 vagyok. Amúgy köszi a segítséget.

MaDFoX
Az efectek az altalad ismert varazslatok alapjan valaszthatoak, szoval valoszinuleg eloszor tanulnod kene par varazslatot...

Csak az általad ismert varázslatok közül lehet oda berakni

hat csak akkor lehet baratom ha van valamilyen varazslatod, amit beleenchantolhatsz a cumoba :} javaslom vegyel valami gagyi fire vag frost damage varazslatot (mindegy hogy mennyit ut), es latogass vissza balmoraba enchantolni. fegyvereknel eddig ez a ketto a legnepszerubb (mas kerdes hogy nalam constant effectes levitate daedric staff van 😊)
cenobite
1 kis segítségre lenne szükségem. Van egy soul gem-em (benne egy ogrin titan lelke) és egy fegyverem, amihez szeretném felhasználni. Mivel elég gyenge vagyok mágiában elvittem a balmorai mages guildba, hogy majd ott "összehegesztjük" a dolgot. Az egyik mágusnál el is kezdtük, egyik ablakba kiválasztottam az "encsentelni" kívánt fegyvert, a másikba a soul gem-et, de azt írja ki a progi, hogy válasszak az effektek közül. Igen ám, de nekem ott nincs semmi... Mit csesztem el? MOst itt állok, a játék pause-ban, és várom hogy majd valaki válaszol nekem. Tenkjú! 😉

MaDFoX
Huuhhhhh... Mar most is csak sejtem... :S
Afffene....

cenobite
😄

***SPOILER***

Na vagyok, terkep mindja jon. Szal a torpet Tel Fyr-ben talalod (sadrith mora-tol delnyugatra), itt pedig az also szinten van a corpusarium :} eleg gany hely, mindenki megtamad es nem szabad leutnod ezeket. tok vicces, megutnek, elkapod a corpus disease-t aztan pussz, vissza se uthetsz :} el kell menekulni a csavok elol.. A lenyeg hogy a Corpusarium Bowels-ben van az egyik sarokban a torpe foszer meg egy csaj 2 db 100-as + trapped lada tarsasagaban. na azert nem lovom le a poent, majd nezzetek meg mi lakik benne :}
ja es ha megneztetek akkor pedig erdemes ugyancsak tel fyrben a felso reszbe ellatogatni, ott is van par jo cumo 😉

***SPOILER end***

kepzeljetek trebonius kihivott duelezni :} (tudjatok vivecben lakik, es a mage guild vvardenfell-i arch-mage-je), eleg konnyeen lenyomtam, es hagyott par cuccot :} restore 40 magicka for 5 sec (5db), trebonius's staff es necromancer's amulet. erdemes minel hamarabb lenyomni (persze csak ha kihiv duelre 😉, az amulet +25 INT !!
Advocatus : Erdekelne, h merre talaltad azt az elo torpet, mert van mar 2 konyvem is ami torpeul van, es senki nme tudja elolvasni 😉

Akkor ne felejtsd el kinek adtad el mert az egyik guildes kuldinel - asszem Sadrith Mora mage guild - azt kell megszerezned valakinek.

Ron Ragm
iso can meg neke3d vagy rip?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

MaDFoX
Próbaképpen bemásoltam egy .mp3-at a music könyvtárba... És egyszer csak megszólalt mászka közben... ...semmit nem csináltam vele, sem átnevezés se más... csak bemásoltam... máá nyomom is a daggerfall zenéit lefelé... ;DDDDDDDDDD

MaDFoX
Affene, most adtam el... Bele sem néztem.. :C Az elsõ sem tetszett... :S

hiba
Vampirok: a voroshegy egyik banyajaban azt mondta egy urge hogy volt egy csako aki kigyogyult a vampirsgabol. Vvanderfall Vampires II konyvet ajanlotta tanumanyozasra...

hiba
Nem 2k-n.

MaDFoX
Milyen video + hang kártyával lép ki?!
Mennyi memóriával?! Milyen oprendszernél...
Milyen nyelvi beállítás mellett... (nem mindegy, nálam amíg magyar volt, pl nem mûködött az OpForce -ban a távcsõ...)

MaDFoX
f2f?! ;DDDD
XP-n? mert akkor az XP-nél lehet vmi gáz... mi történik ha bekapcsoljátok a run win98 compatibility-t??!

hiba
De jobb mint a gothic, legalabbis az nalam neha total szetfagyott (es altalaba adott helyen - mar elore tudtam ha oda megyek lefagy...)

MaDFoX
Azt hogy oldottad meg, amikor elküldenek Punabiba, meg Sunemtudomhova hogy szeed be a tartozást??! Az én megoldásom nem volt igazán 100%-os... :S

hiba
Nalam csak f2f kozbe lepeget ki de akkor eleg surun.

MaDFoX
A desktopra kilépésekkel kapcsolatban van vkinek vmi megoldása???
Nálam WinME alatt összesen kétszer lépett ki, ráadásul mindkettõ esetben elég nagy marhaságot csináltam... (pl 120db marshmellow-t dobtam a calcinatorba...) de XP-s ismerõsök azt mondják rengeteg a kilépés egyiküknél gyakorlatilag játszhatatlan...
Megoldást (vmi beállítás esetleg...) pls!

MaDFoX
Szóval ugyanúgy mint pl a shieldnél mondjuk a 60 sec a csonti is egy adott ideig garázdálkodik, vagy amíg ki nem nyírják... ...de ez alatt az idõ alatt lehet akár gyógyítani is (heal companion) ;DDD (Ezzel nõ az új "csontkovács" skill..... 😄DDDDDDDD)

MaDFoX
Az az idézés durationjától függ....

És mennyi ideig marad meg ha nem harcol éppen?
Mostanában kezdtem varázsolgatni és láttam hogy valami lényeket is lehetne idézni. Mennyire hatásosak ezek? Meg valami csontvázfeltámasztás is van! Ez hogy mûködik? Lenyomom a csontvázat és utánna felélesztem ezáltal velem fog mászkálni ezután?
Nem az a csizma véletlenül aminek a mellékhatása a vakság?
Gyógyszerész vagy háziorvos többet tudna errõl! 😊
hiba
Kaptam egy ilyen 200as csizmat egy urgetol, de ha felveszem total fekete lesz a kep max a terkepen latom hogy merre megyek ez bug vagy valmi meg kell csizmahoz?