The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Na igertem terkepeket hogy hol lehet easter eggeket talalni. Elso kep, eleg nehezen megkozelitheto hely, egy torpe romtol keletre, daedric romtol eszakkeletre, egy kis szigeten van. ha egerrel ramesz nem ir ki semmi kulonlegeset csak "Mudcrab" ahogy a kepen is lathato mellesleg. Lenyeg hogy 10000 penze van es mindent normal aron vesz meg (legalabbis nalam) es beszelhetsz is vele :}
A Masodik kepen meg egy erdekes foszer van, szerintem csak poenbol van benne a jatekban ("hasznos") dolgokat lehet tole megtudni 😄

Ha lesz némi pénzem (80K) jön az állandó lebegés. Meg láthatatlanság (70K). Hát igen.
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
Afffene....
Na vagyok, terkep mindja jon. Szal a torpet Tel Fyr-ben talalod (sadrith mora-tol delnyugatra), itt pedig az also szinten van a corpusarium :} eleg gany hely, mindenki megtamad es nem szabad leutnod ezeket. tok vicces, megutnek, elkapod a corpus disease-t aztan pussz, vissza se uthetsz :} el kell menekulni a csavok elol.. A lenyeg hogy a Corpusarium Bowels-ben van az egyik sarokban a torpe foszer meg egy csaj 2 db 100-as + trapped lada tarsasagaban. na azert nem lovom le a poent, majd nezzetek meg mi lakik benne :}
ja es ha megneztetek akkor pedig erdemes ugyancsak tel fyrben a felso reszbe ellatogatni, ott is van par jo cumo 😉
***SPOILER end***
kepzeljetek trebonius kihivott duelezni :} (tudjatok vivecben lakik, es a mage guild vvardenfell-i arch-mage-je), eleg konnyeen lenyomtam, es hagyott par cuccot :} restore 40 magicka for 5 sec (5db), trebonius's staff es necromancer's amulet. erdemes minel hamarabb lenyomni (persze csak ha kihiv duelre 😉, az amulet +25 INT !!
Mennyi memóriával?! Milyen oprendszernél...
Milyen nyelvi beállítás mellett... (nem mindegy, nálam amíg magyar volt, pl nem mûködött az OpForce -ban a távcsõ...)
XP-n? mert akkor az XP-nél lehet vmi gáz... mi történik ha bekapcsoljátok a run win98 compatibility-t??!
Nálam WinME alatt összesen kétszer lépett ki, ráadásul mindkettõ esetben elég nagy marhaságot csináltam... (pl 120db marshmellow-t dobtam a calcinatorba...) de XP-s ismerõsök azt mondják rengeteg a kilépés egyiküknél gyakorlatilag játszhatatlan...
Megoldást (vmi beállítás esetleg...) pls!
Gyógyszerész vagy háziorvos többet tudna errõl! 😊