The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenesetre én csak 3-as szintû vagyok
viszont olyan csontit tok idézni ami erõsebb nálam😊
Freak: sztem lehet
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ki akarom próbálni, hogy fegyver és destr. varázslatok nélkül lehet-e élni, mert ha nem, akkor az bizony nagy fekete pont.......
Riszpekk
mivanmá? senki sem tudja honnan tudnék letölteni egy balmorai házat? nem akarok 2 napot gyalogolni 1 varázslatért
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
vki írja már le honnan tok balmorai HÁZAT letölteni
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
igen, egy vámpír NEM viseli el a napfényt, és kevesen állnak szóba vele. de egy sors, amiben ugyanúgy lehet létezni, mint bármi más formában.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Érdekelne hogy csak este járkálhat vagy nappal is ugyan úgy!?
Igaz, a varázslásom szinte nulla (néha egy kis lock-oláshoz kell), de nem is volt eddig rá szükségem. Amúgy én felváltva kalandozom, illetve küldizek. Iszonyat milyen helyekre el lehet jutni! 😊)
.
Tapolasnak meg semmi ertelme, hiszen a legtobb monster szintje veled egyutt no. Talan az egyetlen elony magas szinten az hogy tudsz megfeleloen eros lelket fogni constatnt effect-hez enchanthoz. Mas semmi. Amugy ez a "földre súlytom az elsõ csapással a legtöbb ellenfelemet" hatalmas tap..., nagyobb mint a kopeny😊))
Block: ki van zarva hogy szazas skillnel mindent kivedjen😊
Luck: egyfajta mentodobas spec helyzeteknel... mindenbe szamit egy picit, kereskedestol kezdve a tolvajlason at a varazslatvedelemig😊
Ha a BLOCK-ot felfejlesztem 100-ra akkor kivéd minden ütést?
Mire jó a LUCK? Mihez kell szerencse?
Persze csinalhatnam azt is hogy felirok magamnak parszazezer goldot es minden spellemet berakom amulettekbe aztan hajra...😊De annak meg mi ertelme?
Amugy az elszolasokbol eszre lehet venni ki cheatel ki nem. Cheat nelkul epp eleg nehez a jatek😊
Nem tudom ki milyen karival jatszik, de ezek szerint mindenki hasznal armourt... es altalaban heavyt. Nekik tenyleg gusztustalan felvenni ezt a kopenyt. Azonban az en magusom, aki breton, az indulo 30-as endurance-jevel, sima cloth cumokban(stilusosssan unarmored skillt hasznalom😊) enelkul eselytelen lenne mondjuk egy golden saint ellen, pedig mar 24. szintu. Es ha mar ketto hasonlo ellenfel jon akkor kopeny ide, kopeny oda borulas van😊
Amugy kerdes: skill novelo spellt hol lehet beszerezni?Enchanthoz kellene termeszetessen😊
Kerdes:
(szép fogalmazás)
Olyan Daedric tárgyakat ugye a shriekben lehet találni? Meg úgytudom akkor ha megjelent az a Lord vagy ki és lenyomom õt!?
Ez a Daedric is ad a képzettséghez?
Akkor valószínû én sem fogom használni.
Van olyan amulet vagy varázstárgy ami attól véd hogy netudjanak rád olyat varázsolni ami leviszi mondjuk a streng-et? Szóval azok ellen a varázslatok ellen véd amiket csak oltároknál lehet teljesen leszedni!?
honnan tudok balmorához közeli HÁZAT letölteni?
elnézést a zavarásért! csá!
Meg talan 2 hipertap szamszerijjal menne, ami onmagatol termeli a municiot, de konyorgom 2 ijjal? 
) es akkor biza nem regeneralodsz manat! Megoldas: kipakolod az elso szembejovo alkimista raktarjat!
Tenyleg, multkor mondott pont nekem valaki valami camouflage varirol... (igen, en is nagyon figyelek am!) Namost az hogy mukodik, vmint kitol lehet megvenni?
)
... igazából a "the" és az "and" szavak voltak ismeretlenek...