The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
érdekel
mindenesetre én csak 3-as szintû vagyok
viszont olyan csontit tok idézni ami erõsebb nálam😊
Freak: sztem lehet

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

FREAK
és ha pap vagyok????

ki akarom próbálni, hogy fegyver és destr. varázslatok nélkül lehet-e élni, mert ha nem, akkor az bizony nagy fekete pont.......

Riszpekk

Ron Ragm
de én mágus vagyok

Ron Ragm
ha mage vagy akkor igen
mivanmá? senki sem tudja honnan tudnék letölteni egy balmorai házat? nem akarok 2 napot gyalogolni 1 varázslatért

FREAK
mit gondoltok, egy árva fegyver nélkül lehet boldogulni?

Riszpekk

Ron Ragm
😊

Hmuda
😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MaDFoX
Legalább tudjuk, hova lettek a törpék... ;DD

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Ron Ragm
....
vki írja már le honnan tok balmorai HÁZAT letölteni

Hmuda
Tényleg, az normális, hogy mindenféle Daedra lénynél csak Dwarwen fegyverek vannak?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Bakker. Nagyban ölök egy Daedra Lordot erre sikerül leütnöm. Amíg épp tápászkodott, ki is nyírtam. Erre nem esett szét a hullája. ÉS NEM TUDTAM LESZEDNI RÓLA A FULL DAEDRIC ARMOURT!!! : (((

Efreet
Lolka: le van írva minden a vámpírokról. olvass vissza, a topic elejefele elég sok fejtegetés volt a képességeiröl és lehetöségeiröl.
igen, egy vámpír NEM viseli el a napfényt, és kevesen állnak szóba vele. de egy sors, amiben ugyanúgy lehet létezni, mint bármi más formában.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

hiba
Nem voltam de csak este, es emiatt elegge korlatozva van

Volt már valaki Vámpír??
Érdekelne hogy csak este járkálhat vagy nappal is ugyan úgy!?
hiba
A fighter/warrioroknak eleg konnyu a fejlodes, szinte alig csinaltam meg par kuldetest, csak maszkaltam ossze vissza, aki elemugrott leutottem es igy mar a 2 - 3 legsurubben hasznalt skill mar atlag 80 korul van.

Van valaki rajtam kivul aki nem haszanal pancelt es fegyvert?Vagy csak en vagyok ilyen balek?😊
Amugy valaki azt irta hogy a daedric cumokba keves enchant fer... Mar mer' ferne keves?Ezek a cumok azok kozott vannak amikbe legtobb fer😊
Bazze! Azt se tudom, hogy mirõl beszéltek! Én már 17. szintû Nord vagyok, de még soha nem enchantoltam semmit, a gemeket is simán eladom...mindent ököllel (pontosabban Long Sword-el) oldok meg.

Igaz, a varázslásom szinte nulla (néha egy kis lock-oláshoz kell), de nem is volt eddig rá szükségem. Amúgy én felváltva kalandozom, illetve küldizek. Iszonyat milyen helyekre el lehet jutni! 😊)
Lehet hogy igazad van. Magussal tuti hogy nem konnyu😊Es ha meg hozzateszem azt hogy az illusionom es a restorationom magasabb mint a destruction... Hat igy nehez.De nem jatszhatatlanul, mivel en kezdettol a kuldetesekre figyelek, es azokat is igyekeztem "bekes uton" megoldani.(speechcraftom is magasabb mint a destruction).
Tapolasnak meg semmi ertelme, hiszen a legtobb monster szintje veled egyutt no. Talan az egyetlen elony magas szinten az hogy tudsz megfeleloen eros lelket fogni constatnt effect-hez enchanthoz. Mas semmi. Amugy ez a "földre súlytom az elsõ csapással a legtöbb ellenfelemet" hatalmas tap..., nagyobb mint a kopeny😊))
Az lehetséges hogy most harcos vagyok de felakarom fejleszteni a mágiát is! Nos elképzlhetõ hogy mindkettõben kiemelkedõ szintre tudom hozni vagy csak a harcos lesz nagyon jó a varázslás gyenge
Speed: csak a futas sebesseget noveli. Azonban pl a short blade-hez ez az attrib. kell.
A SPEED-re érdemes adni? Ez csak a futás sebességét növeli vagy Pl: a fegyverek használatának a sebességét is?
Recall oda visz ahol a mark varazslat elsutesekor alltal. Tehat ez a ket spell osszefugg😊
Block: ki van zarva hogy szazas skillnel mindent kivedjen😊
Luck: egyfajta mentodobas spec helyzeteknel... mindenbe szamit egy picit, kereskedestol kezdve a tolvajlason at a varazslatvedelemig😊
Jah meg valami: ha kozel jutott valaki egy magushoz es landzsaja, baltaja, vagy kalapacsa van, akkor a magusnak annyi, mivel allandoan azzal van elfoglalva hogy a foldrol tapaszkodjon fel, ahova egy brutalis utes kuldte le😊Ekkor max targybol van esely varazsolni... Azonban en nem az vagyok akinek nem gond kiadni sokezret egy enchantra😊
Mire jó a RECALL? Elsütöd és odateleportál ahova akarod?
Ha a BLOCK-ot felfejlesztem 100-ra akkor kivéd minden ütést?
Mire jó a LUCK? Mihez kell szerencse?
Jah: a skill noveles kifejezetten unarmored-re kellene.... 100-as unarmoreddel 56 koruli az AC-ja az embernek, ami edeskeves.
Hat nem tom ti hogyan, mivel jatszotok... azonban ha az ember nyakaba szakad valami durva mob, anelkul hogy felkeszulne ra, hat nekem annyi. Persze, ha tavolrol eszreveszem, felkeszulok inditok spellel, akkor neki annyi. Bar mondjuk egy golden saintra ramegy a harmad mannam(500 fellett van amugy) es ha tobb jon hasonlo kvalitasu mob, akkor teljesen kifogyok. Manna nelkul meg barki lenyom😊
Persze csinalhatnam azt is hogy felirok magamnak parszazezer goldot es minden spellemet berakom amulettekbe aztan hajra...😊De annak meg mi ertelme?
Amugy az elszolasokbol eszre lehet venni ki cheatel ki nem. Cheat nelkul epp eleg nehez a jatek😊
jah a robe nelkul...az meg nincs meg nekem...de valszeg beszerzem, mert most 27. szinten is vannak helyek ahol aldom a recall kitalalojat 😉

gagyi : en szinten unarmouredre tapoltam, de 24. szinten mar egymas utan megoltem 1 dremora lordot, meg 1 golden saintot, a sajat keszitesu kis varazslatommal 😉

Robe of st roris:
Nem tudom ki milyen karival jatszik, de ezek szerint mindenki hasznal armourt... es altalaban heavyt. Nekik tenyleg gusztustalan felvenni ezt a kopenyt. Azonban az en magusom, aki breton, az indulo 30-as endurance-jevel, sima cloth cumokban(stilusosssan unarmored skillt hasznalom😊) enelkul eselytelen lenne mondjuk egy golden saint ellen, pedig mar 24. szintu. Es ha mar ketto hasonlo ellenfel jon akkor kopeny ide, kopeny oda borulas van😊
Amugy kerdes: skill novelo spellt hol lehet beszerezni?Enchanthoz kellene termeszetessen😊
Kerdes:
Ha egy soulgembe elkapok egy lelket és azt belerakom egy tárgyba akkor a lény tulajdonságát örökli ezúton a tárgy? És erre jön rá még a varázslat? Vagy csak a szörny erõssége határozza meg a varázslat erejét?
(szép fogalmazás)
Ezt az Enchantolást még csak kapizsgálom!
Olyan Daedric tárgyakat ugye a shriekben lehet találni? Meg úgytudom akkor ha megjelent az a Lord vagy ki és lenyomom õt!?
Ez a Daedric is ad a képzettséghez?
A köpeny egy questcucc, tehát le kell adni. Meg amúgy is túl táp

😞
Akkor valószínû én sem fogom használni.

Van olyan amulet vagy varázstárgy ami attól véd hogy netudjanak rád olyat varázsolni ami leviszi mondjuk a streng-et? Szóval azok ellen a varázslatok ellen véd amiket csak oltároknál lehet teljesen leszedni!?
Annak aki azt a bizonyos köpenyt viseli volt már olyan ellenfele aminél nem segített a gyógyító hatása? Vagy ez teljesen egyenlõ a God móddal?
Ron Ragm
hmmm...mintha a readme-ben nem igazi házról, hanem épületrészrõl van szó...
honnan tudok balmorához közeli HÁZAT letölteni?

Ron Ragm
letöltöttem a balmora ház plugint de nem találom a házam! hol van és mi a neve?

EqUiNooX
Csak ugy pusztán kiváncsiságból kérdezném meg, hogy a "Magicka"-n kivül, és a sok-sok szép egzotikus neveken (amiket képtelenség lenne élõszóban kiejteni persze😛), na ezeken a szavakon kivül mi volt oly' meglepõ számodra, hogy "sosem hallott" jelzõvel illetted õket?
Ha meg te toltotted volna fel azt mondom ok... De kulfoldi ftpkre linkelni nem valami nagy szam. Die leechers!

Rofinghood
Csá bocs a zavarásért de most lett késsz egy óriási mp3 oldal és annyira gyönyörû lett hogy tudom gyorsan letörlik ha valakit érdekel nézze meg! www.tar.hu/rofinghood
elnézést a zavarásért! csá!
Probald meg ne az ijjadba rakni! Most gondold vegig! Eloveszel egyszerre 2 ijat! Meg talan 2 hipertap szamszerijjal menne, ami onmagatol termeli a municiot, de konyorgom 2 ijjal?

Vagy az utcan, vagy vmi illegalis helyen kivansz alukalni, nos ilyenkor csak varakozni fogsz! Vagy csillagjegyed az Attronach (ami egy brutalis dolog, mer' en is az vagyok, most High Elf-el (alapbol 225 volt a manam! ) es akkor biza nem regeneralodsz manat! Megoldas: kipakolod az elso szembejovo alkimista raktarjat! Tenyleg, multkor mondott pont nekem valaki valami camouflage varirol... (igen, en is nagyon figyelek am!) Namost az hogy mukodik, vmint kitol lehet megvenni?

Ezeket merre talaltad? (hiaba, en olyan ember vagyok aki szeret elso szinten is iszonyat tapos lenni! )

Kabbe... ... igazából a "the" és az "and" szavak voltak ismeretlenek...

hiba
ja meg Battle Axe (csata dezodor😊)

Milyen szavakrol beszelsz te? Long Sword? 😊)

Kiegeszites: drain, damage es absorb kozott az a kulonbseg, hogy drain siman csokkenti duration-ig, damage annyiszor csokkenti maradandoan (restore spell/ital) ahany a duration*magnitude, absorb pedig elveszi tole es a tiedhez hozzarakja (mehet a max fole) a duration-ig.

Télleg szép játék... de nekem az okozott csalódást, amikor megláttam milyen aprók a felszerelés szimbólumok... jó, el kell olvasni... nem gyenge angoltudásom ellenére azonban olyan régies és sose hallott szavakba botlottam (kisujjból végigjátszom a Baldur's Gate I/II etc. proggokat) hogy elment a kedvem... arghhh...

fortify altalaban noveli, drain altalaban elszivja, absorb altalaban csokkenti, damage pedig altalaban szinten csokkenti. legalabbis szerintem. altalaban.
pluhi
Asszem már semmi normális dolog nem lesz az ijamban. Az egyetlen opciónak a Fortify Agility maradt ugye, ennek viszont igen magas helyigénye van. Csináltam egy olyat, ami 0-15-ig af Ag. const. eff. Amikor a kezembe veszem kapok plusz ag.-t 0 és 15 között. Ez addig él mig a kezemben van az ij. Néhányszori felvételbõl van egy 10 feletti is. Persze ennyit nem ér az egész. Kiváncsi lennék mennyi hely van egy Daedric Longbow-ban. A fenti enchant ugyanis 40 helyet foglal.