The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És akkor is fejlõdik a karakterem ha elszúrja a varázslatot? Vagy csak ha sikerül neki!?
És mivel lehet növelni azt hogy nagyobb esélye legyen a sikerre?
Nálam a Lord's Mail defje csak 203, de szépen kúszik felfelé a heavy armor skill növekedésével (186 volt, amikor megszereztem)

Igen. Ha megnézed a varázslataidat (magic menü), két számot látsz mindegyiknél: x/y. Az x a költsége, az y a valószinûsége.

Ha vettem egy varázslatot és használni is akarom akkor megjelenik az ikonja alatt egy csík (olyan mint a fegyver éppségét jelzõ csík) Nos ez azt jelenti hogy mennyire valószínû hogy sikerülni fog a varázslat?
A Lord's Mail Ebonheart (Vivec) közelében van, a kastélyhoz közel, egy víz alatti ajtón keresztül jutsz be egy helyre. Ott van egy pasi, le kell szedni róla... (megtámad egybõl)

Hun tettél rá szert?
mad mind
Megszereztem a Lord's Mail-t.
Armor rating :210
190000 arany az értéke.
Cure poison on self
Resist Magica 20 to 30 % for 30 secs on self

NA....asszem most jött el az ideje, hogy elmentsem a SAVE-jeimet, és nyomjak egy nagy uninstallt. Emellett a játék mellett képtelenség mással is foglalkozni. Mellesleg most jött ki a GTA3, SOF2, és még a DIE HARD-dal sem végeztem, mert mindig csak a MORROWIND!!!

Ez simán egy Neverending Story!!

Asszem majd a nyári pihi alatt kicsit megint visszatérek kalandozni!

PEACE
Ron Ragm
ehhe
találtam egy hajóroncsot

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
volt nála 1 spark short és 3 tekercs ami egy csomó acrobaticsot ad

Ron Ragm
pfff
nem ember hanem törpe
és olyan ruhája volt hogy csajnak néztem😄

Ron Ragm
pfffff
leesett egy ember a semmibõl
lehet hogy megtaláltam nektek azt a leugró csajt?😊

Ron Ragm
a bretonnak van olyan powerje hogy dragon skin - vagy vegyél egy shieldet-ugyanaz mint a dragon skin, csak nem 1 hanem fél percig tart (nekem ez is alapba volt😊

Ron Ragm
yeah lvl4😊

Ron Ragm
thx
akkor asszem megyek fejleszteni a medium armour skillemet

Ron Ragm
azért nem mindig. Pl ha megidézek 1 szellemet és egy csontit és sikerül úgy hogy elállják az utat még a nálam sokkal erõsebb városi õrséget is legyûröm...

Ron Ragm
érdekes...
milyen varikat használsz?
És milyen gyûrû? és hol van?😊

Ron Ragm
én bretonnal nyomulok, battlemage. Sima mage vagy? Hányas szint és mennyxi a max mannád?

pluhi
Ha nincs magas enchant skilled, akkor keress egy enchantert (mage guildekben pl.). A feljövõ ablak szertintem egyértelmû. Állandó enchantekhez min. 80000 értékû lélek kell (grand soul gem, vagy Azura's star-ban). Ha enchanter vagy, akkor húzd a karira a feltõltött soul gemet.
További infokért: http://linterry.dhs.org/morrowind/enchanting_faq.htm
fertam
sziasztok!
please magyaraázzátok el, hogy hogyan is történik ez az enchantolás? lehet egy sima amulettet is, és egy katanátis enchantolni?És pontosan hogyan is kell? Mert van egy rakat soul gemem (lesser, common, petty), meg egy varázslatom, aminek vmi gem feeder a neve, gondolom ezzel lehet csapdába csalni a szellemeket, de hogyan? akár egy guar vagy cliff racer szellemét is bezárhatom, vagy csak olyan lényt, amit normál fegyverrel nem lehet sebezni?
Aztán van egy valag ékkövem is, emerald, diamond, meg ilyenek, azokat mire lehet használni? Tudok magamnak enchantolni? Mi kell ehhez? Na röviden ennyi, remélem nem túl sok!
Lehet, hogy nagyon hulye kerdes, de mi a gyik az a Hlormaren?

pluhi
Pieces:
Ajánlom a calderai creepert (Gharok's Manor). Persze ha sokkal többet érnek, mint 5K, akkor szivsz. Én a bone lordokra álltam rá, azok 4000,6000-et érnek. 6000-rõl még elég gyorsan lepörgeted 5000-re, de e felett...
Az ijász problémát megoldottam (valaki irta itt a tippet). Egy gyûrû benne constans bound longbow és még fortify ag. 20, ez is constans. Az ára 70K volt. Amikor felveszem a gyûrût, megjelenik a longbow (2-50, +10 Marksman), és él a +20 agility is. Ha elhasználódik az ij, le a gyûrû, fel a gyûrû, s máris vadi új. Ennél jobb ij nemigen van a játékban szvsz. A dwemer crossbow ugyan 30-30-ig sebez, de ki tudja mennyi hely van benne? Meg ugye +skillt nem lehet belepakolni.
Azzal a fickoval en is talalkoztam.😊En most a Census Exus ugynokot keresem (remelem jol irtam) de eredmenytelenul.Hiaba kerdezoskodom.Meg van egy rakat teli soul gemem es jo lenne penzt csinalni belole.Ha veleki tud segitsen lecci.
Hmuda
Keresem a Thief Guild legfelsõbb vezetõjét. Nemtudja valaki melyik Cantonban van?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hiba
😊))

Hmuda
lecsósztunk=lecsúsztunk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
HÉ! Lecsósztunk a 7. helyre. Húzzunk bele!

Hmuda
Tök jó dologgal találkoztam: Épp Vivecben keresem a Thief Guild legfelsõbb vezetõjét (nemtudja valaki melyik cantonban van?), mikor egyszercsak megszólít valaki. Persze nem volt senki a közelemben. Azt mondja, hogy egy varázsló láthatatlansággal átkozta meg. Most nyomulok megkeresni a varázslót. : )))

hiba
Akkor ezzel a modszerrel a balrmoras concil? clubot is ki lehet tisztitani halaleset nelkul...a kerdes hogy elfogadja -igy a prograrm

Nem tom... menek haza es kiprobalom... ha emlekezetem nem csal lehet touch a targetje😊
hiba
Ez igy muxik?: ))

Hehh... belegondolni is jo... megcsinalni a recall masra hato valtozatat es ha valaki nekedugrik beteleportalni a mobot a mage guild kozepebe😊
Persze😊
Viszont 100k-nal is tobbe kerulhet egy konstans enchant.Es nem fogok leulni orakat alkimiazni se , se ercekkel maszkalni, se hasonlok😊
Normalis jatekmenettel tapolas nelkul, kuldiket megcsinalva, nem lopva, lootlva a szornyeket bizony nagy penz ez😊De mindenki ugy jatszik ahogy akar😊
Mindenesetre nekem az okoz oromot hogy mindenkinel 100%-ossan viszonyul hozzam az NPC-k kozul😊
pluhi
Én már haltam be Robe of Rorisban. Egyszer egy Dremora Lord csapott le daedric battle axe-el. (Két 80 körüli ütés és csá.) Máskor meg egyszerre ketten nyomtak rám valami durva varit.
gagyi: irtunk már pár módszert tetemesebb mennyiségû pénz szerzésére. Nem kell feltétlenül csalni ahhoz, hogy 100K legyen nálad.
Hmuda
Szivesen.

Hmuda
Csak a touchot válaszd. Amikor kész a varázslat, akkor az ablak alján van egy ikon, amire alapból az van írva, hogy cast when use. azt szépen átálltod cast when strikes-ra. Persze egyértelmûen csak fegyverrel mûködik.

Akkor kenytelen leszek elindulni biza a fovonalon!

A fõvonalon majd kapsz egy missiont, hogy egy sleeper tanyát le kell írtani. Itt keresd

Tovabbra is erdekelne merre vannak ezek a kesztyuk!

Hmuda
Kösz az infót. : )))

MaDFoX
Én beszélhettem neki, szóba sem állt velem a szemét... ...bele is halt... ...csakhogy most meg a varázslók nem állnak velem szóba... szóval, van itt problem...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

FREAK
de én ezt még fokozni is akarom

pl. nem megölni az ellent, csak elkábítani, elteleportálni vagy legyengíteni, nem igazán tudom, mik a lehetõségek

csak mert úgy látom, hogy harcos kasztokkal nem valami nagy kihívás a játék..........

Riszpekk

Hehh😊En valahogy igy csinalom most is😊Azert en nem voltam ennyire "elborult" hand-to-handem van😊
Eddig semmi gaz nincs, csinalom a kuldiket, en nem igazan utok, csak az idezett lenyeim, aztan azok lecsapjak... Ja: lehet egyszerre tobb idezett lenyed is csak krealni kell egy olyan spellt ami egyszerre idezi meg oket😊Tapoloknak lehet egybol amulettbol...😊
Daedra Lordról én még nem tudtam levenni a pácélját egyszer se, szerintem nem is lehet, a fegyvere meg random minden idézésnél.. vagy dwarven, vagy ebony, v daedric, ezért érdemes a megidézése elõtt elmenteni és próbálgatni mikor lesz nála vmi jó fegyver.. igaz annál nehezebb is kinyírni, de hát vmit vmiért 😊 a lelke grand soul gembe 40000-t ér

FREAK
de lehet, hogy még megvárok valami ló plugint, mert gyalog siralmas lesz 😄D

Riszpekk

FREAK
hát ha tényleg érdekel, majd beírogatom a sztorikat

Riszpekk

Ron Ragm
akkor majd segíts nekünk is-írd le tapasztalataidat😊

FREAK
ja, valahogy így képzelem.......... elkezdek egy igazi papot....... elõször körbeutazom az egész szigetet, hogy fejlesszem ismereteimet, szedek mindenféle gizgazt, segítek, ahol tudok, aztán jöhet a magvas része, de végig fizikai erõszak nélkül

Riszpekk

Ami igy kapasbol eszembejut: a sulipundba vagy mibe szolito magus guild kuldi: itt vagy szajbavagod az urget es kinyirod vagy rabeszeled hogy jobb lesz neki ha csatlakozik a a mage guildhoz... Egy pap termeszetesen az utobbit valasztja😊
Szerintem lehet boldogulni fegyver nelkul es destruction varazslatok nelkul...
HAND-TO-HAND!😊))
Amugy ha csinalod a kuldiket: 95%-a a kuldiknek megoldhato oles nelkul is... a fighter guild(vagy a morag tong) kuldijei persze nem... de az imperial cult+templeben levo fene se tudja milyen guild+ mage guild+tolvaj guild kuldijeihez nem igazan kell fegyver... illetve megoldhatoak bekesen is😊