The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már hogy a csodába ne lenne másik kalandozó... Gondolj csak azokra a rablókra, akikkel frankón lehet beszélgetni, mielõtt elkiáltaná magát hogy pénzt vagy életet, vagy ott van az a csomó szerencsétlen, aki vmilyen bajba keveredik pl ellopják a baltáját, elveszti a társát stb....
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Nos akkor küldetéseket sem kapnák és így végig sem tudnám játszani ha vámpír lennék?
Mondjuk ez lenne benne az örök kárhozat! 😊)) Nebírd végigvinni!
Nem lenne rossz ha éjjszakai portyák közben lecsaphatnék hozzám hasonló kalandozókra akiket a gép irányít! 😊
Tényleg nem is találkozni ilyenekkel! Így hogy eszembejutott már hiányzik is!
Beszélgetni velük, kihúzni õket a bajból vagy egyszerûen tanácsot adna hogy hol látta ezt meg azt!
Ilyen ugye nincs benne? Vagy én nem találkoztam vele?
Elõre is köszi
vki benyomott egy képet arról a gazdag mudcrabrõl, akinél lehet kereskedni. na õt hol találom?
Szeretnék én is azzá lenni de nemtudom hol keressem õket!
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na szóval nála a program elég durva módon mûveli ezt a kilépegetést. 40-szer ugrott neki de soha nem tudott 2-3 percnél többet játszani! Nem tudjátok, hogyan lehetne ezt orvosolni a patch megjelenéséig?
A gép asszem a következõ:
1800 AMD, GeF3Ti4 akármi, SB live.
Eljött végre az idõ,amikor hozzászólhatok,ill. kérdéseket tehetek fel ezzel a supergameval kapcs.
Bevallom úgy álltam neki 1 hete,hogy csillapítsa az NWN utáni vágyakozásomat,de azóta messze túl- teljesítette minden vágyakozásomat és elvárásomat.Bevallom nem volt türelmem közel 5000 hozzászólást végig olvasni,de úgy veszem észre majd mindenki, ilyen típusú rpg-t IS kívánt a winyójára.Bugokat egyébként találtam benne,de annyira nem lényegesek,hogy magasról leszarom.jöjjenek a kérdések
1.magus breton karival nyomulok(21 lev.)ahol az int. 100,de a magicka így is csak 305,ez szörnyen kevés,hol lehet találni azokat az artifactacet,amik permanent feljebb nyomják az int.?
2.nem jövök rá mi a kül. divine és alvini intervension között,persze aki tudja annak bizots baromira egyértelmû,nekem sajnos nem
3.szeretnék soultrappelni,de nincs rendes kövem hozzá,HOL LEHET TALÁLNI.tudom Balmora mages guild,de azokat sajnos lenyúlták az õrök,mikor befizettem a 4040 bountyt,ami a bad peoples kinyírása miatt volt a fejemen(egyébként azóta Ra'virr-vagy hogy írják-nem áll velem szóba)
4.A legídegesítöbb az egész eddigi pályafutásomban:URSHILAKUban(Tomb)hol a picsában van az az íj,ami egy ashlander õséé volt.Azt ugatta,hogy az õseik szellemei védik,de az egész sírban csak egy kúrva szellemet találtam,ott pedig télleg úgy körülnéztem,hogy majdnem átlevitáltam a sziklákon és sehol semmi,csak a csontik.Ha 10x nem néztem át a barlangot akkor 1x sem.Már majdnem letöröltem mérgemben,mikor auazt mondtam magamnak,hogy biztos nem, a progi szar hanem én vagyok a fasz.Ez a legnagyobb problémám mivel ez a fõvonal,kérlek segítsetek.kösz
5.A viveci arch-mage,Trebonius,vagy ki,egy ökör.5 emberrel is beszéltem már a Disaparrence of Dwarves-ról,de neki nem jó.Mit kell neki vinni?Kivel kell beszélnem?
6.Valaki feldobhatna egy térképet amirõl úgy érzi viszonylag teljes,persze a localt úgysem látni,de azért kiváncsi lennék.
Lehet hogy lesznek még kérdéseim,de egyenlõre asszem ennyi
köszi
sziasztok
p.s.:A dungeon siegeet össze sem lehet hasonlítani ezzel,az egyébként olyan unalmas mint a szar.
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Megis delnyugaton van, csak elfelejtettem beleszamolni...
1 kis Quest a nyughatatlanoknak:
Ki az 5 gatyatlan karakter???
En 4-et megtalaltam az 5. nem delnyugaton van, mert ott minden ko ala is beneztem....
"Nem jatekos karakterek (NPC-k) a jatekban: 3,244
NPC-k a jatekban akiket nem lehet megolni: 0
NPC-k a jatekban akiket nem lehet megolni, ha a fo kuldetest be akarod fejezni: 1
NPC-k akik a jatek kezdetekor nincsenek eletben: 63
NPC-k akik a jatek kezdetekor nem viselnek nadragot(/szoknyat): 5
Varosonkenti ures uvegek atlagos szama: 1.89
Uvegvisszavaltok Morrowinden: 0
Atlagos meretu novellanyi szoveg Morrowinden: 6
Szornyek es egyeb rondasagok fajtai, amik vegezni akarnak veled: 217
Kezzel elhelyezett objektumok a jatekban: 316,042
Dungeonok a jatekban: Tobb mint 300 (tulajdonkeppen 301... beleertve pinceket, barlangokat es hobbit jaratokat... vicc volt - nincsenek hobbitok, ellenoriztem.)
Nindzsa majmok, melyek segitettek a vilag elkesziteseben: 6,404 ("Ninja Monkey"-val jeloli az editor a veletlenszeruen generalodo szinterzekeny ellenfeleket.)
Polygonszam a teljes pancelzatu Ordinator karakternel: 5,000 (a legtobb jatekban 2,000 polygonos karakterek vannak... vagy annyi sem...)
Polygonszam egy csontvaz karakternel: 5,000
Az osszes letrehozhato es jatszhato karaktervaltozat: 480 milliard
Az evek szama, ha minden karaktervariacioval vegig akarod jatszani a foszalat, ugy hogy ez mindennap ketszer sikerul: 657 milliard
A jatekban felhasznalt "wonder women" hangok szama: 1 (Lynda Carter hangja a "female Nord" karaktereknel)
Alapszintu varazslatok a jatekban: Tobb mint 500
Tovabbi, a jatek alatt spellmaking-al letrehozhato varazslatok szama: 150 milliard (Nem reszleteznem)
Beszelo rakok Morrowinden: 1 (Vegre egy feladat!)"
Eddig az idezet, az eredeti a http://www.euro-morrowind.com/mwfs/ cimen csodalhato meg, ha minden igaz egy --az egyik keszitovel keszult-- interjubol ollozva... 😉
Május 25.-én, délután 3 órai kezdettel békés tömegdemonstrációt szervezünk a Kriszinta körúti Matáv-székházzal szemben lévõ parkba (Vérmezõ). A pontos cím: 1013 Bp., Krisztina körút 55. Minden érdeklõdõt szeretettel várunk! Kérünk mindenkit, aki teheti, hozzon magával egy egeret (számítógéphez valót), a nyakába akasztva, ezzel is felhívván a figyelmet a demonstrációra. A helyszínen ezeket az (természetesen nem mûködõ) egereket «eltemetjük».”
Netért
www.netert.nyoc.hu
Viking: Nem kell annyit rohangalni, maradj Vivecben, a penzuk altalaban 24 orankent resetelodik...
(Errol jut eszembe... 1 trukk, de teljesen legalis es a valo eletben is mukodne...) ha enchantolni kell vmit, az enchanterek mindig vevok a soulgemekre, el kell neki adni annyit amennyi csak nekulozheto az enchant utan (akkor van penze dogivel), igy visszajon a love a sok vacak meg elmegy... de 24 oraval kesobb a love eltunik, csak a vacakok maradnak...

Ha meg draga holmit akarsz eladni, csereld el...
elotte adj nekik sok olcsobbat, amit meg tudnak venni, aludj egy kicsit, add oda a dragat, cserebe kerd vissza a sok kicsit, majd aludj es ujbol add el a kicsiket... amikor alszok kb 1 nap alatt visszamegy a penzuk...
Különbenis, ha ennyire szegény mindenki, akkor lehetne akár Csórówind is a gama neve

http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/morrowind_alchemy_potion.txt
FIGYELEM! AZ ANYAG TARTALMAZZA RENGETEG OSSZETEVO OSSZES FEHASZNALASI MODJAT, ES A LETREHOZHATO POTIONOK NAGYYRESZENEK RECEPTJET IS...
Szoval aki maga akar boldogulni, NE nyissa meg... ...sokkal izgalmasabb kitalalni a dolgokat... 😉
Mas: a Calderai Creeper nekem mar szinte cheatnak tunik, allatira megkonnyit mindent, nem is erdemes hasznalni... ...a masodik harmadtol kezdeve mar amugy is nagyon easy a game... ...tokig enchantolt stuffok nekul is... :S

Vivec-ben, Telvanni negyedben kerestem egy magust (a lathatatlen emberes kuldi), es eljutottam vmi vault reszre, ahol par kemyen ellenfel leverese utan ilyen cucchot jutottam, meg meg par nyalanksaghoz: ebony cuccok, meg ilyenek, ellenben ott volt 2 ordinator... De a Daedric Claymore-t nem birta a boruk! 
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ja, és a varázslat sikeressége függ a fatigue értékedtõl. Ha 0-n van, akkor varázsolni is nulla eséllyel fogsz.
Én egy fél napig kerestem.