The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaDFoX
Lolka: Vannak külön vámpír küldetések, amiket az egymással (és mindenkivel) harcban álló vámpír-házak(klánok) adnak... (van ha jól emlékszem 3 féle harcos/varázsló/tolvaj beállítottságú) ...azt nem tudom, hogy a fõszál vámpírként befejezhetõ-e, de nem valószínû, mivel az NPC-k meglehetõsen idegenkednek a vámpíroktól... így jópár infó kimarad... 😉

Már hogy a csodába ne lenne másik kalandozó... Gondolj csak azokra a rablókra, akikkel frankón lehet beszélgetni, mielõtt elkiáltaná magát hogy pénzt vagy életet, vagy ott van az a csomó szerencsétlen, aki vmilyen bajba keveredik pl ellopják a baltáját, elveszti a társát stb....

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Találkoztam egy vámpír guild-el. Nevesített vérszívók, gondolom itt van quest is. Persze nem beszéltem velük mert nekem jöttek és vérengzés volt, de talán a játék vége elõtt kipróbálom ezt a fél-élõhalott létet. Végülis már 60-as szinten vagyok

Azt is olvastam valahol hogy a vámpírokhoz nem nagyon szólnak az npc-k és nem csípik õket.
Nos akkor küldetéseket sem kapnák és így végig sem tudnám játszani ha vámpír lennék?
Mondjuk ez lenne benne az örök kárhozat! 😊)) Nebírd végigvinni!
És kipróbálta már valaki a vámpírlét elõnyeit?
Nem lenne rossz ha éjjszakai portyák közben lecsaphatnék hozzám hasonló kalandozókra akiket a gép irányít! 😊
Tényleg nem is találkozni ilyenekkel! Így hogy eszembejutott már hiányzik is!
Beszélgetni velük, kihúzni õket a bajból vagy egyszerûen tanácsot adna hogy hol látta ezt meg azt!

Ilyen ugye nincs benne? Vagy én nem találkoztam vele?
valakííííííí légyszi légyszi honét lehet levadászni!? Ftp cím kéne vagy bár mi emilben vagy ide írjátok meg heelp!
Elõre is köszi
fertam
de mondjátok, hogyan lehet trappelni egy soul gembe egy lelket? a többit már tudom
fertam
hi allé
vki benyomott egy képet arról a gazdag mudcrabrõl, akinél lehet kereskedni. na õt hol találom?
fertam
nekem is ki szokott lépni, de max 1x naponta. xpt használsz?
Tudja valaki hogy hol találom a vámpírokat?
Szeretnék én is azzá lenni de nemtudom hol keressem õket!
yellowcab
Köszi,de kell valaki aki a 4,5 kérdésemre válaszolna

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Sir Quno Jedi
Momentán van egy rakat kereskedõ akiknél 2500-5000 arany értékû cuccok vannak (több is egyszerre !!!) DE a kereskedõ vásárlóereje mondjuk 700 !!! HIHETETLEN FASZSÁG és csak idõhúzásnak jó, az égvilágon semmi másnak. DE ez csak egy, a számtalan ultrahihetelen baromságból amitõl hemzseg ez a játék...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rincewind
Van egy kis problémám, illetve nem is nekem, hanem az egyik ismerõsömnek:

Na szóval nála a program elég durva módon mûveli ezt a kilépegetést. 40-szer ugrott neki de soha nem tudott 2-3 percnél többet játszani! Nem tudjátok, hogyan lehetne ezt orvosolni a patch megjelenéséig?
A gép asszem a következõ:
1800 AMD, GeF3Ti4 akármi, SB live.
yellowcab
Sziasztok!
Eljött végre az idõ,amikor hozzászólhatok,ill. kérdéseket tehetek fel ezzel a supergameval kapcs.
Bevallom úgy álltam neki 1 hete,hogy csillapítsa az NWN utáni vágyakozásomat,de azóta messze túl- teljesítette minden vágyakozásomat és elvárásomat.Bevallom nem volt türelmem közel 5000 hozzászólást végig olvasni,de úgy veszem észre majd mindenki, ilyen típusú rpg-t IS kívánt a winyójára.Bugokat egyébként találtam benne,de annyira nem lényegesek,hogy magasról leszarom.jöjjenek a kérdések
1.magus breton karival nyomulok(21 lev.)ahol az int. 100,de a magicka így is csak 305,ez szörnyen kevés,hol lehet találni azokat az artifactacet,amik permanent feljebb nyomják az int.?
2.nem jövök rá mi a kül. divine és alvini intervension között,persze aki tudja annak bizots baromira egyértelmû,nekem sajnos nem
3.szeretnék soultrappelni,de nincs rendes kövem hozzá,HOL LEHET TALÁLNI.tudom Balmora mages guild,de azokat sajnos lenyúlták az õrök,mikor befizettem a 4040 bountyt,ami a bad peoples kinyírása miatt volt a fejemen(egyébként azóta Ra'virr-vagy hogy írják-nem áll velem szóba)
4.A legídegesítöbb az egész eddigi pályafutásomban:URSHILAKUban(Tomb)hol a picsában van az az íj,ami egy ashlander õséé volt.Azt ugatta,hogy az õseik szellemei védik,de az egész sírban csak egy kúrva szellemet találtam,ott pedig télleg úgy körülnéztem,hogy majdnem átlevitáltam a sziklákon és sehol semmi,csak a csontik.Ha 10x nem néztem át a barlangot akkor 1x sem.Már majdnem letöröltem mérgemben,mikor auazt mondtam magamnak,hogy biztos nem, a progi szar hanem én vagyok a fasz.Ez a legnagyobb problémám mivel ez a fõvonal,kérlek segítsetek.kösz
5.A viveci arch-mage,Trebonius,vagy ki,egy ökör.5 emberrel is beszéltem már a Disaparrence of Dwarves-ról,de neki nem jó.Mit kell neki vinni?Kivel kell beszélnem?
6.Valaki feldobhatna egy térképet amirõl úgy érzi viszonylag teljes,persze a localt úgysem látni,de azért kiváncsi lennék.
Lehet hogy lesznek még kérdéseim,de egyenlõre asszem ennyi
köszi
sziasztok

p.s.:A dungeon siegeet össze sem lehet hasonlítani ezzel,az egyébként olyan unalmas mint a szar.

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

A strongholdot építõ Ginsu azt mondta, jöjjek vissza, ha House Councilor leszek, és akkor majd lesz újabb szakasz.

MaDFoX
MEGVAN!!!
Megis delnyugaton van, csak elfelejtettem beleszamolni...

MaDFoX
Tenyleg!
1 kis Quest a nyughatatlanoknak:
Ki az 5 gatyatlan karakter???
En 4-et megtalaltam az 5. nem delnyugaton van, mert ott minden ko ala is beneztem....

MaDFoX
Most talaltam, 1 kis (felig)hivatalos statisztikat, nyers forditasban:

"Nem jatekos karakterek (NPC-k) a jatekban: 3,244
NPC-k a jatekban akiket nem lehet megolni: 0
NPC-k a jatekban akiket nem lehet megolni, ha a fo kuldetest be akarod fejezni: 1
NPC-k akik a jatek kezdetekor nincsenek eletben: 63
NPC-k akik a jatek kezdetekor nem viselnek nadragot(/szoknyat): 5
Varosonkenti ures uvegek atlagos szama: 1.89
Uvegvisszavaltok Morrowinden: 0
Atlagos meretu novellanyi szoveg Morrowinden: 6
Szornyek es egyeb rondasagok fajtai, amik vegezni akarnak veled: 217
Kezzel elhelyezett objektumok a jatekban: 316,042
Dungeonok a jatekban: Tobb mint 300 (tulajdonkeppen 301... beleertve pinceket, barlangokat es hobbit jaratokat... vicc volt - nincsenek hobbitok, ellenoriztem.)
Nindzsa majmok, melyek segitettek a vilag elkesziteseben: 6,404 ("Ninja Monkey"-val jeloli az editor a veletlenszeruen generalodo szinterzekeny ellenfeleket.)
Polygonszam a teljes pancelzatu Ordinator karakternel: 5,000 (a legtobb jatekban 2,000 polygonos karakterek vannak... vagy annyi sem...)
Polygonszam egy csontvaz karakternel: 5,000
Az osszes letrehozhato es jatszhato karaktervaltozat: 480 milliard
Az evek szama, ha minden karaktervariacioval vegig akarod jatszani a foszalat, ugy hogy ez mindennap ketszer sikerul: 657 milliard
A jatekban felhasznalt "wonder women" hangok szama: 1 (Lynda Carter hangja a "female Nord" karaktereknel)
Alapszintu varazslatok a jatekban: Tobb mint 500
Tovabbi, a jatek alatt spellmaking-al letrehozhato varazslatok szama: 150 milliard (Nem reszleteznem)
Beszelo rakok Morrowinden: 1 (Vegre egy feladat!)"

Eddig az idezet, az eredeti a http://www.euro-morrowind.com/mwfs/ cimen csodalhato meg, ha minden igaz egy --az egyik keszitovel keszult-- interjubol ollozva... 😉

MaDFoX
Allati jo... 😄D
Megyek telket venni.. ;DD

Alexease
„Békés tömegdemonstráció!
Május 25.-én, délután 3 órai kezdettel békés tömegdemonstrációt szervezünk a Kriszinta körúti Matáv-székházzal szemben lévõ parkba (Vérmezõ). A pontos cím: 1013 Bp., Krisztina körút 55. Minden érdeklõdõt szeretettel várunk! Kérünk mindenkit, aki teheti, hozzon magával egy egeret (számítógéphez valót), a nyakába akasztva, ezzel is felhívván a figyelmet a demonstrációra. A helyszínen ezeket az (természetesen nem mûködõ) egereket «eltemetjük».”
Netért
www.netert.nyoc.hu
MaDFoX
Hat... egyik sem egy trader kihivas... :S ;DD

pluhi
Fegyvereket és páncélokat Mudcrab-nél adom el(10K). Minden mást (soul gem fõleg) Creepernél.
MaDFoX
Ez benne a jo, probalj meg eladni egy geppisztolyt(:S)... ...de nem hirdethetsz ujsagban... 😉))

Viking: Nem kell annyit rohangalni, maradj Vivecben, a penzuk altalaban 24 orankent resetelodik...
(Errol jut eszembe... 1 trukk, de teljesen legalis es a valo eletben is mukodne...) ha enchantolni kell vmit, az enchanterek mindig vevok a soulgemekre, el kell neki adni annyit amennyi csak nekulozheto az enchant utan (akkor van penze dogivel), igy visszajon a love a sok vacak meg elmegy... de 24 oraval kesobb a love eltunik, csak a vacakok maradnak...

Pont fincsi? Probaltal mar legalabb 4k erteku ebony cuccot elsozni? Nem egy tul egyszeru dolog!

Haat a boltosok zenyleg elegge idegesitok! Most volt ez a csomo cuccom, soot, meg van is belole, namost ma ugy 2 orat eddig csak azzal toltottem el, hogy eladtam (20k aranynal tartok), de Vivec-ben nincs mar senkinel egy filler se, se Balmoraban, es most mentem at Caldera-ba ugyanezen celbol!

MaDFoX
😊 vannak gazdag emberek, pl a foreign plazaban a z egyik smith 1500 v. 2500 arany, nem emlexem... pont fincsi... 😉
Ha meg draga holmit akarsz eladni, csereld el...
elotte adj nekik sok olcsobbat, amit meg tudnak venni, aludj egy kicsit, add oda a dragat, cserebe kerd vissza a sok kicsit, majd aludj es ujbol add el a kicsiket... amikor alszok kb 1 nap alatt visszamegy a penzuk...

DeXoSZ
De én még Vivecben se találtam egy pénzesebb kereskedõt se,pedig már ott sorakozik a mindenféle 10000+ value stuff az asztalon.. 😊

Különbenis, ha ennyire szegény mindenki, akkor lehetne akár Csórówind is a gama neve
MaDFoX
Ne cheatelj (tudom hogy nem nagy cheat na... jobb szot nem tudok "cheat light?" 😄D ), igy is tul konnyu, DE probald ki a morrowind.ini -ben a resznel a Show Travel Lines=0 -rol 1-re allitasat... akkor szines vonalak jelolik a terkepen egy ideig a varosbol az utvonalakat, (amiket megtudtal)!

MaDFoX
van mar tobbfele nehezito plugin is... ...van olyan ami eleg vadallat... (pl minden dog hp x2, maxsebzes x1.5) csunyacska, de erdekes... 😉)))

MaDFoX
Dehat pont ez a lenyeg... Koszos kis falucskakban nincsen sok love... Te sem tudsz osszeszedni alacsonyszinten sokat... Sztm az adasvetelt nagyon eltalaltak... Gondold csak vegig, mekora a kereskedelmi skilled es rajossz miert akarnak mevenni mindent felaron... 😉) (a balekoknak mindent el lehet adni...😉) nekem nemcsak a vetel volt feles, de amikor en vettem, akkor is atbasztak... 😄DDDD)

Bandee
Hali. Honnan lehet részletes térképet találni a neten, mert bár szinte mindenhol jártam, érdekelnének a közlekedési útvonalak, mert kicsit elszoktam néha bóklászni 😊

pluhi
Én is gondolkodtam már ezen, és a megoldás az lehetne, hogy sokkal nehezebb szörnyek is lennének a játékban. (Az elején még korrekt a nehézség). Ja, és a pénzért fejlõdést kivenném, vagy nagyon megdrágitanám. De egy jó balancot eltalálni iszonyat nehéz. (Lehetetlen?)
DeXoSZ
Lehet hogy cheatnek tûnik a Creeper,de akkor legalább lenne egy gazdag kereskedõ, aki meg is veszi a cuccokat és nem nyafog, h csak 1000 pénze van...
pluhi
Gnar Mook-tól északra, sziget csücske, a neve nem ugrik be (Ilubini?). De vigyázz, mert main quest hely, tehát baj lehet, ha idõ elõtt csapsz le valakit.
MaDFoX
Leendo vagy gyakorlo alkimistak, ha nem riadtok vissza a -kicsit- spoiler anyagoktol, akkor mindenkeppen tanulsagos olvasmany (mi tobb biblia) lehet ez:
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/morrowind_alchemy_potion.txt

FIGYELEM! AZ ANYAG TARTALMAZZA RENGETEG OSSZETEVO OSSZES FEHASZNALASI MODJAT, ES A LETREHOZHATO POTIONOK NAGYYRESZENEK RECEPTJET IS...
Szoval aki maga akar boldogulni, NE nyissa meg... ...sokkal izgalmasabb kitalalni a dolgokat... 😉

Mas: a Calderai Creeper nekem mar szinte cheatnak tunik, allatira megkonnyit mindent, nem is erdemes hasznalni... ...a masodik harmadtol kezdeve mar amugy is nagyon easy a game... ...tokig enchantolt stuffok nekul is... :S

Plíz vki mondja meg hogy pontosan merre találom a Randagulf kesztyûket (20 erõhöz és az agilityhez)... egész nap ezeket keresem Hlormaren környékén, de sehogy nem találom 😞

Ja es sugjatok mar meg hol lehet ilyen golden saint-et talalni! Mer' grand soul gem-em lenne, csak meg kene tolteni vmivel!

Emberek, kicsit tenyleg el van itten baszarintva a fejlodes! Tudjatok mivel rohangal a 2-es szintu high elf karim? DAEDRIC CLAYMORE-RAL! Vivec-ben, Telvanni negyedben kerestem egy magust (a lathatatlen emberes kuldi), es eljutottam vmi vault reszre, ahol par kemyen ellenfel leverese utan ilyen cucchot jutottam, meg meg par nyalanksaghoz: ebony cuccok, meg ilyenek, ellenben ott volt 2 ordinator... De a Daedric Claymore-t nem birta a boruk!

Nem tudnál pontosabb leírásat adni a kesztyûk hollétérõl? 😊 Ma egész délután a környéken bolyongtam, vagy 5-6 dungeont bejártam, szinte mindent felderítettem a környéken, de nemtalálom õket.. 😞

Ron Ragm
Az új logom kifejezi a páncélomat😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

magus
kéne egy gta3 vs morrowind topic nem?😊 kinek mi jön be😊

DeXoSZ
Egyébként találtam egy Orkot, aki Khajitnak képzelte magát, és mikor elkezdtem vele beszélni mondta, hogy Meow
DeXoSZ
nemtudjátok Bal Fell merrevan ? Ajira beszélt vmi Wizard's Ringrõl,és most igényt tartok rá,csak nemtom hol keressem 😊
hiba
Es es hany oran at tartott ?😊

hiba
Aztan ez idovel eleg idegesito lesz: pl talaltam magamnak egy melto ellenfelet valahol a nyugati hegyekben, de elotte megtisztotottama terepet a kulonbozo lenyektol, majd elmentem tapolni, par nap mulva viszatertem es megint ott volt majd a osszes leny...

A Lord's Mail heavy, de csak 30 a súlya. A kardom nehezebb...

Csak akkor fejlõdik, ha sikerült a varázslat. Fejleszteni meg úgy lehet, hogy tréningelsz varázslóknál. Meg a varázslatokból is van több szintû. Én alapvetõen restorationt használok, gyógyításra. Van keveset gyógyító, nagy valószinûséggel, meg sokat gyógyító kisebb valószinûséggel.
Ja, és a varázslat sikeressége függ a fatigue értékedtõl. Ha 0-n van, akkor varázsolni is nulla eséllyel fogsz.

FREAK

Riszpekk

Ahogy bemész a dungeonba, le kell meni a köveken. Jobra van egy kis szoba lépcsõvel, de Neked nem az kell. Onnan fel lehet mászni egy helyiségbe ledöntött köveken, és abból a helységbõl nyílik az ajtó. Remélem érthetõ.

a szobában a bal oldalon van egy szekrény, és a legalsó polcon vajon mi van? 😊)
Én egy fél napig kerestem.

FREAK
bemész dándzsönbe, a lejárat aljánál felmászol a sziklákon a máshogy nem elérhetõ galériára, és benyitsz az ajtón.......

Riszpekk