The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
nekem van alap Odyius key vagy miafaxom, amivel 50-ig lehet nyitni, + a Key of the world, amivel 100-ast is lehet nyxitni-a régit azér õriztem meg mer a 100-as sok manát fogyaszt és alig sikerál

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

pluhi
Nem, az ijászom már 45 körül simán nyitotta master's lockpick-kel.
hiba
pedig ez ketsegtelen teny 😊 a kivetel csak erositi a szabalyt

Hmuda
Amógy kösz. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Akkor most megölöm. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Vivec, Foreign Quarter, Canalworks... Õ adta most nekem azt a küldit, amiben L vagyok akadva, miszerint Fighter Guildos embereket kell átállítani az oldalukra.. Elõször Percius Mercius-al kellett beszélni Ald'Ruhn-ban, majd õ beszélt a Sadrith Morai fighter guild vezetõjérõl Hrundi-ról, akinek van egy Dunmer csaja, akit meg kéne találni... Sz'al aki megcsinálta ezt a küldit az lécci mondja meg hol találom a sezretõt, v hogy kell megcsinálni a küldit.. thx

hiba
Az meg win98 sajatossag - marmint a fagyas 😊

pluhi
Yellowcab:
Az ij annál a szellemnél volt. (Kis kupac nemtommi marad utána.) Ha ott és akkor nem vetted el tõle az ijat, akkor most kegyetlenül megszivtad, mert a hullája gondolom eltünt azóta.

Mudcrab Vivectõl keletre van egy kis szigeten (A közelben van egy daedric épület is.)
Hmuda
Ki tudja, hogy merre van a Thief Guild legfõbb embere? Elvileg valamilyen könyvesboltban van Vivecben, de sehol nem találom. Sürgõsen ki kellene nyírnom. Plz help!

SecMan
A kilépésröl csak annyit, hogy nekem eddig csak 1x lépett ki, nálam általában csak lefagy, amin csak a reset segit, viszont ezt a GTA3 is csinálta de csak akkor, ha használtam az egér gombjait, ugyhogy lehet hogy nem is a gámmal van baj....

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
Nos, csináltam egy kis felfedzö-utat, mentem az úton amikor kiírta: Uthiris's Grave, ezt a WorldMap-en is megjelölte egy kockával, csak éppen itt nem találtam semmit!! még egy grave-t sem! Tud erröl valaki valamit??

SecMan
Akkor ezekszerint senki nem talált még olyan kereskedöt akinél lett volna min. 5000??

hiba
Szvsz XP SUCK...egyenlore (de ez mindig igy van madj 1-2 ev mulva mar jo lesz😊 )

Ron Ragm
thx

Ahol eddig en lattam steel sabert, az tobbek kozott: Vivecben Redoran es Hlaalu weaponsmith, Ebonheartban a Hawkmoth legion Garrisonban, Ald-Ruhnban a Fighters guildben es Sadrith Moraban a Tel Naga upper towerban, ezenkivul valamilyen tombban, nem emlekszem pontosan, valami Rendar vagy Randas..
Ron Ragm
senki sem tudja honnan lophatok/vehetek/izzadok stb. steel sabert?

G. Joe
A kilépésre sokan panaszkodnak, és ez a játék hibája!
Pl nekem soha nem produkált az XP annyi kékhalált fél év alatt, mint a morrowind játszásakor 1 nap alatt! Náha csak kilép a windowsba, néha meg kékhalál. van hogy 3-4 oráig simán megy, de van hogy fél ora után kiugrik!

http://deathfellows.hu/

***SPOILER***

Yellowcab:
Az 5os kerdesre a valasz: hat Trebonius egy bekepzelt pocs, a mage's guild-ben o a fonok, de az a celod hogy te legyel ez, mert o egy bena. Namost, amit o mond, azt meghallgatod, egyik fuleden be masikon ki effekt, trebonius egyebkent egy dologra jo: szal teljesitsd inkabb edwinna questjeit aldruhn-ban vagy ajira es ranis questjeit balmoraban. Ezeke egyszerubbek, mint a sadrith mora-i kuldik. Lenyeg, hogy sok gyuras utan elered a master wizard fokozatot, es ha edwinnanal mindent teljesitettel, akkor azt mondja hgoy milyen jo lenne egy ilyen muvelt ember mint te a cehmesteri szekben. na ekkor jon el az idod, elzuzol vivecbe, es megkerdezed treboniust az advancement temarol. na erre bepoccen es kihiv duelezni az arenaba. odamesz, legyurod elveszed a cuccait (egesz aranyosak) es te vagy az illetekes arch-mage 😊)
ha valami nem tiszta csak kerdezz

***SPOILER***
Randal
nekem win98SE-m van, gf2 kártyával. Mentéshiba, kiugrás eddig még nem violt, igaz a leghosszabb játékidõm eddig 2-3 óra volt, egy-két pauseval.

MaDFoX
Hasonlora gyanakodtam en is, hozzafuzve hogy az NT alapu driverek altalaban tovabb rontjak a helyzetet, win2k es xp alatt ugyanazzal a konfiggal, friss telepites mellett tobbszor vag ki, mint pl win98-nal... ...winme+gf3 eddig 2 kiakadast csinalt osszesen, xp+gf2(nem mx) jatszhatatlan, bar kicsit mintha jobb lett volna win98 compatibility bekapcsolasakor...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Okok eredetileg kérdõjelet akartam a zárójeles rész végére, de gondoltam hátha eltalálom 😊 mindenesetre a tnt2-re álla mit írtam 😊 bocs.

mi koze a tnt2-nek a viper2-joz?😊A viper2 savage2000 chipre epul ami S3 gyartas...😊
A diamond2-höz (ugye TNT2) szal 2 havernak is tnt2-es volt a gépben, mondjuk nem diamond, de mind2 ugyanúgy elcseszte a mapot, meg a kimentések képeit, stb, viszont a legújabb detonator felrakása után a probléma megoldódott talán pár fps-el még gyorsabb is lett

Szerintem mivel más ennyire nem panaszkodik hibás save game-re, meg olyan nagyon sok kilépésre, ezért valszeg a gépedben van vhol a hiba és nem a játékban... én elég sokat játszok vele minden nap szinte, és napi 1-2 kilépésnél durvábbat nem csinált még soha.. mentések is mindig jók.. helyedben letesztelném a memóriát, stability testet is nyomnék rá meg ilyenek..

Kidobalas a jatekbol egyetlen ok miatt van: VGA DRIVER nem megfelelo hozza. GF2-es tulajoknak rossz hir: ezzel bizony kidobal. GF3-al semmi gond nincs😊Egyebkent: csinaltam egy tesztet: GF2,savage4,diamond viper 2,rage128 pro kartyakat probalgatva: GF2-nel grafikaban nincs hibe, viszont kivagdos soxor, rage: nincs grafikai hiba , kevesebbszer vag ki; diamond viper2 :terkepet nem lehet megjeleniteni, viszont nem vagdos ki; savage4: terkep csak egy maszat, de a kockak amik az atjarokat jelolik azok latszanak soasem dobal ki. Amugy a legjobb FPS erteket a savage 4 produkalta, ami azert elegge megdobbento😊Lassan ugy latszik hozza kell szokni hogy GF3-nal regebbi kartyakat el lehet felejteni...😞
Ron Ragm
Hol tudok venni Steel sabert????????????

hiba
Hatalmas kaliberu program ez, mindenkeppen szamolni kell azzal, hogy elsore nem lesz tokeletes...de nem beta.

hiba
de a vindozt mar vagy 10eve csinaljak 😊

Valószínüleg a készítõk arra gondoltak, hogy ha szet tettél ingyen fegyverre akkor azt használni akarod, kihasználod az összes enchant lehetõséget amit ráaggattak. Mit tennél ha például csak úgy ingyen megdobnának egy csúcsszuper kocsival. Nem próbálnád ki ugye? :-)

Randal
na látod, csak látványnak jó. azaz szemét. nem használható semmire, egy idõ után.
különben szerintem elég gáz, hogy bemegyek egy kereskedõ házának felsõ szintjére és azt lopok el amit akarok, meg a várakban is.

Nem adok el ilyen cuccot. Nem õrültem meg. inkább kiteszem a a polcomra. Nincs kedvem napokig csak kereskedni.

Randal
ez igaz, csakhogy hol a frncba adsz el egy pl. 160000 értékû cuccot. ezért mondom, hogy inkább vegyék lentebb ezeket az árakat. kiakadok. asszem még a dnd-be se csináltak ilyen nagyarányú hipercuccosztogatást.

A barter lényege valamit valamiért. Ha szert teszel egy izmosabb cuccra(persze ingyen jutottál hozzá: nyereségvágyból elkövetett gyilkosságot követtél el, vagy lopás útján tettél rá szert) eladod egy kereskedõnek, és veszel tõle ezt-azt pl: páncélokat fegyvereket, amit el tudsz adni még pár embernek. Igy egy kicsit járkálni kell, de ha nincs pénzed így megoldható. A lényeg így legalább nõ a Merchantile skilled is. Mert minden egyes barter üzletnél alkudozol.

Randal
A kereskedéshez hozzászólva:
Azért tényleg elég gáz, hogy egyes cuccoknak mekkora az értékük.
szinte már idegesítõ, hogy nem birok eladni dolgokat😞((
Vagy csináljanak egy olyan patchet ami lentebb nyomja ezeknek a cuccoknak az értékét, mert marha sokba kerülnek, vagy nyomjanak a nagyobb városokban lévõ kereskedõknek több pénzt.

hiba
ejnye bejnye - gonolkozz el azon mikor adnak kia ezt vagy barmi egyeb progit ha minden hibalehetoseget merlegelnenek, orvsolnanak es ezek utan adnak ki. - kb soha 😊

hiba
Nekem csak a kilepegetes van de nem zavar 😊 ez jelezes arra, hogy ideje mast csinalni 😊 - azert ne essunk tulzasba meghogy "beta"...ez azert messze van egy beta szinttol.

Ron Ragm
Hol tudok venni steel sabert?

Ron Ragm

Ron Ragm
persze szünetek nélkül

Ron Ragm
Morrowind szabálytalan mûveletet okozott a(z) < ismeretlen > modulban
na így

Ron Ragm
Morrowind szabálytalan mûveletet okozott az modulban
lol😊

Ron Ragm
nekem 400-as celeronom van és néha ki szokott dobni szabálytalan mûveletre hivatkozva

FREAK
ez tuti nem nõ?

Riszpekk

Efreet
http://members.rogers.com/melloncollie/pic2.htm

itt egy jóképü vámpír nyakig páncélban 😊 (Freak: igazad van)

a csalóknak meg:
player-> AddSpell "Vampire Blood (clanname, quarra, aunde, etc.)"
de elötte illik menteni...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
a tervezö szerint végigvihetö a játék vámpírral, bár jóval nehezebb, és néhány küldetés kimarad, de befejezhetö a sztori a vámpírokkal is.
arra viszont ne várj, hogy egy "vadat"-nem a klán által fertözött és "elöállított" vámpírt, a 3 klán bármelyike is szívesen fogad. de vannak kereskedök és egyéb guildek, akik szóbaállnak veled miután beálltál az árnyas oldalra.
egyébiránt nézzétek meg a fórum elejét (3-400 hozzászólást megjelenés elöttröl még), ott rengeteg infot leírtam már.
http://www.rpgplanet.com/morrowind/afterdark/

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Rincewind
Le kell szarni az ilyen röhelyes kis emberkéket 😉)
hiba
tee menje vissza konzolodra kesz csoda hogy egyaltalan el tudtad inditani

MaDFoX
Almsivi restoration vmelyik templomban... ha minden igaz... vagy vmelyik restore vari, de nem betegségbõl jött, mert akkor nem elég restore-ozni, kell egy hozzaillõ cure is...

Ron Ragm
egy hanyga rámrakott egy drain attribute -t hogy szabadulhatnék meg tõle?

MaDFoX
Soultrap varázslattal, vagy nemtomki soultrapper scrolljával, vagy soultrap amulettel stb... ...a lenyeg a soultrap 😉 meg hogy ha nem tárgyból jön, akkor a hozzá tartozó skill jó magas legyen mert különben sokszor nem müxik....

Errõl jut eszembe... ...néha halottból is tudok, -a halála után is- soultrappolni, néha nem, néha meg akár többször is.... ez bug vagy feature?!