The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem már csak a Deviance-st lehet megtalálni,mert az FLT-st ugy tudom nuke-olták,nem?

ember
deviance az biztos hogy mûködik rendesen, gondolom a patchelt FLT is.

tehát mindegy asszem, amelyiket elõbb megtalálod
Mán nem azért,de amint látod ez a példány "valamennyire" azért írástudó,meg civilizált😊)))

Sir Quno Jedi
Vagy írástudtalan Viking-ekrõl, tisztelt [email protected] !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem inkabb iszonyatbenahatalmaslooser konzolosokrol?

MaDFoX
Bocs az elõbb nem bribe-ra hanem "make amends"-re gondoltam...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Sir Quno Jedi
Oksa, kicsim ! Én is a legjobbakat kívánom. A baj csak az, hogy tényekrõl van szó...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MaDFoX
Nahhh, eltelt vagy 20 nap és egyszer csak szóba állnak velem a mage guildban... ...pedig ezúttal nem is bribe-oltam.... amikor meg rimánkodtam a fõbuzinak Vivecben, meg sem hallgatott...
...a tolvajok ezúttal 5000-ért vettek vissza, a harcosok meg lehet hogy végleg kirúgtak, az elsõ alkalommal még pénzért megválthattam, most már nem... ...mindegy, majd kiderül pár nap múlva... (ez úgysem olyan nagy veszteség, de a mage guilddal nem érdemes összeveszni, mert ritka a független enhancer és spellmaker, ráadásul a teleportok használatát sem engedik...)
És mielõtt letömeggyilkosrablóutonállóállatoznátok... ...én csak a küldetéseket csinálom, alacsony personality-val... 😉)) (ingerlékeny nord spellsword?! ez jött ki... 80-as erõvel és 14-es personality-vel, 65-ös destruction mellett) 😄DD
Mottó:"Neszójjábe!"

MaDFoX
Pont a spellmaking???!
Mit nem értesz vele kapcsolatban??!

Voltmár valaki a kerítésen belül és ha igen mik vannak ott? Van valami fõszörnyszerûség?
Ja igen és átlehet repülni vagy csak a kapun keresztül tudsz bejutni?
SecMan
El tudná magyarázni valaki, hogy hogy mûködik a spellmaking??

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Hmuda
Már nem vagyunk az elsõ 15 között. : (((

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

SecMan
Na, kb. 1 órányi tökölés után nem négyezer goldom hanem 70ezer van! és kb. fele annyi terhet cipelek.

SecMan
OZ! Kösz az eladós tippet!!!!!

Mike
aha

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

hun-ter
fene pedig már akartam írni😊)
FREAK
egy 4x világbajnok F1 pilóta 😊))))))))

vettem egy kormányt, azóta csak autózok, na 😄DDDDDDD

Riszpekk

Mike
ha tudnám mi az a sumi 😊

hun-ter
heh itt is jól elvagytok
én már lemondtam róla legalábbis egy darabig amíg nem veszek atomerõmûvet hozzá... amúgy teccik
FREAK
én meg sumizok 😊

Riszpekk

Mike
én most Jedi-zek 😊

FREAK
fps szemmel nézve gagyi, de ez egy rpg....... itt csak szemléltetve van a harc, ne az alapján ítélj

a kis biszbasz meg pl. 640-ben már ocsmány nagy biszbasz, szóval jó ez így

amúgy egy hete nem nyomtam én sem...

Riszpekk

Mike
csúnya. ilyen kis bizbasz mindegyik. lehetne jóval nagyobb. A fegyverek is olyan furák: nagy markolat, kicsi él

nagy boldogan megszereztem, és nem tetszik 😞((

Ron Ragm
a kardozás télleg gagyi lett, viszont a mágia nem lett rosz😊
1ébként egy itemlista nem ojan ogy el lehet rontani, hogyérted hogy rossz?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hiba
Elso kerdesed megvalaszoltad 😊

A kilépésekhez hozzászólva!
Nekem Amd 1333Tb-m van GeF2 Ti kártyával és még sosem fagyott ki és ki sem lépett! Ja és WinMe.
Viszon olyan hiba van hogy olyan érzésem van mintha szemetelné a memóriát és nem takarítaná ki rendesen! Huzamosabb idõ után egyre nehezebben tölti be a dolgokat és egyre sûrûbben töltöget! Bár ez betudható a 128Mb ram nak is de az elsõ fél órában simán megy minden. Utánna pedig fokozatosan kezd döcögni!

A Plug-in ben lévõ házakat nemtalálom! Ez mitõl lehet? Spechcraftot lehet valahol tanulni vagy csak szövegeléssel? A falat ami a középsõ területet körbeveszi átlehet repülni vagy csak a kapun lehet bemenni?
Mike
FREAK! Nem tetszik ez a vacak, annyira béna a kardozás, harc
meg az itemlista is olyan gagyi

pedig, hogy vártam
brühühü 😞(

Lesznek még drágább cuccok is, a daedric longsword pl. 40000, a daedric dai-katana 120000, stb. Szerintem a következõket teheted vele:
Megtartod emlékbe.
Editorral beadsz valamelyik kereskedõnek némi kézpénzt.
Idõigényesebb, de nem kell editálni: elmész Calderába, a Gorak manor emeletén van Creeper, akinél 5000 pénz van, és névértéken veszi a cuccot. Namost eladsz neki sok 5000 pénz körüli cuccot. Aztán fogod, elcseréled a sok pénzt érõ cuccot a már régebben eladott cuccokra. Majd ismét eladod a cserélt cuccokat (24 óránként jön pénze). Hosszú folyamat.

Mindhárom nagy házhoz csatlakozva lehet strongholdod. A Hlaalu a tolvajok, a Redoran a harcosok, a Telvanni a mágusok nagy háza. A Redoran házhoz Ald'ruhn-ban lehet jelentkezni. Pl. Balmorából tudsz eljutni oda silt strideren.

Long_Gun
Ez az 1etlen és helyes megoldás. Aki a pilgrim path-szal foglalkozik, az nézzen be vivec templomba is, ott vam 1 másik könyv ami bejelöli a shrine-okat.

SecMan
Nem tudom valahogy megnézni, hogy a cuccaim közül mi számit lopottnak?

pluhi
Lehet, kb. 80K asszem.
Help plz.. A Sadrith Morai fighter guild feje adott egy küldetést miszterint egy necronomancer tanyát kéne kiírtani, miután beszéltem a tanya elõt álló csajjal, aki szintén azért van ott... nos én egyiket se találom.. a romok neve vmi Nchurdamz, és eméletileg délre van Sadrith Morától... És ugyanannak aki adta a questet (Hrundi) van egy Dunmer szeretõje, akit meg kéne találnom, de õ sincs meg.. ha vki tudja, hogy hol találom akár az egyiket az szóljon... thx.

Long_Gun
A silver longsword nem oda kell, hanem 1l beljebb. Ott, középen 1xûen csak meg kell fulladni. (és lessz hid meg nem lessz forcefield)

SecMan
A fegyverhez irányt kell nyomni! pl.: oldalazássál vág, elöre pedig szúr, de be lehet állitani, hogy akármit nyomsz mindig úgy üt, ahogy az a legerösebb.

Gyorsbillentyüt F1-el tudsz beállitani, ha varázslatot akarsz akkor MAGIC ITEM-et válassz, és pl. 5-ösre berakod, amikor megnyomod az 5-t megjelenik a kezed nyomsz egy támadást és már varázsolja is!

U.I.: ha valamit rosszul írtam akkor javítsatok ki!

A varázslatok közül ki tudtam választani, odáig eljutottam. Csak akkor mindig fegyver módba váltott. Lehet, hogy elfelejtettem varázs módba váltani? Pedig próbálkoztam egy ideig. Hiába, ez nem az én napom.

SecMan
Inquisitor: az nekem is van! Csak nincs olyan kereskedö akinél annyi pénz lenne 😄
Meg van egy daedric spear-em is ami meg 20k-t ér!

OK, valóban kereshetõ, ezt nem vettem észre, nem szoktam a fõoldalon lenni. Csak a fenti keresõt néztem, de az nem a fórumra vonatkozik. A letöltött oldalon meg valóban lehet keresni, de mind a 48 oldalt végigkeresni elég hosszú dolog

Bocsánat, nem oda akartam, láttam, hogy másra írod. Csak most dolgozom is, és egy kicsit szétszórt vagyok.

MaDFoX
Oz a When use egy varazslat hasznalatara vonatkozik... szoval mikor a cucc equipped, megjelenik a bele tett varazslat, a varazslatok kozt es ugyanugy tudod hasznalni mint a tobbi varit... nem a fegyverrel, csak kezzel... de legalabb nem zabal manat...

Efreet
a fórum kereshetö is a föoldalról, lapozni lehet lent, és bármelyik browser tud oldalon belül szövegre keresni.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

OK, már megtaláltam, csak elsõre nem vettem észre. A másodiknál már megtaláltam.
Viszont az merült fel bennem, hogy hogyan lehet olyan fegyvert használni, amelyik "when use" besorolású? Találtam egy short bladet, amelyik tud leviationt, de amikor használni próbáltam, mindig csak bökött-szúrt-vágott.

Az meg, hogy 50x le lett írva valami, egy majd 5000 hozzászólást tartalmazó, egyszerre csak 100 hozzászólást megjelenítõ, nem kereshetõ fórumban nem jelent túl nagy segítséget. Kiváncsi vagyok, hogy azt az 50 hozzászólást Te mennyi idõ alatt tudnád elõkeresni.

Constant Levitate-s cuccot lehet csinálni? Mert olyan kéne nagyon 😊 egyszer már próbáltam, de a constant cuccot nemsikerült beállítani, pedig Golden Saintes gemmel akartam.. de biztos én csesztem el vmit...

Long_Gun
Sárkányhusinak még 1 megoldás, hátha eltûnik megint😊
placeatpc "sharn gra-muzgob",1,1,1

Ron Ragm
Elbasztam egy enchantot! Cast when strike helyett chast when use-t raktam!
Nem lehet megváltoztatni?

Ron Ragm
lol😄DDDD

Hmuda
Amikor csinálod a tárgyat alul nyomd meg a "Cast when use" gombot mire az átvált "Cast when strike"-ra. Remélem nem kell mondanom, hogy csak fegyverekkel mûködik. Persze ez már vagy ötvenszer le lett írva.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nézd meg a skillek között, melyikhez tartozóhoz van az endurance kapcsolva. Azokat fejleszd. Luckot nem tudom.

Hogyan lehet fegyvereket enchantolni? Amikor enchantolok, mindig "when use" lesz, de nekem "when strike" kellene. Ez utóbbit hogyan lehet csinálni?

Senki nem tud segíteni a 4815-ben leírtakban?? vagy van esetleg vmi leírás a küldetésekrõl vhol?