The Elder Scrolls III: Morrowind
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát mindegy asszem, amelyiket elõbb megtalálod

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
...a tolvajok ezúttal 5000-ért vettek vissza, a harcosok meg lehet hogy végleg kirúgtak, az elsõ alkalommal még pénzért megválthattam, most már nem... ...mindegy, majd kiderül pár nap múlva... (ez úgysem olyan nagy veszteség, de a mage guilddal nem érdemes összeveszni, mert ritka a független enhancer és spellmaker, ráadásul a teleportok használatát sem engedik...)
És mielõtt letömeggyilkosrablóutonállóállatoznátok... ...én csak a küldetéseket csinálom, alacsony personality-val... 😉)) (ingerlékeny nord spellsword?! ez jött ki... 80-as erõvel és 14-es personality-vel, 65-ös destruction mellett) 😄DD
Mottó:"Neszójjábe!"
Mit nem értesz vele kapcsolatban??!
Ja igen és átlehet repülni vagy csak a kapun keresztül tudsz bejutni?
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
vettem egy kormányt, azóta csak autózok, na 😄DDDDDDD
Riszpekk
én már lemondtam róla legalábbis egy darabig amíg nem veszek atomerõmûvet hozzá... amúgy teccik
a kis biszbasz meg pl. 640-ben már ocsmány nagy biszbasz, szóval jó ez így
amúgy egy hete nem nyomtam én sem...
Riszpekk
nagy boldogan megszereztem, és nem tetszik 😞((
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
1ébként egy itemlista nem ojan ogy el lehet rontani, hogyérted hogy rossz?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nekem Amd 1333Tb-m van GeF2 Ti kártyával és még sosem fagyott ki és ki sem lépett! Ja és WinMe.
Viszon olyan hiba van hogy olyan érzésem van mintha szemetelné a memóriát és nem takarítaná ki rendesen! Huzamosabb idõ után egyre nehezebben tölti be a dolgokat és egyre sûrûbben töltöget! Bár ez betudható a 128Mb ram nak is de az elsõ fél órában simán megy minden. Utánna pedig fokozatosan kezd döcögni!
A Plug-in ben lévõ házakat nemtalálom! Ez mitõl lehet? Spechcraftot lehet valahol tanulni vagy csak szövegeléssel? A falat ami a középsõ területet körbeveszi átlehet repülni vagy csak a kapun lehet bemenni?
meg az itemlista is olyan gagyi
pedig, hogy vártam
brühühü 😞(
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Megtartod emlékbe.
Editorral beadsz valamelyik kereskedõnek némi kézpénzt.
Idõigényesebb, de nem kell editálni: elmész Calderába, a Gorak manor emeletén van Creeper, akinél 5000 pénz van, és névértéken veszi a cuccot. Namost eladsz neki sok 5000 pénz körüli cuccot. Aztán fogod, elcseréled a sok pénzt érõ cuccot a már régebben eladott cuccokra. Majd ismét eladod a cserélt cuccokat (24 óránként jön pénze). Hosszú folyamat.
Gyorsbillentyüt F1-el tudsz beállitani, ha varázslatot akarsz akkor MAGIC ITEM-et válassz, és pl. 5-ösre berakod, amikor megnyomod az 5-t megjelenik a kezed nyomsz egy támadást és már varázsolja is!
U.I.: ha valamit rosszul írtam akkor javítsatok ki!
Meg van egy daedric spear-em is ami meg 20k-t ér!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Viszont az merült fel bennem, hogy hogyan lehet olyan fegyvert használni, amelyik "when use" besorolású? Találtam egy short bladet, amelyik tud leviationt, de amikor használni próbáltam, mindig csak bökött-szúrt-vágott.
Az meg, hogy 50x le lett írva valami, egy majd 5000 hozzászólást tartalmazó, egyszerre csak 100 hozzászólást megjelenítõ, nem kereshetõ fórumban nem jelent túl nagy segítséget. Kiváncsi vagyok, hogy azt az 50 hozzászólást Te mennyi idõ alatt tudnád elõkeresni.
Nem lehet megváltoztatni?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun