The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaDFoX
Ja es csak egy van belole es csak ott... 😉)
Tessek, itt egy jo kis quest... 😉))

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Hmuda
Huha. Meere is van az a templom? : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Már csak a Winged Twilight Soul Gem miatt is megéri. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MaDFoX
EZ a neve, neked nagyon fincsi lenne, mert olyan soulgem, amibol enhance-olas utan csak a lelek megy ki, a cucc megmarad... Azura templomaban kell megcsinalni a questet es meg lehet szerezni... bar eleg szivatos...

Hmuda
Várjunk csak. Hányfajta lélekkõ van a játékban, mert én eddig csak a legkisebbel (nem jut eszembe a neve, de világoskék), Lesserrel, Commonnal, Greaterrel és Granddal találkoztam.

MaDFoX
Gratula! Most ciki lesz kicsit egy bena varazslotanoncnak viragot, meg gombat szedni, de ra se rants, Vivecben nagy parade a vege... 😉)))

Hmuda
Lové minek? Én magam gyártom a tárgyaimat. : )))
Amúgy annak az Azura's Star-nak ismerõs a neve? Hogyan néz ki?

MaDFoX
Nem hiszem, inkabb 80 000 aranyat erore 😉)
Mi van abban? Golden saint?

MaDFoX
Ja, grand soulgem vagy azura`s star, meg marha sok love... 😉

Hmuda
Végre! Master vagyok a Fighter Guildben! Végre jöhet a Mage.

Hmuda
Mármint 80MP-osra gondolsz? : )))

Hmmmm... Ilyenkor tudok vegiggondolva megintcsak rohogni a kozolosokon... Ugyanis nekunk van patch, de nektek... Ha mi akarunk, felrakunk vmi modot, ami ad egy "keveske" aranyat a kereskedoknek... Ti NEM! Es olyan szep ebbe igy belegondolni... Meg abba is, hogy konzolon meg belso nezet se lesz, megnezem majd ott az ijazast, meg meg a tavolsagi varikat is! Egyebkent ha annyira "ultrahiperbugos", akkor ne jatszal vele... De forumban olvasva hozzaszolasaidat nagyon is hogy jatszol a Morrowindel... Raadasul hulyen is, mer' ha vki ossz egy guild tagja az nem normalis... Es hogy "van aki nem szégyenli" - en inkabb ugy fogalmaznek, hogy van aki szereti, ha hulyenek nezik... Ja es az e-mail cimemmel meg mi bajod? Nem volt mibe belekotni?

Hmuda
Tudja valaki, hogy mi a feltétele annak, hogy Constant effect-es cuccot csinálhassak? Pl csak Grand soul gem vagy bármi hasonló?!?

MaDFoX
Huhhh most latom nem csak yellow tick-ed van (minek forditanatok? Sarga atka? 😄 ) ami betegseg, hanem witbane is (agyrohadas... mondjuk...) erre nem emlekszem de ez lehet hogy nem betegseg... ...mindenesetre egy templomi cure jol jonne neked.. 😉))

Sziasztok!

Koszi az ertekes segitseget, nagyon hasznos volt!!
Maskor, igerem vigyazok! 😊)

Udv:

Messor
MaDFoX
Valaki reszletesen beszamol valamikor a jatekban a betegsegekrol, mar nem emlekszem mikor, de van vagy 6-7 fele "hagyomanyos" (common) es 3-4 blight (atok?) betegseg a jatekban... ...mondtam hogy kalandos... 😉)
Mindenesetre, jobban vigyazz mi harap meg, kulonosen ha vminek a neve ele oda van irva hogy "blighted"... 😉

MaDFoX
Hehhhhe!
Elkaptad a yellow tick-et... 😉 Hmmmm... Ejnyebejnye, mit csinaltal... es mivel! ;DD
Na mindegy, legalabb nem blight... szoval cure common disease potion vagy varazslat, esetleg templomban cure aldas es minden rendbe jon, de egybol csinald, mert ha mar latszik rajtad, akkor az NPC-k nem allnak szoba veled... 😉))
Nem kell senkinek kiutes... 😉))))

Sziasztok!
Koszi a valaszokat, igen van egy piros kocka: Drain Attribute
Yellow Tick😞Strength):10 pts
Yellow tick😞Speed):10pts
Witbane😞Agility):38pts
Nem tul jo igaz? Ezek mind negativ pontok ugye?
Az agilitym 0 volt, de azt mar meggyogyitottam vmi. restore agility itallal.
Honnan tudom, hogy varazslat-e, vagy betegseg?

Koszi a valaszt megegyszer!

Udv:

Messor

MaDFoX
Ez -sajnos- ket kulon dolog...
Valoszinuleg azert piros, mert vmi pl varazslat vagy fertozes miatt drain attribute hat rajta, azaz magasabb lenne, de "mestersegesen" csokkent. A jobb also sarokban a terkep melletti ikonok, karakterlapon reszletesebben is megtekinthetoek, ekkor rajohetsz hogy mi a baj... Restore strength potion, vagy templomban restoration segithet...
Ha betegseg akkor nem eleg a draint eltuntetni, a betegseget is meg kell gyogyitani...

Dinamikusabb fejlodes: A szintlepeskor ugy tudsz szorzot szerezni, ha aztokat a skillteket tobbet hasznalod, amihez kell... Hogy melyik skill mit erosit azt megintcsak a karakterlapon tudod megnezni, a skilleknel... Ja szorzok, a primary skillekkel konnyebben szerzel, mig az atlagos skillek nagyon keves szorzot adnak...
Azt hogy mi primary, a karaktered, a bithsign, es a kaszt is befolyasolja... ...menetkozben nem modosithato.. ..legalabbis nalam erre meg nem volt pelda... 😊

Ron Ragm
nézegess a térképtõl balra, hátha elkaptál valamit. nézd meg jobgombbal hogy mi az, és keress rá potionokat, vagy menj egy templomba és ha tudod ott gyógyíttasd meg magad a sírköveknél

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sziasztok!

Elore is elnezest kerek ha valaki mar megvalaszolta volna a kerdeseimet, biztos atsiklottam rajta...

Tehat a problemam a kovetkezo:A long blade skillem imaron 56 os, de Strength ami kell hozza csak 43 as es piros, ez valami rossz jel?
Szintlepeskor hiaba adok a Strength-re, altalaban csak 1 et lehet, es meg igy is marha keves szvsz...Bar meg csak 4 es szintu a kari.
Mit lehetne tenni, hogy "dinamikusabban" fejlodjon a strength?

koszi elore is!

Udv:

Messor
MaDFoX
Magasabb szinten vicces lehet esetleg a shrine-ok vegigjarasa... :S

MaDFoX
Ha mar annyira kitort a felfedezo vagyad 😉
Akkor inkabb ajanlom az eszaki es az eszakkeleti teruleteket, vagy a keleti szigetvilagot...
Vagy esetleg egy celt pl megnezem az osszes torpe ruint, vagy megkeresem az altmer indexeket...
Menet kozben lesz egy rakas kalnd az tuti...
Nem lehet megunni...

MaDFoX
Szinttol fugg de elegge izmosak... ...es ugye odabent dul a blight, szoval komoly esellyel nem csak common fertozest szedhetsz ossze, hanem durvabbakat is... :S
Mellesleg nem sok ertelme van bemenni, elobb utobb ugyis ott fogsz kikotni, elvezd amig nem... 😄D

SecMan
érdemes bemenni oda? erös lények vannak?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

MaDFoX
Az a ghostfence, a sziget kozepen levo vulkan korul... ami megakadalyozza a blight terjedeset...

SecMan
Milyen kerítésröl van szó a #4880-as hozzászólásban??

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

MaDFoX
Mindent ajanlott, guildot, hazat, freelance-ot... en inkabb mindet valasztottam, mellesleg a guildok egy szoval sem mondtak, es egyik charta sem irja hogy nem lehetek tagja masnak 😉 meg azt sem talalom sehol hogy "Egy guild nem zsoldosokat keres tagnak"... Akkor miert adnak penzt? ;DD
Meg nem talalok sehol kilepest sem a guildokbol... ...sot meg az adott kuldetest sem lehet "tisztelettel visszamondani"...
A jatek ennel szerencsere/hallistennek sokkal rugalmasabb... ...imadom!!

Sir Quno Jedi
Egy guild nem zsoldosokat keres tagnak, ezt jó ha észbentartod...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nah bumm, akkor mivel a secret identity fontos a Baldes-nek is, ezért ott majd eldõl, hogy valójában mennyire fontos a disguise. Ha nem megoldható, akkor az ember tisztelettel teljesen bár, de önként kilép a guild-bõl, lelkiismereti problémák miatt. A valóságban is elõforulhat, hogy olyasmit kérnek tõled a feljebbvalóid, amit már nem tehetsz meg, ilyenkor döntened kell...

Amúgy a Fighters guild-et maga a Blade feljebbvalónk ajánlotta, így nem követtem el hibát, ha az információi szerint jártam el.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MaDFoX
Még egy megjegyzés, nem kötözködésnek szánom, DE ezek szerint tagja vagy a fighter guildnak...
...meg gondolom a bladesnek is... ez MÁR KÉT ÚR! 😉 Késõbb ellentétbe is kerülnek itt ott, meglátod... ;DDD

MaDFoX
Te nem érted! 😄
ÉN csak MAGAMAT szolgálom! Zsoldos vagyok, nem szolga! Aki többet ígér, annak dolgozom, de csak addig amíg nekem is megéri!
Szóval lehet hogy leszállítom az ellopott értékeket, átveszem a jutalmat és vagy visszalopom a cuccot vagy elvágom az ipse torkát értük... ...lehet hogy nem...
Most éppen ilyen a karakterem... Ezt játszom, ne kritizáld... Mások vagyunk... ENNYI!

Sir Quno Jedi
Te ajánlottad tudtommal nekem ezt a gyógymódot !!!

FREAK
wow, sqj valami romlott cuccot ettél, vagy folyamatosan melléklikkelsz? 😊))

Riszpekk

Sir Quno Jedi
Ez Balmora-ban is megesik, Thief kontra Fighter guild. DE látom nem érted, hogy mi ezzel a probléma... Balmora-ban az egyik fõtolvaj el is meséli, hogy CSAK egy oldalt választhatsz és persze az sem kötelezõ. Fura nem ?! Nem szolgálhatsz két urat egyszerre, már ha szolgálni akarsz !

MaDFoX
Gondolkodj el rajta... 😛

MaDFoX
Ps.: mielõtt belekötnél, Igen, a Code bookot el lehet hozni békésen is, de elnémítani valakit csak egyféleképpen lehet... :*

MaDFoX
Ehhhem, akkor mondjuk állj be a Hlaalu házba is és mindjárt az elején az egyik feladatod egy "házellenes" pasi hmmmmm... "elnémítása"... 😉)
Nos az ipse történetesen a harcos guild prominens tagja, márpedig a guild charta kimondja hogy guild tagok nem harcolhatnak/lophatnak stb egymással/tól...

Ebben az esetben 2 dolgot lehet csinálni:
-Elnémítod a pasit, magyarán kinyírod, erre persze kizárnak... 😛
-Nem csinálod meg a küldetést, de így ott nem lessz továbblépés...

Ugyanez van pl harcos guild egyik Viveci küldetésében, ahol a tolvajt kell kinyírni, vagy a varázsló guildban, ahol a code bookot kell elhozni...

A guildok és a házak egymás ellen is sokszor felhasználnak és ha ott is (ellenfélnél) tag vagy, jön a kizárás (Expelled)...

Hát így... Ja és "Ilyen egyszerû ez..." 😛

Sir Quno Jedi
Bocs: egyéb

Sir Quno Jedi
Pl. a Fighters guild-ben már 100% al állnak hozzám a mesterek, pedig SOHA nem bribe-oltam, nem charm-oltam és semmi egyébb trükkhöz nem folyamodtam velük szemben. Az átlag harcosok bármerre megyek pedig 91% felett viszonyulnak alapban hozzám. Vajon miért, ezen érdemes elgondolkodni, nemde ?!

Sir Quno Jedi
Kérdésem: MIÉRT zárnak ki téged egy guild-bõl ?! Engem valahogy nem szoktak, mert teljesítem amit elvállaltam és nem lépek be olyan guild-be aminek az alapszabályaival nem tudok egyetérteni. Ilyen egyszerû ez...

MaDFoX
???!
Na most már ideje abbahagyni... maradjunk a Morrowind mellett...

Tessék egy téma... ehhez szóljatok hozzá ne egymást fikázzátok!

Kinek mik a tapasztalatai a guildekbõl kizárással kapcsolatban?! Nem létezik hogy csak én csapongok köztük ide oda... ;DD
Mitõl függ vajon a várakozási idõ?

Sir Quno Jedi
Mivel hogy ez nem egy gumiszoba fórum tudtommal még...

Sir Quno Jedi
Amúgy TneX, hogy ne csupán tényekrõl essék szó, az egyik alapproblémám az, hogy túl sok itt a véróvodás. EZ öli meg max. a topic-ot, mert normális emberek (gondolok itt term. a Morrowind-ezõkre), kissé elrettenhetnek a T. játékosok "született gyilkosok á la parapszichopaták a világegyetem ellen" hozzállásán. Tisztelet a kivételnek. Csak a baj az, hogy kevés a kivétel...

ember
szerintem az elején volt ez, a nuked FLT-re adták ki késõbb a patchet, azóta mind a kettõt le lehet tölteni.

de tény hogy a deviance sokkal elterjedtebb
Sir Quno Jedi
Én CSAK tényekrõl beszéltem, amikkel úgy tûnt itt igen sokan tisztában vannak. Elnézést, ha logómban konzolhajlamra utaló jeleket fedeztek fel egyesek, de van aki nem szégyenli...

Sir Quno Jedi
Abból, hogy akkor nem védenéd a @Viking nevû elmebeteget (már ha nem te vagy az).

Sir Quno Jedi
Látom az AVH-n dúl az összetartás (vagy a skizofrénia). Bár nekem újszerû, hogy a "iszonyatbenahatalmaslooser" kifejezés a civilizáció netovábbja.

Honnan veszed hogy én nme olvastam vissza,lámahuszár?Melyik mondatomból derül ez ki?😊)))

Sir Quno Jedi
Csak lusta visszaolvasni (mint ahogy úgy tûnik te is), hogy mihez szóltam hozzá, ebbõl következtettem íly hirtelen, sorry, Ó mindentudó RIP vadász...