The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coyote
Van itt pár gém:
COYOTE OLDALA
pluhi
Tapasztalatom szerint is az idézett fegyverek a legjobbak közt vannak (ijnál a legjobbak). Közelharci fegyvernél én a +damage-et favorizálom, itt jobb enchantelni valamit. Ez sok pénzbe kerül, vagy magas skillbe, egyik sincs korán. Talán a pénz elõbb összejön.
CS@:
Én egyszerûen leveszem és felteszem a gyûrûmet, és az új ij újra full condition-nel rendelkezik.
Hmuda
Ja és még valami: valaki írja már le, hogy hol van az a Trainer, aki a legmagasasbbra tudja tornázni az Enchant skillt, plz!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Merthogy már észrevettem, hogy minél magasabb a skilled, annál kevesebbet ad hozzá az Enchant pontokhoz és annál kevesebbet használ a charge-ból.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hmmm... Mekkora az Enchant Skilled?

Hmuda
Ja, és melyik amyba fér a legtöbb enchant? Az Excuisitive-be csak 60 fér, ami meg kevés egy erõnövelõ tárgyba. Max 12-vel tudnám növelni a Strenght-emet.

Hmuda
Mindenfelé találhatsz. Keress lila színû köépület romokat. Ezen kívül onnan lehet felismerni, hogy enyhén dölt a bejárat. Annyi az egész, hogy el kell venni egy kulcstárgyat az oltárról és megjelenik õnagysága.

Más: szerintetek melyik a durvább, Daedra Lord vagy Dremora Lord? Bár eddig csak Dremoránál találtam Daedric fegyvereket. A többinél mindig csak Dwarwen és Ebony-k voltak.

pluhi
Daedric Tower Shield 225
Daedric Shield 150
Exquisite Amulet/Ring 120
Extravagant Amulet/Ring 60
Exquisite Shirt/Skirt/Pants 60
Exquisite Shoes/Robe/Belt 40
Expensive Amulet/Ring 30
Extravagant Skirt/Pants 30
Extravagant Shoes/Robes/Belts 20
Daedric Weapons (swords, axes, maces, etc.) 15-21
Daedric Armor (helms, greaves, pauldrons, gauntlets, etc.) 4-7
DeXoSZ
Nekem egyszer szembejött egy Dremora Lord daedric axe-val az egyik küldetéshez tartozó cave-ban.
De hagytam ott a cuccot mert 90es súlya volt,ami egy hadimágusnak kissé sok (nem tudtam volna elcipelni se...) 😊 nameg úgyis azzal nyomulok csak bounded verzióban...
SecMan
Kössz! Daedric romokat hol találnék? Egyébként a Koal Cave-töl nemmessze van egy hely (jelöli térkép) ahol van egy daedric spear&dagger, összesen 30k értékben, meg levitate-s baka ami csekély 55k-t ér!!

Levitate 8-at érdemes megcsinálni? (ez 120 enchantba kerül)
Egyébként már 14-es vagyok, de van még mit fejlödnöm...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Ra'Virr-nak ez csak a reklámszövege.

Hmuda
Naszóval. Dwemereknél soha nem fogsz Daedric cuccokat találni, azt garantálom. Daedric romokban már annál inkább. De mondjuk úgy, hogy 7-8. szint elõtt meg se próbáldd õket.

Ra'Virr pedig csak síma Boundos cuccokat árul. Annyi az egész, hogy ha a fegyveren lévõ varit elcastolod, akkor kapsz egy igeiglenes, de mágikus Daedric fegyvert (olyat, amilyen a variban fel van tüntetve).

SecMan
És mégis hol találok daedric axe-t?? (ne mondjátok hogy régi elhagyatott dwemer ruinokba!)

Balmora-ban Ra'Virr nevü trader azt mondja, hogy vannak daedric fegyverei, és hogy kiváncsi vagyok-e rájuk, csak éppen soha nem mutatja! Erröl tud valaki valamit?

DeXoSZ
Amit én találtam eddig,azok közül a legtöbb enchant a daedric shield-be fért, 150
Hmuda
Merthogy nekem 640*480 on, min distance-on árnyékok nélkül is szaggat mint állat a városokban.

Hmuda
Hát igen. Csak egy GForce3 meg egy 2-3GHz-es proci nem ártana hozzá. : (((

kokas
Ez a játék valami hihetetlen.
Lassan egy hete játszok vele de még most is meglepõdök,ha új helyszínre érek hogy milyen kibaszott jó grafikája van.És mindez egy cd-n,m erthogy a másodikon a szerkesztõ van.Én ezt nem is értem igazán.Szerintwem ki lehet jelenteni, hogy a legszebb Pc -s játék ami valaha készült.
Randal
FIGYELEM!!!
MORROWIND ÚJRA A GOTHICON!!!
gothic.uw.hu

Hmuda
Pl. Daedric. : )))

Az én Daedric Claymore-omba 60 fért (asszem).

SecMan
A hülye ebony axe-ba is csak 10 fér, az orchish axe-ba meg csak 8!! Igy mit rakjak bele?? bele se fér semmi!! (vagy tudtok valami axe-t amibe sok fér? (télleg a mace-mat meg se néztem, megyek is el)

SecMan
Exquisite ringbe, amuba 120 hely van (asszem😊
Madfox: már nekem is ezt mondja pár csóka, mármint hogy milyen klafa felszerelésem van

Egyébként a levitate 8 már jó? mert többb nem fér bele egy cuccba se...

MaDFoX
Azok ugyanolyan exquisite cuccok, csak nevesitettek, meg ertekesebbek...
100 hely... hmmmm...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
😄D Ráadásul nagyon durvásan néz ki bennük a Nordom... ;DDDD
Sok NPC így kezdi a beszélgetést: "I've never seen a Nord such an outfit..." 😄DD
Régebben volt pár "Ohh.. A tourist...", "Wich hole did you crawled out?"

Ez érdekes. A 60 pénzt érõ extravagant skirtbe 30 hely van. A 120-et érõ exquisite skirtbe viszont már 60 hely van. Ezért gondoltam, hogy a 240-et érõbe már 120 hely lehet (ha létezik ilyen). De akkor Az Ald'ruhnban találhatók sem jobbak a már meglévõknél. Na mindegy, keresek tovább. A +20 strengthez egy 100 helyû kéne.

MaDFoX
pedig ma megnéztem 60 hely van bennük és (360?)380gp-t érnek...

Sajnos azokat a rucikat jófiú módjára visszavittem a megfelelõ kereskedõknek. Most meg már nem tudom felhajtani õket. Bár lopni még nem próbáltam tõlük.

FREAK
poligon tippverseny a PC-s játékokban!

Riszpekk

MaDFoX
Nekem a spellmaking-nál sokkal jobban bejött az enhance... igaz, drágább általában, de a lóvé nem igazán gond, magasabb szinten, maximum egy kis idõ megy el vele és egy csomó olyan dolgot is meg lehet csinálni, ami spellel nem jönne össze legalábbis az én karimmal, aki nem kifejezetten egy mágika... (nem túl sok mana, meg sokszor failed is van a nem begyokorlott varázslatoknál) 😉 De már bõven a 10. szint alatt volt olyan medálom, ami 100/100-at nyitott ~18000gp be kerül, egy 100-as enhancernél... és elég hozzá egy common gem mondjuk egy clanfearral (asszem 4000gp az ára így ha eladná vki) akkor már 4 teljes nyitás töltete belefér és nam nagyon tapasztaltam faliure-t ha beágyazott varit használtam.... ;D

hun-ter
Off, de gondolom érdekel mindenkit aki még nem látta: HCGameren új Gothic 2 képek!
SecMan
Mi a különbség a levitate 1 és levitate 10 között? (nem duration)

SecMan
vagy levitate spell-t vásárolni?

SecMan
Hol tudnék spellmakingelni levitate-t?
Fegyverbe milyen varázslatot érdemes nyomatni?

Hmuda
Kösz minden kedves segítõnek. ezer hála és ezek szerint feleslegesen tisztítottam ki egy másik szentélyt. : )))

Poén: épp ott találtam meg életem elsõ Daedric Claymore-ját. Ezek szerint mégse volt felesleges. : )))

Gray Fox
thx
A bal alsó sarokban van egy gombocska, ott lehet állítani, hogy when use, constant effect, when strike, stb.

Efreet
én vagyok az.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Gray Fox
Efreet te az az Efreet vagy akire gondolok és te adtad nekem a Clubba a Morrowind-et?
( ha nem akkor bocs)
Gray Fox
Na? vmelyik grándmájszter.. nem segíteneki 1 kezdõt?
Efreet
ahány ház, annyi szokás... kb, szerintem kicsit több :o)))

Sir Quno Jedi
Cöc-cöc ! Hát így könnyû !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gray Fox
Hello Mindenki!

1 szerencsétlen játokos vagyok, szereztem Golden Saint Soul-t, Grand Soul Gem-be... mégis csak 400 charge-ot add, miért vmit kihagytam volna..
(Balmoraban voltam még csak vele... számit az?)
Efreet
nálunk ez úgy volt magyarázva, hogy az ilyen ellenállás egy reflex, mint a pislogás, ha valaki belenyúl a szemedbe, meg ilyesmi... és ezt tudatosan, és gyakorlással le lehet gyürni.

Efreet
alapvetés, hogy MINDEN szabály dm's option 😊
a legjobb játékok nekünk is úgy sikerültek anno, hogy táborban mindenki feküdt akárhol, és csak úgy elvoltunk... de nagyon ritka, meg nagyon nehéz dolog... leginkább el lett poénkodva. ezért is lett beszerezve egy jó kis Tales from the floating vagabond, és ott lehetett vadulni 😊))

Sir Quno Jedi
Nem,nem ! Arra mondtam, hogy szándékosan leeresztheted az istenadta természetes védelmedet stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Persze a szsbályok mellett többnyire ott áll, hogy "DM's option", így innentõl már a saját jóérzésünkre vagyunk utalva.

Én szeretek úgy is játszani, hogy karlap, meg szabálykönyvek nélkül, csak a saját kútfõnkre hagyatkozva nyomulunk. Ez azonban igényel jókora tapasztalatot, szerénységet, önmegtartóztatást és kompromisszumkészséget !

Efreet
mi nem... mert ha elmúlik a charm (vagy megdobja rá a sima spell-mentöt), akkor esetleg morcos lesz, hogy a kedves tag miért is nem gyógyítással próbálkozott 😊)) meg tudod ki bízik meg a csapattársban...

Sir Quno Jedi
Hát mi esztetet híjjuk tápolásnak !

MaDFoX
Auld... nemtommi az a bazinagy rákpáncél-város Calderától északra... A páncélban van egy enchanter, ad egy questet amiben egy pasit kell megkeresni aki nem fizetett neki a vásárolt asszem cipõért... (shoes of light asszem... ;D)
Na ha ezt a pasit felhajtod, akkor visszaad egy csomó drága holmit, amit nem tudott kifizetni egy csomó boltosnak, hogy vidd vissza nekik... Ezek voltak a játékban a legdrágább (skirt 380 asszem') és legjobban enchantolható rucik amit eddig találtam...

Efreet
passz, mi anno az egyik ADND szabálykönyvben olvastuk ezt, és ott ez volt leírva, mi minden játékban alkalmaztuk... "meggyógyítalak, engedd el magad, hagyd, hogy hasson... " - aztán ment a charm person 😄
varázstárgyakkal szemben ez nem ment, mert a "pajzs" leeresztését meg kellett tanulni, és nagy fokú koncentrációt igényelt...

MaDFoX
Kötököccc?? 😛

A resist healing tetszik... 😄DD Kár hogy Morroban nem lehet alakalmazni... 😄