The Elder Scrolls III: Morrowind

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SecMan
Avenger: én azt csak mészárlással tudtam megoldani! (szerintem máshogy nem lehet, mivel az a lényege hogy vérfürdõt rendezz 😊

Long_Gun: Kösz szépen, nagyon sokat segítettél! (de tényleg)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Long_Gun
Secman: Golden saint's, Ascended sleeper és dagoth ur-ban volt még valami lord akármi aminek a lelke 400-as, (80k ha jól emléxem) ezeknél lehet elõhozni a constant effectet, de ha kicseréled beállítás után a gemet kisebbre akkor úgy marad.

Long_Gun
Úgy értem hogy ott a hulla a földön és akárhányszor elsütheted rá a soul trap-et. Persze hatása csak akkor lessz ha van nálad olyan üres soul gem amibe belefér a lélek. Ezért is kell az Azura csillaga mert abba bármilyen lélek belefér, násrészt nem tünik el enchant vagy recharge után. (sikeres újratöltéstõl is emelkedik az enchant skill).

SecMan
Constant effecthez elég egy 50k-s soul?
Mármint olyan ami min. grand-ba megy bele?

MaDFoX
Lehet hogy kicsi az a skill... ;DD
Hany tulajdonsagot latsz az osszetevoknel?

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

MaDFoX
Szinte minden alkimistanal lehet venni, keszen is meg alapanyagot is...
Felesleges emiatt cheatelni...

Emberek, tudna nekem valamelyik okos, editorhoz erto arc csinalni egy kereskedot, vagy atalakitani egy meglevot, mind1, az a lenyeg, hogy legyen nala ujratermelodo restore magicka tulajdonsagu alapanyag! (comberry, stb) Pls, ha valaki tudna segiteni, mer' en nem ertek az editorhoz, de kene ilyen pia nekem, alkimista skillem van, azert, hogy tudjak csinalni, de nem talalok alapanyagot, alkimistaknal meg nincs belole, se alapanyag, se pia... Szoval valaki pls help!

Balmoraban a tolvajcehnel kaptam egy kuldit, miszerint a Bitter Coast-on valami faluban ad nekem cuccost egy csoka.meg is talalom a macskajancsit, de amikor rakerdek a cuccra, csak nez ram hulyen es a vallat vonogatja.Pedig megjelenik a parbeszed topickban a kuldi.Szoval segitsen aki tud.Please
SecMan
Ha megtudod hol vannak lécci velem is közöld 😄

Nalam sajna nincsnenek 😊
Na megyek, meg ma redorian nagymester akarok lenni. 😊 Most a homokviharban rekedt Mathiast kell meglelnem.
Hmuda
Amúgy valahol a fórumon láttam egy pár kesztyût, amik fejenfként adnak 30-30-at az erõhöz Constant. Nemtod merre van?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sadrith Mora-tól DNY re van egy Adnani vagy ilyesmi nevû barlang. Benne durva szörnyek, meg egy vazsi, aki eleinte gondolkodik, hogy ideadja, dem miután én már Protector Knight voltam rájött, hogy õ tulajdonképpen rohadtul utálja az imperiûlokat, szóval ha kell a kard, vegyük el. Elvettük.
Egyelõre legmagasabb damagejû kard amit láttam, bár még csak 18as vagyok, és eddig az imperial legion questekkel foglalkoztam csak.
Hmuda
Nem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kardot ismerted?
Hmuda
Kicsit javíthattál volna a fényerõn, de amúgy nagyon jó képek. : )))

Ha veletlenul nem ismernetek a Chrysamere nevu kardot, lathattok rola kepeket a karik kozott.
Nekem ugy altalaban a Katana jott be, de ez egyeni velemeny...
Hmuda
Amúgy szerintem állati jó. Az az arc az elején szerintem rengeteget dob rajta. Amúgy mégegyszer:

Melyik a legjobb egykezes Daedric kard? Katana, Londsword vagy Broadsword?

Jaja... Az az a bizonyos Satyi. De nekem nem tetszik. Sõt a Lord's Mail sem. Szóval marad az ebony. A Karimról, meg a kardról akkor én is berakok képet a karik rovatba, majd csekkold.
Hmuda
Várj. Mindjárt berakok egy pár képet a Morrowind karakterek topicba és döntsd el, hogy az-e. Érdekel.

Hmuda
Melyik a legjobb egykezes Daedric kard? Katana, Londsword vagy Broadsword?

Elképezhetõ. De nem áll jól a karakteremen, szóval marad a satyi nélkül...

Full ebony plate + ez az új kétkezes csodakard. Na az úgy már jól áll.
Már 98 as a hosszúpenge képzettségem... 😊
Hmuda
Masque of Vile? Nem 25 hanem 30 és Dagon Felhez közel? : )))

Nekem az Imperial Legionban (IL) sikerült fõnagymuffá válnom. Most én vagyok a Dragon Knight, meg van 2 jó kis artifactom, amiket uccsó elõtti IL küldiben kellett megszerezni. Viszont nem tudok utasitani embereket, es a szabályok ugyanugy érvényesek maradtak rám. 😞 Saját katonáimat se irthatom legálisan.

A 2 artifact:

Lord's Mail 170 defes Plate, azt hiszem sokkal jobb, mint az eddigi legjobb ebony és daedric cumom. Csak szerintem annyira nem nez ki jol.

Valami Cvel kezdõdõ paladinkard, ami meg 2 kezes, egesz jól néz ki, és a legjobb támadásával 5-7x et sebez. Az is egesz jó.

Meg találtam még korábban IL küldik közben egy 163 def es satyit. Csúnya, de a magas védelem mellett permanenensen asszem +25 a personalityhez, szal jó.
SecMan
Hogy érted azt hogy akárhány lelket lophatok egy hullából?? Hogyan kell? Több soultrappet nyomok rá, vagy hogy?

(Bocs de nemsokat tudok erröl a játékról, azon kívül amire magam jöttem rá)

MaDFoX
Az a kõszikla nem a hold?... 😊
Annál az oltárnál tudsz állati hosszú áldást kérni... ;DDD
meg Levitate-t is... ;DDD

Hmuda
F: nem. Vissza kellett töltenem egy nagyon régi állást. : (((

Más, hogyan lehet feljutni arra a kõsziklára Vivecben? És milyen extra van rajta?

Ron Ragm
indísd el az autostartot ott data files és Xeéd be a pluginnál lévõ dobozt

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
mind1 elég csak a tûzsebzést kivenni és felemelni az árat 250gpre

Ron Ragm
az sok vagy kevés?

MaDFoX
10-16???! Huhhh... :S
Vivecben a könyvárus csóka a Foreign 1. emeletén?!

Nekem is 😊

[email protected]
Ron Ragm
ja és semmilyen enchant

Ron Ragm
ár: 250gp
Szúrás: 5-11
Mind2 vágás 10-16

Ron Ragm
Figy
Nekem is kéne a Gunblade
Nekem RIP van meg nem tudnád megcsinálni hogy felemeled az árat és kiszeded a tûzsebzést és elküldenéd nekem?
Az se lenne baj ha a Seyda Neeni kereskedõnek is adnál egyet ilyenbõl😊
elõre köcc

Ron Ragm
Mér, én láttam már Fallout és CS modot is😊

Ron Ragm
úgy kipróbálni ha nem úgy mûxik mint a siltstrider

Ron Ragm
1 én SOHA nem szoktam travelt használni, semmilyet
2 tõlem akár egy egész sor repülöt/buszt/kocsit STBt is adhatnak, nem fogom használni. Kivéve csak kipróbálás szintjén😊

MaDFoX
WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Komolyan, itt a világvége, nem hiszem el, pedig a saját szememmel olvastam:
Startrek mod morrowindhez, Vivec felett ott lebeg az Enterprise a hold helyén és csillagflotta tisztként 17 küldetést is meg lehet csinálni... :S
"Shot your phasers!"..
DE van rosszabb
Jedi mod, ahol sith lovagként beléphetsz a "Jedi Council"-ba és még Yoda is látható valahol...
"May the force be with Morrowind??!"

Forrás: http://207.191.50.35/mods/Jedi%20Mod/Jedi.zip és http://morrowind.ttlg.com/registry/viewall.asp?page=14&order=sdate2

MaDFoX
Az altmer az egyik elf-faj a egyszerû megtalálni, mert kb 4-en 5-en lehetnek egész balmorában és megkapod a neveket is...
szépen sorbajárod õket... ;DDD
Ehhh... ha nem találod, olvasd el a névtáblákat az ajtókon... ;DDD

Hali! Van egy tolvajos küldi Balmoraban, amiben meg kéne keresni egy arcot (balmoralban), aki segit biztonságossá tenni a South Wall klubbot. Annyit tudni róla, hogy õ egy "Altmer". Elõször is mi az hogy Altmer? A választható karakterek között nincs ilyen, Balmoralban senkinél nem lehet arra kérdezni, hogy Altmer. Ki az????
MaDFoX
Akkor ez CHEAT!!!! SAJNOS :CCCCC Pedig de szép lett volna.... :CCCCCCCCCCCCCCCCC

Sir Quno Jedi
Jah, olvastad könyvben ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MaDFoX
Kipróbáltad már??
Mik az adataik?!

MaDFoX
Vigyázz a modokkal! Nagyon sok durva csalás, jópár pedig enyhe csalás kategóriájú, mint pl a Seyda-i hajó... (Eredetileg ott csak bogár van, a Seyda-i hajó nagymértékben meggyorsítja az utazásokat, de elvesztesz kicsit a kalandozásból..., ráadásul ha jól emléxem minden kikötõbe indul onnan járat, ilyen még Vivecben sincs... ;D )

Az artifact, valamilyen régi/õsi (kegy)tárgy/emlék(tárgy) pl. egy nagy harcos kardja vagy nagy király jogara stb...
A lényeg hogy ezek a "kincsek" amiket érdemes keresni... ;DDD

Ron Ragm
Mi az az "artifact"?
Ja és 1 hajót is adott Seydába, gondolom lehet az öregnél jegyet venni vagy esetleg megvenni, még nem próbáltam ki😊

Ron Ragm
namegvan
keresésbe írd be: Eldar Plugin

Ron Ragm
viszont a sima fát nagyon veszik!
1db 15gp-t ér, és 1 fán van vagy 6 vagy 8 - csak nagyon lassan termelõdnek újra
1ébként favaragó kést lehet venni Seyda neenben, favágó baltát meg csak Suranban láttam az Oran Manornál

Ron Ragm
nyisd meg az oldalt, ott plug-ins&mods, majd a miscerelanus vagy miafax és ott kb az aljánál

D(r)EADLOCK
Ron !
hol van pontosan ez a mod mert megneztem jpar oldalt ott es nem talaltam a favagos modot...
tudsz pontos linket adni mert engem ez a berendezesi targy keszites nagyon beinditott